FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kit--Kat
Nagyon felpörögtél. Én a "vegyük megtiszteltetésnek"-et arra értettem, hogy magyar színekben akar indulni. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

<#eljen>

Kár lenne most töri órát tartani😊 A megfogalmazás fura volt, de ezt kitárgyalhatjuk a történelmi Magyarország topikban, ha van olyan.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
De most itt nem ez a lényeg, hanem írtál egy orbitális nagy faszságot, egy olyan dologhoz ami mellett simán el kellett volna hogy menjél. De te leírtad.

"Igen, többek közt vérbe folytottak egy szabadságharcot." - "Szerintem vegyük ezt megtiszteltetésnek"....

Bazdmeg...itt kurvára nem arról volt szó hogy õ osztrák származású és magyar színekben indul, leszarom, mert hajrá nyomja gyerünk örülök. Na de ez a mondatod...ez kiverte nálam a biztosítékot...De szerintem minden értelmesen gondolkodó magyar ember fejében, aki olvassa ezen topicot. Legközelebb próbálj máshogy fogalmazni, vagy ha továbbra is így gondolod ahogy leírtad, szó szerint...hát ne haragudj akkor szimplán hülye vagy. Kész. Én nem is értem hogyan lehet ilyet leírni, vagy kitalálni...vicc.

Ez kb. olyan mintha az amerikai indiánok leszármazottjai azt írnák, hogy kiirtottak minket, de vegyük megtiszteltetésnek...mert ezáltal eljött a fejlõdés a mi világunkban...

Ha ez az egész írásom amúgy valakit zavarna nyugodtan írjon Cifuéknak, csak legyen kedves vállalja már legalább a nickjét hogy ki az aki szerint helytelen amit írok, köszönöm.

Éééés innentõl ON:

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kit--Kat
Hány ember választaná most önkéntesen nyugatról akár magyar kötõdésû akár nem, hogy ide jön, vagy magyar színekben versenyez? 😊

Nem sokan, mellesleg mindennek két oldala van, Habsburgok közül is voltak akik sokat tettek az országért, csak manapság nem divat erre emlékezni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
Mi van? Ezt most komolyan írtad?

Carlos
de nem válaszolt...

Þór vígi þessi rúnar

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Kit--Kat
"Igen, többek közt vérbe folytottak egy szabadságharcot."

Itt tartunk még? Ajjajj...

Szerintem ezt vegyük inkább megtiszteltetésnek...

desigo
Ulvar
Ettõl függetlenül hányingerem van ettõl a futamtól. Mondhatni véres futam volt a tavalyi...és féltem az ideit is. Rossz az ilyet nézni.

megint a média túloz úgyis lesz futam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szerintem pont ide illik és ki is lett tárgyalva.
Master91
Carlos
Szerintem ez nem az a hely ahol ezt meg kellene beszélnetek.
Pls magánban folytassátok!

Þór vígi þessi rúnar

Igen, többek közt vérbe folytottak egy szabadságharcot.

Nem tud magyarul, nem magyar állampolgár, mit akar és miért nem felel meg osztráknak, ezt nem értem.
Totti5
"Bahreinben tüntetõk robbantással is nyomatékosították azon követelésüket, hogy ne tartsák meg a hétvégén a forma-1-es nagydíjat, amelyet rezsim propaganda-eseményeként értelmeznek. Bernie Ecclestone szerint ennek ellenére nem szükséges lemondani a versenyt."

Kezdõdik... ez pláne szomorú Bostonban történek után.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Master91
Azért a felmenõinek erõsen köze van a magyarokhoz.

Engem nem zavarna ha magyar színekbe versenyezne.
De miért akarna magyar színekben indulni a labanc mikor köze nincs a magyarsághoz? Ez a rejtély.
Ulvar
"paranoiás" - bocs de ezt muszáj voltam kijavítani. Másrészt igazad van ebben. Még én is azt mondom hogy semmi nem volt, puszta véletlen. Malajzia után Buttonnél volt vizsgálat?

