FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sutil pechszériája pedig kezd elképesztõ méreteket ölteni.
Lassan Schumacheri magasságokba tör már ami a mercis idõket illeti.
Jeffjohnson
Kiemelkedõnek nem mondanám õket szerintem Kimi behúzta volna ha Alonso nem jön fel és beragad Hamilton mögé pár körre, Lotusnak jobb a gumikezelése szerintem nem sokkal jobb a Ferrari. Jók az tény de sokat számít ott Alonso is és egy jó formában lévõ Massa is. Amit korábban is mondtam ha ezt tudja év végéig tartani Massa akkor szerintem a csapat vb meglehet de az egyéniben nem vagyok biztos. Sok van még hátra.

Na bye jó szórakozás volt😄DDDDDDDDDD

Totti5
Milyen panasz? Hamilton nem szokott "guminyomásra" panaszkodni ha elszúr egy kvalit ( lásd a magfontolt sosem kiakadó, higgadt Button ). Mindig örül a csapattásra gyõzelmének, vagy sikerének ( term. ha kölcsönönös a tisztelet ). Mindig elismeri ha hibázik, vagy ha nem elég gyors. Most sem panaszkodott, csak közölte a helyzetet amiben szenvedtek. Hogy ezt a Merci és Hamilton drukkereknek miért kellene átélni nem tudom. Valami nagyon nem jól mûködött ma. Ennyi történt. Én inkább azon kezdek aggódni, hogy ha nem lesz látványos elõrelépés a gyõzelemhez akkor a Merci le fog lépni, mert minden évben ugyan azt a hibát elkövetik.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nyugodtan másolhatod, az a te primitívségedet hangsúlyozza csak😊 "privát" keress rá😄DDDD vérvörös😊

Figyelj ezt moshatod meg hazudozhatsz attól nem lesz jobb😊) Persze mAster91.😄DDDDDDDDDDDD lol bazzz

Master91
Igen, privátot is küldözgettél régebben 1-2 szépet 😄 Bemásoltam valahova, akkor meg ment a sírás 😄
Már jóideje nem az egy körös teljeseítmény a legfõbb fegyverük hanem a versenytempó. Abban viszont dominálnak már futamok óta ez egyértelmû.

Nincs is értelme 2011es autókhoz hasonlítani a mostaniakat, a jelenlegi mezõnybõl emelkednek ki a versenytempójukkal, gumikezelésükkel.
Én nem szóltam hozzád ha szóltam volna valószínûleg értelmesen...
De a......k mondjál vagy irkálj olyan hogy "takarodj".....

Master91
Mindig is 1k felett volt hülye 😄 Csak te mAster91-et néztél, össze keverted a 2 betût. És én vagyok a hülye. Gj.

De nem tudom miért cuppansz rá megint erre, hogy vered a melled hogy jobb vagy 1 játékba? 😄 AZ f1-es topikba? Már 3x játszottad ezt el, ennyire tetszik mi?

Sajnos hiába van jobb effyd, valahogy még is te tûnsz mindig hülyébbnek.

Felül múllak bármivel, nem tudsz trükközni 😊

Tegnap meg mondtam, téged csak csak sajnálni tudlak, annyira kis semmilyen parazita jellemed van.

Mára elég volt belõled.
Nyugi mára már hagyom a kiskutyát😊)) kapott gumicsontot😊 Le van tiltva a lelkem ilyen okos emberektõl nem kérek privátot😄

nearo
bezony, az még csak-csak elmegy, hogy összevesztek vettelen meg schumin meg bánattudja kin, de wot-al takarodjatok wot topicba, vagy rendezzétek privátban

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

benőmenő
Inkább "csak" offolsz, flamet keltesz és személyeskedsz. Ha vmi bajotok van azt miért nem lehet privátban lerendezni, ahelyett, hogy teleszemetelitek a forma1 topicot?
900 wn6 ratingre nem lennék büszke! fõleg hogy annyira okos gyereknek tartod magad😄DDD na ez kb olyan 60 iq-nak felel meg😄 De látom fejlödsz már elérted az 1000 bûvös számot😄DDDDD az már 65😄
De biztos én vagyok a hülye.....

