FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
zzeN
"A Pirell elismeri, hogy Paul di Resta bal hátsó gumijáról nem törmelék, hanem túlmelegedés miatt vált le a futófelület. Ez két versenyen belül már a harmadik hasonló eset. Paul Hembery azt mondja, ezek után nyitottak rá, hogy változtassanak a gumikon, mert valószínûleg a 2013-ra módosított szerkezet áll a problémák hátterében."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Master91
DE ha egy Vettel csinálta volna...
desigo
A spanyol rajongók szét fogják szedni a fotóst...
igen és marhára kussban van mindenki, de anno ez nekem se tetszett Raikkonentõl, de Alonsotól sem bármennyire is idegesítõek ezek a riporterek...Ki van nyalva a seggük ezeknek az F1-eseknek.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Dehoogy, pirellinek semmi baja, csak meg kell õket érteni 😄
zzeN
Jó ez a Pirelli:

desigo

mcmoha

<#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Szívesen ráunnál te is, vagy egy olyan érzésem. 😄 <#nevetes1>
desigo
kezd unalmas lenni az a csúnya dög...
akár a barátnõje 😊
Totti5
Most intették le a edzést, de Hami már a kutyájáról tett fel képet faszbukra😄D

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

morfeusss
F1 - BARCELONA - ELSÕ SZABADEDZÉS - ÉLÕ - MAGYAR KOMMENTÁR http://ultimate-sport.hu/stream-2/

mcmoha

Dietrich
az egykori CART fõnökrõl egy hír..

Chris Pook joins New Jersey's GP project

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ez az Allison gyerek meg nagyot esett a szememben. Cakk pakk ott hagyja a kocerájt, legalább a szezont kitölthetné. Télen meg de mondta h nem hagyja el a csapatot😄 Nem vmi jó dolog, hogy a nagy csapatok így vesznek technológiát. Ferkát érdekli a lotus pár trükkje, fogja és kivásárolja a fõtervezõjüket😄 Jövõre a ferrari is gumikímélõ lesz😄

Én is így értelmeztem...vmi hiba lesz itt mert ez igy nem frankó. Vagy lehet kétféle eltiltás van...az instant meg a ponthatáros. Mondjuk 12 szer gyorshajtasz a bokszban akkor eltiltanak, a pontok nullazódnak. Meg van a gronyár verzió mikor nem is kell számolgatni a pontokat mert akkora állatságot csinál hogy rögtön eltiltják és emiatt kap még 5pontot...bár akkor tényleg lehetséges a két versenyes eltiltás.
Mondjuk gro-t se csak egyedül belgiumért számûzték, tehát azonnali eltiltást nem is tudom miért adhatnak. Azért már vmi nagyon durvát kell tenni😄 de akkor meg már az egész sporttol eltiltják😄 esetleg technikai cheat-ekért adhatnak 1 futamot.

atyaég😄 ezen kifakadtam

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Ne haragudjatok, de errõl eszembe jutott ez a vicc:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A fiatalok és az öregek leülnek együtt egy jót borozgatni, sörözgetni. Nem is telik el sok idõ, mikor az öregek, hogy felvágjanak a fiataloknak elkezdik mesélni fiatalkori történeteiket.

-Képzeljétek, mikor mi ennyi idõsek voltunk elmentünk Párizsba. Beültünk egy étterembe és fizetés nélkül távoztunk. Utána betértünk egy kuplerájba, onnan is fizetés nélkül pattantunk le. Majd egész Párizst végigrandalíroztuk büntetlenül.

