FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval irónia.

A Ferrarinak már tavaly is erõs volt a versenytempója, de így, hogy idén már az egykörös sebességük is megvan és nem a hátsó sorokból kell elõretörni náluk az elõny.

Hát igen, egy idomított majom is gyõzni tudna a Redbullal. Csak Webber nem. 😊
Az gyönyörû, ahogy Hami és Alonso körbeszopkodja egymást, utóbbitól pedig külön gáláns, hogy csak mint legerõsebb autóként (?) hivatkozott a Redbullra legutóbbi nyilatkozatában, Vettel említése nélkül. Hiába, a 3 zsinórban szerzett vb címet nem mindenkinek bírja el az egója sérülés nélkül úgy tûnik. 😊

Totti5
Gábor Wéber
Takuma Sato nyerte a long beach-i IndyCar futamot, élete elsõ gyõzelmét aratva a tengerentúlon. Imádom ezt a pályát, stílusos helyszín az elsõ alkalomra😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Kit--Kat
A Ferrarin kívül a többieknek nincs olyan autójuk, az a nagy helyzet. Hamilton sem jó dolgában vergõdött a középmezõnyben a legutóbbi futamon.

Vettel is benézte Kínát és egy tuti dobogós helyet dobott el.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

ScarY MAN
külön gomb van mindenre 😄D és ha nincs, hát akkor több gomb együttes megnyomásával jön ki a kívánt esemény 😄DDD elég sok kombót lehet tolni azzal a szekérrel! 😄 rosberg sem véletlenül esett annyira vissza! 😄DDD És alonso drs-e? egy katt ide, hármat teker oda, visszavált, padló és már nem is mûködött 😄 egyszerû ez mint a macskát sz*rni <#idiota><#zavart1>

...

Kit--Kat
Kb egál gyanús. Alonso az elején kiesett a gyõzelemért folyó versenybõl most, de szerintem vettel sarkában tudott volna maradni.

Kb úgy néz ki az erõsorrend, hogy:

Red Bull=Ferrari
Lotus

Mercedes
McLaren=Force India

és a többiek.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Inkább úgy mondanám, hogy ûr Vettel ül egy autóban amiben Webber is. Azt hogy a többiek össze vissza vergõdnek és tálcán adják át a pontokat Vettelnek, aki amõgy meg nem hibázik, hááát... jó lenne hogy ha a többiek összekapnák magukat.

Master91
😄 😄

Esõ Spanyol nagydíjon?? Vettel ûrautval ezt is elintézte ejj...
ScarY MAN
ne is álmodj róla, akkor is vettelt fogják utálni és miatta olyan a ferrari amilyen ésatöbbiésatöbbi 😄DD

...

Master91
Sok mindent látok, pl. azt is hogy mindig le van tudva Vettel futam gyõzelme / vb-je azzal hogy ûrautója van.

Alo-Hami jegyes is ezt hangoztatja.

Egyszerûen csak nem hiszek a szememnek, hogy valaki azt írja hogy ferka jelenleg az idei legjobb autó, nem pedig Vettelé.

remélem sokan fogják ezt emlegetni...!!!!
Totti5
Button egójának sem tesz jót ha bekóstolja egy ifjonc😊

Bölcs és megfontolt angol, úgy beszél mint akit seggbe tettek. Nem történt semmi, az pedig mindkettõjük kvalitását mutatja, hogy ilyen kiélezett csatát hiba nélkül lenyomtak.

Button pihenje ki magát, lehet hogy szüksége lesz rá.

Perez <#taps>

link
Button jobb ha felköti azt a bizonyost. <#nevetes1>
Mintha a gumikezelés nem lenne része a csomagnak.
Ja, abroncsok nélkül biztos õk a leggyorsabbak, ja, várj..
Darthmushroom
szerintem igen, csak nem használják ki a gumi miatt.. de ha oda teszik magukat messze a legjobb kocsi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Te nem látod?
Master91
Tehát akkor nincs Vettel alatt ûrautó ebben az évben ?????
kifli
nemtudom szoktad-e nézni a futamokat, de Alonso az etapok végén szokta odatenni magát, addig spórol a gumikkal. Ami ha belegondolsz így racionális. Fölöslegesen koptaná csak a gumikat, ha pedig kicsit lemarad, tud nyugodtan spórolni az etap végére, és boxban harc, és gumipazarlás nélkül megelõzheti a másikat. Az elõtte haladónak pedig nyomnia kell, hogy kikerüljön a veszélyes zónából, és ne tudják drs-el befogni.
Hiszem ha látom, látni meg csak a DRS hibát és a Ferrari balfaszkodását láttuk. Amit ténylegesen láttam az a könnyedén, magabiztosan kontrollált futam Kínában.
A véleményemet tartom, a Ferrari jelenleg a mezõny legjobb autója.
Lteebee
Azt a legjobb autót csúnyán otthagyta Vettel RBR-e és szépen elnyúlt tõle elég hamar.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Egyelõre még mindig az övék a legjobb autó, úgyhogy kár siratni bármit is.
bakkerman
igen,amikor volt egy MSC-Todt-Brawn hármasuk,most meg ki van ott? Alonso,de õ egymagában ilyen fatális hibákkal mint a tegnapi nem fog VB-t nyerni.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Lteebee
Hogy is van a mondás arról, hogy a pokol az, amikor...?
Olaszok szerveznek? Vagy olasz mérnökök?

