FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát, minden szóval egyetértek szinte.

desigo

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

http://gaborszantai.co.uk/

Count Adyn
Van az a pénz:D

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ja, ami nem derül ki sosem. 100x átbeszéltük valóban ne is menjünk bele. Sajnos itt bármi lehet...Mindenesetre 10x zsinorban rosszul rajtolni még te sem tudnál ligás létedre

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Nem hiszem hogy Vettelnek szüksége lett volna bármi féle "direktelrontomWebberautóját" taktikára 11 vs 1 gyõzelemmel szemben. Bár még a felvetés is annyira valótlan hogy kár errõl beszélni, mert egyik csapat sem csinálna ilyet a pilótájával. Ez egyszerûen árulás és a pilóta földbe tiprása lenne, és akkora botrány hogy csak na.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

jah a vetteles rész nem neked ment, csak nem akartam kulon kommentet:D

majd a szezon végén nézzük meg;)

Én a büdös életben nem szidtam Vettelt sõt mindig én védtem meg szinte Firerocktól vagy mondjuk madmaniactól...

Egy dolgot említettem meg a 2011-es évet pl. amikor nagyon gyanús volt az, hogy Webber alatt mindig felmondta a szolgálatot a KERS és a rajtmechanikai rendszer

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

sry most néztem h délben jött :)

HTS s3rg1nh00
<#duhos2>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

HTS s3rg1nh00

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Totti5
1 hete is ez volt a helyzet.

17. Pastor Maldonado Williams-Renault 1:47.614
18 Esteban Gutierrez Sauber-Ferrari 1:47.776
19 Jules Bianchi Marussia-Cosworth 1:48.147
20 Max Chilton Marussia-Cosworth 1:48.909

jajj hadjuk már ezt:D Vki megy egy jót aztán rögtön a legnagyobb csillag:D Nem eszik azt olyan forrón.

Vettelnek még mi a frászt kéne csinálni, hogy egyesek elismerjék itt?:D Lássuk be ma is csunyan faszra huzta a mezonyt alonsostol hamiltonostol egyutt. Nem vok fanja de esõben jól megy a kölök, meg egyébként is. Tud és kész nem kell mindenféle kifogással megkérdõjelezni a tehetségét csak mert nem neki szurkol vki.

nearo
Szerintem itt nincs olyan, hogy száraz meg esõs beállítás... top csapatnak nincs értelme megnyerni egy másodperccel az idõmérõt, ha versenyen 56 kör alatt visszaesnek az esõs beállítás miatt. Ilyet max kiscsapatnál tudnék elképzelni, hogy reklámozzák az autót meg a pilótát.
Persze más lehet a leányzó fekvése, ha holnapra 100% esõt mondanak (nem túl nagyot különben lefújják a meccset), de alapvetõen ha száraz versenyre számítanak, akkor idõmérõn nem esõs beállítással mennek.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
"Tegyük fel" Direkt ezzel kezdtem a mondatot!

Csak arra voltam amúgy kíváncsi, hogy mi a véleményed ha NEM VETTEL csinálja ezt meg!

Meg miért kell annak vb-nek lennie aki bukfencezik miközben elõz?
AnuluWork
Ez a pálya rendelkezik a két leghosszabb DRS résszel. Ha esik, persze szart se ér majd, de ha nem, akkor Kimi egyértelmûen szárazra beállított autójával nem lesz annyire nehézkes elõrejönni még a 10. helyrõl sem. Perzse nem biztos, hogy igazam van.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Totti5
Elsõ felét nem értem.

A szponzoroknak az jó hogy ha az élen van az autó, az A reklámérték. Tavaly látványosan nyertek, hiszen gödörbõl hozták vissza a szezont és Vettelt a balszerencsre 2szer is körüljárta év végén, de nem esett szét fejben, megcsinálta, showt csinált.

"Ugyan azzal az autóval Webber szinte mindig lasabb és nem tud elõzni."

De próbálkozik, ami sokkal látványosabb (mert kockáztat), mint biztonságos helyeken erõbõl kerülgetni.

"F1 nem a szimpátiáról szól, hanem a gyõtelemrõl."
A csapatoknak, akik a nézõk pénzébõl és a nézõk reklámmegtekintéséért járó szponzorpénzekbõl tartják fent magukat. A nézõknek meg igen is fontos a szimpátia, és hogy látványos legyen amit néznek (különben nem néznek). Azzal még semmi gond, hogy ha tehetnék 10 évig csak õk nyerjenek, de akkor az legyen már látványos.
"Semmit nem csinált volna, idõmérõn 10, futamon 4."

