FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ScarY MAN

...

b-type
Atól függ mennyire megyünk vissza, Glock óta nem igazán nézem az Ami OW-t, de azért Sato miatt rá-rá nézek...meg persze a jobb pályákat, mert van pár kihagyhatatlan 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Rosberg ünnepel DDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

http://www.motorsport.com/f1/news/pirelli-tyre-tests-did-not-favour-any-team/
Avagy hogy lapátoljuk vissza a szart a lóba. Érdekes, hogy az elején sajnáltatják magukat (tulajdonképpen jogosan) hogy régi kocsival kell tesztelniük, majd késõbb kijelentik, hogy õk nem akartak 2013as kocsit a Mercitõl.

Bocs, igazad van, F1 live. Igazából tök mindegy, igyis ugyis bûzlik az egész.

linket vagy hazucc <#ejnye1><#unalmas>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hehe: állítólag a Pirelli egy másik csapattal is tesztelt egyet. Mi folyik Gyöngyösön?

Nem követtem nyomon a munkásságát, úgyhogy belejöhetett, nem vitatom. <#nevetes1>
Nem azt mondom, hogy az F1 nem lenne technikailag magasabb szinten(bár szerintem csökken a különbség "hála" a korlátozásoknak), vagy ne lenne a pilótafelhozatal kicsit nivosabb, de pl. Sato sokat fejlõdött az elmúlt években.

Szerintem Buttont arra hozza fel, hogy az Indyben, mivel kisebbek a különbségek a kocsik között, nem igen fordulhat elõ, hogy egy top pilóta ennyire szenvedjen. Vagy nem?

Mondom én, hogy oda vágyik. 😄
Indyt nem nézek, mondjuk fura egy bajnokság lehet az, ahol egy Sato az elsõ helyet ostromolja. 😄 <#nevetes1>
b-type
Szinte kizártnak tartom hogy ilyet mondott volna.
Nem feltételezem.
Végiggondolva, nem versenyzik benne, nem versenyzett benne, valszeg nem is fog...tehát nem tudja mirõl beszél, de ítélkezik negatív irányban.
...és persze szükséges megemlíteni hogy Penske miatt nem versenyez itt..

Pont Button-s példája mutatja hogy nem érti, Button nagyon kiszámítható, tükrözi az autó és a beállítások milyenségét, az egyik olyan versenyzõ akinél a formaingadozás, magánélet, sztárság vagy mellõzöttség hatása a teljesítményében nagyon alacsony szinten van jelen.

Sztem ez médiaferdítés, Helio jó arc, nem feltételezem hogy valóban ezt mondja (még ha ezt is gondolja).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Na várj, ha hisztis kölyök, akkor a saját elmondása alapján pont beillene az F1be😄😄 Néztél amúgy már Indycart? Nekem tetszik. Pl. a közvetités ezerszer jobb.

Elég szánalom ez a hisztis kölykös szöveg ezért volt reakció is hasonló.
Hát igen, ahol nagy pénzek mozognak ott végsõ soron mindig átnyúlnak a szurkolók feje felett a $$$ érdeke érvényesül.
Jogos, ettõl függetlenül lehet, hogy tényleg nem irigységbõl mondja, szerintem ne itélkezzünk, végülis csak megnyerte 3szor az indy 500at.
Jah, nem ujdonság, csak elkeseritõ. Mondjuk vannak szintek, mennyire folynak bele, csak mi, szurkolók járunk rosszul, én pont emiatt kezdem elvesziteni a hitem az eredményekben.

Brazil versenyzõrõl beszélünk, egykori F3as pilótáról, ennek fényében érthetõ. A politikai részéhez annyit, hogy ez minden profi sportágban így megy, ebben semmi újdonság.
A poltika részével én teljes mértékben egyetértek (elég csak a mostani Pirelli botrányra gondolni), az amcsikat meg nem igazán érdekli a világ többi része, úgyhogy nem hiszem, hogy a presztizs miatt be akarna kerülni az F1be. Amúgy meg nem tiszta bulvár az egész királykategória?

