182111
  • Chris Lowe
    Ne mond, hogy nem ronda az a kacska orrképződmény! Komolyan akinek megmutattam vagy a fasz vagy a hangyász vagy a középső ujj ugrott be. Ez vicc!
  • b-type
    De hallod, ez kész...ez egy f@szorrú autó, és nem csak kishazánkban hívják így, pont dumáltam egy arccal a világ másik feléről, és sztem azóta is röhög.
    képzelj el egy orrkúpcserét, ez egy vicc, lejáratása ennek a sorozatnak.
    Komolyan, fikagép vagyok, oké...de attól ez még egy f@szorrú autó, és látványosan az.
    Nem tragédia persze, van ahol éheznek..
    de most mindenki az F1-n röhög, akinek nincs benne érdekeltsége.
  • Chris Lowe
    Upsz az nem jó. Bazze ritka ronda autók, ez kész vicc. Néha azon gondolkodom, hogy miért is akarják egyes kulcspozícióban lévő emberkék tönkretenni az f1-et...
    Év közben a versenybírók próbálják év végén meg az FIA.
  • Totti5
    Megszokja mindenki és senki nem fog erről beszélni szezon közbe... amúgy mit kell törődi a fikagépekkel? valaki az orrokat fikázza minden 2. kommentben fészbukon is, valaki a lotust lőné agyon éppen stb... mindjárt teszt, az a lényeg.

Csúnya F1es autót még nem láttam, furákat igen... voltak ennél cifrább dolgok is.

Amőgy érdekes, tegnap még a Sauber volt a legszebb:))))
  • Magnum PI
    Nevetséges, hogy most már nem is szól másról az új autó bemutatója csak arról hogy "na vajon ez mennyire lesz csúnya" és, hogy kiá lesz a legkevésbé csúnya. A Mercedes is gyakorlatilag minden pontját megmutatja a nagy sejtelmes videóban csak az orrát nem. Gondolom nem véletlen.

Egyébként miért is hozták be ezt az új orrkúp szabályt?
  • Norbi1990
    Meglepődnék :D

Ahhoz akkor az egész autót dobhatják ki a kukába, mivel ez az orr tereli a megfelelő helyekre a levegőt.
  • G_ArchAngel #145850
    Szerintem majd hoznak egy szabalyt, hogy az orr nem lehet 20+x cm-nel keskenyebb a legvekonyabb pontjan
  • Magnum PI
    Nyakamat rá hogy az RB még elvetemültebb orrot fog kapni.
  • b-type
    Ezzzz...kész, ez már parodia sztem, annak zseniális.
    ha pedig ez a valóság, akkor egyszerre röhejes, és szánalmas...talán egy kicsit szánalmasabb mint röhejes.
  • benőmenő
    Eddig az STR a legrondább :D
  • Totti5
  • zzeN

• HTS s3rg1nh00
    nnna,egyre jobb :D
  • szabii98

Mercedes
  • Dodo55
  • Jacek
    :D

• Master91
    Így már mindent értek

• mcmoha
    Kiszivárgott a Red Bull megoldása.

• zzeN

• Totti5
    Ez olyan mint a Mclarené.
  • nearo
    magyarázat a lotus aszimmetrikus orrára
  • Chris Lowe
    Ebből a szögből jó, szemböl kéne egy fotó.
  • Jacek
    Ebben van igazság, de abban a fosban sokat nem lehet tenni.. most nagy a hype de Koba is bele fog szürkülni a Caterhamba:(
  • G_ArchAngel #145833
    igazabol mindig akkor kezdett el bizonyitani, mikor felmerult, hogy ki maradjon kovetkezo evre, addig csak langyos viz...
  • IXEMGabeo
    Vergne se tudott mit felmutatni igazából...ennyi volt a kocsiban. 2012-ben is kb...
  • Gabor77
    Sok mindent tényleg nem csinált...azon kívül, hogy hozta az elvárható szintet, amit azzal a taligával lehetett.
  • Firerock
    Jaa oké,mert úgy "hangzott" mint hogyha nem csinált volna semmit... :)
  • Jacek
    Úgy értettem hogy abban a fosban sokat nem lehet bizonyítani, amit lehet azt megtette:)
  • Jacek
    Szerintem jó a gyerek, de biztos csak jómunkásember mert nem mákolt egy futamot... egy fosban...
  • Firerock
    Mert nem?
  • Jacek
    lol:D toroban bizonyított?:DDD
  • G_ArchAngel #145825
    Ricciardo eddig is bizonyitott, mint Heidfeld: jo munkasember, nem bajnoktipus
  • IXEMGabeo
    nincs változás 2013-hoz képest ahogy látom:) továbbra is gyönyörű a sauber remélem Sutil most megmutatja
  • Master91
  • a.carkey
    Majd három kanyar múlva előjön a Webber effekt Vettelnél: motorhiba. x5

Ricciardo meg nyer zsinórban ötöt. Oszt nének majd a fiúk, mint Alonso Hamilton kapcsán. :)
  • zzeN
    Ma jön a Sauber, holnap a TR, kedden pedig a maradék, kivéve a Lotus.
  • Master91
    RedBullnak lesz valami bemutató?

baromira kíváncsi vagyok az ő orrukra
  • desigo
    Jól előadják magukat de nagyon csúnya lesz amikor Vettel ellép a harmadik kanyar után...
  • zzeN
    Skysports biztos fogja közvetíteni, plusz a nézők is fognak feltölteni videókat yt-re valószínűleg.

az összes teszt időpontja:

January 28-31: Jerez, Spain
    February 19-22: Bahrain International Circuit, Bahrain
    February 27-March 2: Bahrain International Circuit, Bahrain.
  • repvez
    Kösz, nyilvános a teszt , ugy értem, hogy valamelyik adó közvetiti vagy valami online média strambe? ha igen mikor kezdődik a teszt ?