mért nem mentek szobára?😊
Master91
Nem említettem 1 kommentbe se a wotos nevemet ( ezt is honnan szetted???) , de az az én accountom,örülök hogy végre meg találtad, nem pedig valaki máséval keverted, és hiába emlegetted, nem piros effys, és nem is hülye. Linkeld a képet, hol nem érdekel, hogy egy majom seggét akarod mutogatni másnak? 😄 Azt hiszed, hogy ez nekem fájni fog? oO

Köszi!
Azt hittem jobban kiborult. Biztos rendesen felkészült azért a szenvedésre a szünet alatt.
<#nyes>

Jeffjohnson
Szerintem nem végeztek volna ilyen jó helyen ha a rajtjuk nem sikerült volna ennyire jól. Edzésen gyengék voltak, nem érzem olyan erõsnek õket mint amikor az RB sorra húzta be a poleokat aztán a versenyeket.

Most bebizonyosodott a 3 hetes szünet elején kitárgyalt erõsorrend amit akkor kétkedve fogadtak itt egyesek.
Még mindig a Ferrari a legerõsebb a mezõnyben, a fejlesztéseikkel úgy tûnik csak megerõsítették a pozíciójukat.

Csúfos bukás volt ez a Mercinek de a Pirellinek szintúgy. Kíváncsi vagyok hány futófelületnek kell még leszakadnia, hogy visszakeményítsék a fostalicska keverékeket a tavalyi szintre, ha valamelyik topcsapat VB esélyes pilótájának száll el emiatt egy versenye biztos kinyitják majd õk is szájukat és nem csak a Red Bull fogja szorgalmazni a váltást.
mrzoltan
<#nezze><#hehe><#hehe>
megy a panasz tõle rendesen

Schumi pedig egy büdös szót nem szólt amikor 7x kiesett...Most legalább átélik a Hamiltonosok azt tavaly, amiket mi is ez mellett pedig nem tudok elmenni szó nélkül. Nem mondom, hogy sajnálom, de nem irigylem...ez a Mercedes.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen?😊) Én hazudozok?😊))

Biztos nem a tien a mester91 nevû wot account mint ahogy azt az elõbb említetted😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GJ babuin....

Figyelj megint linkljem a babuinos képet?😊))

nearo
+1

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Valaki szúrhatna egy Hamilton nyilatkozatot!
Master91
What? Te még midnig azt hiszed hogy az az account az az enyém? Ennyire fogyi vagy?

IQ-t meg említettem neked hogy 110körüli volt a legutóbbi teszten, meg említettem érettségi, és egyéb iskolás teljesítményeimet is, ezentúl támadtál egyedül azzal a beképzelt accountal egy játékból (ami nem is az enyém)

Káromkodásodra vissza térve kb. 10 percembe tellene össze szedni itt az F1-esbõl + Wotosból írt kommentjeidet, amik felém nézve nem kicsit sértõek és személyeskedõek.
Nem véletlenül írok ilyen hangnembe neked.

Én nem felejtek.

Hazudozást nem szereted? Az jó, mert néha azt csinálod. Ügyes 😊
ááá Vettel teljesen beszürkült a mezõnybe szerintem õrült hogy 4 helyen végzet
Jeffjohnson
Inkább süllyesztlek mintsem emellek de attól, hogy etetitek a trollt még nem lesztek különbek. A személyeskedésednek pedig végképp semmi köze az F-1 hez megvan arra is a lehetõség csak ne itt!

😄DD figyelj ha már felhoztad a másik topicot ahol bebizonyítottad hogy tök hülye és babuin vagy akkor már elértünk valamit😊)
Szeretem amikor már hazudozni kezd valaki😄D Az iq-ról mindent elául szánalmas wotos teljesítményed😄DD

Kösz.. idézhetnéd hogy én mikor káromkodtam? Mivel mást nem tud az F1-et meg szagolni is képtelen...

