FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
Én így indulok el otthonról:

-Pénztárca, iratok, telefon(ok), kulcs. Ezek nincsenek meg nem megyek egy tapottat se, sehova.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman
én akkor totál az ellentéted vagyok,ha csak boltba megyek le valami alap dologért,és már a boltban veszem észre,hogy nincs nálam a telefonom,akkoris visszamegyek érte...nem tudok úgy elmenni otthonról,hogy nincs nálam,sõt sehova se tudok elmenni nélküle. Nem azért mert annyit nyomkodom,hanem mert ha nincs nálam,akkor semmi összeköttetésem nincs a családdal,barátokkal,és ha valami baj ér engem esetleg,és nincs nálam telefon az nagyon nagy baj

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
igazi monacoi pillanatkép <#eljen>

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

ááá azért, ha van fontos hívás akkor azért visszahívom az illetõt, ha nem akkor nem foglalkozom vele. Amúgy a Samsungomnál volt ez h le volt halkítva és nem érdekelt, ha kerestek😄 Irritál a telefoncsörgés alapból...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
akkor nem lenne egyszerübb ha nálad sem lenne hanem kikapcsolva a fiókban? <#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Na ez egy fasza cikk Kimirõl

„Nem használok Facebookot. Ha tehetném, még a telefonomat is eldobnám. Mindig le is van némítva, mert nem szeretem, ha csörög, amikor az emberek hívnak” - jelentette ki."

ez detto igaz rám is😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szakadok😄DD

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Közvetítés gyászos...
Dietrich
LOL..meghágták egymást a rajt után 😊

Dietrich
GP2 Monacoi 1.futama most magyar kommenttel akit érdekel.
itt

http://gaborszantai.co.uk/

A lotus a hétvégén egyedi festést kap, a nemrég megjelent Daft Punk (szvsz kurva jó)lemez reklámja kerül fel az autóra.

https://www.youtube.com/watch?v=HU6Ei8C7ipM&feature=youtube_gdata_player

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

"Ez ám az élet Babolcsai néni" 😊

"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

looool ez figyelem felkeltõ volt látom😄 gyere vissza

desigo
ScarY MAN
<#nezze><#eplus2>

...

Amúgy van benne igazság. <#hehe>
Ulvar
<#idiota><#idiota><#taps><#nyes><#mf2>

<#nevetes1>
Jelenleg a Ferrari a legerõsebb autó, csak nincs megfelelõ pilótájuk.
Ha Vettel beleülhetne a Ferrariba, toronymagasan vezetné a futamokat.
Ilyen autóval gyerekjáték lenne Alonsonak gyõzni ha nem bénázna állandóan.
A Mercedes is jó, de nem a legerõsebb.
Darthmushroom
ötletes, remélem egy jó helyezést hozz is neki, nagyon szimpatikus pilóta (mert Brit😄 meg gyors😄)

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

desigo
Majdnem matrica lett belõle xD
HTS s3rg1nh00
G.Rózsi oda is vágta 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

V43 1105
Di Resta sisakja a hétvégén :

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

<#eljen> nem tudom ennél még a 2004-es szezon is élvezhetõbb volt, amit a legunalmasabbak egyikének tartanak Schumi uralkodása miatt...2009-es volt überelhetetlenül gyenge és unalmas szezon a pályán látottak miatt, de a 2013-mas közelít hozzá...

