FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

http://gaborszantai.co.uk/
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Egy dolgot említettem meg a 2011-es évet pl. amikor nagyon gyanús volt az, hogy Webber alatt mindig felmondta a szolgálatot a KERS és a rajtmechanikai rendszer
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
17. Pastor Maldonado Williams-Renault 1:47.614
18 Esteban Gutierrez Sauber-Ferrari 1:47.776
19 Jules Bianchi Marussia-Cosworth 1:48.147
20 Max Chilton Marussia-Cosworth 1:48.909
Vettelnek még mi a frászt kéne csinálni, hogy egyesek elismerjék itt?:D Lássuk be ma is csunyan faszra huzta a mezonyt alonsostol hamiltonostol egyutt. Nem vok fanja de esõben jól megy a kölök, meg egyébként is. Tud és kész nem kell mindenféle kifogással megkérdõjelezni a tehetségét csak mert nem neki szurkol vki.
Persze más lehet a leányzó fekvése, ha holnapra 100% esõt mondanak (nem túl nagyot különben lefújják a meccset), de alapvetõen ha száraz versenyre számítanak, akkor idõmérõn nem esõs beállítással mennek.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Csak arra voltam amúgy kíváncsi, hogy mi a véleményed ha NEM VETTEL csinálja ezt meg!
Meg miért kell annak vb-nek lennie aki bukfencezik miközben elõz?
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A szponzoroknak az jó hogy ha az élen van az autó, az A reklámérték. Tavaly látványosan nyertek, hiszen gödörbõl hozták vissza a szezont és Vettelt a balszerencsre 2szer is körüljárta év végén, de nem esett szét fejben, megcsinálta, showt csinált.
De próbálkozik, ami sokkal látványosabb (mert kockáztat), mint biztonságos helyeken erõbõl kerülgetni.
"F1 nem a szimpátiáról szól, hanem a gyõtelemrõl."
A csapatoknak, akik a nézõk pénzébõl és a nézõk reklámmegtekintéséért járó szponzorpénzekbõl tartják fent magukat. A nézõknek meg igen is fontos a szimpátia, és hogy látványos legyen amit néznek (különben nem néznek). Azzal még semmi gond, hogy ha tehetnék 10 évig csak õk nyerjenek, de akkor az legyen már látványos.
1. Elég elképzelhetetlen hogy ezt a 10.-bõl 4. dolgot elõzés nélkül tisztán boxtaktikával ki lehetne játszani minden futamon
2. Tavaly ha visszaemlékszel arról volt híres, hogy "olyan helyen elõz ahol nem lehet" és hasonlók, szóval elképzelhetetlennek tartom, hogy megállta volna, hogy ne csináljon semmit (ami látványos).
Nem voltak szabálytalanok, ha igen akkor be lett tiltva, mint ahogy más csapatnál is.
Nehéz lassabb autóval elõzni.. erre még Vettel sem képes. Amúgy meg egy futamon az autó a pilóta a beállítások és a körülmények adnak ki egy egészet. Ugyan azzal az autóval Webber szinte mindig lasabb és nem tud elõzni. Most akkor ez hogy van?
F1 nem a szimpátiáról szól, hanem a gyõtelemrõl. Az összes csapat arra hajt, hogy ha tehetné akkor 10 évig az összes VBt megnyerjék, olyan autójuk legyen.
Semmit nem csinált volna, idõmérõn 10, futamon 4.
Akkor is ezt írnád?
Így tehát amikor nem sikerül legalizáltatniuk éppen az aktuális szabálytalan fejlesztéseiket, akkor kulcsfontosságú nekik a pole, gondolom az egész csapat erre koncentrál a legjobban.
Elõzött persze bõven versenyen, de én még egy olyat nem láttam, ahol ne gépi erõ(fölénybõl)bõl tette volna ezt mintegy lekörözés szerûen, hanem küzdelem során, ügyes manõverezéssel (ami látványossá teszi az egészet). 2010-2011-ben mondjuk kihagytam jópár futamot, de max 1-2 ilyen esetet tudok elképzelni, többet nem.
Nem értem a Red Bullt miért ragaszkodik hozzák ezeknek a tükrében, egyre jobban megutálják emiatt õket (hogy látványtalanná, unalmassá teszik az egész F1-et). Lehet, hogy gyors, és tudnak nyerni vele így VB-ket optimális körülmények (+jó FIA kapcsolatok) esetén, de egy világbajnoknak illene látványos dolgokat is produkálnia, a nézõk csimpánzüvöltésekkel történõ rémisztgetését a versenyek végén nem igazán tudnám ide sorolni :D
A Pirelli szerint kb. 15 kört bírnak a közepes és 20 körül a kemény keverékû gumijaik, tehát három kiállásra számítanak.
Az 56 körös futamtáv ismeretében ez mégis hogy jött ki nekik?!:) (rajt-15-35-56)
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hogy az ilyenek miért nem Vettellel történnek meg soha. :D <#nevetes1>#nevetes1>
8 tized nincs szerintem se, de hát mint mondtam nem kell elrontani, Kimi is ha nem rontja el elõrébb van, de elrontotta. :)
Amúgy szerintem Rosberg nem olyan gyors ragadozó versenytávon mint Hamilton ...
De majd meglátjuk....esõ tuti lesz ,szóval lesz itt még kavarás rendesen :)))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Nem kell hibázni, fõleg amikor számít, és nem a senkit nem érdeklõ Q1-2 -ben kell megnyomni a tempot ....
Rosberg hibázott azon a körén amin Hami ment egy gyorsat, utána valamiért senki nem tudott javítani csak a Ferrarisok bár õk kint voltak új szett gumiért ahogy Vettelék is.
Webber pont lemaradt az utolsó gyors körérõl.
Ugyanazon a taktikán voltak ahogy én emlékszem, végig kint maradtak ugyanazon az egy gumin ....
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
I'm pretty happy with fourth place considering the conditions today. It's the second race on the second row for me and there are lots of positives to take out of the weekend so far. Fingers crossed for tomorrow
16 Pastor Maldonado Williams-Renault 1:37.867
17 Jean-Eric Vergne STR-Ferrari 1:38.157
18 Valtteri Bottas Williams-Renault 1:38.207
19. Jules Bianchi Marussia-Cosworth 1:38.434
20. Charles Pic Caterham-Renault 1:39.314
21. Max Chilton Marussia-Cosworth 1:39.672
22. Giedo van der Garde Caterham-Renault 1:39.932
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A Mercedes nyavajog leginkabb a Lotus gumikezelése miatt, s lássatok csodát! :)