FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
és melyiket írta egy versenyzõ? ruthtube.de? 😄

Ugyan menny már, nem kell ide a mûbalhé, meg ez a beszûkült felfogás...
Norbi1990
Egyébként sajnos nincs valami sok jó hír a Nordschleifével kapcsolatban, csõd szélén állnak 😞
Bezzeg ha 1 nuni lenne biztos ott hagyták volna😊 kocsi, pénz, p.na😊

Norbi1990
Egyik Fb oldalon azt olvastam, hogy páran kicsúsztak a kanyar után a nagy farok miatt 😄

Elõször azt hittem photoshop, nem gondoltam volna, hogy valaki ilyenre vetemedik.
szabii98
+1, hangulatos tõle a pálya.
Persze, nem egy óriási pélótól, de hangulatos

I met God. She's black

lac coo
Ugyan már.. ez a Zöld Pokol védjegye, , szerintem direkt hagyják, hogy firkáljanak, nyilván ami obszcén azt levakarják ...😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Rettenetes...kíváncsi lennék ha ugyanezt a "kukit" valami magyar vonatkozású emlékmûre festenék fel, akkor mennyire lennél felháborodva😊

Szabi
a nézõk firkálják a pályát, nem a versenyzõk 😄

és amúgy majdnem tiszta részre firkáltak 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
az értelmes emberek akik sok sok éve rajzolták fel a nevüket azon részre azok most biztos örülnek. Ha az enyémre festették volna, amit szintén fel kellett kaparnia a takarító brigádnak, biz isten tarkón basznám õket...egy golyóval...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

repvez
csak itinert rajzoltak fel, hogy ez egy fasza szakasz 😊
kifli
most mér, szerintem vicces, ha már úgyis össze van festve a beton 😄

ott baszták el, hogy felszórták
A masik oldalon is jol jott, mert a novekvo munkanelkuleseg miatt az elnokasszony nepszerusege rohamosan csokkent.

http://gaborszantai.co.uk/

Szabi
felszórták homokkal majd fojtatódott is a nyíltnap 😄

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
90 perc alatt eltüntették. Amúgy meg a kurva anyjukat.

passatgt
😄

zzeN
"Vandálok egy hatalmas péniszt festettek a Nordschleife aszfaltjára... :/ Egyelõre nem tudják, kik az elkövetõk, és már dolgoznak a festés eltüntetésén."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kit--Kat
Kb. ennyi, több szót nem is érdemel ez.

Amúgy tipik poltikia fogás volt. Összeomlóban volt az Argentin gazdaság és belpolitikai válság is volt, így el kellett terelni a figyelmet.

De ez már tényleg off.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
pontosan. Másrészt pedig:

Elvileg:

649 halott
1,657 sebesült
11,313 fogoly

És egy csomó hajó, és repülõ veszteség (by wiki). De amúgy nem rég láttam dokumentum filmet róla, érdemes megnézni, de ide nem linkelem 😊.

Fura Alak
Max. 323 argentin hülye halt meg a SAJÁT argentin vezetõjének a nacionalista baromsága miatt.

na mesélj mi...valószínûleg az, hogy a skótok nem szimpatizáltak vele mi?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Ne is mert ebben az egy mondatban van egy nagy baromság 😄.

Anglia 1. nõi miniszterelnöke volt...állítólag 323 argentín tengerészgyalogos gyilkosa...és a skótok is utálták, de nem politizálunk

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ha te így mondod biztos így van...

Elment a Vas Lady, itt az akkor még nagyon angol Lotusszal.

Ulvar
nagyrészére, mivel megnézem a link címét és látom hogy formula.hu stb...rá se kattintok, és már rutinból megy 😄

Master91
A hírekre is így reagálsz??? 😄
Ulvar
Linket néz a franc ha nem videó link 😄.

Ulvar
Én már tudom mit nézek szeptemberben moziban...csak ne csalódjak

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Kit--Kat
Arra azért befizetnék. Ez azt jelentené, hogy a kocsit 100%-ig ráhuzzák és Alonsot hagyják úgy ahogy van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Egyelore nem kell Massa helyere keresgetni senkit. Meg az is lehet, hogy egy ujabb 2008-as teljesitmenyt fogunk latni tole. Semmivel nem rosszabb, mint Webber, csak az auto a kulonbseg kozottuk.

bakkerman
én õt,vagy Hülkenberget tudnám elképzelni jövõre Massa helyén

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar

Lola és a Jordan nagyon bejön😊

contraste
Ferrari nagyon patent!

ain't got no history

Master91

RatBaG
ez ám a ráfutásos baleset

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

V43 1105
<#worship>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

öregszik

en mindig azert jartam ide, mint ahogy a forumozok 99%-a szinten ^_^

Zomil
Hogy aztán ugy szivjon, mint Massa Alonso mellett? 😄
Köszi inkább ne, bár ha már a Ferrari leszerzödtette akkor nagy eséllyel valoban csak Massa helyére mehet majd.

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

nearo
komolyan néha az az érzésem, hogy mostanában csak kötekedni jársz sg-re

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Elég komolytalan fan cikknek tûnik.

3 sorban leírni ki miért....

Pedig a téma jó.