FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nevezem ám fasza forrásnak, amit valami balf@sz beírkál az ncorera...
ez igen, erre adhatunk.
LOL
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Talán ha barcelonára bejönnek a fejlesztések és esetleg elõnyre tudnának szert tenni a többiekkel szemben (ami szvsz a Ferrari oldalán áll jelenleg) Webber is jobban muzsikál majd.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
És nem esik le nekik😄 és hisznek😊 nem szánalmasak á nem😄DDDDDDDDDD
Ott virít az m1 logó.
Webber 2 pozíciót veszít az utolsó körben.. mintha nem is ugyanazzal a géppel futnának.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ettõl függetlenül ide való, jó pilóta.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mûember egy mûsportban? Aha, jó. 😄
Nem tudom ismered-e a viccet a sapkáról és annak meglétérõl.
ÉS nem Alonso se nem a Ferrari. Mint írtam, ha utólag kiderült volna hogy mégis mûködött volna a DRS ha megpróbálják akkor meg megint le lettek volna hülyézve. És nem azért próbálták meg mert debil barmok gyülekezete, hanem mert ezekkel tisztába voltak, viszont #137551 ezzel a hozzászólással egyetértenék DE, honnan tudod hogy akkor épp olyan pozícióba lett volna hogy tudja is használni? Semmi nem garantálta volna hogy abban a körben ott lesz elõtte valaki 1mpre.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Zsidózó úriemberrel annyiban egyetértek, hogy vettel vinnyogása vasárnap délután még a szomszéd fûnyíróját is elnyomta, pedig az valami... Baromira le kéne szoktatni errõl a stílusról, ez egyszerûen nem normális emberi reakció 3 egymás utáni vb cím után. Persze lehet örülni, de vettel folyton átesik a ló túloldalára. Múltkor szomorkodik a futam után mert a elment webber mellett, bocsánatot kért, majd miután aludt 1-2-õt (vagy méginkább beszélt a sajtósával) közli, hogy legközelebb is így csinálja. Mûember egy mûsportban...
Azért jó futam volt, a két meki alkotott, plusz hamilton is stabil volt, pedig azt hittem õ fog leginkább szenvedni Bahreini melegben a gumival. Webber év eleje óta menstruál, jobbra balra bénázik, pedig anno ígéretesen indult a karrierje. Alo peches, sutil is, de a force india erõssége többek között a két fasza pilóta. Gutierez f1 mércét eddig nem üti meg, maldonado elfelejtett vezetni vagy sok vasárnapi autóssal edzett télen.
Raikonnen visszatérése óta hihetetlen stabil mindig pontot - pontokat szerez, nem tud se karambolozni se lecsúszni az ideális ívrõl. Le a kalappal!
Miért, Alonso tehet?
Arról is õk tehetnek, hogy hagyták neki kapcsolgatni, miközben pozícióért ment, és ugyanúgy beakadt. Ez tipikus hiba. Egy Marussiánál belefér, mert max. 22., és nem 21., de a Ferrarinál, amelynek versenytempója alapból korrekt, ez baromság.
A medve nem játék.
Itt meg? beszart a drs, bejöttek ,vissza csinálták, mit csinál a hülye? nyissuk ki még 1x, mert biztos jó!
Ja...õk tehetnek kurvára róla hogy Alonso DRSe meghibásodott, ami mint tudjuk nem történhetne meg... 😄 Massa jobb hátsója meg valszeg más okból kifolyólag volt hibás. Bírom az ilyen kommenteket 😄.
De az is csak a kamerának állt be, nem kellett félteni
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Miért kell ennyire fórumképtelennek lenni?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"jóvolt.. csak a végét tulrendezték kicsit... ja és a box rádiók mind megvannak a futamrol.. végén utasitgatják öket mint atom h hol vegyék el h utolérjék egymást xDD azon szakadok mindig.....
egyrész ha tényleg jo forrásbol tudom akk alonak lesz még ilyen futama.. a drs visszacsuko rendszert kicsit kapcsolgatták azért nem csukodott vissza.. elöre megvolt tervezve... 100% forrásom van..."
Perez csinálta a showt, de szerintem nagyon kapkodósan vezet, csak a szerencsén múlt kb. háromszor hogy nem lett baj, ráadásul ha a két meki beáll szépen vonatozni egymás mögé akkor nem 6. 10. lettek volna hanem esetleg 5. 6.
Spanyolra remélem javul kicsit a mclaren, de az az érésem hogy jön majd a szokásos "jobb az autó, de még nem értjük teljesen" mclarenes szöveg.
Gutierrez meg megint mit csinált?
racing revolution
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy ilyen érzékeny Lotus kevéske pénzel és egy ennyit bénázó Ferrari ellen, a brutál gyors Red Bullal félek megint sétagalopp lesz Vettelnek a Vb cím.
Ha spanyolban megint retek lesz, majd megint elõjön, a baj van az autóval szólam.