182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#146908 Még az is lehet, hogy senki nem megy végig:D Sztem Merci, Ferrari vagy Williams húzza be Melbourne-t. -
#146907 Newey kezében me van egy nagy piros gomb FIRE felirattal.
-Vettel ready?
-YES
-3..2..1.. FIREEEEEEEE -
#146906 Pontosan. Drága az üzemanyag, ők azon spórolnak és még jól is szórakoznak -
#146905 Altat?
Hogy érted ? Ott vannak teszten és meg beszélik hogy oké, akkor 16. körbe lerobbanok, addig meg tudjuk a fontos adatokat, aztán hagy röhögjön a sok birka hogy milyen szarok vagyunk ? -
#146904 Caterham is altat.
Szerintem nem lesznek úgy lemaradva a középcsapatoktól mint az előző évekbe. Q2-be esélyesek lesznek már én úgy érzem. -
Lokker #146903 Egyszerűen kár ilyenekbe belemenni, annyi a változó. Még az is lehet hogy a merci és ferka se jut dobogóra. Élvezzük a futamokat míg lehet. :) -
#146902 Az a baj, hogy én úgy érzem a Red Bull, ha nem is szándékosan, de altat.. tuti hogy van abba a kocsiba jó pár meglepetés zsúfolva, lásd Button nyilatkozata stb.. szóval.. félek, reményekedek, hognem lesz full Red Bull dominancia.. -
#146901 videót kérünk :D -
Lokker #146900 Massa dobogót még én is simán eltudnék képzelni. :D -
#146899 Kíváncsi leszek mikor nyer először, de mi lesz ha nem és mi lesz ha igen. Lesz e olyan amikor nem csak a támadást kapja, hogy vagy béna, vagy a kocsija miatt nyer. Simán nyerhet az RB, a nyers ereját az autónak nem tudjuk. Nyilván Nyúviék nem felejtettek el autót építeni, de a teszt rosszul sült el, még nem forrott ki a technika, ha végig is mennek, akkor sem valószínű hogy a dobogóért küzdenének, de bármi lehet. Kvalin villanthatnak 1 körön feltekert motorral, élesben. -
#146898 Bárcsak valamelyik olyan csapat nyerne akire nem is gondolunk én Massa dobogónak tökre örülnék :DD Ferrari előtt érne be persze, az a slussz poén :DD vagy egy.. hm.. Kobayashi dobogó pl :-DD -
#146897 Én bevállalom, tökön szúrom magam, ha Vettel nyer jövő vasárnap. :D
Ha egy ilyen felkészülés után nyerni tudna, annyira lealacsonyodna a szememben az F1, hogy többé nem érdekelne. Ha ilyen fordulat lenne az csak is vmi komolytalan színház lehet. -
#146896 Azért ugye még nem fogod " tökön szúrni" magad,ha úgy nyitásképpen Vettel nyerni fog... -
#146895 És mire lehet képes a Red Bull Ausztráliában? Már a pontszerzés is örömünnepet hoz magával? “Momentán az is siker lenne, ha célba érnénk. Nem mentünk valami sokat. Ha kiesik a fél mezőny, akkor szereznünk kellene pár pontot”- fogalmazott nem túl optimistán Marko.
Milyen kis pozitív :) -
#146894 érdekes beszélgetés Laudával és Markoval... -
#146893 Na ja, bár ugye tudjuk, hogy a szépség szubjektív :) Kinek mi tetszik :) -
#146892 "minél szebb egy kocsi, annál gyorsabb" -
#146891 Nos abban azért igazuk van, hogy a hibák nem fognak örökké tartani és ha az elején 2 esetleg 3 futamon rosszul is szerepel a Red Bull ez utána változhat. -
#146890 Hasonló szellemben nyilatkozott Lewis Hamilton is. Szerinte a Red Bullnak „úgy tűnik, fantasztikus autója van. Általában minél szebb egy kocsi, annál gyorsabb, ezért biztos vagyok benne, hogy nagyon erősek lesznek az idén is"
Ugye ez csak egy vicc?
Jövőre nem is lesz futam. Tavasszal kitolják őket egy pódiumra, aztán autó szépség verseny. -
#146889 Szomorú...
http://www.gphirek.hu/f1/20140303-f1-a-pirelli-lesz-a-magyar-nagydij-nevado-szponzora.html
http://www.gphirek.hu/f1/20140303-f1-buttont-es-hamiltont-lenyugozte-a-red-bull.html -
precise #146888
Off:
Elnézést az OFF-ért de úgyérzem, hogy ez itt csak félig meddig OFF
Sajnos egyre többen élünk külföldön, sokan Angliában, de szerencsére ennek vannak előnyei is. Anglia a Motorsportok egyik fellegvára rengeteg lehetőséggel versenyzésre, futamokra járásra meg ami ezzel jár.
Ezért megalapítottuk az Angliai Magyar Motorsport Klub-ot.
Tervek:
- Magyar Gokart Bajnokság indítása Angliai helyszíneken, futamok utáni Kupa osztással az első három helyezettnek.
- Futamokra járás közösen, akár mikrobusz bérléssel, az utazási költségek csökkentése érdekében, illetve ahol lehet csoportos belépő vásárlása. Többnapos programok esetén a csoportos szállásfoglaláson is lehet nyerni valamennyit.
