182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#146096 -
McCartman #146095 Olvastam én is, de csak nem eszik azt azért olyan forrón.
Mindenesetre ma is hamar vége lett számukra a tesztelésnek.
15:15 JONATHAN NOBLE has just returned from the paddock and has reported that Adrian Newey and Christian Horner have already left the track. Not a good day for Red Bull... -
Krigare90 #146094 Szerintem kifejezetten jól néz ki ebből a szögből. Mióta bejöttek az F1-be még Virginként én azóta szurkolok nekik. -
#146093 Kellemes letisztult.. Marussiás.. nekem az egyik legszimpatikusabb csapat már csak Bianchi miatt is -
#146092 nem bonyolították túl:) -
#146091 ennek is furcsa az orra, de a képeken eddig egész elviselhetőnek tűnik :D
-
#146090 Egyes hírek szerint nem csak a motorral van baj, hanem az egész konstrukcióval így lehet, hogy újra kell tervezni az egész verdát. -
#146089 -
#146088 Majd 2 hónap van még nem kellene temetni sem isteníteni senkit.... tök lényegtelen mi van most...
Elvezni kell a szép formákat és a hangokat!!! akinek nem esett le irónia volt:D -
McCartman #146087 Sok munkájuk lesz Bahrein előtt, a csapatnak is meg a Renaultnak is. -
Viszont a Turbó szépen fütyül :)
-
#146085 Vége az RB teszt napjának! -
#146084 Egyáltalán nem vagyok Ferrari se Alonso drukker, ha már Ferrari akkor inkább Raikkönen. -
#146083 Igen a a torro nem tartozott az élmezőnyhöz anno. Szerintem is unalmas kicsit, hogy mindig elmegy első helyen, de nem fékezhet be csak azért, mert a többiek nem tudnak olyan jól működő autó és pilóta párost összehozni.
Még különösebben sportszerűtlennek sem tudnám nevezni, Schumi sokkal több és megkérdőjelezhetőbb dolgot csinált.
Talán idén izgibb lesz :) -
#146082 ha egy csapat megy 500 km-t,akkor biztos tényleg ők az istenek miközben a többiek szenvednek.
vagy csak egyszerűen elvégezték a melót rendesen. -
#146081 Mert Alonso sose Top1 autóba volt ugye?
Azt belátom hogy nem volt erős a Ferrari az elmúlt évekbe, de nem is kellett kullognia hátul.
Vettelnek se volt mindig erős az autó, nem tudom miért emlékeznek úgy az elmúlt évekre hogy RB diadalok voltak.
Nem, nem voltak. 4 vb-ből 2 az utolsó futamon dőlt el, 1 meg 3-4 futammal a vége előtt (?), úgy hogy év elején szenvedtek?
Hopp.
-
#146080 12:27 "Ismét a telemetria? Kiderült, hogy miért állt meg Alonso a Ferrarival. A csapat szóvivője, Renato Bisignani elmondta, a spanyol egy telemetriai hiba miatt volt kénytelen leállítani a motort, amikor hirtelen eltűntek az adatok a képernyőről, és a csapat úgy döntött, hogy elővigyázatosságból félreáll."
Én pont annak örülnék ha valahol hátul kullognának, Vettel végre megtapasztalná milyen ott hátul lenni, nem egy TOP1 autóban vigyorogva mutogatni. -
McCartman #146079 Az mondjuk poén lenne, ha pont az utóbbi évek Red Bull sikerei folytán bevezetésre kerülő dupla pontos rendszer (Börni ugye már az utolsó 3 futamra is szeretné kiterjeszteni) miatt tudná Vettel a végén visszahozni az év eleji konstrukciós hibák okozta szar teljesítményből fakadó hátrányt és lenne megint címvédés. :D
Elég jók a szezon közbeni fejlesztésekben, azt már láthattuk egy párszor. -
#146078 Olyat találtál aki csak azért örülnie ha Rb vb-s lenne megint hogy az ilyen károgósoknak oda csapjon.
Úgy mint tavaly, meg az előtt.
Idén sztem McLarennek fogok leginkább szorítani, Buttonak.
Tegnap igen. Ma már azt mondják hogy nem. De ezt nem mondták mikor Alonsoékkal beszélgettél hogy nincs monitorjuk ??? :o
-
#146077 Biztos volt az ilyen szabályváltozásos cikkekben, de nekem most esett le, hogy az első kerekek kisebbek lettek :D -
#146076 Találtam egy RB fanatikust?
