182111
  • Master91
    nem orulok :( 1 kameran mintha ugy lattam volna h allora fekezesnel leszakad a jobb elso,es utanna trafalta volna el massat
  • Master91
    meg csak 1. futam + sporolas + ovatosan mennek ne szarjon be a verda
  • Stockbauer33 #147187
  • V43 1105
    Mercedes után Williams jön be legjobban aztán Force India :3
  • G_ArchAngel #147185
    Gyengék a Ferrari motorok nagyon, ebből idén sem lesz harc a VBért...
  • Master91
    na hatha tele sirja a sisakot o is
  • SzocsA
    Na ha minden körben bejön egy autó a boxba, hamar vége lesz ennek a szarnak.
    Oké fiúk álljatok ki a boxba.
  • G_ArchAngel #147182
    Hullanak ezek rendesen, kiváncsi vagyok lesz-e 10 pontozott a végén...
  • desigo
    Nem kell itt gyorsnak lenni.
    Elég ha végigér valaki.
  • V43 1105
    Ennek vége, faszomat =(
  • Master91
    Hamiltonnak enyhe szivrohamot adtak
  • V43 1105
    Hamilton off.. na ne már..
  • V43 1105
    Magnussen.. :O
  • desigo
    Nico mit rajtolt
  • V43 1105
    Vettel mintha kb. telesírta volna már a sisakot .. :D
  • V43 1105
    Link, nekem működik 720p, M1
  • desigo
    fokozzák itt a hangulatot már...
  • G_ArchAngel #147172
    Lesz itt baj, nem is kevés :)

Szerencsétlen Grosjean :/
  • Master91
    szujo hata mogott volt felirat:

Tavalyi vb gyoztes
    Kimi Raikkonen
  • gg01
    06:30 Forma 1 - Ausztrál Nagydíj: Futam (Élő közvetítés Melbourne-ből)

online nézhető:

STARTLAP - DR ,és
    OnlineTV - DR lapokon:

windows mediaplayeren: OnlineTV-DR

STARTLAP.DR.HU , windows mediaplayer-en is működik : STARTLAP-DR

A főlap beazonosítja látogatóit , kizárólag saját statisztika céljából ( ország, város, böngésző és verziója, op-rendszer, képernyőfelbontás alapján ) , ezt követően adja be az élő közvetítést.

Jó szurkolást kívánok mindenkinek.

CSATORNÁK (ONLINETV.DR.HU) :

MTV-M1 , MTV-M2 , DUNA , Duna World , KÁRPÁTIA HD , Hatos csatorna , EuroNews , DANCE Family , DANCE , FIX , ATV , PVTV , SZÍNHÁZ , Remény , FÉNY , Hegyvidék , Promontor , Erdélyi TV , Zemplén TV ,Nyíregyháza , Debrecen , Alföld , Tisza , Eger , Halom , Baja , DunaÚjváros , Oroszlányi , Keszthely ,
    EUROSPORT HD , SPORT1 , SPORT+ , ORF1 , ZDF , Chelsea , TEN-sports ; Viva , Eins-fest , Pro7 , 3SAT , WDR , HBO , HD-NOVA ;
    Sorozat , Tisza , Cinebox HD , Retromozi , Retromozi+ , X-TV ; minimax , cartoon , dis-nick , Retro-mese1 , Retro-mese2 , Egyszer-volt , pumukli , xdtv , Régészet , Dokumentum , Dokumentum-2 , TV-3 (tch3) ; Komoly-zene , euro-folk , görög-néptánc , Csiki , Székely , SLÁGER TV , Nyöves , MUSIC , meleg , animáció ; Kosár , Rögbi , SZÖRF , PÓKER ;
    FILM+ , COOL , COMEDY ; SPORT1 , SPORT2 , SPORT3 , SPORT4 ; 18+(xxx)
    ...

VLC player-es csatornák:

Euronews , DANCE-X , DANCE , Party , Party-E , Melitta , BP-Európa , Duna , Duna2 , H-unio , Hatos-csatorna , FIX , ATV , Hír-TV , pannonRTV , sport-NTV , sport-Iraq , EUROSPORT , CHELSEA , Horgász , Póker , Davinci ; Nyíregyháza , Debrecen , Alföld , Baja , Halom , Oroszlányi , Francia X 01 , Francia X 03 , Francia X 04 , Francia X 06 , Francia X 08 , Francia X 09 , Francia X 10 , Francia X 11 , Francia X 12 , Francia X 14 , Francia X 16

mini-tv funkció : külön böngészőablakba megnyitható a kiválasztott műsor , aminek ablakmérete tettszőlegesen módosítható , és azzal párhuzamosan a lejáttszó mérete is olyanná válik azonnal.

