FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
már van élõ kép! az elöbb KPT-t mutatták éppen.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szabályos?
Igen!
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
A boxutca addig is zárva maradt volna😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az hogy a FIA ezeket nem nézte,az annak köszönhetõ hogy a RedBull szent és sérthetetlen.
tegnap Detroitban IC kvalin többször is volt red flag.
ilyen események miatt..vonutl a kacsa család 😄

Ecclestonet meg elitélhetnék már végre.
(Ilmor néven meg vissza menehetnének az indycarba) 😊
Szerintetek ennek van köze a dologhoz?
Igen, Slade esete durva, fõleg hogy úgy tudom, nem dolgozhatott volna aktiv csapatnál...
Hát nem véletlenül hivjuk száguldó cirkusznak. Bár most már inkább vánszorgó cirkusz.
forrás
Nagyon nagy hülyeséget írok:
Szárnynak mondjuk nem szabad elhajlania itt-ott amott mondjuk 20 kilós terhelés alatt csak 1cm-ert, rá akasztják a súlyokat, nem hajlik csak 0.8 cm-t.
Hogy most miközbe megy az autó és úgy elhajlik 1.2 cm-t, akkor szabályt szegnek?
Csalnak?
Szerintem eggyáltalán nem.
Még az lenne a vicces hogy kiderülne még volt 1 csapat teszt....
Görbe tükörbe volt pár sor :
"Érdemes megjegyezni, hogy bár a 2010-es Renault-t kezdettõl fogva a Pirelli üzemelteti, mérnökként tavaly az a Mark Slade dolgozott velük a teszteken, aki egyébként idén is Kimi Räikkönen versenymérnöke a Lotusnál."
Idén IS Raikkonen versenymérnöke az a faszi, aki tavalyi pirelli teszteken ott dolgozott 😄 😄 Tiszta kabaré komolyan
http://www.firstrow1.eu/watch/189426/1/watch-renault-world-series.html
bár ha nem adja az eurosport akkor nem tudom itt hogyan lesz stream. playerrõl?
De hányingert kapok már az arany köpéseitõl, és persze a Redbullt kell megint lefikázni, mikor a Ferrarija is ugyan úgy morgott az FIA-nak mint a Redbull.
Ennyit róla.
Jaaa, hogy közbe a Ferrari is lenyomott egy 500km-es tesztet??
Csaló redbull...
Aki teszt tilalom alatt tesztelt, az repül.
Nem, NEM CSALÓ REDBULL miatt lesznek meg b.szva ( HA meg lesznek ),
Nem, nem rinyáló red bull miatt,
Nem, nem síró Vettel miatt,
Meg szegték a szabályt, ki játszották, lebuktak, ennyi!
CSAK maguknak köszönhetik.
Mondjuk elég idióta szabály volt a FIA részérõl ez a boxutca zárás. Mit kapott Lewis akkor itt a fórumon, atyaég!
Itt a csapat hibázott, hogy nem mondta Haminak, hogy piros a lámpa a kijáratnál. Gondolom Hamilton nem látta, hogy Kubica mellett ott van Kimi, ezért ment bele.
Abba aki ellenfeled lehet a világbajnoki címre, vagy abba aki kevésbé? 😄
Nem tud valaki streamet az Auto GPhez? Megnézném KPT-t.
En nem vedem Rosberget vagy Schumit, hanem a Hamilton-fan Kimi-hater Peppus szintjere mentem le, mert emberunk nem birta az igazsagot a celebkejevel kapcsolatban.
http://gaborszantai.co.uk/
Vicc hogy most az utóbbi 2 futam Hamilton kissé gyengébb és Rosberg jobb eredményivel igazolját az emberek azt hogy Sumi milyen nagyon jó volt... vicc.
Azt hogy Rosberg jó a vak is látta már Mercedeses szereplése elõtt, csak nem volt alatta még egy ütõképes autó, de ez a Sumi ajnározás amit így visszafejtve kell olvasnom a hetekben az hányinger.
Hamilton elsõ éve a csapatnál, mindenkép hátrányban van sok szempontból. Ha idén ki is kap Rosbergtõl az még nem jelenti azt hogy lassú, de kétlem hogy így lenne, fog õ is nyerni, mondjuk Kanadában, ahol mindig nagyon jókat megy.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Mit tippelsz, csapatutasitas es muszaki hiba nelkul fog iden Hamilton Rosberg elott vegezni? Csak kiderult, hogy nem MS volt szerencsetlen, hanem a finnemet tul jo 😊
http://gaborszantai.co.uk/
Aki jobb a RedBullnál az repül?😊 Csak nem a Lotus lesz a következõ?
Te jó ég.. Azt hittem, hogy csak itt hozzák fel újra és újra ezt a témát.. Nem csalódtam a srácban..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Tomi számára a mai nem volt egy könnyû kvalifikáció. A boxkiállás elõtt idegesen mozgott alatta az autó és így a friss szett gumival sem tudott sokat javítani a szabadedzéseken elért idejeihez képest.
A kiállás után nagy lendülettel, agresszívan vágott bele a folytatásba, de a kanyarbejáratoknál sokat vesztett, ezért egy kör után változtatott a stílusán.
A következõ körben sikerült jelentõset javítania, majd érezte, hogy az autója nem viselkedik megfelelõen. Ezután megpróbált még javítani, de már nem sikerült neki és a legvégén az autó technikai gondjai miatt állt félre a pályán.
A probléma okát még nem tudni, de a csapat dolgozik rajta, hogy holnapra tökéletes autót adjanak Tominak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
10. lett a 2. freen.
Jó lenne ha az F1 is átvenné azt amit érdemes. Manapság többet beszélünk a futamon kivüli dolgokról mint arról ami azon történik.
hétvégén Detroit kettõs verseny lesz..nézzed streamen 😊
tényleg más jobb lett mint amirõl ismert volt az F1-ben bár néha azért még befigyelt pár efegyes dolog nála ami az IC-ben blokkolásnak mínõsül 😊
és itt nem csak a 2008 óta létezõ forgó HD kamerákra kell gondolni, de versenyek allatti rengeteg technikai infókra amit a pit riporterek nyomnak vagy a kiesett versenyzõk vagy csapat tulajok már mondanak is minek mi volt az oka stb. a szabálytalanságokat a versenyigazgatás már rögtön a verseny alatt eldönti és bünteti a vétkezõt ha kell nem kell attól tartani, hogy majd 3 óra múlva derül ki a dobogó és így tovább...