FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kíváncsi vagyok Ron Dennisnél mikor ment volna át ez a festés. 😄 <#nevetes1>#nevetes1>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Minél több versenyképes autó van a rajtrácson annál izgalmasabbak a futamok.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
jótékonysági meccs volt, Podolski is a képen<#eljen>#eljen><#taps>#taps>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Grand Prix Diary @GrandPrixDiary
Confirmed. José Mourinho will leave Real Madrid. Expected to start work with @MercedesAMGF1 on Monday.
Ezt imádom😊"
mekkora poén 😄
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

Tegnap ott volt a Motogp futamon. Kár hogy a Doktor elesett😞

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez tényleg key moment 😄DDD
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Nem is a tradicionális privát csapatok kárára gondoltam a beszállást, de az erõforrásokban szûkölködõ, 107%kal vergõdõ kicsik (lásd tavalyi HRT) helyett több értelme van egy tõkeerõs, erõtõl és önbizalomtól duzzadó gyári csapatnak, nehogy már pont ezek tegyenek rosszat a sportnak, ezek inkább emelik a széria színvonalát, elismertségét.
A Merci nélkül is szegényebb lenne a mezõny.
Egy McLaren, Sauber, Force India, Williams, pedig ott van mindig és a végsõkig harcolnak, ha megy vagy ha éppen nem megy akkkor is.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ezekszerint az õ stílusa lenne agresszívabb?
Megint az lesz mint 2001 után, belép sok gyártó és állandóan lobbyzni fognak, a háttérbe fogják szorítani a versenyzést és még inkább felerõsítik az amúgy is erõs háttérben folyó politikát...aztán jönnek megint a fenyegetõzések, hogy bojkottálják a futamot ezért meg azért...mert õk nagy gépkocsi gyártó cégek...fasza...
Ezek az új motorok meg fantasztikusak lesznek, elõre érzem a még nem is sejtõ szurkolók véleményét az új erõforrások kapcsán. Erre meg Bernie ennyit reagál... „A döntés már megszületett a motorformuláról, ha tetszik, ha nem. Ez van, így most már csak szorítanunk kell azért, hogy minden rendben menjen”
És úgy bírom mert "elvileg" 750 LE-t fognak produkálni, mint a mostaniak, de ebbõl 161 LE a KERSbõl lesz...mindezt 33,3 mp-ig...tök jó. Kíváncsi vagyok melyik kis csapatnak lesz bent az elejétõl fogva a rendszer...Igaz lehet nem is lesz kis csapat, majd felváltják õket a nagy gyártók, jee...

ez a kép😄DDDD
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Szvsz amíg a pályán Kimi odateszi magát, addig a pálya mellett olyan imidzset épít amilyet akar.
...és sztem odateszi magát, jókat versenyez..nem lehet azt mondani hogy nem, szép elõzések, jó helyzetmegoldások, nagy stabilitás.
Kimi ebben a formájában bármelyik csapathoz beférne, és szvsz a Red Bull-hoz be is fog.
Nagyon jót tett neki a 2 év rallizás.
Ez a stílus meg olyan amilyen, nem kell mögé látni semmit, õ ezt nyomja és más nem, szal még érdekes is lehet.
Egyszer-kétszer sztem is túl lõ a célon, de Hamilton-ról is el lehet mondani ugyanezt...a pályán kívül õ is túl lõ a célon néha az imidzsével 😄
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type