FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nyes>

Jeffjohnson
Szerintem nem végeztek volna ilyen jó helyen ha a rajtjuk nem sikerült volna ennyire jól. Edzésen gyengék voltak, nem érzem olyan erõsnek õket mint amikor az RB sorra húzta be a poleokat aztán a versenyeket.

Most bebizonyosodott a 3 hetes szünet elején kitárgyalt erõsorrend amit akkor kétkedve fogadtak itt egyesek.
Még mindig a Ferrari a legerõsebb a mezõnyben, a fejlesztéseikkel úgy tûnik csak megerõsítették a pozíciójukat.

Csúfos bukás volt ez a Mercinek de a Pirellinek szintúgy. Kíváncsi vagyok hány futófelületnek kell még leszakadnia, hogy visszakeményítsék a fostalicska keverékeket a tavalyi szintre, ha valamelyik topcsapat VB esélyes pilótájának száll el emiatt egy versenye biztos kinyitják majd õk is szájukat és nem csak a Red Bull fogja szorgalmazni a váltást.
mrzoltan
<#nezze><#hehe><#hehe>
megy a panasz tõle rendesen

Schumi pedig egy büdös szót nem szólt amikor 7x kiesett...Most legalább átélik a Hamiltonosok azt tavaly, amiket mi is ez mellett pedig nem tudok elmenni szó nélkül. Nem mondom, hogy sajnálom, de nem irigylem...ez a Mercedes.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Igen?:)) Én hazudozok?:)))

Biztos nem a tien a mester91 nevû wot account mint ahogy azt az elõbb említetted:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GJ babuin....

Figyelj megint linkljem a babuinos képet?:)))

nearo
+1

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
Valaki szúrhatna egy Hamilton nyilatkozatot!
Master91
What? Te még midnig azt hiszed hogy az az account az az enyém? Ennyire fogyi vagy?

IQ-t meg említettem neked hogy 110körüli volt a legutóbbi teszten, meg említettem érettségi, és egyéb iskolás teljesítményeimet is, ezentúl támadtál egyedül azzal a beképzelt accountal egy játékból (ami nem is az enyém)

Káromkodásodra vissza térve kb. 10 percembe tellene össze szedni itt az F1-esbõl + Wotosból írt kommentjeidet, amik felém nézve nem kicsit sértõek és személyeskedõek.
Nem véletlenül írok ilyen hangnembe neked.

Én nem felejtek.

Hazudozást nem szereted? Az jó, mert néha azt csinálod. Ügyes :)
ááá Vettel teljesen beszürkült a mezõnybe szerintem õrült hogy 4 helyen végzet
Jeffjohnson
Inkább süllyesztlek mintsem emellek de attól, hogy etetitek a trollt még nem lesztek különbek. A személyeskedésednek pedig végképp semmi köze az F-1 hez megvan arra is a lehetõség csak ne itt!

:DDD figyelj ha már felhoztad a másik topicot ahol bebizonyítottad hogy tök hülye és babuin vagy akkor már elértünk valamit:))
Szeretem amikor már hazudozni kezd valaki:DD Az iq-ról mindent elául szánalmas wotos teljesítményed:DDD

Kösz.. idézhetnéd hogy én mikor káromkodtam? Mivel mást nem tud az F1-et meg szagolni is képtelen...

Master91
Rengeteg különbség van közte és én köztem, és igen, elõrébb tartom magam tõle, nem is kicsivel. Nem egyszer belett ez bizonyítva, még másik topikba is :)
Te igencsak vak vagy, hogy a beirogató trollkodás szinjére emelsz "minket". Mondjuk nem csodálkozom ezen én sem kedvellek...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Az elozo kommentek egy dologra tokeletesek:
Bizonyitjak, hogy a legszarabb futamot lattuk ma delutan, ahol semmi emlitesre melto nem tortent.

http://gaborszantai.co.uk/

Jeffjohnson
Igen szóltatok és igen semmivel sem vagy különb az általad említett "csontos baromtól" ha ugyanolyan hangnemben folytatod mint õ.

Norbi1990
Egyébként Webber jót jött. Vettelkétõl csak 9mp-re érkezett be a finisbe.
Master91
Remek vagy :D
Master91
Tisztelni? Szóltunk is 1 rossz szót Alonsora és a drukkereire? Nincs ez a hülyeség ha nem lenne megint a mutogatás a kislányra pl.

A csontos baromtól még midnig várom az tegnapi elmaradott érveit!
Csak fingerboyt nem lehet fikázni? Még úgy sem hogy nem is:D

Az a baj hogy kb a forma 1 lényegét nem érted:DDDD A RedBull kente el a mezõny száját 3x:DD de te ezt nem érted....

benõmenõ
Tehát aki nem döfköd ujjmutogatós voodoo babát az már gerinctelen divat/vettel drukker?
Nincs itt semmiféle többség. Elvileg szabad véleménynyilvánítás van.

Értem csak más maradjon csöndben:DDDDDD

mintha kissé túllihegnétek a dolgot:) kinek az egyik, kinek a másik szimpatikus.
Dobtam megint a kiskutyának gumicsontot rá is harapott:DDDDDDDDDDDD

Jeffjohnson
Látod pont ez a flamelés nem kellene miért nem lehet tisztelni a másikat vagy bebizonyítani, hogy te különb vagy?

