182111
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#147189 nem orulok :( 1 kameran mintha ugy lattam volna h allora fekezesnel leszakad a jobb elso,es utanna trafalta volna el massat -
#147188 meg csak 1. futam + sporolas + ovatosan mennek ne szarjon be a verda
-
Stockbauer33 #147187 -
#147186 Mercedes után Williams jön be legjobban aztán Force India :3 -
G_ArchAngel #147185 Gyengék a Ferrari motorok nagyon, ebből idén sem lesz harc a VBért... -
#147184 na hatha tele sirja a sisakot o is -
SzocsA #147183 Na ha minden körben bejön egy autó a boxba, hamar vége lesz ennek a szarnak.
Oké fiúk álljatok ki a boxba. -
G_ArchAngel #147182 Hullanak ezek rendesen, kiváncsi vagyok lesz-e 10 pontozott a végén... -
#147181 Nem kell itt gyorsnak lenni.
Elég ha végigér valaki. -
#147180 Ennek vége, faszomat =( -
#147179 Hamiltonnak enyhe szivrohamot adtak -
#147178 Hamilton off.. na ne már.. -
#147177 Magnussen.. :O -
#147176 Nico mit rajtolt -
#147175 Vettel mintha kb. telesírta volna már a sisakot .. :D -
#147174 Link, nekem működik 720p, M1 -
#147173 fokozzák itt a hangulatot már... -
G_ArchAngel #147172 Lesz itt baj, nem is kevés :)
Szerencsétlen Grosjean :/ -
#147171 szujo hata mogott volt felirat:
Tavalyi vb gyoztes
Kimi Raikkonen -
gg01 #147170 06:30 Forma 1 - Ausztrál Nagydíj: Futam (Élő közvetítés Melbourne-ből)
online nézhető:
STARTLAP - DR ,és
OnlineTV - DR lapokon:
windows mediaplayeren: OnlineTV-DR
STARTLAP.DR.HU , windows mediaplayer-en is működik : STARTLAP-DR
A főlap beazonosítja látogatóit , kizárólag saját statisztika céljából ( ország, város, böngésző és verziója, op-rendszer, képernyőfelbontás alapján ) , ezt követően adja be az élő közvetítést.
Jó szurkolást kívánok mindenkinek.
CSATORNÁK (ONLINETV.DR.HU) :
MTV-M1 , MTV-M2 , DUNA , Duna World , KÁRPÁTIA HD , Hatos csatorna , EuroNews , DANCE Family , DANCE , FIX , ATV , PVTV , SZÍNHÁZ , Remény , FÉNY , Hegyvidék , Promontor , Erdélyi TV , Zemplén TV ,Nyíregyháza , Debrecen , Alföld , Tisza , Eger , Halom , Baja , DunaÚjváros , Oroszlányi , Keszthely ,
EUROSPORT HD , SPORT1 , SPORT+ , ORF1 , ZDF , Chelsea , TEN-sports ; Viva , Eins-fest , Pro7 , 3SAT , WDR , HBO , HD-NOVA ;
Sorozat , Tisza , Cinebox HD , Retromozi , Retromozi+ , X-TV ; minimax , cartoon , dis-nick , Retro-mese1 , Retro-mese2 , Egyszer-volt , pumukli , xdtv , Régészet , Dokumentum , Dokumentum-2 , TV-3 (tch3) ; Komoly-zene , euro-folk , görög-néptánc , Csiki , Székely , SLÁGER TV , Nyöves , MUSIC , meleg , animáció ; Kosár , Rögbi , SZÖRF , PÓKER ;
FILM+ , COOL , COMEDY ; SPORT1 , SPORT2 , SPORT3 , SPORT4 ; 18+(xxx)
...
VLC player-es csatornák:
Euronews , DANCE-X , DANCE , Party , Party-E , Melitta , BP-Európa , Duna , Duna2 , H-unio , Hatos-csatorna , FIX , ATV , Hír-TV , pannonRTV , sport-NTV , sport-Iraq , EUROSPORT , CHELSEA , Horgász , Póker , Davinci ; Nyíregyháza , Debrecen , Alföld , Baja , Halom , Oroszlányi , Francia X 01 , Francia X 03 , Francia X 04 , Francia X 06 , Francia X 08 , Francia X 09 , Francia X 10 , Francia X 11 , Francia X 12 , Francia X 14 , Francia X 16
mini-tv funkció : külön böngészőablakba megnyitható a kiválasztott műsor , aminek ablakmérete tettszőlegesen módosítható , és azzal párhuzamosan a lejáttszó mérete is olyanná válik azonnal.
Jó szórakozást.
-
#147169 Ha digitálisan nézitek a akkor ki lehet kapcsolni a kommentárt.
