FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

<#idiota>#idiota>
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Mondjuk gro-t se csak egyedül belgiumért számûzték, tehát azonnali eltiltást nem is tudom miért adhatnak. Azért már vmi nagyon durvát kell tenni😄 de akkor meg már az egész sporttol eltiltják😄 esetleg technikai cheat-ekért adhatnak 1 futamot.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Képzeljétek, mikor mi ennyi idõsek voltunk elmentünk Párizsba. Beültünk egy étterembe és fizetés nélkül távoztunk. Utána betértünk egy kuplerájba, onnan is fizetés nélkül pattantunk le. Majd egész Párizst végigrandalíroztuk büntetlenül.
A fiatalok, hogy ne maradjanak szégyenben õk is útrakelnek Párizsba.
Két hét után õk is elõadják a sztorit:
-Mi is elmentünk Párizsba és megcsináltuk amit ti! Az étterembõl fizetés nélkül léptünk le, de minket elkaptak és megvertek. A kuplerájból is leléceltünk, de ott a kidobók nagyon megvertek minket. Majd hõbörgünk egész éjjel és az õrsön kötöttünk ki ...
Erre egy öreg: - Ti mivel mentetek?
-Mi a Neckerman utazási irodával.
-Jaaaaa, mi a Waffen SS-szel.
A medve nem játék.
Nem is tudtam, hogy Webber fékje eltört, amikor felrepült 2010-ben Valenciában😮
Ja és 30.000 öjró büntio. <#hehe>#hehe>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
hvg.hu
Az öt pontot szerintem olyanra adnák, mint ami tavaly volt grozsival, nem úgy, hogy a 12 pontod után kapásból 5-el kezdesz.
Maradjunk grozsi példájánál. Tavalyi belga rajt elõtt lett volna mondjuk 8 pontja. Rajtnál tudjuk mi történt, megkapja érte az eltiltást, és akkor kapott volna még 5 pontot, amivel már 12 felett lenne, tehát járna neki még egy eltiltás. Vagy erre azt mondod, hogy az újabb eltiltás helyett kap még 5 pontot, és csak egy versenyt hagy ki?
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
A medve nem játék.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
szóval valakinek van teszem azt 7 pontja, kap egy eltiltást, akkor lesz neki 12, és kettõrõl tiltják el? epic
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Grosjean repül
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://gaborszantai.co.uk/
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
31 évvel ezelõtt hunyt el Gilles Villeneuve:
De kétségkívül az egyik legnagyobb figurája volt az F1 elmúlt 60 évének.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"