FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lassan Schumacheri magasságokba tör már ami a mercis idõket illeti.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nincs is értelme 2011es autókhoz hasonlítani a mostaniakat, a jelenlegi mezõnybõl emelkednek ki a versenytempójukkal, gumikezelésükkel.
De a......k mondjál vagy irkálj olyan hogy "takarodj".....
De nem tudom miért cuppansz rá megint erre, hogy vered a melled hogy jobb vagy 1 játékba? 😄 AZ f1-es topikba? Már 3x játszottad ezt el, ennyire tetszik mi?
Sajnos hiába van jobb effyd, valahogy még is te tûnsz mindig hülyébbnek.
Felül múllak bármivel, nem tudsz trükközni 😊
Tegnap meg mondtam, téged csak csak sajnálni tudlak, annyira kis semmilyen parazita jellemed van.
Mára elég volt belõled.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
De biztos én vagyok a hülye.....
Köszi!
Azt hittem jobban kiborult. Biztos rendesen felkészült azért a szenvedésre a szünet alatt.
Még mindig a Ferrari a legerõsebb a mezõnyben, a fejlesztéseikkel úgy tûnik csak megerõsítették a pozíciójukat.
Csúfos bukás volt ez a Mercinek de a Pirellinek szintúgy. Kíváncsi vagyok hány futófelületnek kell még leszakadnia, hogy visszakeményítsék a fostalicska keverékeket a tavalyi szintre, ha valamelyik topcsapat VB esélyes pilótájának száll el emiatt egy versenye biztos kinyitják majd õk is szájukat és nem csak a Red Bull fogja szorgalmazni a váltást.
Schumi pedig egy büdös szót nem szólt amikor 7x kiesett...Most legalább átélik a Hamiltonosok azt tavaly, amiket mi is ez mellett pedig nem tudok elmenni szó nélkül. Nem mondom, hogy sajnálom, de nem irigylem...ez a Mercedes.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Biztos nem a tien a mester91 nevû wot account mint ahogy azt az elõbb említetted😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GJ babuin....
Figyelj megint linkljem a babuinos képet?😊))
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
IQ-t meg említettem neked hogy 110körüli volt a legutóbbi teszten, meg említettem érettségi, és egyéb iskolás teljesítményeimet is, ezentúl támadtál egyedül azzal a beképzelt accountal egy játékból (ami nem is az enyém)
Káromkodásodra vissza térve kb. 10 percembe tellene össze szedni itt az F1-esbõl + Wotosból írt kommentjeidet, amik felém nézve nem kicsit sértõek és személyeskedõek.
Nem véletlenül írok ilyen hangnembe neked.
Én nem felejtek.
Hazudozást nem szereted? Az jó, mert néha azt csinálod. Ügyes 😊
Szeretem amikor már hazudozni kezd valaki😄D Az iq-ról mindent elául szánalmas wotos teljesítményed😄DD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bizonyitjak, hogy a legszarabb futamot lattuk ma delutan, ahol semmi emlitesre melto nem tortent.
http://gaborszantai.co.uk/
A csontos baromtól még midnig várom az tegnapi elmaradott érveit!
Suminak szurkoltam, mikor abba hagyta volt 1 év amikor Massának.
És vége.
Szorítok Vettelnek igen. De Rainak, Buttonnak is szorítok. Igen, ez lehetséges!
A Kislány meg 3x elkente a mezõnyt, ebbõl 2x a Spanyol csõdört, nem is akármilyen utolsó futamokkal 😊 Tudom, fáj....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10