FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Forolto
Hmmmm azért én nem szídom a munkáltatóm,pedig a lotuson elég szép számban megvagyunk.😛

Kár hogy nem fotóztam le a liftünket,full be volt plakátozva a lotus kocsival és Kimivel.

Kit--Kat
Ez a lista teljesen rossz.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

http://gaborszantai.co.uk/

szóval te nyúltad le a csomagot.
dolgoztam náluk...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

lenyúlták egy csomagod?😄
mocskos UPS...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem, nem massa.
hiszi a piszi
desigo
desigo
Hány éves kép ez lol?
nekem van bajszom 2 hete nem borotválkoztam haha

Ulvar
que passa?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Irigykedtek mert nektek nem lehet ilyen szép tömött bajszotok mi?
Ez a bajuszírigység.
hogy néz már ki😄

Dietrich
amivel az NFL játékosok képzik a nyakukat az kellene ide is 😄
(volt egy brutális fénykép még a kilencvenes évekbõl, ami igazi szadimazogépnek tûnt egy eltorzult fejjel) 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
Gábor Wéber
A Pirelli Barcelonától változtat a kemény keveréken, hasonlóbbá téve azt a 2012-es verzióhoz.
A gumikiosztások a következõ három futamra:

Spanyol GP: kemény-közepes
Monaco GP: lágy-szuperlágy
Kanadai GP: közepes-szuperlágy

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
Elsõ képen nagyon Don Quijote 😄

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

Totti5
<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
Mehet is bannerba

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez a statisztika alapból nem jó

Montoya 2x esett ki vezetõ helyrõl

2001 Brazília
2005 Spa

RatBaG
pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

b
RatBaG

az igazán ártatlan lelkek számára:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
goatse

Per Aspera Ad Inferi.

pedobear

zzeN
Komolynak tûnnek az épületek, a pálya meg majd kiderül.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

pedobear

Alonso megint szamurájkodik. <#idiota><#nevetes1>
link
Master91
Darthmushroom
Kimi-nek kijárt az a VB cím két kocsi megbízhatóság miatt elvesztett 2 helyet... mákkolta azt az év végét, de kettõnél meg iszonyat peches volt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Master91

Nem is arról szólt a fáma, hogy szerinte ki a legjobb pilóta, de komoly mértékû frusztráltságra vall, hogy míg Hamiltont körbeszopkodja lépten-nyomon, méltatja Kimi jó szezonkezdését, Vettelre csak mint az 'úgyis a Redbull a legerõsebb' (ami amúgy nem igaz) vonatkozásban utal. 😊
Ebbõl látszik, hogy nem lehetett könnyû feldolgoznia az utóbbi 3 évet. 😊
Kit--Kat
Otthon rendezkedjél.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Sumi sem volt a legjobb. Kiminek Hamilton nyújtotta át a VB címét, Button a legjobb autóval nyert stb... buztos azért ezek a pilóták bérlik ki a legjobb helyeket, mert nem a mezõny legjobbjai, hanem csak nyomják a pedált és viszi õket az autó elõre.

bakkerman
" hogy csak mint legerõsebb autóként (?) hivatkozott a Redbullra legutóbbi nyilatkozatában, Vettel említése nélkül."

igaza is volt,atttól,hogy 3 évig most zsinórban megkapta a legjobb autót,az még nem egyenlõ azzal,hogy õ a legjobb pilóta 😊 Mert Vettel nem az.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Peppus
Hagyjuk már azt a 2007-es évet..

a.carkey
A Ferrari Domenicalin bukik, bukott, és fog bukni.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Abszolút egyetértek G_ArchAngel-lel.

Alonso nagyon jó pilóta az egyik legjobb, de olyan hypo-t csinál õ maga és a csapata és a média körülötte, mintha a top pilóták közül kiemelkedõ isten lenne. Ez azért már elég unalmas, miközben õ is követel hibákat és vannak gyengébb hétvégéi, mint bárki másnak.

2008 második felére már felnõtt a top csapatok mögé a Renault, volt egy csalós gyõzelme, meg 1 amikor Hamilton kiterelte a komplett élmezõnyt a bukótérbe.

2009 retek kocsi volt, de Angelnek igaza volt, 2010 Kubicának sokkal jobban sikerült, mint az elõzõ éve Alonak a csapattal.

Egyébként jahh, unalmas, hogy 5. éve kap top autót zsinórban Vettel. Utoljára ilyen Schumachernek volt, de neki sem a karrierje kezdetétõl fogva.

És még egy Alonsoról, 2010-es évrõl sokan elfelejtik a jó eredményei mellett hány olyan hibát követett el Alonso, ami a VB címébe került. Egy új csapatba kezdeni mindig nehéz, de össze lehet hasonlítani Kimi mennyit követett el 2007-ben.

Totti5
„Igaz, hogy manapság nem nyomhatjuk olyan keményen, mint korábban, de ez egy ilyen helyzet, és nem hiszem, hogy emiatt rendszeresen panaszkodnunk kellene. Ez része a sportnak, mely folyamatosan változik. Szóval ez teljesen normális.” – fogalmazott Räikkönen a TS kérdésére a Bahreini Nagydíj elõtt.

„Még mindig azt gondolom, hogy ezek a gumik jó tapadást biztosítanak számunkra, de a verseny bizonyos pontján szükségesség válik, hogy különösen figyeljünk rájuk. Ugyanez volt a helyzet tavaly is, szóval nem értem, hogy néhány ember miért sír ennyire emiatt. Legalábbis számunkra ugyanaz a helyzet, mint tavaly volt.”

Igazad van, Schumacher Raikönnen után nyert még VB címet a Ferrarinak, így az õ neve van kronológiai sorrendben legelõl.

Firerock
Te nem hallottál Michael Schumacher-rõl? Csak Raikkönen-ig látsz el?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
2008-2009-ben a Rönó 1 személyes csapat volt, ami semmikép sem ideális eset... az autó pedig lassú. Erõbõl azért még is nyert egy futamot, s kihozta azt amit lehetett.

Kubica amúgy nem volt sikeresebb a következõ évben.

Azért tett pár dolgot. Mondjuk harcban állt a VBért tavaly is, amiért leszerzõdtették, de nem jött össze.

Alonsonak sem lesz olyan idõszaka mint 2005-2006, mint ahogy Kiminek sem lesz olyan mint a 2005ös szezon és mint Buttonnak a tökéletes Brawnos ámokfutása.

A kérdés, az hogy Vettelnek meddig tart az idõszaka.

Persze én gonosz antidrukker vagyok, de Alonsot mindig is túlértékeltnek tartottam, mindamellett, hogy kiemelkedõen jó pilóta.
2005-ben a McLaren elveszette a megbizhatósági VB-t, 2006-ban jól ment a spanyol. Azóta?
Az újonc a kezdetektõl hozta a szintjét 2007-ben. 2008-09-ben esett kelt. Utána a lengyelnek felannyi baja nem volt a Reanultval.
Ferrarinál alátesztnek mindent, ki van a segge nyalva, aztán mikor eljut a VB célegyenébe, akko szétesik.
Petrov betonfal volt számára, majd tavaly is kihagyta a ziccert.
Lehet kellene mellé Biatore újból, akkor ismét a 2006-os formáját hozná, mert egyelõre a Ferrarinál semmit nem tett azért, hogy ne Raikkönen neve legyen legfelül a Ferrari bajnokainak falán.

Master91
Tegyük fel, hogy Hami vs Alon csata lenne egész évben a vb címért.

Akkor is lenne ilyen pszichológiai hadviselés? 😄 ( aminek 0 értelme van )