FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

http://gaborszantai.co.uk/

Szabi
Dietrich
hol?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
Vótmá
Dietrich
reggel volt a Digisport-on:
Mégsem építik át a Hungaroringet

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Sikeres csapatváltások

Azért errõl a Renault-Prost sztoriról se tudtam, hogy kirúgták, amiért nem jött össze a vb cím...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

b-type
tényleg nézte valaki az LMS-t? (Koba' jót ment)
..érdekes volt egy napon nézni, az Kína pályáját 56 kör után, és Silverstone-t 197 kör után...van cirkusz na.
egy röhej, a nevén nevezve.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Aki Indiai.😄
A fõtámogató Perezzel jött és Esetebannal maradt.

Btw sajnáltam Webbert, de idõrõl idõre elõjönnek nála az ilyen amatõr elõzési kísérletek 100 méter távból beszúrással.

Coulthardnak voltak ilyenek karrierje vége felé, pedig alapvetõen mindketten ügyes kezû pilóták (voltak).

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Azért a sauber faszán visszazuhant. Gutiereznek még pozitív mozzanata nem volt, hulkemberg ugyan stabil de azért ennél jóval jobban álltak tavaly. Egyértelmûen hiányzik koba és természetesen peter sauber profizmusa. Jövõre valszeg ugrik a fõtámogató a mekihez szerintem megy vele a mexikói csaj is, oszt joccakát.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Ulvar
Na ez már trollkodást...

BTW készül már az új banner? Hétvégén Bahrein.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Idõt veszetett a pályán az ütközéssel ami amatõr hiba volt, be kellett jönnie nem tervezett kiállása, cserére ahol szintén idõt vesztett s kapokodás ára pedig a hiba lett a boxba.

Persze semmi jelentõsége nem volt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

És ennek milyen kimenetele volt a futamra nézve? megijedtek a szerelõk és nem csavarozták fel a kereket...😄D
Kimi? ennyi erõvel jól elbaszta csak második lett....

És itt történt valami?😄DDDD lol

Ulvar
Igen, hibázott ott ez tény, de a futamot nem õ baszta el 😊. Gondolom így érted a dolgod, mert ha nem akkor van baj.

Totti5
Biztos mást néztem.

Ulvar
A Vergnel való ütközést azt azért elbaszta, de ennyi.

Mekkora szagértõ😄DDDDDD

Ulvar
Hát jól elkúrta Webber hogy nem õ tette fel saját magának a kereket az biztos...

Webber elbaszta?😄DDDDDD ja nem tankolta meg a kocsit meg nem rakta fel a kereket😊

Darthmushroom
hát igen 5 világbajnok az elsõ 5 helyen

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Totti5
Alonso csak nyert megint ( Massa közelébe sem volt )
Vettel csak futott egy jót ( Webber elbaszta )
Hamilton csak hozta a dobogót
Kimi is jút futott

Csodák nincsenek... a legjobbak az elejében.

RatBaG
nekem tetszik az ötlet <#eljen>

Per Aspera Ad Inferi.

Nem Merci-hez megy...<#papakacsint>
Ulvar
Aki nem tudná:

Ulvar
Megint repülni akar?

Dietrich
azt beszélik Webber aláírt 2014-re a Porsche LMP1 programjához 5 évre!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Kit--Kat
Ott Sutil is lecsúszott a sikánban. Ha ez nincs és Sutil rendesen veszi be a kanyart pont elkerüli Kimi. Szerintem is rohadt nagy mentés volt, Coulthard pont 1 nappal korábban csapta oda ugyanabban a szituban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

jah amugy tenyleg durva. Jot tett neki ez a rally, mondjuk alapbol is érezte a dolgokat. Szinte minden futamon van vmi zura megmozdulása...még a hibákat is jól csinálja, elegánsan😄
Kedvencemet 2008as Monaco nagydijon alkotta. Alagut végén crashelt vkivel de ahogy megfogta a kitörõ autot az durva. Ott mindenki más falhoz szokta kenni ha megindul az auto a huplis féktávon.

