182279
  • a.carkey
    A Red Bull megint szenved?
  • Master91
    Kétlem.
    Nekik alig volt idejük össze rakni a gépet, és ha már Neweyt hoztad fel, akkor azt is hozzá tette ( ha lehet neki hinni ) hogy ezek olyan hibák voltak amiket a próba padon szoktak észre venni, kellett volna még nekik egy kis idő.

És még hozzá csapódott a Renault bugja is ráadásul.

Az első pár pályán biztos nehéz lesz nekik ( Maláj pl., meg Bahreinbe gondolom áprilisba már melegebb lesz)
  • HTS s3rg1nh00
    oké amit mondasz,csak Newey azt mondta,hogy nem számítottak ennyi hőre a kipufogónál.Spában ez rendben lehet,de ha a Hungaroringen megint 40+ fok lesz,akkor lesznek bajok.
  • Master91
    Biztos elfüstöl mindenki, hiszen rajtad kívül erre senki sem gondolt még az autó tervezésekor se.
    Szerintem Newey helyére is pályázhatsz. (no)
  • kabel15
    Egyébként a hűtésekre vissza térve, azt írják hogy a teszten 17-20fok várható, az előző teszten is hasonló hőmérséklet volt. gondolom ilyenkor az aszfalt hőmérséklete se annyira magas. De mi lesz ha 40 fokos levegőben mondjuk 50 fokos aszfalton kell ezt megjátszani? 20 fokos levegő lehet lehűti a motort de ha ez 40 fok vajon akkor is meg lesz oldva? Vagy sorra füstölnek majd el?
  • Szabi #146539
    az aerodinamikai teszthez kell a füst :D
  • mcmoha
  • BooMiller
  • HTS s3rg1nh00
    én voltam tavaly,iszonyatos tömeg van és rohadt sokat kell várni a buszokra,végignéztük a ceremóniát és így értem oda kb.7 körülre a keletibe,pedig nagyon nem bírtam sietni,szóval szerintem kivitelezhető...viszont 35 fok felett nem vállalnám be újra,a buszon majdnem megdöglöttem,utána az árpád hídnál egyetlen fél literes innivalót bírtam venni ami a keletiig sem volt elég...1 üveg innivalót engedtek be a versenyre a kapunál,azt töltögettem újra a wcben ingyen...szóval ha meleg van,akkor felejtős szerintem.
  • Magic Boy
    Ha idén is lesz 10000 forintos jegy, ami magában foglalja az utazás költségét is, akkor a párommal tervezzük, hogy igénybe vesszük.
    Ehhez kapcsolódna a kérdésem.

Van itt olyan aki volt már ilyen jeggyel a versenyen?

Mi Békés megyéből mennénk mennyi az esélye, hogy a futam után elérjük a Keletiből induló 1910-kor (legalábbis jelenleg) induló gyorst? (Az az utolsó amivel haza tudnánk jönni, mert a DACIA nem áll meg ott ahol le kellene szállnunk.)
  • kifli
    jaja, persze, így van :,D

#146532 az első tesztnél volt némi kritika, hogy azért Kimi tesztel előbb, hogy Alonso már a jó autót kapja, mert ő a kiskedvenc. Ami azután is baromságnak hangzik, hogy átgondolja az ember :)
  • G_ArchAngel #146533
    Kimi már beszopta az első nappal, innen már mindegy
  • desigo
    Ki tudja milyen programjaik vannak még a pilótáknak épp azokban a napokban.
  • repvez
    ez nekem is elég fura kifogás a sisakra. Pnt olyan mintha a kocsinál törésteszt után valaki karambolozik a kocsival és meghal , a gyártók meg azt mondják rá , biztos azért mert nem számitottunk rá hogy ebben a szögben találja el a kocsit a másik.

Egy védőeszköznek ha nem módositanak rajta akkor minden körülmények között helyt kell állnia ha az a védelmi tartományon belül van.

Ez az állitás max akkor lenne igaz ha a kamerát ugy rögzitették a sisakon hogy átfúrták és egy csavarral rögzitették, mert ilyenkor már okozhatta a kamera a sisak sérülését,de nem hiszem, hogy házilag barkácsolta volna fel .
  • kabel15
    Szerintem ott már komoly gondok vannak, ha egy kamera védő burkolata jobb anyagból készül mint 1 egyébként is fejsérülés elkerülésére szolgáló sisak.
    Nem hiszem, hogy schumi a legg gagyibb sisakot vette volna.
    Szerintem ez már lerágott csont. Nem hiszem, hogy sokat számított a kamera ott léte. Ha közvetlenül azt éri az ütközés akkor úgy is lerepül a sisakról. Ha meg nem akkor meg valószínűleg nyel el egy kevés energiát.
  • kjhun
    ..január 29-én Méribelben síelt...

Kicsit el vannak tájolva. És pár sorral lentebb: ...december 29-i síbalesetének... Hol, van ilyenkor a lektor??