1. Elég elképzelhetetlen hogy ezt a 10.-bõl 4. dolgot elõzés nélkül tisztán boxtaktikával ki lehetne játszani minden futamon
2. Tavaly ha visszaemlékszel arról volt híres, hogy "olyan helyen elõz ahol nem lehet" és hasonlók, szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy megállta volna, hogy ne csináljon semmit (ami látványos).
Totti5
Vettel több alkalommal is megcáfolta nem is olyan régen ( 2012ben ) hogy utolsó helyrõl, darálóból, veszett ügybõl is képes felállni és képes nyerni, küzdeni tekerni. Ennél többet egy pilóta nem tehet meg... mit csináljon még hogy végre elfelejtsük ezt a sztereotipiát vele szemben?

Nem voltak szabálytalanok, ha igen akkor be lett tiltva, mint ahogy más csapatnál is.

Nehéz lassabb autóval elõzni.. erre még Vettel sem képes. Amúgy meg egy futamon az autó a pilóta a beállítások és a körülmények adnak ki egy egészet. Ugyan azzal az autóval Webber szinte mindig lasabb és nem tud elõzni. Most akkor ez hogy van?

F1 nem a szimpátiáról szól, hanem a gyõtelemrõl. Az összes csapat arra hajt, hogy ha tehetné akkor 10 évig az összes VBt megnyerjék, olyan autójuk legyen.

Master91
Tegyük fel tavaly Rai nyert volna úgy, hogy maga biztosan 4-5 helyeken van.

Semmit nem csinált volna, idõmérõn 10, futamon 4.

Akkor is ezt írnád?
Mert Vettel általában csak akkor tud nyerni, ha nincsenek elõtte a Red Bullal szemben versenyképes autóval...
Így tehát amikor nem sikerül legalizáltatniuk éppen az aktuális szabálytalan fejlesztéseiket, akkor kulcsfontosságú nekik a pole, gondolom az egész csapat erre koncentrál a legjobban.

Elõzött persze bõven versenyen, de én még egy olyat nem láttam, ahol ne gépi erõ(fölénybõl)bõl tette volna ezt mintegy lekörözés szerûen, hanem küzdelem során, ügyes manõverezéssel (ami látványossá teszi az egészet). 2010-2011-ben mondjuk kihagytam jópár futamot, de max 1-2 ilyen esetet tudok elképzelni, többet nem.

Nem értem a Red Bullt miért ragaszkodik hozzák ezeknek a tükrében, egyre jobban megutálják emiatt õket (hogy látványtalanná, unalmassá teszik az egész F1-et). Lehet, hogy gyors, és tudnak nyerni vele így VB-ket optimális körülmények (+jó FIA kapcsolatok) esetén, de egy világbajnoknak illene látványos dolgokat is produkálnia, a nézõk csimpánzüvöltésekkel történõ rémisztgetését a versenyek végén nem igazán tudnám ide sorolni :D
Master91
Gábor Wéber
A Pirelli szerint kb. 15 kört bírnak a közepes és 20 körül a kemény keverékû gumijaik, tehát három kiállásra számítanak.

Az 56 körös futamtáv ismeretében ez mégis hogy jött ki nekik?!:) (rajt-15-35-56)
Schumi is verte már az utolsó 2 évben hosszabb távon. Hamilton viszont nem tûnik kimagaslóan jobbnak, mint arra sokan számítottak ergo az öreg cipész teljesítménye talán mégsem volt annyira rossz, mint ahogy sokan itt szidták éveken keresztül...Bár, ha a szezon végén Rosberg végezne elõrébb elfogadnám azt az indokot, hogy Hamilton "tanuló éve" volt a Mercedesnél:)))

Count Adyn
Egyébként meg azért végez Massa mindig elölrébb hogy meg tudja fogni a rajtnál a tömeget míg Alonso kilõ, ez egyértelmûen taktikai húzás<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Webber Q3as stratégiáját elszúrták, úgy készült, hogy lesz még egy utolsó gyors köre de pont lecsúszott róla.

Hogy az ilyenek miért nem Vettellel történnek meg soha. :D <#nevetes1>
bardocz
Webber és Vettel mindig is alacsony végsebességgel ment, mindenhol.
lac coo
Weber, Wettel , Hamilton egyértelmûen inkább esõre állították be az az autót, legalább is elég alacsony a végsebességük ...

8 tized nincs szerintem se, de hát mint mondtam nem kell elrontani, Kimi is ha nem rontja el elõrébb van, de elrontotta. :)
Amúgy szerintem Rosberg nem olyan gyors ragadozó versenytávon mint Hamilton ...