RB meg azért állt meg mert gondok voltak az ERS el. -
#146075 13.45 A Renault megoldhatta az ERS-problémátAz Auto Motor und Sport információi szerint a Renault-motoros autókat ma már nem hátráltatják az energiavisszanyerő rendszernél (ERS) tegnap tapasztalt problémák. Korábban Helmut Marko is elismerte, hogy Ricciardo autója nem emiatt állt meg, ettől függetlenül eddig ma is csak 3 kört tettek meg. 12.53 Ricciardo újra a pályánAz ausztrál ezúttal sikeresen megtett egy ellenőrző kört, sőt a célvonalon is áthaladt, a második köre végén tért vissza a bokszba. Közben Hülkenberg is megfutotta első mért körét, 1:30.205-ös idővel egyelőre a hatodik.12.45 Nem az erőforrás miatt állt le a Red BullAz osztrákok tanácsadója, Helmut Marko az Auto Motor und Sportnak elmondta, hogy Ricciardo leállásáért csak magukat okolhatják, nem a Renault-motor romlott el. Részleteket azonban nem árult el a hibáról, azt sem tudni, hogy Ricciardo mikor tudja folytatni a munkát.
-
McCartman #146074 Az RB10nek állítólag komoly hűtési problémái (is?) vannak, mondhatjuk, hogy az utóbbi évek Newey tervezte gépeinek gyakran volt ez az achilles-sarka.
Persze az is nyilvánvaló, hogy magával a Renault csomaggal sincs minden rendben, hisz a többi ilyen erőforrással szerelt csapat is szív rendesen. -
#146073 Ha ilyen jól informált vagy akkor biztos tudod miért rohadt le az Rb.
Hogy miért? Mert buta vagy.
-
#146072 Mert ők az istenek? Vagy béreltek valahol 1k km-es tesztet? Honnan tudjam? Lotus el se jött.....Bahreinbe, de inkább utána kéne ujjongani ha az Rb feladta a harcot
-
#146071 Alonsot megkérték, hogy álljon meg, mert eltűntek az adatok a monitorról és nem akarták, hogy valami tönkre menjen.
De miért akarjátok elrontani az ember örömét? -
#146070 hát izé,tegnap Rosberg egyedül 97 kört ment,az majdnem 1,5 versenytáv a pályán.
ha ők meg tudták csinálni,akkor más miért nem? -
#146069 Alonsonak is meg állt a gép...
Jaaaa azt már nem is említjük?
ERRE-VALÓ-A-TESZT
Egy nagy név azt nyilatkozta hogy csoda már az is hogy egyáltalán eltudtak indulni ezen a teszten a gépek....
-
#146068 RB megy megáll, ég 1 kicsit, majd megint megy aztán füstöl.
Hmm, hát nem lehet mindig a csúcson lenni -
#146067 fúú de idegesítő, hogy ilyen gyorsan váltogatnak :S -
#146066 Nekem tetszenek. De lehet csak azért mert tavaly óta nem halottam F1 et bömbölni. -
#146065 Húúúú, de kib. más az új motorok hangja......... -
#146064 -
#146063 a Dead Rising 4-ben elférne... :D -
Huhh, itt még lehetnek... -
Alonso és a karácsonyfa -
#146060 Valószínűleg 3-4 futam után, amelyik megoldás jobban sikerült, a többi csapat is elindul abba az irányba. Teszem azt, a Lotus sorra jobb időket fog menni mint a Ferrari, ezért a ferrarin is idővel meg fog jelenni ez a "2 orr" megoldás. Ezeket most hasra ütésre írtam.
De amúgy tiszta érdekes, hogy szinte mindenki más megoldást talált. -
#146059 Nem az orrokon fog múlni a sikerA Ferrari technikai igazgatója, James Allison szerint az egyes autók merőben eltérő orr-részeinek nem sok hatása lesz a teljesítményre. "Nincs sok hasonlóság az autók között, hiszen az orra vonatkozó szabályok elég nagy szabadságot engednek meg, ezért mindenki szabadon kísérletezhet" - mondta. "Azért nem csak egy megoldást láthatunk, mert ez nem különösebben érzékeny terület - sokféle verzió működhet."
"Korábban egy másik csapat autóján dolgoztam (Lotus) , ők egy nagyon agresszív megoldást választottak. A Ferrari más úton indult el" - tette hozzá. "Ez igazából ne sokat jelent, de az orrok jó beszédtémát adnak, hiszen ott vannak az autó elején." -
#146058 A Caterham jelenti, a szerelők nagyon boldogok, hogy nem kellett elfutni a boxutca végéig. -
#146057 "RB10?! Hahó! Merre vagy? Csak nem van egy kis galiba az akksi környékén?"
F1-live comment :D