Ami furcsa számomra az üzemanyag mérése...hogy az hogy romolhatott el, már mint a mûszer ami kijelzi hogy mennyi van betankolva, hogy nem tudták már reflexbõl hogy mennyi a fogyasztás...az már egy kicsit megmagyarázhatatlanabb dolog, de természetesen ott is elõfordulhatott technikai gubanc, csak az inkább érdekesebb a millió egy kijelzõ mûszer miatt...

zzeN
Kovalainen visszatér, szabadedzéseken fogja nyomni az ehetin és a spanyolon egyelõre.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Szégyen, hogy ilyen cikkek születnek és hogy a csapatfõnöknek ezt kell mondani. Minden hibát természetesen kivizsgálnak, hogy tanuljanak belõle és ne fordulhasson elõ többször. Ami persze nem zárja ki hogy elõfordulhat, mert az ember tudhibázni a berendezés meg el tud romlani.

Akik szerint itt nem szimplán csak a véletlen vagy egy apró random hiba volt, az egyszerûen nem normális... menjen kivizsgáltatni magát, ha ennyire paranojás.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Armagedown
milyen romantikus <#eplus2>

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

zzeN

A két "jó barát":

Poor Koba...

Remélem a Habsburg gyerek a jövõ bajnoka lesz😊 Egyesek, de jó helyre születnek...

b-type
Ennyi erõvel már tényleg locsolhatnák is a pályát..
már a villanyfényes futam is elég gáz...hiszen az is csak azért mert mert.
De ez azért szégyen..
oldják meg másként.
tudom hogy az FIA szerint táncol a Pirelli, na de akkor is van egy pont ahol már nem fogja meg a bokáját az ember.
Sztem itt most már arról van szó, hogy ez már nem vállalható, másként kell megoldani, más megoldáson kell gondolkozni, ez nem lehet járható út.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
De nem csak ez a két véglet létezik... hogy végigbír 300 km-t egy gumi, vagy hogy 30 után le kell cserélni úgy, hogy az autó is csak 80%-on volt használva. Nem hiszem el, hogy nem lehet annyival tartósabb gumit gyártani, ami mondjuk hasonló kopási jellemzõkkel rendelkezik, mint most, de az autóknak is ki lehet taposni a belét.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Szabi
ha azt kérné az FIA akkor kerékcsere nélkül is végiglehetne menni a versenyen.. viszont valószinû nem lenének ilyen izgalmas versenyek

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
jó a benör <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

b-type
..de kell legyen egy határ, ahogy a Bridgestone-nál is volt.
56 kör után 2-3 kerékcsere 18 autó?!

LMP Silverstone 197 kör 31 autó:

Szvsz igen is van felelõssége a Pirelli-nek...fel lehet állni pl.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nearo
kajak olyan ez a gumi, mintha radír lenne... jövõre a koh-i-noor meg a tikky lesz a két beszállító

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Szabi
azt kérték a Pirellitõl hogy kopjon a gumi.. hát most kopik.. 😄

b-type
bszki 😊) most nem akarom túldramtizálni ezt egy fórumon, de mint felelõsségteljes embert, téged nem zavart?
Még a kommentátoraink is elhallgattak a futam végén amikor mutatták hog poroszkálnak le az ideális ívrõl 'felgumizni' az abroncsaikat..
Azért sztem eléggé veri a lécet..

mit csinal a bukoterben Alonso?
ott van elotte a tiszta palya...<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Sztem ezt kellene betenni 2013-ra:

siralmas..

Ulvar
Na alakul szépen a banner <#eljen><#eljen> Jár a dicséret!

Talán valahogy még azt kéne megoldani, hogy az adott futam elõtti futamról a hivatalos összefoglalót egy videó linkként a bannerba betenni. Már ha megoldható. És azt mindig módosítani.

<#eljen><#taps> pofás lett

Szabi
van 😄

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Totti5
Amúgy minden futamál van ilyen banner ott? mert akkor meg is van oldva a dolog...

Totti5
Errõl van szó.

V43 1105
Hát szerintem ez ezerszer pofisabb .. <#vigyor5>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

<#eljen>

Szabi
ennyi erõvel már kerüljön fel a boxutcás fb fejléckép 😄

Ezek is segget csinálnak a szájukból. <#hehe>

Deszuper az új banner. <#idiota><#nevetes1>