FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De most ez miért baj? Kers mindenkinek van, lehet használni. DRS meg kurva jó mert nem ragad be aki gyorsabb. _Hogy használni lehessen utol is kellé érni! Aztán meg el is kell húzni, hogy nem tudják visszaelõzni. És megint csak mindenkinek ugyanolyan...Plusz színesíti a versenyt lásd Alonso😛 Ez a 21. század, kellenek az ilyen ficsõrök😊

Darthmushroom
ez is olyan unalmas mint ez a sírás Vettel miatt... Te is minden versenynél el játszod ezt. Õ a házigazda azt töröl amit akar.. fõleg h Te is szépeket szoktál írni

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

pedobear
A házigazda megint nekiállt indokolatlanul törölgetni.

A Moderátori topicba jelezzétek, ha ti üzeneteiket is indokolatlanul törölte!cc

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Totti5
Ezek a rendszerek a verseny része. Mindenki használja, ergó egyenlõ esélyt nyújtanak mindenkinek. Azért lettek bevezetve hogy jobb csatákat lássunk. Enélkül lehet hogy sima vonatozás lett volna, és mondjuk a Button Perez csata sem valósult volna meg, mert valahol beragadnak tök feleslegesen. Nem értem miért kell ez ellen még mindig küzdeni...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
Ha nem tetszik ne nézd. Vagy írj egy petíciót FIA-nek és írasd alá 10millió rajongóval. De kezd kurva unalmas lenni a sírás.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey
Sajnálom, hogy mindezt kersel és drsel kell elviselni. Ugyanez még jobb lenne ezek nélkül.

A medve nem játék.

Totti5
Ez nem az, ez tökös csata volt ma.

a.carkey
Azt olvastam pár napja, hogy hûde nagy show lett a F1. Nos, lófasz ez, nem show.

A medve nem játék.

Master91
Mutogatásra vissza térve

nearo
Na ez így most hülyén néz ki 😊

Btw jó futam volt, kár hogy Lotusék elszúrták az idõmérõt... meg kár, hogy nem állhatnak fel négyen a dobogóra, Di Restát is szívesen láttam volna ott.
Perez-Button párharcot nagyon bírtam, meg úgy igazából az összeset. Nem figyeltem a gumik állapotát, de talán most nem voltak akkora különbségek, mint múlt héten Kínában.
Ferrariék meg el lettek átkozva erre a versenyre, ahhoz képest szerencse, hogy Alonso be tudta hozni pontszerzõre.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Vettelt én se csipem de csak egy háromszoros világbajnok.az oké hogy jo a kocsi de azzal végig is kell menni.Inkább az nem tetszik benne hogy olyan sótlan hiányszik belõle ami Scumacherbe meg volt látszott hogy élvezi minden percét a versenynek.Senna is ilyen volt
meg most azért, mert valakit úgy hívnak Dietrich Mateschitz kissé németes neve van máris azt kell hinni zsidó?😄😄 Ez is olyan nevetséges felfogás...ha annyira tuti akkor lesd meg a családfáját

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Basszus ilyen kurva jó kis futamok vannak és fikázzák a gumikat...nem értem😄 Nem szeretik az elõzéseket csatákat?😄 Akik szapulnak biztos homárok😄 Kurva jó most a show. Volt akció bõven, meg taktikázás...fincsi volt.

DasIsFuck
tudod nem kötelezõ forma 1-et nézni.
ha szerinted elõre le van játszva akkor ne nézd.
és ne rontsd a levegõt mondjuk az ezzel foglalkozó topikba azzal, hogy azt fejtegeted milyen szar és megjátszott.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Hálisten.Remélhetõleg Lotus jól megszorongassa Vettelt
DasIsFuck
kínjukba már nem tudnak mit írni a szerencsétlenek😄

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

nearo
igazából házigazdaként szerintem meg van hozzá a joga...

Raikkonen és a Lotus gumikezelése optimális, de ezt már tavaly is mondtam, mondjuk akkoriban jobban befolyásolta a teljesítményüket az idõjárás, mint idén. És mostmár Grosjean autója is harcra kész eleddig szenvedett.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Mivel az aktuális legjobb a legjobb, nehéz lenne a 10. helyen álló valakit dícsérni😊

Firerock
Te tényleg azt hiszed hogy az Olasz maffia egy szinten áll az egész világot kezében tartó Izraeli tõkével????? Ne nevettess

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ecclestone mindig annak szurkol, aki éppen az aktuális legjobb😊

korábban Schumi, majd Alonso, aztán bejött Hamilton az õ seggét nyalta, majd 2009-ben Buttont dícsérte, utána pedig Vettelt...Így megy ez mindig az aktuális legjobbat dícséri, de neki ez a dolga😉

Totti5
Emberek, volt egy kurva jó futam, erre tényleg üldözési mániákról, gyûlöletrõl, összeesküvés elméletekrõl kell posztolni a leintés óta? most fejezzétek be!