De majd meglátjuk....esõ tuti lesz ,szóval lesz itt még kavarás rendesen :)))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

körülmények 2x is jobban kedveztek Haminek. Múltkor esõben Rosberg volt gyorsabb viszont felszáradt a pálya és Hamiltonnak kedveztek a viszonyok. Valószínûsítem Rosbergék teljesen esõre készültek. Itt beállításbeli különbség nem nagyon lehetett, de itt a végén a Q3 megviccelt néhány csapatot. Raikkonen is bõven ott lehetett volna, de ha jól láttam õ is belehibázott. Vettel meg szimplán megtalálta az ideális ívet esõben ilyet már láthattunk ugyanitt Webbertõl, Brazíliában Hülkenbergtõl...Nem reális. Futamon okosabbak leszünk mindenesetre nincs Hami és Rosberg közt 8 tized.

lac coo
Ha hibázott miért mondod,hogy jobb ? :)

Nem kell hibázni, fõleg amikor számít, és nem a senkit nem érdeklõ Q1-2 -ben kell megnyomni a tempot ....

Igen, de a 8 tized nem mérvadó, ahogy Webbernél sem a 2,5.

Rosberg hibázott azon a körén amin Hami ment egy gyorsat, utána valamiért senki nem tudott javítani csak a Ferrarisok bár õk kint voltak új szett gumiért ahogy Vettelék is.

Webber pont lemaradt az utolsó gyors körérõl.

lac coo
Szárazon jobb volt....
Ugyanazon a taktikán voltak ahogy én emlékszem, végig kint maradtak ugyanazon az egy gumin ....

nearo
nem chilton a lényeg, hanem hogy ezzel az idõvel bianchi 13. lett volna q2-ben

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Totti5
Lewis Hamilton
I'm pretty happy with fourth place considering the conditions today. It's the second race on the second row for me and there are lots of positives to take out of the weekend so far. Fingers crossed for tomorrow

Amúgy senki nem mondta még, de a holnapi verseny lesz Alonso és Webber 200. futama.

Chilton nálam nem mérvadó. Ezzel a Van der Gardéval együtt a mezõny leggyengébb versenyzõinek tartom õket...

Jules Bianchi 2 tizedre van Bottastól:))) Elmúlt évek legnagyobb csillagát látom a leggyengébbik csapat egyikében. Viszont ne feledjük, hogy a Marussia idén tûnik a legjobbnak minden szempontból. Szegény Glockék pedig 3 évig szenvedtek KERS nélkül.

Norbi1990
Fél mp-re a bejutó helytõl.
Monacoba befog jutni van egy olyan érzésem :)
Halljuk a téteket mennyit mersz rá tenni hogy így is marad... csak nem motiváció vesztés esete áll fenn mint 2008-ban amikor rongyosra verte Kimit? Bár tökmindegy igyis-ugyis megy oda ahova való... Alonso mögé figyeld meg. Te amúgy hogy lehetsz ennyire kiszámítható?

Ulvar
Amúgy felhívnám mindenkinek a figyelmét egy apró momentumra.

16 Pastor Maldonado Williams-Renault 1:37.867
17 Jean-Eric Vergne STR-Ferrari 1:38.157
18 Valtteri Bottas Williams-Renault 1:38.207
19. Jules Bianchi Marussia-Cosworth 1:38.434
20. Charles Pic Caterham-Renault 1:39.314
21. Max Chilton Marussia-Cosworth 1:39.672
22. Giedo van der Garde Caterham-Renault 1:39.932

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Akkor te nem láttad az elmúlt 4 versenyt. Csak Brazíliában rajtolta le Alonso. Austinban megcsinálta a Ferrari az indokolatlan váltó cserét, Ausztrál futamon nem ment el Alonso Massa mellett és remélhetõleg most sem fog...

esõs körülményeknek köszönhetõen ez egyáltalán nem reális. Ahogy az sem, hogy Hamilton adott Rosbergnek 8 tizedet és Webber is 2,5-el kapott ki. Pechük volt. Rosberg végig jobb volt megint, mint Hamilton csak a Merci eltaktikázta ismét.

Kit--Kat
Szánalmas amivel a Merci és a Red Bull próbálkozik, ha igaz.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nearo
jé tényleg :D

lac coo
Nem versenytempoban akadályozta, gondolom .......Azért meg szokták oldani, ha akadályozás van az általában azért van mert a lassabb autó töketlenkedik valahol ....

kicsit konspirálódjunk:

A Mercedes nyavajog leginkabb a Lotus gumikezelése miatt, s lássatok csodát! :)