FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Többet ne is várj tõlük 😄

Spanyolba nyert Alonso, most van ego rendesen.

F1-lájv facebook oldalára fel se merek nézni.

Írják csak, fele úgy is hülyeség.
Nem te szaroztad le Vettelt. Ma Permissive, Firerock és Wlanseraf nem bír magával. Veled legalább lehet beszélgetni.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Pfff. folytasd csak a lejárató hadjáratot...😄

Egyébként nem értem mire föl nõtt meg ennyire az Alonso fanok arca ebben a topikban és kezdték el Vettelt leszólni hirtelen...lesz még ne mulass. Malajziában úgy be volt húzva a fületek meg múltkor Bahreinben is, hogy még a Tv-t is elkapcsoltátok (Botond), amikor Alonsocska DRS-e beszart

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

alonso a pályán elõzött😊
desigo
Szó nem volt róla,hogy szar.
Azt gondoltam az elején,hogy kíméli majd a gumikat és a kiállásokkal taktikáznak.
De ma nem jött be,ennyi.
ti meg nem értitek meg azt, hogyha egyszer nem Vettel nyer akkor õ máris szar a szemetekben. Nem értem ezt a felfogást...

Master91
Alonso hol elõzött? 😄 csinált 1 fasza rajtot, és utánna?
Ezen a futamon amúgy is nem elõzés volt, inkább ki kerülés ( fõleg a merciket )
na és? minek legyen erõszakos amikor az autójuk jelenleg jobban koptatja a gumikat, mint a Ferrari és a Lotus?

Sõt odáig megyek, hogy ma a Ferrari a legerõsebb versenytempóban szóval nincs miért szégyenkeznie az olaszoknak. Viszont a Lotus és Raikkonen annak köszönhetõen került Vettelék elé, hogy a gumikat lényegesen jobban kezeli az autójuk. Ha Hembery beiktatná a változásokat a Red Bull valószínûleg újra erõre kapna, mert jelenleg nekem úgy tûnik 3. erõ minden figyelembe véve.

Te nem érted ha nyer akkor az miatta volt.. ha nem nyer szar az autó😄

Firerock
Csak sajnos a világ legjobbja nem tud elõzni... Csak ha utánégetõt tud használni

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

azért nem, mindhárom szingapúri futamon hibázott, 2011-ben a német nagydíjon is megcsúszott, brit nagydíjon belement Kobayashiba, de lényegtelen, mert az élmenõk is keveredtek balesetekbe...elég megnézni Alonsot, aki beleszállt Vettelbe Malajziában egy picit...

desigo
Hibátlanul elautózgatott valóban de nem volt túl erõszakos.
Az elsõ boxkiállásáig aludt Nico mögött,egyáltalán nem is támadta.
Alo és Kimi egybõl támadt ha olyan helyzetbe került.
Master91
Majd ha csinálsz új képet 😄
ez a szánalmas produkció kissé erõs annak fényében, hogy Hamilton is ugyanolyan szinten szenved a gumikkal, mint õ maga. Lehet látni Rosberg is csak hátralépegetett, ugyanez volt tavaly is.

Tavalyi évben csak Szingapúrban volt fatális hibája az öregnek, de azon a futamon kívül a teljesítménye kifogástalan volt. Nincs igazad, de tudom, hogy mivel utálod így nyilatkozol róla. Nem gond.

Master91
1 hibát írnék fel suminak a 3 évbõl, és az a tavalyi Szingapúri ütközés.
Többi eset a futamon autó hiba, ki forgatták, Sennas eset is inkább Sennára írható, nem is értem a mai napig hogy mért kellett büntetni...
ez most röhejes volt...Ha észrevetted volna alig alig volt akció a pályán és Raikkonennel szépet csatáztak. Red Bull gumijai ennyit bírtak egyébként Vettel ma hibátlan volt csak szólok.

most má levehetnék a topikról finger boy-t😊
Még élen áll a pontversenyben szóval nem hiszem, hogy különösen megviselte volna. Ennyi volt ma a Bullokban.

