FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ezek a Grumpys szarságok nem viccesek nem értem miért kajálják õket

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Régen sem volt nagy elõzõ mester.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Heh. Mondjuk annyira nem szar már a Mclaren, Perez még annál inkább. 😄
ja Peter Sauber úrral a taktikai tudás kiveszett a csapatból egyelõre. Múltkor sem értettem Hülk, hogy esett vissza Button mögül..

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Merci idén 2. erõ ahogy látom csak még a gumikat nem õk kezelik a legjobban. Vissza fognak õk esni és a Mclaren szépen átugorja õket nem kell félni. Egyébként pedig Rosberg és Hami között még mindig nincs akkora különbség továbbra is tartom. 3. szabadedzésen alig alig tesztelt a német ráadásul ki is esett késõbb úgyhogy nem indul jól a szezon számára. Lotus hasonlóan stabil, mint a Ferrari. Grosjean idén nem találja magát lentebb írtam mik lehetnek az okai, Massának pedig szépen elcseszték a taktikát. Merci nagyon jól megoldotta h egymás után hozták ki a versenyzõit Massát meg még kint tartatták 1 körig...Ez már nem újdonság amúgy sem.

Szerintem csak szimplán az autó fejlesztései nem fekszenek neki. Kimi pontos tájékotatásait követik és Grosjean stílusa nagyban eltér Kimiétõl. Tavaly voltak igazán egyenlõ feltételek, de a francia úgy tûnik elszúrta az esélyét és akkor még gyorsabb is volt jópárszor.

nearo
Történt valami izgalmas a verseny második felében, vagy felesleges este megnéznem az ismétlést? Nagyjából ott aludtam be, hogy Raikkonen megelõzte Hamiltont a boxban, aztán Szujó felébresztett a végén 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

igen😊 általában a legjobb technika szokott nyerni😛 Mercitõl Lotustol igen is szép eredmény ez. Nézd meg a csapattársakat hol vannak. Ferrari meg RB most erõs, papíron nekik kéne dobogozni, csak hát elbaszták. Buttonnak tényleg jár a plusz pont, hogy megverte massát.

Nem tudom ki nezte a Sky kozvetiteset, de Grosjean-t elegsokszor ertetlenkedve szemleltek a kommentatorok.
Sokat panaszkodik, lassu, nem bevallalos. Ennyire vigyazna? Kiegett a tavalyi tuz a gallbol :/

Norbi1990
Sauberék jól elcseszték.
Nem az utolsó etapra rakták fel a lágy gumit, amikor több kört kibírt volna a kevesebb üzemanyaggal, hanem az utolsó elõttibe cserélték be.

Ja meg Hülk megtanulhatná, hogy verseny van a boxutcába is 😄
Nekem nem tetszett a 3 dobogós mondjuk jól mentek, de jelenleg ez a 3 legjobb technika van plusz a Red Bull, de õk idén úgy néz ki a gumikkal szenvednek.😊 a futam nem volt rossz annyira. Taktikázás a gumikkal se vészes, de azért a tankolásos számolgatások jobban bejöttek anno.

Rosberg ugyanazt fogja idén átélni, mint Schumi ráadásul érthetetlen miért volt ekkora különbség közte és Hami közt. Remélem javítani fog legközelebb.

Button nagyon okos versenyzõ ezt ma is bizonyította. Sokáig azt gondoltam h dobogóra fog kerülni csak aztán valamiért a 2. etapja lassabb volt a többiekénél. Valószínûleg elég nagy sebesség különbség van közte és úgy tûnik a Mclaren elõtt 4 csapat áll jelenleg. Pereznek még fejlõdnie kell, Ricciardo nagyot ment és Hülk is.

a.carkey
Hatalmas, ahogy próbálják kihúzni, és jön a mezõny, D+K pedig meg se mukkan, nemhogy ordít, mint a Palik anno. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Ezt minimum kivégzik. 😉

A medve nem játék.

Nagyon jó köszönjük, én már láttam korábban. A pálya mákettje is 😄 nagyon komoly. Régen ügye a kocsik mentek körbe most meg már leanimálják õket 😊

a.carkey
Igen logikátlan de hát az is ami webberrel történik. Mellesleg a Kers letiltása nem olyan nagy hátrány, RB vel attól még jó kis pontokat lehet szerezni. Mellesleg 3 éve csapat és egyéni vb a RB, a befektetõket ez érdekli. Így lehet többet cikkeznek webberrõl mintha behoznáa 8. helyen a vasat😄 Nem kell webbert mutogatni arra ott van vettel.
Persze mindez spekuláció!! Csak azért zavaró már ez.

DRS disabled

passatgt

Ezt olvastam én is, de nem láttam még sehol megerõsítve.
Master91
Webber -3 hely Bahreinben
Gutierrez kapott egy 5 helyes rajtbüntetést Bahreinben.
bakkerman
3 futam után az a helyzet megtippelhetetlen a VB cím...egyik futamon ez az autó "gumizik" jól,másikon az,komoly év lesz ez is!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

passatgt
ott ment el neki a futam, hogy az 1 körrel késõbbi kijövetel miatt nagyon sokan beelõzték, akkor már nem volt gumija, onnan meg már nem tudod visszajönni

Peter1

Ide mit lehet írni?