Azért sok van még hátra de Vettel nagy esélyes 4 vb cimre.Szerintem megint az utolsó futamon fog eldõlni és Rakkõnen fogja megszorongatni
Firerock
Ahogy mondod... Ez már évek óta lejön Ecclestone nyilatkozataiból.

ha Alonso lenne a vb akkor pedig az az olasz maffia érdeme lenne...

elég lesz már

Master91
HA csinálnak persze, és senki se garantálja hogy jó lesz nekik.
Kislány, aki rommá veri Alonsot meg a mezõnyt, és megint VB lesz? 😄

Ez kell a népnek, a pénz a nagy úr?

Arra célzol hogy ezek meg vannak rendezve ha jól értem? Hogy elõre le van osztva hogy Vettel lesz a vb?
Button és Rosberg gumijai a csaták miatt kophattak el idõ elõtt...máskülönben Perez amilyen agresszív volt, ma az õ gumijai jobban bírták, mint csapattársáé holott nincs stílusbeli különbség.

Igazából ez a szemétség az egészben, hogyha csatázol a gumijaid idõ elõtt elkopnak. Hiába voltak ma szép küzdelmek ez a dolog nem normális, és már 100x el lett mondva ezekkel a gumikkal nem lehet a maxon nyomni...

Firerock
Ezt már tavaly tudtuk... Ha nem õ lenne akkor hogy ömlene a pénz a vén marhának Izraelbõl?

contraste
Hihetetlen dilettans szar Ferrari tönkreteszi Alonsot...

ain't got no history

pedobear
Már most elõre megmondom, hogy idén is Vettel lesz a vb.

Firerock
Így van! Még sírnak egy picit aztán csinálnak olyan gumit amilyen neki kell és ismét egy csodálatos unalmas évünk lesz aminek a végén megint hallhatujuk hogy a kislány a világon a legjobb, Schumacher a cipõjét sem vihetné stb. A divatdrukker kislányok pedig visítanak az örömtõl majd. De hát ez kell a népnek... Az a bizonyos pénz nagy úr...

Sutil nagyon peches az ausztrál hétvége óta csak a baj éri, múltkor belementek hátulról a boxba, elõtte a csapat szúrta el, ma Massa okozott neki defektet...és Di Resta meglépett picit tõle:/

Master91
Sokszor fogod még hallani , jobb ha meg szokod 😄

Persze, nem érdemelte meg a gyõzelmet 😄
Sutilért kár volt az elején és arra lettem volna kíváncsi hol végez, mert hasonló tempót ment, mint Resta csakhát az elején összeakadtak Massával...

Carlos
Gumi? Biztos?
A többieknek nem volt gond, csak massa-éknál. Innentõl kezdve náluk van elbaszva valami.
Ahogy raikönnen is mondta: nem sirni kell, hanem spórolni a gumival. Ez van, ezt kell szeretni. 😊

Þór vígi þessi rúnar

Darthmushroom
sajnáltam én is Di Restát, de viszont a Lotus dobogónak örülök. kíváncsi lennék h egy komolyabb csapatba mit, tudna nagyon jó így is a force indiával

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

azt sem vágom, hogy érték be a végén😄

kiszámíthatatlanok ezek a gumik még a tavalyi évnél is jobban

Totti5
Ez nagyon baba futam volt.

Button a pelusba csinált Pereztõl, nem is csoda, nagyon agresszív voltm gyönyörûen csinálta a showt! Végre...

Két lotus hatalmasat ment, köztük mindenkép Grosjean-t kell kiemelni, aki visszatért, és még is úgy fest hogy az autóval volt a gond, amit sikerült megjavítani.

di Resta is fantasztikusat ment erõbõl, ahogy Hamilton is, ezzel a még mindig nem jó Mercivel.

Ferrari teljes csõd... Webber megint sehol nem volt Vettelhez képest...

Soha rosszabb versenyt. Ennyi szép csatát...

ezt simán megérdemelte már nem azért. Tökéletesen kontrollálta a hétvégét.

Lotusnál is megérdemelt dobogó, habár nem szeretem, de Di Resta is megérdemelte volna

Firerock
Ismét rá kellet jönnöm hogy mennyire gusztustalan ennek a kislánynak a visítását hallgatni vasárnap délután... Ismét egy megérdemelt gyõzelem mi?...

Ulvar
Kurva peches Ferrari....megint így fogja bukni az évet...hihetetlen...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Master91
Webber utolsó körbe -2 hely. :/
Button és Rosberg eggyel többször jöttek ki...nem értem Hamilton, hogy a francba jött be eléjük.

Lotus csak begyorsult és megismétlõdött a tavalyi dobogó😄

desigo
végére is szép csaták...
picsába kiütöttél😄

Carlos
Perez kemény gyerek!

Þór vígi þessi rúnar

Hamilton nem tudom mi a francot keres elõl. Rosberg ráadásul kiállt 1-el többször...pff

Ez se a ferrari futama
pedobear
határ szar a pirrreeli