- Csoportosan lehetőség van olcsóbban dedikált pályán driftelni különböző autókkal.
- A közel vagy távoli jövőben egy verseny GoKart vásárlása, amellyel rendkívül olcsón lehet hosszú pályaidőt elérni Open Practice dayeken. Van ahol 46 font egy egész délután. (Ez egy szép terv, de még kidolgozás alatt van)
Elsődleges "weboldal"
Facebook
Weboldal (Ez nég csak készülget, itt leginkább a bajnokságok eredményeinek lesz a helye)
A klub nemrég indult, kevesen vagyunk, de már most úgynézki, hogy a GoKart bajnokságra lesz elég ember. A következő nagy dobás a Silverstone Classicra utazás lesz amire jelenleg szervezem az utazást, árajánlatok bekérésénél tart a dolog. Ezt egyébként mindenkinek ajánlom régi F1-es autók is fognak versenyezni ami ritkaság.
Magyarországon élők is csatlakozhatnak a rendezvényekhez, Luton reptérről felvétel megoldható.
A Klub teljesen Non-Profit, nem a nyerészkedés a cél, hanem a közös érdeklődésű emberek összehozása.
-
#146887 Ma is volt teszt?? -
Lokker #146886 nah Totti hazaér kapjuk a köridőket :D -
#146885 100 km-t -
#146883 Igen, de több másodperccel lassabban, kb tisztelet köröket ment nem? -
#146882 Vettel 80 kört ment tegnap.össze fog az állni,csak idő kérdése. -
#146881 Nem csak a hajtáslánccal van gond! A másik része, hogy túl kicsi a kasztniuk,(amit már nyílván nem tudnak újratervezni ennyi idő alatt) és emiatt a hűtést nem tudják megoldani, túlmelegszik nagyon gyorsan minden az autóban. Satöbbi, sok az egymásból következő hibák az RBnél. -
IXEMGabeo #146880 Horner sem utolsó csapatfőnöknek szóval nem lőtt mellé...egy Vettel-Webber párost a Ron Dennis, Briatore duó sokkal viharosabb körülmények közt intézték volna el adott esetben valamelyiküket...Briatore mondjuk tuti nem Vettelnek nyújtotta volna a kedvezőbb feltételeket -
#146879 update: Hamilton mégis szuperlágyon futotta az idejét -
#146878 Amugy leirták pár helyen hogy a redbull baja nem a kasztnival van hanem a renault motor miat, ahhoz meg nem sok közük van a redbullosoknak.
Mert lehet neked ferrari kasztnid ha csak egy lada motort tudsz beletenni nem lesz jó.
De én nekem mindegy hogy ki lesz a végén a bajnok csak szoros legyen a verseny egész évben és változatos dobógósokkal.
Annak ellenére hogy a Meki a kedvencem, nem lesz nekem sem jobb sem rosszabb ha más csapat nyer. -
#146877 elírtam igen Newey-ra gondoltam nyílván :) -
Laceee #146876 Horner max a pisilőjét húzza, inkább Newey és csapatában kellene reménykedni, aki a Redbullnak szurkol... -
#146875 elég meredek csupán a tesztek ismeretében Lewist beállítani a fogadóportáloknak elsőszámú esélyesnek. Persze szeretném ha meglenne a 2. címe,de még ha az első 3-4 futamon gyengék is lesznek az üditőitalosok,még simán húzhat valamit Horner (tavalyi év)... -
#146874 1.2 max -
#146873 Lassan jönnek vagy már a jelenlegi nyilatkozatok is arról szólnak, hogy a másik csapat motorja autója jobb mint a mienk. (Ha nem így van akkor is)
Kezdődik az altatás. -
#146872 Megjött az indoklás a Mercedes motorok "gyengélkedéséről":
Az Auto Motor und Sport szerint a Mercedes partnereinél általában „tervezett” volt a motorhiba, mivel a V6-os erőforrások a teszt végére már elérték teljesítőképességük határát. A németek motorjait arra tervezték, hogy nagyjából 3000-3500 kilométert kibírjanak meghibásodás nélkül, mivel egy szezonon belül egy autó összesen öt motorból gazdálkodhat.
„A Mercedes V6-os turbója a McLarennél a meghibásodás idején 2904 kilométernél járt. A Force India 3149 kilométernél. A legtovább a Williams csomagja bírta, erős 3897 kilométerig” – írja a lap a vasárnapi hibákról, utalva arra, hogy a Mercedes hibái bizonyos tekintetben éppen motorjaik tartósságát igazolják.
bővebben itt -
#146871 szerintem kb mindenki tisztában van a helyzettel,max.1,2-re rakják a szorzót,de lehet a 2 bejövetelre sem lesz több 1,4-nél. -
#146870 Mármint nem az SC győzelemre :D
Megnéztem és Hamilton VB címére 3.00 szorzó van Vettel re meg 4.00 -
#146869 Vicces lenne. De én komolyan teszek az SC re. Ha mondjuk ilyen 1,5-2 szorzó lesz. -
#146868 :))
tuti bejövő :) ...csak aztán nehogy az SC fussa a legtöbb kört..