FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Ferrarinak már tavaly is erõs volt a versenytempója, de így, hogy idén már az egykörös sebességük is megvan és nem a hátsó sorokból kell elõretörni náluk az elõny.
Hát igen, egy idomított majom is gyõzni tudna a Redbullal. Csak Webber nem. 😊
Az gyönyörû, ahogy Hami és Alonso körbeszopkodja egymást, utóbbitól pedig külön gáláns, hogy csak mint legerõsebb autóként (?) hivatkozott a Redbullra legutóbbi nyilatkozatában, Vettel említése nélkül. Hiába, a 3 zsinórban szerzett vb címet nem mindenkinek bírja el az egója sérülés nélkül úgy tûnik. 😊
Takuma Sato nyerte a long beach-i IndyCar futamot, élete elsõ gyõzelmét aratva a tengerentúlon. Imádom ezt a pályát, stílusos helyszín az elsõ alkalomra😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Vettel is benézte Kínát és egy tuti dobogós helyet dobott el.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
...
Kb úgy néz ki az erõsorrend, hogy:
Red Bull=Ferrari
Lotus
Mercedes
McLaren=Force India
és a többiek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
...
Alo-Hami jegyes is ezt hangoztatja.
Egyszerûen csak nem hiszek a szememnek, hogy valaki azt írja hogy ferka jelenleg az idei legjobb autó, nem pedig Vettelé.
remélem sokan fogják ezt emlegetni...!!!!
Bölcs és megfontolt angol, úgy beszél mint akit seggbe tettek. Nem történt semmi, az pedig mindkettõjük kvalitását mutatja, hogy ilyen kiélezett csatát hiba nélkül lenyomtak.
Button pihenje ki magát, lehet hogy szüksége lesz rá.
Ja, abroncsok nélkül biztos õk a leggyorsabbak, ja, várj..
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A véleményemet tartom, a Ferrari jelenleg a mezõny legjobb autója.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Olaszok szerveznek? Vagy olasz mérnökök?
http://gaborszantai.co.uk/
A medve nem játék.
http://gaborszantai.co.uk/
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Nem tudom, akkor ott hogy üdvözlik/gratulálnak a nõknek?
Én a frankó versenyeket, 1-2 csapatért szurkolok régen Jordan, tavalyig sauber, mclaren, williams.
Sikereimet nem veled fogom megbeszélni, vannak hús /vér barátaim, feleségem, kislányom(na ez nagyobb siker mint egy Bahreini nagydíj gyõzelem). Szal a sikereim rájuk tartoznak.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
gondolom most amikor a pódiumhoz vonultak is ilyen sorrendben mentek ki (azt már nem láttam)
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
De pl. Japánoknál a nõk bemutatása mindig a férfiak után következik, a kiszolgálásuk az asztalnál úgyszintén, de ez ettõl még nem bunkóság!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
110 %ot nem tud nyújtani, ha mégis akkor isten. :-)
Vettel ha évente 2 futamot nyerne egy szót nem szólnék ha utána így óbégatna, de mivel idén is még kábé 6-7-szer minimum megismétli ezt az örömöt az abszolút nem normális kategória. Neki van az egyik legjobb autója, õ az egyik legjobb pilóta és mindig maga alá pisil a gyõzelem után. Természetesen örüljön, de a csapatrádiós vinnyogás egy betanult, közönségnek szóló reakció amiben annyi a természetes mint a playboyos ecclestone fotókban.
Mégegyszer a gyengébbek kedvéért ha ezt perez vagy rosberg vagy valamelyik esélytelen versenyzõ csinálja semmi problem.
De ne rugózzunk rajta, másképp látom, szvsz õk sem tudnak nemhogy 110 de még 90 %-ot sem nyújtani és nem hiszem, hogy az év minden napján ezzel kel és fekszik, mert úgy nem is lehetne megnyerni a vb-t. Te ezt az egészet túl ragozod túl komolyan veszed (ebbõl a hsz-bõl ez jön le)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Figyelembe véve azt, hogy Kimi allergiás reakciót produkált a verseny startja elõtt, ez egy nagyon is lenyûgözõ teljesítmény volt tõle.”
Kitudja, most, hogy megy.
"Gill Jones, a csapat elektronikai részlegének egyik vezetõje"