Én is úgy gondolom hogy nagy trauma és stressz lehetett. Fõleg hogy minden Magyar nagydíj elõtt emlékeztetik szerencsétlent 😄. Biztos vagyok benne hogy ahol régebben teli gázzal kiengedte a kocsit a szélére, ott most visszalassít. Az élmezõny nagy része agresszív játékos, keményen elõznek, a széleken autóznak. Ez az elõnye Massa-nak nincs vagy nem volt meg a baleset után. "Lassan jársz tovább élsz" csak éppen sosem leszel elsõ

Master91
Persze, biztos meg teheti a redbull hogy mindig eldobja a 2. autót, nyilván a szponzoroknak és a befektetõknek is tetszik az ötlet, hogy a futam 50%-tól ne mutassa a tv- a 2. autót....

Hülyeség!
Eddig Schumacher volt a mostohagyerek a mercinél, most Rosberg lett az.
Megkapta Schumacher csapatat 😞

Peppus
Akkor ez elmondható lenne szerencsétlen Rosbergrõl is..
eddig 2 futam kuka a Merci miatt. Az elõzõ futamon meg mi is volt ugye.. 😊 Sajnálom szegényt, pedig Hamilton drukker vagyok.

Massa a ferrarival együtt fejlõdik szépen. Ma szarul jött ki neki, hogy pont alonso mögött volt és a szarabb boxtaktikát kapta. De hát ez már csak így szokott lenni.

Azért most már komolyan megfordul az ember fejében a szabotázs gondolata Webber kapcsán. Fõleg a sok kers hiba érdekes ami vettelnél soha nincs.

nearo
Neked nem okozna lelki stresszt az, hogy mondjuk egy alvó kamionos belédszáll szembõl a sávodban, és egy hajszállal élnéd csak túl, meg több hónapos kórházi kezelésre szorulnál? Nem fosnál be utána valahányszor egy kamion jönne szembe, és nem azt lesnéd hogy vajon mikor sodródik át megint a sávodba?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

'No fuel, no wheel, no points for Webber in China'
jól nyomja a red bull. 😄 <#nevetes1>
Magnum PI
Szerintem nem volt az akkor a lelki stressz neki. Nem hibázott, véletlen baleset volt. Fizikailag meg rég rendben van. Szerintem csak jobb a Ferrári és jobban fekszik neki is.

Kit--Kat
Kimi jól szokott rajtolni, Ausztráliában sem véletlenül fordult 5.-nek. Most is a csapat kúrt el valamit a kuplungbeállításánál, amiért bocsánatot is kért Slade a mérnöke.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

És ha azt mondja nem, akkor jöhet a büntetés. "Rossz kislány voltál"?😄😄

Ti is úgy vettétek észre hogy Massa Magyar balesete óta végre kezdi kicsit összeszedni magát?

nem tom, nekem akkor is gyereknek tûnik, pláne az "erõs" fizikuma is amellett szól, hogy ha nem tudnám ki az és hány éves, simán megkérdezném hogy a leckéd kész van-e kislányom!😊)))))
Ezek az eltérõ takikát meg a kis gyíkok godoskodnak az izgalmakról😊 Multkor Hülkenberg keménykedett (ma sztem ezért vett vissza a boxnál) most meg Perez lámáskodott.

zzeN
Loál

"Apparently Kimi nose what he's doing!" 😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

http://fabwags.com/fernando-alonsos-girlfriend-is-xenia-tchoumitcheva/
Csumics Éva?😄

Én nem zavarnám el😄😛

a.carkey
OFF:
Wááá. Egy csúnyafogú puncin vitatkoztok, mikor pont most megy az M1en egy természetfilm, Budapesti vadon címmel, Badár Sándor narrátorkodásával. Zseniális.

A medve nem játék.

Vki szereti az ilyen törékeny kiscsajokat😊 Nem arra kell, hogy a kertet ássa😄😄

wazze, ez neked egy 2 literes kólát nem bír haza vinni a tescoból😊))
Többi képen is nyeretlen tizenéves kinézete van.
Hát akinek ez jön be annak hajrá. 😄 <#nevetes1>
de szerinted az a kis csaj egészségesen néz ki? mert ha igen akkor te is pedo vagy😊
monica bellucci, na az nõies még 40 felett is jócskán irigyelik az alakját.
Nincs azzal baj😛 Forlandonak jo az izlése😄 Meg lehet hogy régi ez a kép.

amig a vekony embereknek kevesebb egeszsegi problemajuk van, mint akiken feleslegesen sok zsir van, addig el kellene gondolkodni azon, hogy minek zabalunk sokat...

az idos emberek kozott kik elnek tovabb es kik szorulnak elobb orvosi kezelesre: a vekonyak vagy akiken akarmennyi felesleg is van?

(mond ugy, hogy en tulsulyos vagyok es 40 fele kozeledve erzem, hogy ez hamarosan gondot fog okozni)

Egyre gondoltunk. 😄