Master91
Rengeteg különbség van közte és én köztem, és igen, elõrébb tartom magam tõle, nem is kicsivel. Nem egyszer belett ez bizonyítva, még másik topikba is 😊
Te igencsak vak vagy, hogy a beirogató trollkodás szinjére emelsz "minket". Mondjuk nem csodálkozom ezen én sem kedvellek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az elozo kommentek egy dologra tokeletesek:
Bizonyitjak, hogy a legszarabb futamot lattuk ma delutan, ahol semmi emlitesre melto nem tortent.

http://gaborszantai.co.uk/

Jeffjohnson
Igen szóltatok és igen semmivel sem vagy különb az általad említett "csontos baromtól" ha ugyanolyan hangnemben folytatod mint õ.

Norbi1990
Egyébként Webber jót jött. Vettelkétõl csak 9mp-re érkezett be a finisbe.
Master91
Remek vagy 😄
Master91
Tisztelni? Szóltunk is 1 rossz szót Alonsora és a drukkereire? Nincs ez a hülyeség ha nem lenne megint a mutogatás a kislányra pl.

A csontos baromtól még midnig várom az tegnapi elmaradott érveit!
Csak fingerboyt nem lehet fikázni? Még úgy sem hogy nem is😄

Az a baj hogy kb a forma 1 lényegét nem érted😄DDD A RedBull kente el a mezõny száját 3x😄D de te ezt nem érted....

benőmenő
Tehát aki nem döfköd ujjmutogatós voodoo babát az már gerinctelen divat/vettel drukker?
Nincs itt semmiféle többség. Elvileg szabad véleménynyilvánítás van.

Értem csak más maradjon csöndben😄DDDDD

mintha kissé túllihegnétek a dolgot😊 kinek az egyik, kinek a másik szimpatikus.
Dobtam megint a kiskutyának gumicsontot rá is harapott😄DDDDDDDDDDD

Jeffjohnson
Látod pont ez a flamelés nem kellene miért nem lehet tisztelni a másikat vagy bebizonyítani, hogy te különb vagy?

Jó csak Firerock orbitális baromságot hordott össze én meg igyekszem távol tartani magam az ilyen értelmetlen lejáratásoktól...Permissive elkezdett fingerboyozni, Wlanseraf csatlakozott egy ironikus hsz-ben közben Alonso segge fényesre lett nyalva, mintha istenkirály lett volna. Érdekes egy rohadt szót nem szóltam, hogy megnyerték a futamot a Ferrarival nem kezdtem el szidni sem pedig nem örültem ennek a dobogónak szépen a következõ futamra koncentrálnék. Az meg a te dolgod, hogy felsõbbrendûnek érzel "minket". Nem tudom még kire gondolsz konkrétan

Master91
Nem szurkolok ebbõl a mezõnyböl senkinek 😊

Suminak szurkoltam, mikor abba hagyta volt 1 év amikor Massának.
És vége.

Szorítok Vettelnek igen. De Rainak, Buttonnak is szorítok. Igen, ez lehetséges!

A Kislány meg 3x elkente a mezõnyt, ebbõl 2x a Spanyol csõdört, nem is akármilyen utolsó futamokkal 😊 Tudom, fáj....
Jeffjohnson
Nem kell ám mindenre ugrani és akkor nem lesz flame. Nyert a kedvencük örömködnek kicsit, aztán holnaptól úgyis ti lesztek itt többségbe.

Jeffjohnson
Viszont akkor ezt ne kérd máson se számon...

Totti5
Megkérhetlek arra hogy a felesleg bicskanyitogató Vettel fikázást fejezd be? egyrészt nincs miért, nem csinált semmi égbekiáltó bûnt, másrész valótlanságokat hordasz össze.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
Nagyon úgy tûnik hogy aki eddig Schuminak szurkolt/aki vitathatatlanul a valaha élt legjobb pilóta/ az most ennek a túlsztárolt kislánynak szurkol, kicsit érdekes....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"