FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még mindig a Ferrari a legerõsebb a mezõnyben, a fejlesztéseikkel úgy tûnik csak megerõsítették a pozíciójukat.
Csúfos bukás volt ez a Mercinek de a Pirellinek szintúgy. Kíváncsi vagyok hány futófelületnek kell még leszakadnia, hogy visszakeményítsék a fostalicska keverékeket a tavalyi szintre, ha valamelyik topcsapat VB esélyes pilótájának száll el emiatt egy versenye biztos kinyitják majd õk is szájukat és nem csak a Red Bull fogja szorgalmazni a váltást.
Schumi pedig egy büdös szót nem szólt amikor 7x kiesett...Most legalább átélik a Hamiltonosok azt tavaly, amiket mi is ez mellett pedig nem tudok elmenni szó nélkül. Nem mondom, hogy sajnálom, de nem irigylem...ez a Mercedes.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Biztos nem a tien a mester91 nevû wot account mint ahogy azt az elõbb említetted:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD GJ babuin....
Figyelj megint linkljem a babuinos képet?:)))
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
IQ-t meg említettem neked hogy 110körüli volt a legutóbbi teszten, meg említettem érettségi, és egyéb iskolás teljesítményeimet is, ezentúl támadtál egyedül azzal a beképzelt accountal egy játékból (ami nem is az enyém)
Káromkodásodra vissza térve kb. 10 percembe tellene össze szedni itt az F1-esbõl + Wotosból írt kommentjeidet, amik felém nézve nem kicsit sértõek és személyeskedõek.
Nem véletlenül írok ilyen hangnembe neked.
Én nem felejtek.
Hazudozást nem szereted? Az jó, mert néha azt csinálod. Ügyes :)
Szeretem amikor már hazudozni kezd valaki:DD Az iq-ról mindent elául szánalmas wotos teljesítményed:DDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Bizonyitjak, hogy a legszarabb futamot lattuk ma delutan, ahol semmi emlitesre melto nem tortent.
http://gaborszantai.co.uk/
A csontos baromtól még midnig várom az tegnapi elmaradott érveit!
Suminak szurkoltam, mikor abba hagyta volt 1 év amikor Massának.
És vége.
Szorítok Vettelnek igen. De Rainak, Buttonnak is szorítok. Igen, ez lehetséges!
A Kislány meg 3x elkente a mezõnyt, ebbõl 2x a Spanyol csõdört, nem is akármilyen utolsó futamokkal :) Tudom, fáj....
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ugyan úgy szagértõ vagy te is , mert roppan okosságokat írsz :)
Úgyhogy én itt lezárom aztán, aki szidni akarja annak hajrá:D

Ebben hol van vettel szarozása?
"Te nem érted ha nyer akkor az miatta volt.. ha nem nyer szar az autó:D"
Ebben itteni szagértõk szarozása van benne, szóval jó lenne ha értelmeznéd a mondatokat...
Spanyolba nyert Alonso, most van ego rendesen.
F1-lájv facebook oldalára fel se merek nézni.
Írják csak, fele úgy is hülyeség.
Egyébként nem értem mire föl nõtt meg ennyire az Alonso fanok arca ebben a topikban és kezdték el Vettelt leszólni hirtelen...lesz még ne mulass. Malajziában úgy be volt húzva a fületek meg múltkor Bahreinben is, hogy még a Tv-t is elkapcsoltátok (Botond), amikor Alonsocska DRS-e beszart