Jó csak Firerock orbitális baromságot hordott össze én meg igyekszem távol tartani magam az ilyen értelmetlen lejáratásoktól...Permissive elkezdett fingerboyozni, Wlanseraf csatlakozott egy ironikus hsz-ben közben Alonso segge fényesre lett nyalva, mintha istenkirály lett volna. Érdekes egy rohadt szót nem szóltam, hogy megnyerték a futamot a Ferrarival nem kezdtem el szidni sem pedig nem örültem ennek a dobogónak szépen a következõ futamra koncentrálnék. Az meg a te dolgod, hogy felsõbbrendûnek érzel "minket". Nem tudom még kire gondolsz konkrétan

Master91
Nem szurkolok ebbõl a mezõnyböl senkinek :)

Suminak szurkoltam, mikor abba hagyta volt 1 év amikor Massának.
És vége.

Szorítok Vettelnek igen. De Rainak, Buttonnak is szorítok. Igen, ez lehetséges!

A Kislány meg 3x elkente a mezõnyt, ebbõl 2x a Spanyol csõdört, nem is akármilyen utolsó futamokkal :) Tudom, fáj....
Jeffjohnson
Nem kell ám mindenre ugrani és akkor nem lesz flame. Nyert a kedvencük örömködnek kicsit, aztán holnaptól úgyis ti lesztek itt többségbe.

Jeffjohnson
Viszont akkor ezt ne kérd máson se számon...

Totti5
Megkérhetlek arra hogy a felesleg bicskanyitogató Vettel fikázást fejezd be? egyrészt nincs miért, nem csinált semmi égbekiáltó bûnt, másrész valótlanságokat hordasz össze.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
Nagyon úgy tûnik hogy aki eddig Schuminak szurkolt/aki vitathatatlanul a valaha élt legjobb pilóta/ az most ennek a túlsztárolt kislánynak szurkol, kicsit érdekes....

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master91

az ilyen hülyeségekre sajnos bekpacsol a riasztó
Azért van a fórum, hogy ne maradjunk csöndben<#eljen><#puszis>

Firerock
Az én szememben nem csak akkor szar ha nem nyer. Ha nyer akkor azt az 1. helyrõl teszi úgy hogy megy 60-70 kört teljesen zavartalanul. De ha valaki már elõtte van,vagy közelít hozzá akkor jönnek a problémák...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Jeffjohnson
Az a baj, hogy ti viszont sohasem vagytok csöndben... Mindent folyton számonkértek, mintha ti valami felsõbb hatalom lennétek, hagy örüljenek legközelebb meg ti fogtok de azért ezt a számonkérést el kellene felejteni mivel semmivel sem vagytok különbek.

Nagyon is értettem odaszúrtál szépen úgyhogy ne az én mondat értelmezésemmel törõdj, mert burkoltan leszaroztad kár is magyarázkodnod.

Master91
Készíted már amit kértem tõled tegnap?

Ugyan úgy szagértõ vagy te is , mert roppan okosságokat írsz :)
Igen csak le kéne venni a szemellenzõt(nem neked mondom, mert ez egy nagyon korrekt hsz volt), mert bõven bizonyította már pláne tavaly óta, hogy tud elõzni...(nem is bántam, hogy a Red Bull picit szenvedett a befújt difi betiltása után így Vettel elhallgattatott minden trollt)

Úgyhogy én itt lezárom aztán, aki szidni akarja annak hajrá:D

Tök jó ide benézni verseny után. Szórakoztatóbb a kis szájkaratétek mint az egész verseny <#idiota>

Látom nem tudsz olvasni:D

Ebben hol van vettel szarozása?
"Te nem érted ha nyer akkor az miatta volt.. ha nem nyer szar az autó:D"

Ebben itteni szagértõk szarozása van benne, szóval jó lenne ha értelmeznéd a mondatokat...

Peppus
Vettelt én sem szeretem, de sajnos nagyon jó pilóta.. Régebben tényleg az volt, hogy nem vitte túlzásba az elõzéseket, de az évek és a VB címek meghozták a kellõ önbizalmat és magabiztosságot számára. Idén is volt már több kemény elõzése, és szinte sosem hibázik a srác. Szóval nem nagyon lehet belekötni..

nekem mindig is ellenszenves volt finger boy, nyerhet én tõlem 18- vb címet is, akkor sem lesz szimpetikus:)
Master91
Többet ne is várj tõlük :D

Spanyolba nyert Alonso, most van ego rendesen.

F1-lájv facebook oldalára fel se merek nézni.

Írják csak, fele úgy is hülyeség.
Nem te szaroztad le Vettelt. Ma Permissive, Firerock és Wlanseraf nem bír magával. Veled legalább lehet beszélgetni.

Master91
Pfff. folytasd csak a lejárató hadjáratot...:D

Egyébként nem értem mire föl nõtt meg ennyire az Alonso fanok arca ebben a topikban és kezdték el Vettelt leszólni hirtelen...lesz még ne mulass. Malajziában úgy be volt húzva a fületek meg múltkor Bahreinben is, hogy még a Tv-t is elkapcsoltátok (Botond), amikor Alonsocska DRS-e beszart

alonso a pályán elõzött:)