182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
orbánéknak már itt is hatalmuk van a 3 csapás törvénnyel? -
Ricciardonak tele lehet a töke az F1-el, háromszor kell indulnia, hogy végre megkapja a pontjait. :D Maldonado meg a villástargoncán váletlenül a rakodó programot kapcsolta be. :D Azért jó futam volt, bár az SC dobott rajta sokat. -
"Mivel a hibrid rendszert nem minden körbe használják" * teljes kihasználtsággal -
És mi ment a rádióba?
Adta a jelenés a csaptank hogy mi nem működik.
Ezt miért kell rinyának és sírásnak felfogni, hogy ha egy pilóta közli a csapattal hogy valami nem a jó az autóval?
Magyarázatot kérek!
Nem esett lényegesebben vissza mint Riccardo. Nem volt DRS-e, de később helyre jött. Mivel a hibrid rendszert nem minden körbe használják (időmérőn is kell 1 hűtő kör, mikor feltöltik a cuccost ) így olyan 2-3 körönként lesz lényegesebben hátrányba mint amúgy ( már ha ezzel volt neki baja, és valószínűleg nem a benzines motorral van a gondja )
De az utolsó 5 körre lehet nem is volt már neki akkora probléma a kocsival...
Sőt, biztos nem, mert ott már nem volt sírás
-
A radioban ment :)En azt nem ertem, ha tenyleg ennyivel rosszabb volta vas mint Ricciardoe, akkor tekintve higy o mit csinalt versenyen, Vettelnek vissza kellett volna esnie a francba.Vagy nekem ez igy nem kerek...... -
És ugye egy családi/boltbajáró autónál ez a fő szempont 
-
Gondolom ez inkabb tetszik a pilotaknak is :) Egesz eletukben versenyeztek, itt meg egyedul korozgetes vagy vonatozas van :))))) -
Mondd már meg hogy hol megy a rinya? -
G_ArchAngel #147993 Gyakrabban kell motor generálra vinni, mint egy francia autót izzó cserére - cáfold meg, ha nem igaz, hadd nevessünk -
linket :D -
Hamilton: "Mindvégig pengeélen táncoltam"
Rosberg: "Nem szeretek második lenni Lewis mögött, de ez volt életem legizgalmasabb versenye!"
-
a nagy szagértő
-
"Csapattársa, Nico Rosberg elárulta, nem örül újabb vereségének. „Nos, nagyon nem szeretek másodikként célba érni Lewis mögött – ezt egyáltalán nem szerettem. Másfelől viszont talán ez volt a legizgalmasabb verseny, amit karrierem során valaha is teljesítettem. Remélem, hogy mindnyájatoknak nagyszerű versennyel szolgáltunk, nektek, és a tévé előtt ülőknek is. Úgy vélem, a mai a sport nagy napja volt, egy fantasztikus előadás az Ezüstnyilaktól. Remélem, nagyon élveztétek, én pedig visszatérek, és megnyerem a következő futamot!” – ígérte a német versenyző, aki egyébként 61 pontjával továbbra is élen áll a bajnoki tabellán, 11 ponttal megelőzve csapattársát."
Cikk -
vissza igényli az AFÁ-t és dobogón van:D -
paj01 #147987 Végre egy jó futam. Két merci kicsit külön játszik de én így is élveztem:D Most még csak játékos bírkózás van de a szezon végén lehet kajak egymásnak mennek:D Vettelnek nem gurul a bringa ahogy megszokta az évek során aztán megy a rinya mindenért...Ferrari 2009et idézi de sztem idén nem lesz futamgyőzelem. Elég kegyetlen mikor egy-egy merci motoros auto körbeautózza őket. -
-
Maldonado:
+10 sec, + 5 rajthely kínára, +3 büntipont, 12-nél ugye nincs egy futam.. :-D -
G_ArchAngel #147984 Button (jó ez az autospelling) -
G_ArchAngel #147983 Bruttó szépen ment, amig el nem fogyott alóla a technika -
G_ArchAngel #147982 A Renault nem, de a Red Bull jobban megy, mint a Ferrari -
Azt hiszem jól tette Massa és Perez, hogy "váltottak" :D -
Szerinted jól megy a Rönó? -
nah hol van Vettel? mi lett vele? nem megy a V6-os motor? :D -
Mondom az okot. Évek óta az. Domenicali ... -
Álljatok már le, este megnézhetitek az M2n! Úgy néz ki a hörr és az M1 viszi tovább az este választási részét ... -
G_ArchAngel #147976 Ha a két McLaren nem hal meg, akkor a Ferrari nem szerez pontot. Az egészet átnevezhetnék Mercedes 1-re, vendégszereplő a Red Bull. -
Szemlátomást bénább volt, fantáziálatlanabb és közömbösebb Wettel mint Ricciardo ! -
Főleg a Mexico vs Venezuela meccs volt látványos :D -
-
Rég volt olyan verseny, hogy nem aludtam nyugodtan végig ...:)
most sokszor felriadtam, na , mondom itt már talán történik valami :DD -
pont hogy a williamsek előtt már nem adta le pf :D
Nem lehet hogy a Wilkók is belassultak ugye?
Mert persze rájuk nem hat az hogy már szinte hideg a pálya ilyenkor + keményebb keverékeken kellett menni + többet is fogyasztottak mint az Rb-k az egész futam alatt, mi?
Szerintem meg szemüvegbe nézzétek a futamot -
Az sztem is inkább egy keserű érzés volt mint valóság,..dee ettől persze az is lehet.
..csak én inkább kiábrándultságot mondanék.
Ricciardo király volt, meg a Merci csata is.
-
:D nem ad le erőt mi?:)))))))))))))) a Williams ellen meg leadja:DDD le kellene venni a vettel szemüveget néha.. -
Jó nézni hogy 1 tudatlan megint meg szólal.
Milyen semmire hisztizik?
Az semmi, hogy nem volt darabig DRS? Az semmi, hogy egyenesbe egyszerűen nem ad le elég erőt neki a gép?
Button is 1 hisztis mert bemert szólni a rádión hogy szar a drs?
Gondolkozzunk már... -
Jó olvasni, hogy ma se nézted a versenyt. Amúgy meg remélem nem kell hogy töröljelek, szóval most szólok, hogy ezt hagyd abba. -
Jó nézni hogy a kislányt veri a csapattársa. Külön öröm amikor a semmire hisztizik. A Ferraris pilóták (!) legalább csöndben viselik ezt a szánalmas teljesítményt. -
versenyzői meetingen elhangzott, hogy tilos a TO a mai futamon a nézők visszacsalogatása végett? mert betílthatnák a többin is és akkor végre versenyeznek is, mert tudnak csak nem engedik. -
pl? -
alap. Jövőre takarodhatna el innen roncsderbizni. -
Alonso eleget várt.. hihetetlen, hogy ott szopatják 4 éve, csak az idő száll el felette. 1000x jobban megérdemelné, hogy kompetitív autója legyen, mint páran a mai mezőnyben.. McLaren Honda maybe??