..„Egy sisak csak bizonyos nagyságú energiákat képes elnyelni. A kamera viszont egy új elem volt a szikla és a fej között, és kedvezőtlen szögben akár olyan ütést is okozhat, ami kettétöri a sisakot”...

És, ha totál mindegy lett volna a baleset szempontjából, hogy van-e vagy nincs rajta?? Végül is egy sziklának csapódott neki, az keményebb és nehezebb, pár deka műanyaghoz képest. Szerintetek, F1-es bukóval lehet hogy, semmi sem történt volna, ehhez képest?
  • kifli
    Teszt beosztás

Borzasztó, hogy kivételezik a ferrari Kimivel, Alonsoval teszteltetnek először, hogy a kis kedvenc már a jó autót kapja. [/irónia]
  • Fura Alak
    Úgy látom, ez egy búzás bukótér! :D
  • RatBaG #146526
  • kabel15
    Érdekes megoldások. Mondjuk én ezt mindig érdekesnek találtam, hogy azonos szabályok mellett nincs 2 egyforma elem szinte soha. Szóval soha nem indulnak el a mérnökök azonos irányba. Talán a lotus volt az amelyiknek leg jobban elborult az agya :D De lehet, hogy év végére mindenkinek ilyen orra lesz. Bár valószínűleg hiába raknák át mondjuk a lotus orrát egy más autóra, az nem működne jól. Mivel elég komplexek az autók, és lehet olyan helyre terelné a levegőt ahova már nincs szükség többre, viszont ahova kéne oda meg nem. Minden esetre hamarosan kezdődik a 2. teszt, várjuk az eredményeket :)
  • pedobear
    http://a5.hu/f1/ecclestone-megsem-veszi-meg-regi-nurburgringet

http://a5.hu/f1/hivatalos-lezartak-nyomozast-schumacher-sibalesetenek-ugyeben
  • kjhun
    Az orr-mizéria okai:

Ezért változtak hangyásszá az F1-es autók
  • nayrobi
    Ez nem rossz, az angol amazonról vagy a game.co.uk-ról rendelve 10 nap alatt szokott ideérni a csomag.
  • Totti5
    Despatched: 11/02/2014

• BooMiller
    Jó kis oldal az:)
  • nayrobi
    Hány nap alatt jött meg a csomag? Én pénteken rendeltem és tegnap kaptam mailt, hogy feladták.
  • HTS s3rg1nh00
    kár,hogy örülnek ha elmennek a célig a benzinnel,nem még fánkot rajzolgassanak...
  • bakkerman
    a parkolás nekem is a gyengém,különösen a hátramenetben való merőleges parkolás két autó közé :D
  • repvez
    Nekem is,de a mekis poló lehetett volna XL es vagy XXL es ,de hát annyi baj legyen majd a viseléskor kiderül mennyire lesz rövid derék részen.
  • Totti5
    Megjött a Sportsdirect-től rendelt filléres McLaren cuccok. Mind méretben mind minőségben perfektek
  • Dietrich
    Az FIA legalizálta a 'fánkrajzolást' az F1-ben
  • Dietrich
    ..meg Gstyle az egyik HRC versenyen :D
  • a.carkey
    Na várj! Parkolni nem tud. :)

De a közlekedésben mindig van problémája.

2013 szeptember, Szingapúr
  • Dodo55
    Vezettem már nagy és öreg, meg kicsi és drága Mercit is, de mindegyik szinte a saját tengelye körül forgott ha eléggé alászedtem (jobbláb-rásegítés nélkül is!) :D

Egyszóval nem lehet túl nehéz.
  • a.carkey
    Igen. Vigyázni kell tolatásnál nehogy beléd rohanjon egy csiga. :)

A kép amúgy olyan, mintha Abdul repülőszőnyegével törpént volna valami ... :D
  • HTS s3rg1nh00
    bocs az offért,de ha már szóba került az utcai autózás,múlt héten apró sebesülést szenvedett a kipufogóm

(szóljatok ha nem látszik,feltöltöm máshová)
  • a.carkey
    Meg nézzétek meg az autó hátulját!

Ascari 1955

Hawkins 1965
  • Totti5
    Ki tudja milyen lehet egy SLS-el becupanni két autó közé... :D
  • Jeffjohnson
    Nekem már vagy 16 éve de még magamnak és másnak egyszer sem okoztam kárt, mondjuk én nem is járok olyan kocsikkal mint ő :).

Parkoláshoz azért kell az is, hogy megszokd az adott kocsit (ha nincs parkoló kamera, stb..), a szövegben pedig az áll, hogy 1-2 hónap múlva, tehát lehet csak nem szokta még meg az esetleges méretbeli különbségeket. Vagy csak szimplán bénán parkol :).
  • mcmoha
    Elsőre én is, de aztán utánanéztem és láttam, hogy Ascarinak 26-os volt a rajtszáma akkor. :)