A fiatalok, hogy ne maradjanak szégyenben õk is útrakelnek Párizsba.
Két hét után õk is elõadják a sztorit:
-Mi is elmentünk Párizsba és megcsináltuk amit ti! Az étterembõl fizetés nélkül léptünk le, de minket elkaptak és megvertek. A kuplerájból is leléceltünk, de ott a kidobók nagyon megvertek minket. Majd hõbörgünk egész éjjel és az õrsön kötöttünk ki ...
Erre egy öreg: - Ti mivel mentetek?
-Mi a Neckerman utazási irodával.
-Jaaaaa, mi a Waffen SS-szel.
<#idiota>

A medve nem játék.

egy korrekt interjú mindkét fél részérõl

Nem is tudtam, hogy Webber fékje eltört, amikor felrepült 2010-ben Valenciában😮

desigo
Érkezik a Ferrari Bracelonába

Dietrich
15 pontnál ugrik a jogsi és mehet kresz vizsgára is.
Ja és 30.000 öjró büntio. <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zzeN

Nohab
"A pontok egy év után elévülnek, illetve ha egy versenyzõ elérte a 12 pontos határt, a fõbüntetés letültése után tiszta lappal mehet tovább."

hvg.hu
nearo
Vagy te nem értesz engem, vagy én nem értelek téged.
Az öt pontot szerintem olyanra adnák, mint ami tavaly volt grozsival, nem úgy, hogy a 12 pontod után kapásból 5-el kezdesz.

Maradjunk grozsi példájánál. Tavalyi belga rajt elõtt lett volna mondjuk 8 pontja. Rajtnál tudjuk mi történt, megkapja érte az eltiltást, és akkor kapott volna még 5 pontot, amivel már 12 felett lenne, tehát járna neki még egy eltiltás. Vagy erre azt mondod, hogy az újabb eltiltás helyett kap még 5 pontot, és csak egy versenyt hagy ki?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

a.carkey
Nem. Eltiltanak egy versenyre, mert átlépted a 12 pontot. Ha ez megtörtént, és lejárt az eltiltásod, alapból kapsz még 5 pontot, hogy jelezzék, hogy hamarosan itt a második eltiltásod is, ha rosszalkodsz.

A medve nem játék.

Ez kapitális faszság, már ha igaz egyáltalán.
Ulvar
nem fogják bevezetni...ne aggódjatok, a tanács visszadobja 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

igen én is ezen akadtam fent

Ulvar
ezeket tuti hogy az rFactoros bajnokságokért vezetik be, hogy azok könnyebben tudják saját kis F1es bajnokságaikba bevezetni ezt a rendszert <#idiota>

nearo
versenyrõl való eltiltás - 5 pont
szóval valakinek van teszem azt 7 pontja, kap egy eltiltást, akkor lesz neki 12, és kettõrõl tiltják el? epic

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

változások a büntetõ pontrendszerben

hát érdekes. Ezért 1 futamról eltiltani valakit..

Grosjean repül

a.carkey

A medve nem játék.

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
Nem linkelte be ...

Tehát,

Ez szikrázás:

... meg ez:

A medve nem játék.

a.carkey
Ez szikrázás:

... meg ez:

A medve nem játék.

Szabi
biztos volt már, de még mindig zseniális kép 😄

"Nulla tenaci invia est via"

bakkerman
kitudja,lehet gyõzelmenként meg kiszámláz neki Mateschitz pár százezret juróban,csak mi arról nem tudunk 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo
Fiatal még és tapasztalatlan,azért keres ilyen keveset <#nyes>
bakkerman
Vettel 12 misije 3x VB-ként elég vicces,gondolom jövõre õ is megkapna egy jó 20-ast

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

desigo
Ulvar
De jó hogy vannak olyan FB oldalak amik emlékeztetnek fontos idõpontokra.

31 évvel ezelõtt hunyt el Gilles Villeneuve:

Kit--Kat
Azért Hunt néha megsimogatta a pályabírókat. 😄

De kétségkívül az egyik legnagyobb figurája volt az F1 elmúlt 60 évének.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

mcmoha

Dietrich
európának a profi élsportban be kellene vezetnie ami a jenkiknél van NFL, NHL stb. a fizetési plafont fõleg a fociban vannak durva pénzek.

Totti5
Drúván el vannak szálva ezek a fizetések ( is, mint minden más sportban ). Még a fizetõs pilóta is 40 millát zsebel. Szinte felfoghatatlan mértékek.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10