182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#146417 Idén már nem a vodafone lesz a főszponzoruk, ha jólemlékszem. Valószínűleg ezért adják ilyen olcsón a vodás cuccokat. Nincs minden évben raktársöprés, csak ha aktualitását veszti 1-1 kollekció. -
#146416 Subaru:)))) -
#146415 Gondolom minden évben kupucolják, de jó alkalom csak úgy relikviának pl gyereknek 600 forintért sapi meg póló:) -
#146414 Nekem Audi-s van baxxátok meg! -
Dodo55 #146413 Hátul meg Mobil 1 logo van rajta, tőlük volt valami reklámajándék asszem. -
Dodo55 #146412 Nekem van egy fekete, amin ez van elől:
Szerintem az kb. akkori lehet :) -
#146411 Kár, hogy nincs 2005-ös. -
#146410 A csomagkövetést hol lehet majd megnézni? -
#146409 1000 forintért nem láttam még McLarenes sapkát:P -
#146408 Elvben pár nap, meg lehet nézni a többi ruházatot is mert a magyar sportdirectes áruházi árakhoz képest a fele:) -
#146407 Kösz a tippet! Vettem 1-2 cuccot, amik nagyon jó áron vannak. Kívácsni leszek mikor ér ide. -
#146406 Szerintem meg még mindig várjunk. Hosszú folyamat az ébresztés.
-
#146405 Mivel nem mondanak igazán semmit, valszeg semmi lényeges nem történt az állapotában, ez pedig rossz jel, de várható volt ennyi idő után. -
#146404 Ez aztán a költségvetési sapka:DDD
"Ecclestone később azt is leszögezte, hogy a költségvetési sapka 2015-ben biztosan bevezetésre kerül. „Már jóváhagytuk a költségvetési sapka bevezetésére vonatkozó szabályt, szóval az mindenképpen be lesz vezetve, ez már tény. Abban is egyetértünk, hogy 200 millió dollár legyen a határ, arról azonban még nem született megállapodás, hogy pontosan mi is számítson bele ebbe az összegbe." -
#146403 Ez sem hivatalos... -
#146402 Nem reagál Schumacher -
#146401 Szerintem az autót, nem szó szerint adják, inkább a terveket hoznák nyilvánosságra. Szóval a kis csapat választhat, hogy melyik autó terveit szeretné megkapni, majd azt az autót elkészítheti magának. Így lényegében a kis csapatnak csak az autó legyártása lenne költség. A nagyobb csapatnak meg ilyen szempontból mind1, hiszen ha oda adja az autót azt úgy is miszlikre szedik, hogy kiderüljön mit, hogy csináltak. Igazából ez csak talán a nagy csapatok esnének el az autó árától, de kiadás nekik se nagyon van vele. Bár lassan az is megkérdőjelezhető, hogy mennyit érnének a csapatok az előző évi tervekkel, ha minden évbe az autó 80% újra kell tervezni. Minden esetre nekem tetszik ez a 3 pilótás felállás, viszont szerintem kéne 10 csapat. -
#146400 érdekes felvetés,de mondjuk RB,Ferrari,Merci,Mclaren,Lotus,Williams,Sauber,Force India marad...az első 4 csapat gond nélkül futtatna 3 autót,na és a többiek?mikor napról napra jönnek az infók,hogy ilyen meg olyan kifizetetlen számláik vannak,
a) drágán adják az autókat és a kiscsapatoknak nem éri meg megvenni
b) olcsón adják és még szarabb lesz az anyagi helyzet
sehogysem jó ez... -
#146399 "Bernie Ecclestone, a Forma-1 első embere azonban a minőséget tartaná szem előtt és 8 csapatra csökkentené a mezőnyt, miközben istállóként három autó állhatna fel a rajtrácsra. Ez egyúttal az ügyfélautós rendszer megvalósulását is jelenthetné, mely szerint a top-csapatok az aktuális szezon előtti autójukat biztosítanák a „kicsik” számára. Eddig a pontig azonban nincs egyetértés ebben a kérdésben, ami újabb akadályokat vet fel." -
Ha valakit érdekel régi McLarenes cumó, occsóó:)
itt -
#146397 Mindegyik csapatnál működik az MGU-H...gázelvételnél a gázadásnál szerzett energiát használva semlegesíti a turbólyukat.
Ferrarinál működik az a rendszer, ami eddig egyik csapatnál sem (?), mégpedig az üzemanyag spórolás. -
#146396 Off:
Ez úgy hangzik, mint a szakmatárgyak az ofőmmel :D
(persze tudom: az egyetem más, nagyobb mennyiségű tananyag, stb.) -
#146395 nice!
szomorú,hogy nekem elviekben sokat kéne tudnom ebben a témakörben,de minősíthetetlen volt az előző félévben a tárgy oktatása az egyetemen,az meg csak a pláne hogy a vizsga 5%-ban sem tartalmazta a leadott anyagot -.- -
#146394 szép.....
gondolom hajóé :) -
#146393 Mi meg ilyen nagyobb fajtakkal kinlodtunk.
-
#146392 -
#146391 Kitöltöm, csak rakd bele Kelet-Magyarországot:) -
#146390 pff
akkor ez marad:) -
#146389 Turbo ide kompressor oda ez odabac:)
-
#146388 Holnap bele nézek.. -
#146387 Nem is ezt cáfoltam csak hogy az egyik mechanikai sűrítő a másik meg nem. -
Godap8909 #146386 Sziasztok!
Nagyon nagy segítség lenne, ha ezt az autós kérdőívet gyorsan kitöltenétek! Max . 2 perc,de még talán annyi se!
https://docs.google.com/forms/d/1Mbr0ZfJWBdUh7ZMNMe-Ri50X5LyVvIYHDbI9v-ROXfM/viewform
Ha esetleg van köztetek Ford Fiesta tulajdonos, amiben 1.0 literes Ecoboost motor van és érdekelné egy rövid interjú akkor az egy email-t a [email protected] írjon egy e-mailt!
Hatalmas köszönet a kitöltőknek! Mivel új regisztráló vagyok ezért konkrétan nem tudtam weblapot betenni!:)
Köszönettel,
Godap8909 -
#146385 józan ész elég hozzá, ha csak megnézzük a compressor szó jelentését, ami nem más mint sűrítő. Informatikában is használják tömörítéssel kapcsolatban például. -
#146384 Egy, kettő. -
#146383 pedig nem lol... -
#146382 akármilyen ezzel foglalkozó műszaki/gépészeti tananyag... :) -
#146381 Erről van valami leírt infó? Komolyan kérdezem nem trollkodás. -
#146380 -
#146379 A kompresszor szót azokra az eszközökre szokták alkalmazni, amik valamilyen anyagot (esetünkben levegőt) sűrít össze. Így a turbófeltöltő is egy kompresszor tulajdonképpen. -
#146378 lol