bardocz
Nem is olaszok irányították a csapatot.
Lteebee
Hát ide jutottunk, hogy már említésre méltónak tartod😊

Igen, de akkor volt egy tehetseges pilota, egy jo csapatvezeto es egy nagyszeru taktikus is a csapatban. De legalabb ketto ezekbol, Most meg csak a pilota maradt emlitesre melto.

http://gaborszantai.co.uk/

Lteebee
Volt idõszak, amikor a Ferrari taktikával, ésszel nyert futamokat...

a.carkey
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

a.carkey
110%ot, mi? 😄

A medve nem játék.

http://gaborszantai.co.uk/

HTS s3rg1nh00
sehogy.az arab kultúrában a nõk igazából nem is számítanak embernek.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Norbi1990
De szerintem az se normális, hogy 10mp-ig csak ott áll fogja a kupát és csak pózol a kameráknak.
Nem tudom, akkor ott hogy üdvözlik/gratulálnak a nõknek?
Lol egyrészt semmi bajom vettellel abszolút elismerem a tudását, de tovabbmegyek alonso raikonnen hamilton buttont sem utálom ellenben a tökfözeléket utálom. :-)
Én a frankó versenyeket, 1-2 csapatért szurkolok régen Jordan, tavalyig sauber, mclaren, williams.
Sikereimet nem veled fogom megbeszélni, vannak hús /vér barátaim, feleségem, kislányom(na ez nagyobb siker mint egy Bahreini nagydíj gyõzelem). Szal a sikereim rájuk tartoznak.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

HTS s3rg1nh00
meg az araboknál mindig a legnagyobb hatalommal rendelkezõ ember lép be a helyiségekbe utoljára 😊
gondolom most amikor a pódiumhoz vonultak is ilyen sorrendben mentek ki (azt már nem láttam)

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Black Ghost
Már többen írtátok de, araboknál férfiak nõkkel nem fognak kezet, tudom hogy nekünk ez bunkóságnak tûnik de ott ez a szokás, ez diplomáciai szinten is így mûködik.
De pl. Japánoknál a nõk bemutatása mindig a férfiak után következik, a kiszolgálásuk az asztalnál úgyszintén, de ez ettõl még nem bunkóság!
Totti5
Remélem ha másra nem ötletgyûjtésre jó volt az elmúlt idõszak és idén a gyõzelmei után kreatív örömünnepeket láthatunk majd😊

Rossi mindig bohóckodik mikkor nyer kel vagy 20 perc mire befejezi a leveztetõ kõrt,Pedig van vagy 7 8 vb cime:d
<#taps><#taps><#taps>
Count Adyn
Fingerboy- FistTeam 😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Ráadásul addig amíg örül addig esélyesebb újra vb-nek lenni.
Totti5
Egy pilóta akiben ég a tûz a 7. VB címének és Xedik is úgy örül mint az elsõnek. Sumi, Rossi, Loeb? soroljam még? máskép egy sportot nem lehet ûzni. Te utálod Vettelt és ilyan marhaságokat találsz ki. Mindenki máshogy örül a sikernek. Te biztos sose értél el sikert és sosem örültél még önfeledt semminek... így nehéz megérteni ezt.

pedobear
Nekem volt az volt az elsõ ami feltûnt

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Jaj ne gyere már ezzel a ezek nem is emberek hanem istenek szöveggel!
110 %ot nem tud nyújtani, ha mégis akkor isten. :-)
Vettel ha évente 2 futamot nyerne egy szót nem szólnék ha utána így óbégatna, de mivel idén is még kábé 6-7-szer minimum megismétli ezt az örömöt az abszolút nem normális kategória. Neki van az egyik legjobb autója, õ az egyik legjobb pilóta és mindig maga alá pisil a gyõzelem után. Természetesen örüljön, de a csapatrádiós vinnyogás egy betanult, közönségnek szóló reakció amiben annyi a természetes mint a playboyos ecclestone fotókban.
Mégegyszer a gyengébbek kedvéért ha ezt perez vagy rosberg vagy valamelyik esélytelen versenyzõ csinálja semmi problem.
De ne rugózzunk rajta, másképp látom, szvsz õk sem tudnak nemhogy 110 de még 90 %-ot sem nyújtani és nem hiszem, hogy az év minden napján ezzel kel és fekszik, mert úgy nem is lehetne megnyerni a vb-t. Te ezt az egészet túl ragozod túl komolyan veszed (ebbõl a hsz-bõl ez jön le)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

desigo
"Alan Perman a Lotus F1 Team mérnöke egy igen érdekes dolgot árult el a Bahreini Nagydíjat követõen:

Figyelembe véve azt, hogy Kimi allergiás reakciót produkált a verseny startja elõtt, ez egy nagyon is lenyûgözõ teljesítmény volt tõle.”
Norbi1990
Bunkó abroszt viselõ nem is fogott vele kezet, csak pózolt a kupával 😄
bardocz
És pont egy homokinigger országban, kurvajó 😄DD
uhh... a lény😄 Vmi értelmesebb nem akadt RB stábba?😄 Szokott ott boklászni vmi szõke cica is a boxba😄

Barrichello.
Kitudja, most, hogy megy.
desigo
Gill Jones a sportág elsõ nõi díjazottja a dobogón

"Gill Jones, a csapat elektronikai részlegének egyik vezetõje"