182111
  • kifli
    Idén már nem a vodafone lesz a főszponzoruk, ha jólemlékszem. Valószínűleg ezért adják ilyen olcsón a vodás cuccokat. Nincs minden évben raktársöprés, csak ha aktualitását veszti 1-1 kollekció.
  • BooMiller
    Subaru:))))
  • BooMiller
    Gondolom minden évben kupucolják, de jó alkalom csak úgy relikviának pl gyereknek 600 forintért sapi meg póló:)
  • pedobear
    Nekem Audi-s van baxxátok meg!
  • Dodo55
    Hátul meg Mobil 1 logo van rajta, tőlük volt valami reklámajándék asszem.
  • Dodo55
    Nekem van egy fekete, amin ez van elől:

Szerintem az kb. akkori lehet :)
  • Kit--Kat
    Kár, hogy nincs 2005-ös.
  • repvez
    A csomagkövetést hol lehet majd megnézni?
  • BooMiller
    1000 forintért nem láttam még McLarenes sapkát:P
  • BooMiller
    Elvben pár nap, meg lehet nézni a többi ruházatot is mert a magyar sportdirectes áruházi árakhoz képest a fele:)
  • Totti5
    Kösz a tippet! Vettem 1-2 cuccot, amik nagyon jó áron vannak. Kívácsni leszek mikor ér ide.
  • Master91
    Szerintem meg még mindig várjunk. Hosszú folyamat az ébresztés.
  • Totti5
    Mivel nem mondanak igazán semmit, valszeg semmi lényeges nem történt az állapotában, ez pedig rossz jel, de várható volt ennyi idő után.
  • BooMiller
    Ez aztán a költségvetési sapka:DDD

"Ecclestone később azt is leszögezte, hogy a költségvetési sapka 2015-ben biztosan bevezetésre kerül. „Már jóváhagytuk a költségvetési sapka bevezetésére vonatkozó szabályt, szóval az mindenképpen be lesz vezetve, ez már tény. Abban is egyetértünk, hogy 200 millió dollár legyen a határ, arról azonban még nem született megállapodás, hogy pontosan mi is számítson bele ebbe az összegbe."
  • zzeN
    Ez sem hivatalos...
  • a.carkey
    Nem reagál Schumacher
  • kabel15
    Szerintem az autót, nem szó szerint adják, inkább a terveket hoznák nyilvánosságra. Szóval a kis csapat választhat, hogy melyik autó terveit szeretné megkapni, majd azt az autót elkészítheti magának. Így lényegében a kis csapatnak csak az autó legyártása lenne költség. A nagyobb csapatnak meg ilyen szempontból mind1, hiszen ha oda adja az autót azt úgy is miszlikre szedik, hogy kiderüljön mit, hogy csináltak. Igazából ez csak talán a nagy csapatok esnének el az autó árától, de kiadás nekik se nagyon van vele. Bár lassan az is megkérdőjelezhető, hogy mennyit érnének a csapatok az előző évi tervekkel, ha minden évbe az autó 80% újra kell tervezni. Minden esetre nekem tetszik ez a 3 pilótás felállás, viszont szerintem kéne 10 csapat.
  • HTS s3rg1nh00
    érdekes felvetés,de mondjuk RB,Ferrari,Merci,Mclaren,Lotus,Williams,Sauber,Force India marad...az első 4 csapat gond nélkül futtatna 3 autót,na és a többiek?mikor napról napra jönnek az infók,hogy ilyen meg olyan kifizetetlen számláik vannak,
    a) drágán adják az autókat és a kiscsapatoknak nem éri meg megvenni
    b) olcsón adják és még szarabb lesz az anyagi helyzet
    sehogysem jó ez...
  • kabel15
    "Bernie Ecclestone, a Forma-1 első embere azonban a minőséget tartaná szem előtt és 8 csapatra csökkentené a mezőnyt, miközben istállóként három autó állhatna fel a rajtrácsra. Ez egyúttal az ügyfélautós rendszer megvalósulását is jelenthetné, mely szerint a top-csapatok az aktuális szezon előtti autójukat biztosítanák a „kicsik” számára. Eddig a pontig azonban nincs egyetértés ebben a kérdésben, ami újabb akadályokat vet fel."
  • BooMiller

Ha valakit érdekel régi McLarenes cumó, occsóó:)

itt
  • Gabor77
    Mindegyik csapatnál működik az MGU-H...gázelvételnél a gázadásnál szerzett energiát használva semlegesíti a turbólyukat.
    Ferrarinál működik az a rendszer, ami eddig egyik csapatnál sem (?), mégpedig az üzemanyag spórolás.
  • benőmenő
    Off:
    Ez úgy hangzik, mint a szakmatárgyak az ofőmmel :D
    (persze tudom: az egyetem más, nagyobb mennyiségű tananyag, stb.)
  • HTS s3rg1nh00
    nice!
    szomorú,hogy nekem elviekben sokat kéne tudnom ebben a témakörben,de minősíthetetlen volt az előző félévben a tárgy oktatása az egyetemen,az meg csak a pláne hogy a vizsga 5%-ban sem tartalmazta a leadott anyagot -.-
  • fifi
    szép.....
    gondolom hajóé :)
  • mcmoha
    Mi meg ilyen nagyobb fajtakkal kinlodtunk.

• mcmoha
  • zzeN
    Kitöltöm, csak rakd bele Kelet-Magyarországot:)
  • BooMiller
    pff

akkor ez marad:)
  • BooMiller
    Turbo ide kompressor oda ez odabac:)

• BooMiller
    Holnap bele nézek..
  • BooMiller
    Nem is ezt cáfoltam csak hogy az egyik mechanikai sűrítő a másik meg nem.
  • Godap8909
    Sziasztok!

Nagyon nagy segítség lenne, ha ezt az autós kérdőívet gyorsan kitöltenétek! Max . 2 perc,de még talán annyi se!

https://docs.google.com/forms/d/1Mbr0ZfJWBdUh7ZMNMe-Ri50X5LyVvIYHDbI9v-ROXfM/viewform

Ha esetleg van köztetek Ford Fiesta tulajdonos, amiben 1.0 literes Ecoboost motor van és érdekelné egy rövid interjú akkor az egy email-t a [email protected] írjon egy e-mailt!

Hatalmas köszönet a kitöltőknek! Mivel új regisztráló vagyok ezért konkrétan nem tudtam weblapot betenni!:)

Köszönettel,
    Godap8909
  • kifli
    józan ész elég hozzá, ha csak megnézzük a compressor szó jelentését, ami nem más mint sűrítő. Informatikában is használják tömörítéssel kapcsolatban például.
  • bardocz
    Egy, kettő.
  • fifi
    pedig nem lol...
  • fifi
    akármilyen ezzel foglalkozó műszaki/gépészeti tananyag... :)
  • BooMiller
    Erről van valami leírt infó? Komolyan kérdezem nem trollkodás.
  • bardocz
  • kifli
    A kompresszor szót azokra az eszközökre szokták alkalmazni, amik valamilyen anyagot (esetünkben levegőt) sűrít össze. Így a turbófeltöltő is egy kompresszor tulajdonképpen.
  • BooMiller
    lol