FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Eléggé hírtelen haragú a Montoya, és kicsit se becsüli a másikat ( interjúkba is át jött ez sokszor )

Emberileg tényleg egy sz*r, de mint pilóta jó is volt.

Maldonadohoz sokban hasonlít!
b-type
Aztán honnan tudod hogy egy 'tapló'?
2 dolog, az egyik hogy fogalmad sincs milyen ember Montoya...nekem sincs, de nem is minõsítek, negatívan meg pláne nem.
...a másik, miért is lenne tapló? Mármint te még nem rágtál be soha, és nem szalad ki a szádon becsmérlés?...és taplónak érzed magad?

Szal sztem az egyetlen minõsíthetetlen dolog az az hogy valakirõl gondolsz valamit, és az alapján le is minõsíted.

a témában meg már leírtam amit gondolok, nem írom le még egyszer, csak ez a taplózás leverte a lécet.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Együtt szoktatok römizni nem hogy ismered milyen emberileg😄DD elküldöm neki egy két kommentedet aztán meglátjuk szerinte milyen vagy emberileg😄DDD

Totti5
Kameraman kamerázott a vállán egy több kilós szerkezettel, Montoya jobbra vigyorgott egy másik kamerának ( ment elõre, de nem az utat nézte ) összementek. Ennyi történt. Versenybaleset. Montoya egy tapló, de nem is azért kedvelem, hanem ahogy a pályán versenyez, de az más dolog. Mint ember nem tartom sokra, és a viselkedése mindig bunkóságba megy át. Itt sem kellett volna így viselkedni, mert nem történt semmi azon kívól hogy az észkombájn fejét kicsit beverte. Bartnõje reakciója tipikusan az volt, aki már rutinosan csinálja ezt, hogy visszatartsa Montoyát miközben minõsíthetetlen módon hõbölög.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Felipe Massa és Esteban Gutiérrez is 3 rajthelyes büntetést kapott feltartás miatt.
Kit--Kat
A paddoc hátsó részét ne keverjük már össze egy boxutcával. Ilyen alapon mindenki ugorjon szét 6 méteres körben, ha egy pilóta közlekedik ott.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Nagyon érdekes látni, hogy a Sauber, Williams és a Mclaren építették át leginkább az autójukat azt õk szenvednek a legjobban...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Archangel látom kiszúrt téged valami Alonso fan a motorsportalon😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

a.carkey
Magyar nõi kézilabdát nézni olyan, mint angoloknak németekkel futballt játszani ...

A medve nem játék.

nearo
a sebességtõl függ 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HTS s3rg1nh00
Rosberg átlagtempójában 5,77 cm egy ezredmásodperc

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

zzeN
Szerintem még fél méter sincs, sõõt.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

desigo
1 ezred az vajon hány méter?
desigo
nah jolvan nem kell telhetetlennek lenni. Igy is kurva jo h pl két Q között nincs reklám. Most meg a kézilabda meccs kavart be amugy is.

Master91
Persze, én ezt meg értem, de ha várnának +2-3 percet akkor nem fájdulna a fejem a hülye Mindig TV zenéjétõl,miközbe nézném inkább a pilótákat hogy ki milyen fanyar fejjel néz a másikra, stb.

Vagy legalább a hülye M1 logó + random ember arcét vegyék ki, egybõl legyne reklám mindenféle át vezetõ nélkül ( attól is meg õrülök, megy az F1, és nézzük Bélát Budapestrõl )

csak ennyi bajom van
nem szokták elvenni ez most megint valami új szokás...

ja még közszolgálati tv-n is a reklám....

Totti5
Reklám nagy úr... ebbõl van a pémz.

Totti5
Merci gyõzelem lesz holnap. Remélem.

Master91
+1 fekete pont MTV-nek, leparkolnak a verdák, nézné az ember ahogy ki szállnak, pár szót oda mondanak egymásnak, neeeem, reklám, ami kalap fost se ér persze, mert annyira szar az a reklám.

Vissza jön a kép, látni a rangsort, és nézhetünk nõi kézi labdát.

Ajj :/ +2-3 perc F1 és akkor nem morgok..
Ez most kb olyan mint ha Vettel Rai, elsõ sor lenne. Merci 10körig lesz ott mint zavaró tényezõ😄 aztán bejönnek 7-8. helyen. Monacoba hogy fognak ezek a mercik gyalázni kvalin?😄

Ferrarik el lettek kalapálva rendesen Massa és Alonso közt 1 ezred volt a különbség😄

Vettel és Raikkonen a futam esélyesei sztem, Merci gumijai nem fogják bírni

Rosberg mekkorát ment😮OO Mercedes jó az utsó szektorban

allock
Fastest lap 1’19.954 by Rubens Barrichello, 2009

#hhwnd

Firerock
Érdekes... Az Android F1 Timing Appban is Raikonen 1:21:6-os köre van írva,és a felvezetõ mûsorban is ezt mondták. Viszont a Wikipedián Webber 2011-es 1:20:9-es ideje van.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Nem nagyon beszélnek róla,de szerintem ma meglesz az új pályarekord.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

2 williams nagyon gyász <#wilting>

desigo
thx
pont lehalt a digi
mindigtvs HD link lenne jó
b-type
Nálam nem fér és nem is fért el az hogy persze hogy nem láttam mert a vállán van....ezt õ is jól tudja. Pont ezért nem szabad hogy fontosabb legyen a saját munkája mint azok biztonsága akik miatt odaküldték...
Egyszer a hegyi futáson a bringások elé lépett ki egy hasonló elvetemült, és mivel a kamerában nem jól mérte fel a távolságot, így szegény bringás elesett...döbbenten néztem, hogy próbálta meg újra elindítani, és felvenni a ritmust a versenyzõ..
más a két eset, de ha valaki kamerába néz akkor számítson a távolság tévesztésére, és arra hogy ne legyen útba.
Nem lehet a munkája annyira fontos, hogy ne legyen tekintettel azokra akik miatt ez a munkája.
Neki fontosabb volt, mindkét esetben jobb képeket akart csinálni mint a többi fotós, ezért elfelejtette ki fontosabb, és ott volt ahol nem kellett volna lennie.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

ma 13:45 Forma1

Forma-1 online magyarul:

http://STARTLAP.DR.HU

várd meg a fõablak átváltozását, aztán :

sport-2
Master91
igazából senki sem volt hibás, mivel a kamerás persz hogy felveszi Berniet, mivel azért van ott , és persze hogy nem látta Montoyát mert a válán pihen az a hatalmas szar.

Maldonado se figyelt, össze mentek, és? Igazából csak a hirtelen felindás miatt szólnék bele, csúnya dolog volt így ugatni nyílvánosság elõtt, de hát ez van, rá kell mondani hogy "kolumibai" és elvan intézve ... -.-

Persze hogy azért lépett közéjük, de tényleg elég ügyesen és gyorsan reagálta le, biztos van tapasztalata már
b-type
A kamerás Bernie-t filmezte, annyi esze sem volt hogy kiálljon az útból, mintha elfelejtette volna mi a szerepe a cirkuszban, annyira fontos volt hogy Bernie-t felvegye ahogy a Ferrárihoz bemegy...
Montoya sem ment máshol csak ahol mindenki ment volna, az idióta kamerás állt bent az út közepén. Még ketten kameráztak, és érdekes módon tudták mi történik úgy léptek ahogy kell.
Azért nehogy már a versenyzõnek kelljen figyelni arra hogy a kamerást kerülgesse, ez hülyeség...az megy teszi-veszi a dolgát, mert résztvevõje a történetnek, míg egy kamerás ezeket a résztvevõket filmezi.
Itt a fontossági sorrend lényege, ettõl még szerencsétlen baleset volt, és Montoya berágott, a csaj meg szerintem azért is lépett be közéjük, nehogy megtakarja a kamerást Montoya.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

desigo
Jordi Martin:

"Szeretném békésen rendezni ezt a vitát Alonsóval és minden jót kívánni neki! Én sem örülök ennek a helyzetnek, és nem akartam, hogy ez történjen. Minden jót vasárnapra!" - olvasható Jordi Martin hivatalos Twitter oldalán.
benőmenő
A kamerába nézett, de ha nincs is a szemén akkor is simán kitakarhatta volna Montit, mivel a jobb vállán volt a cucc.
Sisakkamera nagy királyság volt, futamon is beadhatnák néha, unalmasabb pillanatban.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

itt mondjuk sajnáltam ez mi frusztráltság lehetett😄

Totti5
Kamerás kamerázott, s ennyi erõvel az összes ember aki arra sétált nekimehetett volna, de ugye ilyenkor ki kell kerülni. Véletlen volt maximum, semmi széndékosság. Barátnõje már rutinosan közbelépett, ami azt jelenti hogy már nem az elsõ eset amikor a Montoya ilyen módon viselkedett.

nem ment neki, de a kamerás a fülébe tolta tiszta erõbõl...azért én is ideges lettem volna, mert fájdalmat okoz nekem egy túlbuzgó operatõr. Alonso esetében ilyenrõl szó nem volt.

Totti5
Mármint mi? kamerás a kamerába nézett, Montoya meg jött mint a tank, õ ment neki. Feleslegesen ugatott, de neki ilyen a természte, nem feltétlen szimpatikus ember. Mint pilóta nagyon bírta a pályám.

ez még teljesen érthetõ reakció volt pedig nem szerettem Montit

Na, de Alonsié azért nem...ürge ugyanúgy a munkáját végezte. Raikkonentõl se tetszett amikor fellökte a kamerást mondjuk azért az kicsit lazább volt és nevetségesebb, de nem ennyire durva, hogy még a kamera is összetörik.

...én még le is köptem volna😄 Könnyen magyarázunk mi, tényleg idegesítõek lehetnek ezek a foto riporterek. Szerintem kurva fölösleges a rajtrácson az arcába nyomva az objektivet fotozni a pilotakat, nem hiszem h, erre akkora igény lenne. Ott vannak a kötelezõ riportok meg események mikor lehet fotozni.

bardocz
Biztos focit néz, ha az a lökés egy magagyalás. De akkor értelmetlen is vele vitába szállni.
Mondjuk igaz, mert ott ugye szoltak a fotosnak es Kimi csak akkor lokte meg, amikor a fogalmatlan ralepett a taskara.
Itt meg kozteruleten vegzett riportermunkarol van szo, azaz Alonso, mint kozszereplo hibat kovetett el.

Ez elso esetben a fotos okozhatott volna kart, a masodikban Alonso tenylegesen okozott is.

Ugye te is igy gondoltad?

http://gaborszantai.co.uk/

Azért egy pofátlan lesifotós és Paul-Henri Cahier értelmetlen megagyalása között van némi különbség.
Norbi1990
Ebbe mi az újdonság? 😄
Totti5
"A második szabadedzésen már bementek 1:23 alá, ami tavaly csak az idõmérõn sikerült. "

LaszloLedzenyi
akkor a red bull lesz a vb -.-

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

RatBaG
hülkenberget cumiztatják:

Per Aspera Ad Inferi.