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

<#nevetes1><#hehe>

ez hatalmas volt szarrá nevettem magam😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
valahogy Perez nem tudja azt nyújtani mint a Saubernél. Szerintem nagy a nyomás rajta, meg szar az autó, vagyis nem olyan jó, mint amit várt.

Azért raikonnen megint alkotott. Nézzétek meg a finn szemszögébõl a perez esetet... A keze mint a villám ide oda, csak neki köszönhetõ, hogy nem lett keréktörés és a többi.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

nem azért raktam...😄 De nekem rögtön beugrott😄

Darthmushroom
de imádtam kinézetre a Kimi Mclarean-jét rohadt szép volt... de h az egyik legfossabb kocsijuk volt az elmúlt évtizedbe az szinte biztos

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

nearo
hallod... rémlik, hogy valamikor régebben láttam már ezt, de esküszöm nem innen jött most az ötlet 😄DDD

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ugye h ugye?😄

HTS s3rg1nh00
eltört a hátsó stabilizátor Rosbergnél.
már a felvezetõ körnél is érezte hogy borzasztóan alulkormányzott az autó,de aztán nem tudtak vele mit kezdeni.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
Az egyik autóval nyerni kell, és akkor sokat fogják mutogatni, a másikkal meg le kell parkolni a pálya szélére, és akkor azt is csomót mutogatják majd, mert a másik kocsi közben behúzza a gyõzelmet.

nearo
az egy helyben álló autó a legjobb reklám felület... mégis hogyan olvasod le egy 300-al száguldó autóról az összes kis piszlicsáré feliratot? 😊

Vicc, hogy nem tudni Rosberg miért esett ki. 😄 Webberrel meg ennyi szerencsétlenség 1 hétvége alatt 😄 (mondjuk Verne ütközés az õ sara volt), na, de akkor is😄 vicckategória és pont a maláj futam után.

Most felhozhatja bárki példának, hogy akkor a Mclarennek nem volt érdeke tavaly, hogy mindkét versenyzõjüket box utcai bakik sorozata érje. Nem tudom ott is miféle üzletpolitikai érdekek vannak, mindenesetre évrõl évre rosszabb az a csapat...

tökmind1, ha 1 autó is hozza az elvárt "szintet" akkor is jó a szponzoroknak...

konstruktõri pénzeken is sok múlik. Nem azt mondom, hogy 19-bõl 19 futamon szabotálják a második számú versenyzõt, hanem éppen annyi futamon, ami elég ahhoz, hogy a pontversenyben ne veszélyeztesse a társát és adott esetben késõbb rávehetõ legyen a hátvéd szerepre. Ki van ez találva kérem igaz bujtatottan a legtöbb csapatnál.

bakkerman
azért az durva,és hihetetlen lenne hogyha tényleg mechanikailag szabotálnák õket...kellenek a pontok a konstruktõri VB-hez,ahol 1-1 pozició nem kevés pénzzel jár,na meg a szponzoroknak se az az érdekük,hogy úgy mutassák pl.: Rosberg autóját,hogy a pálya szélén áll. Csapaton belül ilyen-olyan pici dolgokkal elõnybe lehet rakni az egyik pilótát,de akkoris a második számú pilótának is az a dolga,hogy a lehetõ legtöbb pontot gyûjtse a csapatnak. Ezt tudja Horner meg Brawn is,szóval hülyeség,hogy szabotálják õket. Az már más kérdés,hogy Vettel meg Hamilton autójára jobban odafigyelnek,meg jobb cuccokat kapnak meg esetleg...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Carlos
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

konspiráció:

Maláj futam után kik estek ki a versenybõl? Kiknek volt egész hétvégén az autóval gondjuk?

Webber és Rosberg. Innentõl kezdve mindenki azt képzel bele a dolgokba, amit akar. Véletlenek nincsenek mindig is ezt mondtam.

Én sem értem. Az internet és a használói ilyenek. Mindig az terjed el, ami szarság és nem vicces.

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
és Ross Brawn mondta Niconak,hogy egyenlõek lesznek a feltételek :ASF:SASDGGSDHSDFDHF elhitte Nico 😄DDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!