Jó szórakozást.
  • kabel15
    Ha digitálisan nézitek a akkor ki lehet kapcsolni a kommentárt.
    Vagyis át lehet váltani olyan hangra ahol nincs kommentár.
  • V43 1105

Kinek kell az a könyökvédő ..
  • szimpiboy
    de ha Ricciardo nyer akkor bukta :S ez benne a furfang
  • szimpiboy
    kedvenc pilótáimnak megadtam az esélyt, ne rajtam múljon:

• V43 1105

• a.carkey
    Tippem holnapra:
    1 Rosberg
    2 Alonso
    3 Magnussen
    4 Hulkenberg
    5 Button
    6 Vettel
    7 Ricciardo
    8 Raikkonen
    9 Kobayashi
    --------------

Ennyien érnek célba ebben a sorrendben. :)
  • Lokker
    Force Indián én is elgondolkodtam, de most nem láttam Alonsot olyan erősnek, hogy dobogós legyen. Bár az is lehet hogy lesz holnap valami szép kis csavar a sorrendben.
  • bakkerman
    harmadikra én Alonsot vagy valamelyik Force-ot tippelném
  • Lokker
    Remélem izgi lesz a holnapi futam és nem váltunk át RB szakaszba csak most mercivel. Jelenleg én dobogó első két fokára mercit tippelem harmadikra meg ricciardot.

Ti?
  • Totti5
    Gábor Wéber

Szerencsére nem maradtunk izgalmak nélkül, de kellett hozzá az eső is. Néhány gondolat az időmérőről:

- a Mercedes minden körülmények között jól működik, Hamilton pole körébe több hiba is belefért;
    - Ricciardo jól bírja a nyomást, tökéletes bemutatkozás volt, ráadásul a hazai pálya egyértelműen inspirálja, mintsem akadályozza;
    - a Red Bull láthatóan erős alap, de még mindig sérülékenyek, Vettel autója a szoftver problémával mintha nem ugyanaz az autó lett volna - ennyire mások a nyomatékviszonyok a korábbi érához képest
    - a Ferrari megint közel van a tűzhöz, de pont annyira lemaradva, amennyivel inkább vezetniük kellene (Montezemolo szerint legalább is), Alonso szokásos küldetése nem változik egyelőre;
    - Magnussen, Kvyat és Kobayashi erőn felül teljesítettek, Vergne és Hülkenberg pedig hozta azt, amiért szerződtették őket;
    - a két Williams nagyon nem működik esőben, eddig egyedül a szárazon futott hosszabb etapjaik bíztatóak, ha valaki, akkor ők biztos száraz időben bíznak holnap;
    - meglepő módon Raikkönen levezető körön törte össze a Ferrarit, ami nem katasztrófa, de hamarabb vártam volna egy ilyen hibát valamelyik újonctól, egyértelmű, hogy nem érzi magát még jól az autóban.
  • Totti5
    'Vettelnél van valami gond,nem az autóval'

A Renault mérnökei azóta kiderítették, egy szenzor okozta a fennakadást.

„Egy szoftverprobléma visszafojtotta a motort. Az autó vezethetősége sem volt megfelelő, Sebastian kocsija gyakorlatilag vezethetetlen volt. Aztán ehhez még jött a sárga zászló is. Ez teljesen tönkretette az időmérőjét” – nyilatkozta az RTL televíziónak Christian Horner, a csapat vezetője. Majd a Sky Sports mikrofonja előtt hozzátette: „A szoftverprobléma komoly teljesítményvesztéssel járt, és rontotta az autó kezelhetőségét. A 13. hely ezek ismeretében tulajdonképpen egy csoda.”
  • McCartman
    Tudod az mindenkinek van, úgy száll a levegőbe'. De azért már neked kell tenni, hogy be is fogd. Mármint az adást a tévébe'.
  • bakkerman
    igen igen
  • Lokker
    Merci eddig is gyors volt, nem a sebességükkel vont gond, hanem hogy felzabálták a gumit. Talán ezt most megoldották, holnap többet fogunk tudni.
  • bakkerman
    Lewis pole !!
    Fasza időmérő volt! Sokkal okosabbak nem lettünk az erőviszonyokat tekintve,de azért az látszik,hogy a Mercedes nagyon jó,kibaszott gyorsak.
    A Red Bull körüli hercehurca nekem média hype-nak tűnik,Ricciardo alatt teljesen rendben volt a gép,hatalmasat ment az auszi,szerintem Vettelnél van valami gond,nem az autóval. Pozitív meglepetés a Torro Rossok,és Magnussen szereplése,4. hely élete első időmérőjén egy nem top autóval,fantasztikus! A Ferrari és a Williams nekem picit csalódás volt,meg persze Button kiesése a Q2-ben.

Jó futam lesz,remélem az eső nem fog leesni,és szépen szárazon nyer Ham :)
  • a.carkey
    Kimi a gombokkal játszott :)
  • a.carkey
    Nem is időmérőn fognak hullani ... :)
  • Master91
    Fingom sincs. Kéne hogy legyen ?
  • HTS s3rg1nh00
  • G_ArchAngel #147150
    vasarnaponkent sincs? :D