182279
  • Dietrich
    orbánéknak már itt is hatalmuk van a 3 csapás törvénnyel?
  • mcmoha
    Ricciardonak tele lehet a töke az F1-el, háromszor kell indulnia, hogy végre megkapja a pontjait. :D Maldonado meg a villástargoncán váletlenül a rakodó programot kapcsolta be. :D Azért jó futam volt, bár az SC dobott rajta sokat.
  • Master91
    "Mivel a hibrid rendszert nem minden körbe használják" * teljes kihasználtsággal
  • Master91
    És mi ment a rádióba?

Adta a jelenés a csaptank hogy mi nem működik.

Ezt miért kell rinyának és sírásnak felfogni, hogy ha egy pilóta közli a csapattal hogy valami nem a jó az autóval?
    Magyarázatot kérek!

Nem esett lényegesebben vissza mint Riccardo. Nem volt DRS-e, de később helyre jött. Mivel a hibrid rendszert nem minden körbe használják (időmérőn is kell 1 hűtő kör, mikor feltöltik a cuccost ) így olyan 2-3 körönként lesz lényegesebben hátrányba mint amúgy ( már ha ezzel volt neki baja, és valószínűleg nem a benzines motorral van a gondja )

De az utolsó 5 körre lehet nem is volt már neki akkora probléma a kocsival...
    Sőt, biztos nem, mert ott már nem volt sírás
  • lac coo
    A radioban ment :)En azt nem ertem, ha tenyleg ennyivel rosszabb volta vas mint Ricciardoe, akkor tekintve higy o mit csinalt versenyen, Vettelnek vissza kellett volna esnie a francba.Vagy nekem ez igy nem kerek......
  • kifli
    És ugye egy családi/boltbajáró autónál ez a fő szempont
  • lac coo
    Gondolom ez inkabb tetszik a pilotaknak is :) Egesz eletukben versenyeztek, itt meg egyedul korozgetes vagy vonatozas van :)))))
  • Master91
    Mondd már meg hogy hol megy a rinya?
  • G_ArchAngel #147993
    Gyakrabban kell motor generálra vinni, mint egy francia autót izzó cserére - cáfold meg, ha nem igaz, hadd nevessünk
  • HunnernesKonge
    linket :D
  • Totti5
    Hamilton: "Mindvégig pengeélen táncoltam"
    Rosberg: "Nem szeretek második lenni Lewis mögött, de ez volt életem legizgalmasabb versenye!"

• kifli
    a nagy szagértő
  • Jacek
    "Csapattársa, Nico Rosberg elárulta, nem örül újabb vereségének. „Nos, nagyon nem szeretek másodikként célba érni Lewis mögött – ezt egyáltalán nem szerettem. Másfelől viszont talán ez volt a legizgalmasabb verseny, amit karrierem során valaha is teljesítettem. Remélem, hogy mindnyájatoknak nagyszerű versennyel szolgáltunk, nektek, és a tévé előtt ülőknek is. Úgy vélem, a mai a sport nagy napja volt, egy fantasztikus előadás az Ezüstnyilaktól. Remélem, nagyon élveztétek, én pedig visszatérek, és megnyerem a következő futamot!” – ígérte a német versenyző, aki egyébként 61 pontjával továbbra is élen áll a bajnoki tabellán, 11 ponttal megelőzve csapattársát."

Cikk
  • Jacek
    vissza igényli az AFÁ-t és dobogón van:D
  • paj01
    Végre egy jó futam. Két merci kicsit külön játszik de én így is élveztem:D Most még csak játékos bírkózás van de a szezon végén lehet kajak egymásnak mennek:D Vettelnek nem gurul a bringa ahogy megszokta az évek során aztán megy a rinya mindenért...Ferrari 2009et idézi de sztem idén nem lesz futamgyőzelem. Elég kegyetlen mikor egy-egy merci motoros auto körbeautózza őket.
  • Jacek
  • V43 1105
    Maldonado:

+10 sec, + 5 rajthely kínára, +3 büntipont, 12-nél ugye nincs egy futam.. :-D
  • G_ArchAngel #147984
    Button (jó ez az autospelling)
  • G_ArchAngel #147983
    Bruttó szépen ment, amig el nem fogyott alóla a technika
  • G_ArchAngel #147982
    A Renault nem, de a Red Bull jobban megy, mint a Ferrari
  • Christian88
    Azt hiszem jól tette Massa és Perez, hogy "váltottak" :D
  • Totti5
    Szerinted jól megy a Rönó?
  • Krisztiam #147979
    nah hol van Vettel? mi lett vele? nem megy a V6-os motor? :D
  • a.carkey
    Mondom az okot. Évek óta az. Domenicali ...
  • a.carkey
    Álljatok már le, este megnézhetitek az M2n! Úgy néz ki a hörr és az M1 viszi tovább az este választási részét ...
  • G_ArchAngel #147976
    Ha a két McLaren nem hal meg, akkor a Ferrari nem szerez pontot. Az egészet átnevezhetnék Mercedes 1-re, vendégszereplő a Red Bull.
  • lac coo
    Szemlátomást bénább volt, fantáziálatlanabb és közömbösebb Wettel mint Ricciardo !
  • Jacek
    Főleg a Mexico vs Venezuela meccs volt látványos :D
  • Jacek
  • lac coo
    Rég volt olyan verseny, hogy nem aludtam nyugodtan végig ...:)
    most sokszor felriadtam, na , mondom itt már talán történik valami :DD
  • Master91
    pont hogy a williamsek előtt már nem adta le pf :D

Nem lehet hogy a Wilkók is belassultak ugye?
    Mert persze rájuk nem hat az hogy már szinte hideg a pálya ilyenkor + keményebb keverékeken kellett menni + többet is fogyasztottak mint az Rb-k az egész futam alatt, mi?

Szerintem meg szemüvegbe nézzétek a futamot
  • b-type
    Az sztem is inkább egy keserű érzés volt mint valóság,..dee ettől persze az is lehet.
    ..csak én inkább kiábrándultságot mondanék.
    Ricciardo király volt, meg a Merci csata is.
  • Jacek
    :D nem ad le erőt mi?:)))))))))))))) a Williams ellen meg leadja:DDD le kellene venni a vettel szemüveget néha..
  • Master91
    Jó nézni hogy 1 tudatlan megint meg szólal.
    Milyen semmire hisztizik?
    Az semmi, hogy nem volt darabig DRS? Az semmi, hogy egyenesbe egyszerűen nem ad le elég erőt neki a gép?

Button is 1 hisztis mert bemert szólni a rádión hogy szar a drs?

Gondolkozzunk már...
  • Totti5
    Jó olvasni, hogy ma se nézted a versenyt. Amúgy meg remélem nem kell hogy töröljelek, szóval most szólok, hogy ezt hagyd abba.
  • Firerock
    Jó nézni hogy a kislányt veri a csapattársa. Külön öröm amikor a semmire hisztizik. A Ferraris pilóták (!) legalább csöndben viselik ezt a szánalmas teljesítményt.
  • Dietrich
    versenyzői meetingen elhangzott, hogy tilos a TO a mai futamon a nézők visszacsalogatása végett? mert betílthatnák a többin is és akkor végre versenyeznek is, mert tudnak csak nem engedik.
  • allock #147964
    pl?
  • contraste
    alap. Jövőre takarodhatna el innen roncsderbizni.
  • contraste
    Alonso eleget várt.. hihetetlen, hogy ott szopatják 4 éve, csak az idő száll el felette. 1000x jobban megérdemelné, hogy kompetitív autója legyen, mint páran a mai mezőnyben.. McLaren Honda maybe??