Vagyis át lehet váltani olyan hangra ahol nincs kommentár. -
Kinek kell az a könyökvédő .. -
#147167 de ha Ricciardo nyer akkor bukta :S ez benne a furfang -
#147166 kedvenc pilótáimnak megadtam az esélyt, ne rajtam múljon:
-
-
#147164 Tippem holnapra:
1 Rosberg
2 Alonso
3 Magnussen
4 Hulkenberg
5 Button
6 Vettel
7 Ricciardo
8 Raikkonen
9 Kobayashi
--------------
Ennyien érnek célba ebben a sorrendben. :) -
Lokker #147163 Force Indián én is elgondolkodtam, de most nem láttam Alonsot olyan erősnek, hogy dobogós legyen. Bár az is lehet hogy lesz holnap valami szép kis csavar a sorrendben. -
#147162 harmadikra én Alonsot vagy valamelyik Force-ot tippelném -
Lokker #147161 Remélem izgi lesz a holnapi futam és nem váltunk át RB szakaszba csak most mercivel. Jelenleg én dobogó első két fokára mercit tippelem harmadikra meg ricciardot.
Ti? -
#147160 Gábor Wéber
Szerencsére nem maradtunk izgalmak nélkül, de kellett hozzá az eső is. Néhány gondolat az időmérőről:
- a Mercedes minden körülmények között jól működik, Hamilton pole körébe több hiba is belefért;
- Ricciardo jól bírja a nyomást, tökéletes bemutatkozás volt, ráadásul a hazai pálya egyértelműen inspirálja, mintsem akadályozza;
- a Red Bull láthatóan erős alap, de még mindig sérülékenyek, Vettel autója a szoftver problémával mintha nem ugyanaz az autó lett volna - ennyire mások a nyomatékviszonyok a korábbi érához képest
- a Ferrari megint közel van a tűzhöz, de pont annyira lemaradva, amennyivel inkább vezetniük kellene (Montezemolo szerint legalább is), Alonso szokásos küldetése nem változik egyelőre;
- Magnussen, Kvyat és Kobayashi erőn felül teljesítettek, Vergne és Hülkenberg pedig hozta azt, amiért szerződtették őket;
- a két Williams nagyon nem működik esőben, eddig egyedül a szárazon futott hosszabb etapjaik bíztatóak, ha valaki, akkor ők biztos száraz időben bíznak holnap;
- meglepő módon Raikkönen levezető körön törte össze a Ferrarit, ami nem katasztrófa, de hamarabb vártam volna egy ilyen hibát valamelyik újonctól, egyértelmű, hogy nem érzi magát még jól az autóban. -
#147159 'Vettelnél van valami gond,nem az autóval'
A Renault mérnökei azóta kiderítették, egy szenzor okozta a fennakadást.
„Egy szoftverprobléma visszafojtotta a motort. Az autó vezethetősége sem volt megfelelő, Sebastian kocsija gyakorlatilag vezethetetlen volt. Aztán ehhez még jött a sárga zászló is. Ez teljesen tönkretette az időmérőjét” – nyilatkozta az RTL televíziónak Christian Horner, a csapat vezetője. Majd a Sky Sports mikrofonja előtt hozzátette: „A szoftverprobléma komoly teljesítményvesztéssel járt, és rontotta az autó kezelhetőségét. A 13. hely ezek ismeretében tulajdonképpen egy csoda.” -
McCartman #147158 Tudod az mindenkinek van, úgy száll a levegőbe'. De azért már neked kell tenni, hogy be is fogd. Mármint az adást a tévébe'. -
#147157 igen igen -
Lokker #147156 Merci eddig is gyors volt, nem a sebességükkel vont gond, hanem hogy felzabálták a gumit. Talán ezt most megoldották, holnap többet fogunk tudni. -
#147155 Lewis pole !!
Fasza időmérő volt! Sokkal okosabbak nem lettünk az erőviszonyokat tekintve,de azért az látszik,hogy a Mercedes nagyon jó,kibaszott gyorsak.
A Red Bull körüli hercehurca nekem média hype-nak tűnik,Ricciardo alatt teljesen rendben volt a gép,hatalmasat ment az auszi,szerintem Vettelnél van valami gond,nem az autóval. Pozitív meglepetés a Torro Rossok,és Magnussen szereplése,4. hely élete első időmérőjén egy nem top autóval,fantasztikus! A Ferrari és a Williams nekem picit csalódás volt,meg persze Button kiesése a Q2-ben.
Jó futam lesz,remélem az eső nem fog leesni,és szépen szárazon nyer Ham :) -
#147154 Kimi a gombokkal játszott :) -
#147153 Nem is időmérőn fognak hullani ... :) -
#147152 Fingom sincs. Kéne hogy legyen ? -
#147151 -
G_ArchAngel #147150 vasarnaponkent sincs? :D