Ulvar
De hát látják hogy mi folyik, látja az FIA az elmúlt 2,5 - 3 évbõl tudtak elemezni, mégse terelték más irányba a dolgot. Marha könnyû ezeket mondani hogy alkossunk olyan abroncsot amely elveszti ennyi idõ után a kopását, DE ne hagyjon maga után törmeléket, DE lehessen taktikázni vele...szóval olyan dolgokról beszélünk aminek megvalósítása hülyeség és lehetetlen de ezt már akkor megmondta egy jó része a nézõközönségnek hogy nem biztos hogy ez mûködni fog, fõleg egy gumigyártóval. NINCS VERSENY, csak érdek, veszekedés, vita folyamat. Bár a nevéhez hû a széria. Az autósport száguldó cirkusza.

repvez
Azzal csak részben tudok egyetérteni hogy a FIA tehet róla.Mivel a FIA nem gumi szakértõ és gyártó így õ csak nagyvonalakban tudta megmondani a pirellinek, hogy mit szeretne,de a pirelli cseszte el a megvalósitást , hogy leválik a felulet , nagy darabokban kopik szét stb..
A FIA max azt mondta, hogy hamarabb veszitsen a tapadásból a gumi,de az megoldható lenne, hogy nem marad utánna ennyi törmelék a pályán.Szörnyû ahogy kinéz és a végére már nem is érdemes letérni az optimális ívrõl miattuk. Olyan mintha szárazon esõs verseny lenne.
meg akkoriban nem volt ez, hogy levált a futófelületrõl a gumi azért mostmár 3x fordul ez elõ, meg Alonsonál lassú defekt, Sutil is a leváló gumidarabok miatt szívta meg Melbourneben mégis hol jó ez a Pirelli és kinek? max az FIA-nak, de eleddig nekem rohadtul nem tetszik a 2013-as szezon. Tavaly jobb versenyek voltak idén a Maláj mondható nagyon jónak a többi gyenge volt...

még 2011-ben és tavaly is elment ez a kopás mérték, de idén tragédia mi megy...ráadásul nincs itt semmiféle taktika, régen, ha volt olyan ügyes versenyzõ (akár Button, akár Raikkonen vagy az utóbbi idõben Perez), akik ügyesebben tudtak bánni a gumikkal akkor nyertek számos pozíciót eltérõ taktikával is. Most mi van? Mindenki alatt durván elkopnak egyes csapatok, mint pl a Merci, Red Bull stb. pedig eszi a gumikat holott õk lennének a leggyorsabbak...

Ulvar

Ulvar
Többször leírtuk már hogy ilyen abroncsot szeretett volna az FIA a versenyekre. A kialakult helyzet nem a Pirelli hibája, hanem az FIA-é. A Bridgestonetól is ezt akarták, hiszen évekre elõre beszélik a szabályzatokat, de a japán cég azt mondta hogy nem fog bohócot csinálni magából, mert ez számukra csak negatív kampány lenne. A Pirelli bevállalta, jó hülyék voltak és most õk szívnak, de az abroncs kopása az FIA hibája mondom még egyszer, mert ezt õk így akarták.

repvez
Vonuljon is ki vagy gyártson olyan gumit aminél nem azon mulik hogy ki nyer hanem hogy kinem jobb az autója pilótája. és teljes gázon tudják nyomni neki .nem ovatoskodni mint a himes tojással,meg 5 körönként kijönni gumit cserélni.

Amiota bejött a pirelli állandoan ez megy. elött miért nem lehetett hallani semmi ilyet?
Ulvar
Ezt mondom 😊. Cirkusz...Húzzon a picsába a Pirelli, vagy maradjon és jöjjön még 2 gumiszállító aztán legyen verseny a gumi kérdésben egy bizonyos intervallumon belül...mi olyan rohadt nehéz ebben?...Bernie Bernie...

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Igényes<#eljen>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

desigo
Holnapi program:
10:00 – 11:30: 1. szabadedzés
14:00 – 15:30: 2. szabadedzés
Kit--Kat
Sin '08 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Kimi sisakja Monacora

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem 😉

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Jut eszembe, Kimi kutyaja, Ajax par hete hunyt el 😞

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
bannerba vele <#nyes>

desigo
Alonso sisakja

allock
még börni mutatna jól a hátsó ülésen :ddd

#hhwnd

desigo
Vettel új sisakja

desigo
ez legalább fun <#eljen>
Master91
Celebség oO
V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h