FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mcmoha
Az tuti! <#vigyor1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

<#banplz><#hehe>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
plusz a pasi a jobb szélen ...

A medve nem játék.

a nõk bálványa

állítom neked a képen látható összes hölgy megvolt neki <#eplus2><#idiota><#taps>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

mcmoha

desigo
Durván telik az idõ :/
A tv elõtt állva néztük élõben az eseményeket <#rinya>
õ egy nappal korábban

RatBaG
nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
igen igen,bocsi,õ április 30.-án hunyt el,csak ma reggel ahogy ránéztem a naptárra rögtön Ayrton ugrott be,május 1-rõl...<#shakehead>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a.carkey
De itt az összes:

+1

A medve nem játék.

a.carkey
Igazából, õ azért nincs soha annyira képben, mert baromi kevés felvétel van a balesetérõl (három). Szerintem. Épp Hill idõmérõjét mutatták élõben, amikor már csak a roncsot tudták beadni.

Rubens pénteki esését se mutogatják, pedig õ is nagyot bukott, és ekkor kezdõdött az a pechszéria, amit Karl Wendlinger zárt le Monacoban. 😞

A medve nem játék.

Az a baj, hogy ennek be kellett következnie. Ratzenberg halála nem váloztatta volna meg az autósportok biztonsági elõírásait. Ehhez az egyik többszörös világbajnoknak kellett végzetes kimenetelû balesetet szenvednie.

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Igazából ezzel kapcsolatban nem is annyira a verseny, a baleset vagy a temetés maradt meg bennem nagyon (bár azokra is emlékszem, sõt, még az azutánira is, amikor majdnem beleszállt a mentõbe - azt hiszem - egy Minardi), hanem furcsa mód Knézy Jenõ, amikor az éppen akkor zajló olaszországi jégkorong világbajnokságon az olasz-német meccsen az egyik szünetben reklám helyett az mtv engedélyével megtartotta a hangot, és az ember balesettel kapcsolatos - szinte - összes érzését "összefoglalta", miközben ment a meccs. (Nem tudom ki látta, de benne nagyon megmaradt.) Csütörtökön pedig szépen eltemették Sennát. Szomorú hét volt ...

A medve nem játék.

Ulvar
Ejnye Bejnye Roland Ratzenbergerrõl meg elfelejtünk megemlékezni? Irgum burgum...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
19 éve ezen a napon hunyt el Ayrton Senna 😞

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Ulvar
Kabarénak hívják 😄. Én már inkább csak röhögök.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

a.carkey

A medve nem játék.

a.carkey
Ezmiez? 😉

A medve nem játék.

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

De a legfontosabb, hogy KIMI legyen ráírva😄 Õ kell a volán mögé😄

kifli
valószínûleg a két kicsi mögött kullogna így az autó 😊
Lteebee
Ja, csak az oldalszárnyat néztem.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Lotusé a DRS a Ferrarié a hátsó szárny kialakítás

Lteebee
Ja.
Pont a DRS a Ferrarié 😊

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

HTS s3rg1nh00
ezen a képen is lotus drs van,csak ferrari hátsó szárnnyal

egyébként meg a csapatok csomagjai egyben mûködnek jól,összegyúrva lehet egy kalap kaki lenne.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

kifli
én oldalszekrénybõl is saubert választanám 😊

Lehet nem gyorsak, de nem az oldalszekrénnyel van a gond szerintem. Elsõ szárny meg lenne redbull, orrkúp marad sauber. DRS-bõl meg valami nem ferrari 😄

tökéletes F1-es 2013-as kocsi

szabii98
fura képek 😄Dd

I met God. She's black

b-type
vááá ez király 😄 <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

a.carkey

A medve nem játék.

cement

respect to the man in the ice cream van

Kimin nem McLaren-es gatya van?

http://gaborszantai.co.uk/

bromance
RatBaG
mi folyik az asztal alatt...

Per Aspera Ad Inferi.

zzeN
Egy kis csocsó:

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

b-type
A DRS a szélárnyék...amikor még mások voltak az autók, akkor az elõl haladó ugyanennyire tehetetlen volt...illetve cikázhatott max.
Tökéletesen ugyan ez volt teszem azt a Hockenheim-i egyenesben,..vagy a motorosoknál manapság is....amikor valaki beér a másik mögé az olyat húz, hogy egész egyszerûen kikerüli mint egy bóját.

Egy dologban más a DRS, régebben ezt a 'melegszelet' el lehetett rontani, ha korán jött ki. A DRS-t nem lehet, ott az egyik jobb aeroban és pont.
De a DRS semmi más mint a 'melegszél' régen amikor még nem voltak tervezett lelépõ levegõk, és lehetett tapadni a másikra, akkor ugyan ezeket lehetett látni mint most, volt egy 10pár éves szünet ennyi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

repvez
Nekem már a DRS is hasonló "bûntetés" a versenyzõnek aki elöl van.
b-type
A s&g már megszûnt most jut eszembe..
elsõ blikkre rosszabbra gondoltam (cím alapján), mint valamiféle handycap..

b-type
Szvsz a DT és a S&G megoldásoknál lényegesen jobb, az utólagos idõbüntetést nem tudom mennyire befolyásolhatja...de van benne ráció, persze ha hozzáértõ és igazságos döntés születik, és a büntetés mértéke is az.

Vackor1024
zzeN

Schumacher a csapaton belüli sorrendrõl:

„Sosem követeltem ilyet, sem szerzõdésben, sem szóban - soha a karrierem során. A felfogásom a következõ: a szezon elején mindkét versenyzõ ugyanolyan autót kap, minden tekintetben ugyanolyan bánásmódot. De hamar kiderül, hogy az egyik versenyzõ gyorsabb, mint a másik. Akkor õt kell a csapatnak támogatnia. Ha a kettes számú versenyzõ pusztán az egója miatt meg akar nyerni egy Grand Prix-t miközben az elsõ számú a VB-címért küzd, azt ostobaságnak tartanám. Miért? Mert a csapat céljának mindig annak kell lennie, hogy az év végén az élen álljon. Ezért mindenki keményen dolgozik, ennek a célnak minden alá van rendelve. A Forma-1 nem gyerekzsúr.”

kifli
nagyon furán áll a keze :S
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10