Csak egy random okádás az egész, az külön vicces, hogy pont az USAból hasonlítgatják Hollywoodhoz a sorozatot.
Egyéni szimpátia alapján felsorolt pár versenyzõt meg nyüszített egy sort mert kicsi volt hozzá, hogy bekerüljön a legnagyobb presztízzsel bíró sorozatba, ennyi.
Azt nem értem minek hoznak le egyáltalán ilyen blikk szintû nulla relevanciával bíró bulvárhíreket, jobban mondva pontosan tudom, a lényeg a flémkeltés tehát a kattintás.
repvez
És pont Lajost vette ki a sorból mikor az esõs futamokon pont õ meondta, hogy már lehetne menni nem érti minek köröznek a safty mögött.
én Alonsot és Vettelt is😄DD

egyedül Schumi volt az, aki nem rinyált, talán Button, de õ meg idén elkezdett sírni, hogy Perez megtámadta:S:S

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
nézõpont kérdése, mert én Webbert kihagytam volna a felsorolásból így csak 99,99%-ban 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

pedobear
60%-ban egyetértek az ott leírtakkal.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Dietrich

Alonso laza😊

Biztos megérte az árát.
pedobear

jaj, de dübörög a csapatmunka😄DD

LaszloLedzenyi
Mert az az autó nagyjából azon a szinten van mint most a GP2 aerodinamikailag. Egyébként meg Pirellivel mennek....GP2 Series

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

http://gaborszantai.co.uk/

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Master91
Master91
Akkor pirellin futnak õk is 😄
Jeffjohnson
Wikipédiának nem kell elhinni mindent inkább (bárki szerkesztheti még te is) a Gp2 hivatalos oldalán keresgélj legalul ott van, hogy our partners utána az elõ szó a "kedvenc" gumimárkánk.

Jeffjohnson
Asszem 2010-es Ferrari volt GP2 gumikkal. Azért van egy kis különbség ahhoz képest, hogy 2013-as autó és mostani illetve "kanadai" gumi. Ettõl függetlenül azt gondolom, hogy ha az FIA megengedte márpedig nagyon úgy néz ki, akkor semmi büntetés nem fog kapni a Merci. Bár nem hiszem azt, hogy ettõl a teszttõl hirtelen az élre ugranak de Kanada után okosabbak leszünk.

mcmoha
Persze. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

azért durva visszaolvasni a 2000-es évek elejére, hogy akkor kik, kiknek szurkoltak😄😄 mi minden változott azóta

Master91
na ja, örülök hogy legalább már kezdenek felnyílni a csipások szemei hogy hoppá, nem volt ratyi az öreg...
kommentek közül is van 1-2 amit ki emelnék, pl #12-est
Ezt szezon végén kellene majd összevetni

mindenesetre, aki szeretné levonhatja a konzekvenciát

Master91
Mert már nem az FIA foglalkozik vele asszem!

Görbe tükörbe is írták hogy ez hosszú folyamat lesz.
desigo
Kicsit erõs lenne a kizárás.
Soha nem látott pénzbírság plusz -x pont a csapattól.

De milyen töketlen a FIA,hogy telnek a napok és semmi határozat.
Master91
GP2-be ráadásul Bridgestone van

forrás
Master91
ki?

mi értelme f1-es autóval Gp2-es gumit tesztelni? oO
LaszloLedzenyi
GP2-es gumikkal teszteltek, nem F1-esel, ezért nem is bántják õket.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Master91
Mondjuk a Ferrari 500km-es tesztje se éppenséggel fair, oké, régebbi autó, de akkor is ferrari teszt pilótája vezette a kocsit, azt a kocsit amirõl milliárdnyi adatuk is van.

Mikor elméletileg Pirellis bandának kéne kezelni ilyenkor mindent.

Meg nem volt titok ....

Persze, akkor miért csináltak úgy mitnha pakolnának bele, és miért vártak szerdáig hogy 100%osan üres legyen a pálya?
Pirelli is simliskedett Monacoban a csütörtöki sajtó tájékoztatónál.
Ja és hab a tortánt hogy Hamilton-Rosberg vezetett.

FIA gondolom úgy adta az engedélyt, hogy full pirelli brigád kezeli a kocsikat, meg hogy tisztába vannak hogy hogy kell lebonyolítani a tesztet stb stb.

De ha ez a bíróság vizsgálja az ügyet valóban nagy a balhé, nem is értem hogy miért nem folyik róla semmi szó.

Nyakamat tenném rá hogy elõnyük lett a tesztbõl, és nem is kevés az az elõny!

Master91
Görbe tükörbe gyönyörûen levan írva minden ( persze HA tényleg így történt ).

Én meg hágnám a mercedest, de még a pirellit is.

Totti5
Namost ez is az FIA szégyene, hogy a hivatalos gumigyártó akik az FIA felügyelete alatt dolgoznak, megkérdõjelezik egy teszt szabályosságát... ott volt az FIA? ott kellett lennie, egyszerûen nem hiszem el hogy nem. Ha pedig ott volt, akkor engedélyezte. Mirõl is beszélünk akkor?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear