FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emberileg tényleg egy sz*r, de mint pilóta jó is volt.
Maldonadohoz sokban hasonlít!
2 dolog, az egyik hogy fogalmad sincs milyen ember Montoya...nekem sincs, de nem is minõsítek, negatívan meg pláne nem.
...a másik, miért is lenne tapló? Mármint te még nem rágtál be soha, és nem szalad ki a szádon becsmérlés?...és taplónak érzed magad?
Szal sztem az egyetlen minõsíthetetlen dolog az az hogy valakirõl gondolsz valamit, és az alapján le is minõsíted.
a témában meg már leírtam amit gondolok, nem írom le még egyszer, csak ez a taplózás leverte a lécet.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A medve nem játék.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Vagy legalább a hülye M1 logó + random ember arcét vegyék ki, egybõl legyne reklám mindenféle át vezetõ nélkül ( attól is meg õrülök, megy az F1, és nézzük Bélát Budapestrõl )
csak ennyi bajom van
ja még közszolgálati tv-n is a reklám....
Vissza jön a kép, látni a rangsort, és nézhetünk nõi kézi labdát.
Ajj :/ +2-3 perc F1 és akkor nem morgok..
Vettel és Raikkonen a futam esélyesei sztem, Merci gumijai nem fogják bírni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egyszer a hegyi futáson a bringások elé lépett ki egy hasonló elvetemült, és mivel a kamerában nem jól mérte fel a távolságot, így szegény bringás elesett...döbbenten néztem, hogy próbálta meg újra elindítani, és felvenni a ritmust a versenyzõ..
más a két eset, de ha valaki kamerába néz akkor számítson a távolság tévesztésére, és arra hogy ne legyen útba.
Nem lehet a munkája annyira fontos, hogy ne legyen tekintettel azokra akik miatt ez a munkája.
Neki fontosabb volt, mindkét esetben jobb képeket akart csinálni mint a többi fotós, ezért elfelejtette ki fontosabb, és ott volt ahol nem kellett volna lennie.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Forma-1 online magyarul:
http://STARTLAP.DR.HU
várd meg a fõablak átváltozását, aztán :
sport-2
Maldonado se figyelt, össze mentek, és? Igazából csak a hirtelen felindás miatt szólnék bele, csúnya dolog volt így ugatni nyílvánosság elõtt, de hát ez van, rá kell mondani hogy "kolumibai" és elvan intézve ... -.-
Persze hogy azért lépett közéjük, de tényleg elég ügyesen és gyorsan reagálta le, biztos van tapasztalata már
Montoya sem ment máshol csak ahol mindenki ment volna, az idióta kamerás állt bent az út közepén. Még ketten kameráztak, és érdekes módon tudták mi történik úgy léptek ahogy kell.
Azért nehogy már a versenyzõnek kelljen figyelni arra hogy a kamerást kerülgesse, ez hülyeség...az megy teszi-veszi a dolgát, mert résztvevõje a történetnek, míg egy kamerás ezeket a résztvevõket filmezi.
Itt a fontossági sorrend lényege, ettõl még szerencsétlen baleset volt, és Montoya berágott, a csaj meg szerintem azért is lépett be közéjük, nehogy megtakarja a kamerást Montoya.
"Szeretném békésen rendezni ezt a vitát Alonsóval és minden jót kívánni neki! Én sem örülök ennek a helyzetnek, és nem akartam, hogy ez történjen. Minden jót vasárnapra!" - olvasható Jordi Martin hivatalos Twitter oldalán.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
itt mondjuk sajnáltam ez mi frusztráltság lehetett😄
ez még teljesen érthetõ reakció volt pedig nem szerettem Montit
Na, de Alonsié azért nem...ürge ugyanúgy a munkáját végezte. Raikkonentõl se tetszett amikor fellökte a kamerást mondjuk azért az kicsit lazább volt és nevetségesebb, de nem ennyire durva, hogy még a kamera is összetörik.
Itt meg kozteruleten vegzett riportermunkarol van szo, azaz Alonso, mint kozszereplo hibat kovetett el.
Ez elso esetben a fotos okozhatott volna kart, a masodikban Alonso tenylegesen okozott is.
Ugye te is igy gondoltad?
http://gaborszantai.co.uk/
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"