Master91
Ezt a kommentet inkább nem is olvastam.
Firerock
Na ha ilyen versenyeket látunk Vetteltõl mint most Alonsótól,Massától vagy éppen Raikonentõl hogy elõzni is kell a gyõzelemért,nem csak végigmenni egy 60 körös idõfutamot akkor mondják azt hogy õ a legjobb pilóták között van...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

desigo
Attól még,hogy a valaha volt egyik legnagyobb versenyzõ az elmúlt években õ és a csapata is szánalmas teljesítményt produkált.
Nem volt egy élvezetes/látványos futama se.
Személyeskedni pedig nem kellene...
hehe. finger boy beztos duzzog😊
Mindket Ferrari rajtja ijesztoen jo volt, mintha masik kategoriat kepviselnenek futamok ota indulaskor.

http://gaborszantai.co.uk/

benőmenő
Massa szépet ment, Gomb pedig behozta Perez elé!
alonso most roppant szimpatikusan nyilatkozott. ( go kimi, go )
Szerintem játsza az agyát csak.

FeikG
Fiam te ugyan olyan hülye vagy mint voltál!
Pedig ennyi idõsen az ember azt hinné,már képes vagy egyedül is kitõrõlni az orrod,....<#mf1>

desigo
Alonso rajtja

Carlos
én jót szundítottam közben.

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Kimi ismét csalódott a második hely miatt.
Egy kicsit lehetne pozitívabb...
Raikkonen es Domenicali kozott csak ugy szarnyaltak pegazusok, pattogtak a szivecskek es ivelt a szivarvany 😄

Nagyot néztem volna ha Mass benyögi Montemezolonak a telefonon:
"Adom Kiminek!" 😄

desigo
Drivers' Championship:

1. Vettel (89);
2. Raikkonen (85);
3. Alonso (72);
4. Hamilton (50);
5. Massa (45);
6. Webber (42);
7. Grosjean (26);
8. di Resta (26);
9. Rosberg (22);
10. Button (17);
11. Perez (12);
12. Ricciardo (7);
13. Sutil (6);
14. Hulkenberg (5);
15. Vergne (1).
jobban koptatja a gumikat, mint Alonso ennyi a titka...

nem volt ez a futam nagyszám erre számítottam...

jöjjön Monaco😊

desigo
Aolnso,Kimi 1-2 és Vettel nincs a dobogón.
Kell ennél szebb vasárnap?

not
Szepet ment Alsono, Kimi es Massa.

Csak olyan erzesem van, mintha semmi nem tortent volna ma...

Master91
😄
----

+1 szavazat az év eddigi legratyibb futamára

Master91
desigo
Perez-Button fight haha <#nyes>
Typo, bocsi

Botond
Én azt nem értem Massa hogy kombózta ki, hogy nem lesz kényelmesen második... Most még harmadik helye is határeset lesz.
+1.

Pirellikrõl egy F1 2012-es videó 😊

http://www.youtube.com/v/x2rXNzgeQl0[/glash]

75 perce nezek valamit, aminek erthetonek es kovethetonek kellene lennie, de helyette azt nezem, hogy melyik auton milyen gumi van es probalom kiszamolni, hogy hany kor ota.

Ennek a sportnak nem errol kellene szolnia.

Master91
futam 3/4 énél vagyunk, és nincs autó egymás mögött, nincs semmi csata. a pálya persze tiszta szutyok. pár éve ilyenkor láthattunk csatát, nem pedig ezt az agyon spórólást :S
Peppus
A Merci alapból szar, de tényleg nevetséges így az F1.. Óvatoskodni, vigyázni a gumira taktikázni.. A Faszt.. nyomni neki, hajtsák szét az autót és küzdjenek férfiasan.
Dögunalmas így ez az egész 😞

Master91
csak példaként említettem, hamilton kérték hogy még lassabb legyen :S