FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
(Azt értem, hogy a poén az ahogy egybõl gyönyörûen visszafordította)
+pár tényezõ ami miatt már nem lehet így rá ragadni a másikra mint a matrica
--------------

Ahogy Wéber Gabi írta: "A kanadai specifikációt tesztelték a Mercedesszel, az idei autóval és 3 napon át. Ez így tényleg nem fair, még akkor sem, ha tegyük fel a Mercedes semmilyen adatot nem kapott a Pirellitõl a három nap alatt. Elhinném ezt, ha egy másik csapat fõnöke lennék? Kizárt."
Nem a Mercit kéne büntetni, hanem a csapatoknak összefogni és ez ellen lobbyzni, mint anno az USA GPn 2005ben, és újra jól lebõgetni az FIAt.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Milyen büntetést adnál nekik ami még nem kabaré kategória? Na ezért voltak okosak. SEMMIT SEM VESZÍTETTEK RAJTA, de azonnal be is húzták Monacot, tök mindegy hogy milyen verseny is volt.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Niki Lauda 50 EUR-ban fogadott Helmut Markóval, hogy a @MercedesAMGF1 nen kap büntetést a titkos gumiteszt miatt. Mitõl a magabiztosság?
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Newey (technikai igazgató) és Prodromou (aerodinamikai részleg vezetõje) rajzoltak valamit az elsõ szárnyra, többek között ennek tudható be a halovány csütörtöki teljesítmény fejlõdése szombatra.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha Vettel a startnál elmegy, nincs vonatozás. De nehéz úgy menni, hogy mindenki egyszerre jön be, pont a sok idióta miatti SC meg megölte az egész tervet, hisz ha volt is taktika, meg lehetett baszni, mert 78 kör az 78 kör, és 15 körön át SC volt, és még piros zászlót is kaptak.
Úgy viszont, hogy Vettel nem tudott elmenni, nem kapott max. pontot, ezért sem törte magát a mezõny VBre esélyesebb fele.
Amúgy meg Kimi utolsó körökben 6 pozíciót ment elõre anélkül, hogy eszetlenül beleszállt volna bárkibe is.
Az a baj vagy felejtitek a múltat vagy nem is láttátok..Alonso a kezdetekkor egyszerûen kibaszta Sumákot a többszörös bajnokot még Minardival..késõbb meg 2x VB lett.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Több autónyi távolságról így berepülni egy vicc... elõtte 2xmár megcsinálta Kimi lement a pályáról hogy ne ütközzenek, ezt hányszor is kellene megcsinálnia? van joga védeni az ívet az is a versenyzéshez tartozik szerintem az meg nem hogy félnek hogy valaki hátulról agyon üti öket mert menjenek elõle...
Ajánlanám azoknak akik ezt nem értik Shumi vs Alonso Monzai tevékenységét Shumi támad Alonso védekezik már nem tudom melyik évben volt de az versenyzés volt...
Shumi ott is kibaszhatta volna Alonsot azon a jogcímen hogy õ nem vonatozik...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Az a baja a F1-nek, hogy csak 1 Perez van és nem 10..szerencsére más sorozatokban ez létezõ dolog.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
tavaly ugyanez volt Maldonadoval és Grosjeannal is, akik idén is valami véletlen folytán benne vannak mindenben
a másik én poénosan mondtam a hülyét Raikkoval kapcsolatban
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

A mai ellenzék nagyon távol volt tõle, hogy bármit is nyerjen is 2010ben még a hitelüket sem sikerült.