FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Kanadára nem is, de 3 futam után ha erõsödnek én úgy gondolom hogy a teszt segített nekik.

Fõleg ha esetleg még is új gumi lesz..
AnuluWork
Én megvárnám Kanadát. Ha ott a merci simán nyer, akkor lehetNE lépni, bár még mindig nem tudom mit. Ezért is volt annyira zseniális a merci húzása. Mondom ezt úgy, hogy a Ferrari is hirtelen a teszt után talált rá a gumikkal kapcsolatos megoldásra.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Firerock
Hamilton mive vált?? 😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kifli
pedig 1 alapján is könnyen megy 😄

btw, ilyen autókban úgy szokták, hogy visszapakolják egyesbe, az megfogja a hátsó kereket és megpördíti. (bár ilyet leginkább akkor alkalmaznak, ha elszáll a fék, 24 órás versenyeken stb...)
Totti5
<#banplz>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

V43 1105
Nincs kedved F1-es motort építeni egy Ladába ? Van mûhelyen a tõke is adott<#whatever><#papakacsint>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Norbi1990
Szerinted ebbe van kézifék? 😄
V43 1105
Pedig ez õ .. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
nincs olyan szuper képességem hogy 2. komment alapján meg állapítom valakirõl hogy kocsis
kifli
kocsis/ambrus alakít? 😄

(mondjuk ha etetitek is, ne csodálkozzatok...)
bardocz
Tényleg ennyi eszetek van?
van otthon bontott lökhárító, motorháztetõ, meg szélvédõ egy ugyanilyen bontott autóról.
egyedül a doblemezt kell megvennem meg a patentokat.
mondjuk sosem a rosszra kell gondolni, mert akkor ne ülj autóba, mert akkor tényleg baj lesz.

http://www.hellring.com/

Master91
ja, majd ha ki ugrik valaki/valami eléd és jobbik esetbe csak anyagi kárt okoztál addig technikázhatsz
ez ilyen idézõjeles város, éjszaka aki kimegy az útra magára vessen <#vigyor5>
amúgy ha este kimegyek, és elforgatom tiltásig, kb az 1 km-re lakó ismerõsöm is jelezte hogy mivan rallyztam este?
szóval nem kell félni, hallani lehet az autót, és van idejük elmenni az akadályoknak az útból.
ha meg beláthatatlan kanyarban megyek este, akkor leveszem a refit egy pillanatra, mert a szembe jövõ fénye (ha jönnek) visszaverõdik az útszéli fákról, akkor még van idõ elvenni.
de megpróbálok sávomban maradni lehetõleg, puhatestûek ilyenkor úgy sem nagyon vannak, autósokat meg észre lehet venni a fenti technikával.

Magnum PI
Mondjuk azért éjszaka rallyzni a városban sem okosabb dolog mint mérnökként odacsapni egy 700lovas gépet a falnak versenypályán gumimelegítés közben...

amúgy ha hirtelen rárántotta volna a kézit (ha lenne), pont forgott volna egyet, és szembe forgalommal gurult volna hátrafele, vagy lefarálja kicsit az oldalát, ezt senki sem tudta volna megfogni.
nekem is volt olyan amikor a bmwvel ralliztam este a városban éreztem hogy ledarálom a korlátot, mert ezt nem fogom meg, azt ráúztam a kézit, és forgalommal szemben kigurultam ,amúgy tuti leverem az elsõ lököst.

nem kellett volna elvennie a gázt és nem helyezõdik a súlypont elõre...
tényleg amatõr húzás volt, ilyet nem szabad csinálni fõleg slick gumival mert az nem enged hibázni.
maradjon a tervezõ munkánál, attól hogy valaki mérnök még nem vezet jól, itt a példa erre.

cement
ijj. egy biztos: nem így akarta. de tényleg nem kell ezért lehurrogni, láttunk már profi versenyzõket is ütközni fel- levezetõ körben illetve safety car mögött. elõfordul a legjobbakkal is

respect to the man in the ice cream van

kifli
nem, mert nekem nincs versenyzõ jogsim 😊
Master91
te biztos nem csináltál volna ilyet
kifli
amatõõõõõr
passatgt
haha felvezetõkörben?😄DD

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

pedobear
Megteheti.

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Master91
pirelli gumi <#vigyor>
zzeN
Newey odacsapta

Dietrich
WSR 3.5 orosz nyelven :p
http://www.viponlinesports.eu/motorsports/157752/1/renault-world-series-live-stream-online.html

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
#139001 <#rolleyes>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
Boxutca

Ne feledjétek, hogy 14:20-kor kezdõdik az Auto GP sorozat silverstone-i 2. futama!

Kiss Pál Tamás a fordított rajtrácsnak megfelelõen a hatodik helyrõl rajtol majd.

Élõ kép és live timing is elérhetõ lesz:
Live stream: autogp.org
Live timing: autogp.org
Darthmushroom
nagy futam volt, sajnos Kimi elrontotta a végét de vizes pályán benne volt. szokás szerint nagyon jól ment belgiumba az az Õ pályája.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Dietrich
Auto GP, Silverstone - Vasárnap / Sunday
14:20 - 15:05(CET): 2. futam / Race 2

Live stream: autogp.org
Live timing: autogp.org

AnuluWork
2014: Iceberg és Manilton a Scuderia Toro Marussiánál? 😉

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Kit--Kat
Nem sok értelme van peppus hozzászólásainál értelmes összefüggéseket keresni. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pedobear

pedobear

Dietrich

nearo
de erre miért kell emlékezni? eldobta, nem bántott senkit... én másnak érzem a két esetet
legalább azt hoztad volna fel, amikor monacoban kiütötte sutilt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Peppus
hogy milyen "ügyes" volt 😊 és itt az esõn kívül nem bántotta senki..

nearo
õõõ itt mire kell emlékezni?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Peppus
Igen, biztos direkt belement..
Remélem erre is emlékezni fog a kedvenced, hiszen ez is 2008-ban volt.. 😄

Dietrich
indycar verseny itt ha valakit érdekel.

Kit--Kat
jajj ezt ne, ez 5 éve is fájt. 2 autó áll egymás mellett elõtted és akkor nem látod még sem az egyiket? 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
3.

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Akkor végülis hanyadik lett?
Dietrich
ez meg a másik..Kiss Norbi esete.

Nem tudni mi történik, de elvették Norbi harmadik helyét. Kapott 30 másodperces büntetést mert kilökték. Spanyolországban Spanyol versenyzõ lökte ki, ezt a felvételek is bizonyítják. Ezek a versenybírók nem normálisak. Írnék még kedves dolgokat, de azért kapnék az arcomra.

Dietrich
pont ezt írtam nem olyan rég...képtelenek európában azonnal döntést hozni ilyen esetekben. nem eljátszák a hímnuszát, megkapja a kupát majd x óra múlva elveszik és aki nem állhatott dobogóra útólag megkapja...se fénykép más se pezsgõ se semmi...

Totti5
Azt csinálja amire lehetõsége van. Mindegy hol megy ott kell a legjobbnak lennie. Ez a sorozat képernyõn van, az Eurosporton, erõs gépekkel mehet. Itt kell villantani, mint ahogy most is tette.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

zzeN
"Megbüntették Kevin Giovesit (az olasz a megengedettnél késõbb állt ki kötelezõ kerékcseréjére), így Tomi a 3. helyen végzett az elsõ futamon."