FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
A Business Book GP értesülései szerint Fernando Alonso és Lewis Hamilton idén a két legjobban keresõ pilóta a Forma-1-ben

1 - Fernando Alonso (Ferrari): 20 milló euró
2 - Lewis Hamilton (Mercedes): 20
3 - Jenson Button (McLaren): 16
4 - Sébastian Vettel (Red Bull): 12
5 - Nico Rosberg (Mercedes): 11
6 - Mark Webber (Red Bull): 10
7 - Felipe Massa (Ferrari): 6
8 - Kimi Räikkönen (Lotus): 3
9 - Sergio Perez (Mclaren): 1,5
10 - Romain Grosjean (Lotus): 1
11 - Pastor Maldonado (Williams): 1
12 - Nico Hulkenberg (Sauber): 1
13 - Valteri Bottas (Williams): 600.000 euró
14 - Jules Bianchi (Marussia): 500.000
15 - Adrian Sutil (Force India): 500.000
16 - Paul di Resta (Force India): 400.000
17 - Jean Eric Vergne (Toro Rosso): 400.000
18 - Daniel Ricciardo (Toro Rosso): 400.000
19 - Estban Gutiérrez (Sauber): 200.000
20 - Charles Pic (Caterham): 150.000
21 - Guiedo van der Garde (Caterham): 150.000
Dietrich
Múlt hónap közepén a Bild írta meg és átveték a hazai médiák.
Ez pedig amit kimásoltam konkrétan az A1-en van.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Szabi
az a fej... :'DDD

"Nulla tenaci invia est via"

Ulvar
te ezt hol olvastad?

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Dietrich
sok német nézõ tüntelõleg távol maradt a DRS bevezetése miatt <#zavart1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
<#taps>

Webber will leave Red Bull, signs 5-year Porsche deal

Firerock
Nemtudom néztétek e a DTM-et! Nekem tetszett, Glock is nagyon jól ment,csak aztán nem rakták fel neki a jobb hátsót rendesen és kiesett :/

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

HTS s3rg1nh00
"akkor túl nagy szerepe lenne az abroncsoknak, míg most a siker csakis a csapatokon múlik."
igen,és az abroncsoknak egyáltalán nincs szerepe.<#banplz>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

desigo
Nagyon fog hiányozni.
not
Trükkös kocsi az a Lada, nem is csodálkoztam azon, hogy Sebestyén nem találta rükvercet. 😄 <#nevetes1>
Lteebee
Ja, a barátainak elmondta és ezt leközölte egy lap.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Még azért várnunk kell a hivatalos bejelentésére...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

és ezt hol írják?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear
A Red Bull Racing pilótája, Mark Webber úgy döntött befejezi Formula-1-es pályafutását és a 2013-as szezon végén visszavonul.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Ulvar
Boxutcás FB poszt

Aham...ühüm, aham...ühüm...ja...

A Pirelli sportigazgatója, Paul Hembery elmondta, szívesen részt venne egy gumiháborúban, azonban a sport érdekében mégsem kér belõle, hiszen akkor túl nagy szerepe lenne az abroncsoknak, míg most a siker csakis a csapatokon múlik.

ez mekkora😄

Ulvar
Az a fasza, jól van 😄.

zzeN
Össze-vissza nevezték, volt James is😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Ulvar
0.50-nél komolyan azt értettem hogy Jason Button?

Jenson a vegen frankon leparkolt kezifekkel. 😄

Nagyon nagy arc ez az ember,evek ota az egyik legszimpatikusabb versenyzo szamomra. <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

nearo
pure motorsport 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

zzeN

a.carkey
Legalább õszinte, és még kb. igaza is lehet. "A pilótáknak két lábuk volt, neki egy, kirúgtam"

(Ha valaki látja, az pls szóljon ennek a gyengeelméjû Joó Gábornak, hogy minimum címben kiírjuk a tíz alatti számokat, ha a szövegkörnyezet ezt simán megengedi!)

A medve nem játék.

Kit--Kat
Tehát?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Balyy
Ubi meg a hetedik! <#hehe>

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Szabi
Norbi és Tomi is a második helyrõl indul holnap <#taps>
(Tomi csapattársa az utolsó helyrõl indul)

"Nulla tenaci invia est via"

contraste
Baumgartner is kapott a magyar államtól 100 misit nem?

ain't got no history

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

a.carkey
Az egyik Miskolcnyi távolságban van légvonalban Bukaresttõl, a másik meg 40 kmre Budapesttõl autópályán.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Nem tud érdekelni, hogy NB1-es lesz. Tiszta Csaucseszku 2.0 az egész, õ épített a szülõfalujába 2-3x nagyobb befogadóképességû stadiont, mint a falu népessége.

Több cikk is foglalkozott, hogy az ifi klubok támogatásának a 80%-át a Puskás kapta. A maradék 20%-on meg osztozhattak a többiek, de ez már off.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
A Puskás amúgy NB1es lesz. Alapítványi pénz mellé kap állami támogatást.

Emlékszel, hogy amikor zsótinak akartak állami támogatást adni, hogy nekiestek a szerencsétlennek?

Az autósportban amúgy is ritka az állami támogatás, a F1ben pedig tudtommal csak Maldonadonak van, neki sem közvetlenül, hanem egy állami olajvállalat által.

A medve nem játék.

Kit--Kat
Ja így már tök jó, hogy más hobbiját finanszírozzuk, megnyugodtam. 😊

a.carkey
Látod! Legalább nem löszalagút, 40 centis kilátó, kutyafittness vagy viadukt a síkságon százmilliárdokért. 😉

A medve nem játék.

a.carkey
Az OTP meg mindegyiket.

A medve nem játék.

morfeusss
Sziasztok!

Az ultimate-sport.hu oldal szerkesztõfelvételt hírdet.

Amennyiben napi szinten tudsz írni az F1 világának legfrisebb történéseirõl akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz szerkesztõnek.

Oldalunk non-profit alapon mûködik, tehát fizetést sem tudunk adni a jelentkezõknek, de az a célunk, hogy 1-2 éven belül saját szerkesztõségben dolgozhassunk.

Amennyiben szeretnél egy jó csapat tagja lenni, akkor nincs más dolgod, minthogy jelentkezz az [email protected] e-mail címre, ahová egy rövid bemutatkozáson kívül skype vagy facebook elérhetõséget kérünk.

Remélem felkeltettem az érdeklõdéseteket! 😊 Köszönöm, hogy elolvastátok a felhívást, és várjuk a jelentkezéseteket!

Üdv: Andris

zzeN

szabii98
csöppnyi 4 milliárdból 😄

I met God. She's black

pénzéhes cégek...

Kit--Kat
Nyugalom Felcsúton épül a falulakosságának a 2x befogadni képes stadion.

A többi nem fontos. 😉

Totti5
Az elmennek a jó francba... MOL és a Posta rahedli pénzel tömi az egyik pártot, Gábornak és Zengõnek csak morzsák kellenének és még ennyit sem kapnak.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
És akkor mit mondjon Kiss Pál Tomi? Egyetlen OW versenyzõnk aki JELENLEG elérhetne olyan célokat mint egy Formula-1es ülés, HA LENNE PÉNZ. Jelenleg nem hogy F1, de még alsóbb kategóriákra sincs pénze...Most hétvégén AutoGP, de neki nem itt kéne lennie hanem WSR 3.5 mezõnyében vagy GP2 mezõnyben.

Master91
+ stadionokat is újítsunk, hogy a drukkerek szét verjék az egészet...
<#rinya>

Sziasztok!

Ugyan az elmúlt 10 napban minden követ megmozgattam, de ennyi idõ alatt nem állt össze a Chevy-re való keret, így a hazai futamot én is csak nézõként fogom nézni.

Köszönöm a bíztatást és a rengeteg felajánlást mindenkinek! Drukkoljatok Norbinak és a csapatnak, és minél elõbb megoldódnak a kezdeti problémák, annál elõbb lesz esélyem nekem is autóba ülni.

WG

De a Videoton meg a többi gyeprugdosó kapjon állami milliókat...<#szomoru1>

http://gaborszantai.co.uk/

Még a kamion mellett is kamillázik valaki😄