FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Az a baj, hogy sosem tudjuk meg, valójában mi folyik a háttérben. Szinház.
Életrajz
És még a Mercinél is volt😄
Ez egyre jobb!
Lotus véletlenül nagyon jól kezeli a gumikat (esetek többségébe), meg a ferrari is.
Ja és Rai verseny mérnöke korábban valami góré volt pirelli saját tesztjein. Hm.
Ha jövõre is Pirelli lesz nem tudom mit fogok szét robbantani...
Nope, its just drivetrain oscillation causing a momentary change in toque at the wheels
Craig Scarborough @ScarbsF1
Yes it all looks strange, but easily explained as drivetrain oscillation and nothing illegal.
~ Hajtáslánc oszcillációja miatt fellépõ átmeneti nyommatékváltozás a kerekeknél.
Lehet magyarázni a bizonyítványt, csak nem érdemes.
Mint ahogy egyszerûbb csipõbõl csalóredbullozni semmint utánanézni, olvasni a témában olyanoktól, akik (jobban) otthon vannak benne.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
A Merci is TC-t használ gondolom.
De akkor már a Force India is, miért ne.
Én sem látom sok értelmét, hogy gyõzködj mert egyre kínosabb.
Jó lenne ha mihamarabb, lehetõleg Silverstone elõtt lezárulna az ügy.
Az elsõ hszben azt írtam emiatt LEHET. Ezt fenn is tartom, az aszfalt egyenetlensége állhat a dolog mögött, tetszik, nem tetszik.
Amiben biztos vagyok, hogy szó sincs semmiféle kipörgésgátlóról.
Igen, lévén sok száz millió dolláros üzletrõl van szó abban is biztos vagyok, hogy kellõ alapossággal ellenõriznek. Ezért is derültek ki sorra a Red Bull szabályokba nem ütközõ kreatív megoldásai eddig is az elmúlt években, amire aztán utólag alkottak szabályozást is.
Pedig nem viccnek szántam, de ha szerinted ördögi tervük részeként mindenkit lefizetnek csak hogy titokban tarthassák a dugi TCt, akkor én nem szóltam semmit.
És itt vissza is kanyarodtunk a csalóredbullozáshoz, amin még mindig jókat röhögök.
Fõleg miután az elõzõ hozzászólásodban még az autó pattogásának tudtad be a szaggatottságot, majd miután szerintem eléggé cáfoltam azt az elméletedet, hirtelen már magát a szaggatottságot kérdõjelezed meg, egyébként sem sok értelmét látom hogy gyõzködjelek.
A McLaren ECU-s érveden meg egyébként én röhögtem jót 😊 Vagy netán a FIA kellõ rendszerességel ki szokta õket szereltetni és nanométernyi részletességgel átvizsgáltatni az eredetiségüket? Mert akkor nem szóltam.
Olyan szemcsés és szar minõségû a videó, hogy ha a következõ másodpercben állítod meg a képet már egybefüggõnek látod ugyanazt a csíkot.
Fõleg, hogy mindenki ugyanazt a Mclaren által épített ECUt használja.
Ez a vergõdés csak egy újabb gumicsont a szabadidejükben csalóredbullizóknak, én amúgy jót röhögtem rajta.
Plusz szerintem ilyen mértékû kigyorsításnál ha ennyire pattogna az autó, akkor menne jobbra-balra a segge is elég rendesen, mert elképzelhetetlennek tartom hogy pont egyszerre emelkedjenek fel és érjenek le újra két oldalt a kerekek minden egyes huplinál (bár azt bevallom differenciálmû ügyben fingom sincs mi a helyzet az F1-es autóknál, tehát lehet ebben tévedek és ilyen veszély nem áll fent).
Szerintem a fekete vonal az ahol elkülönülnek az aszfaltozások, a két jobb oldali nyílnál pedig tisztán látszik, hogy a szaggatottság már fent áll a vonal elõtt is bizonyos mértékben. A szaggatottság felerõsödése ez esetben pedig szintén a kipörgésgátló jelenlétét erõsíti, ugyanis a régi aszfalt könnyen lehet kopottabb, a kerekek könnyebben megcsúszhatnak rajta (a színe is világosabb és a közutakon is általában világosabbak a kopottabb útfelületek).
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Nektek is?
Az olaszok csak vergõdnek szokás szerint.
Azt meg ne mondja senki, hogy mindkét hátsó gumi valahogy úgy volt kopva, hogy az ilyet tudott eredményezni. Vettel nem túl rossz rajtjait is érdemes lenne ezek után alaposan visszanézni, aztán szépen pontokat elvenni nem csak a csapattól, hanem a versenyzõktõl is, vagy futameltiltást, nagyon rájuk férne már valami ami elvenné a kedvüket a rendszeres szabálytalan trükközésektõl (fõleg hogy most nem valami nem engedélyezett új talalmányról van szó, hanem egy régi de betiltottról).
Ha pedig nem lesz szerzõdés hosszabbítás azé lesz aki eleget fizeti érte, nem lesz kikötés az országos lefedettség a szerzõdésben és lehet, hogy a Diginek is megérheti.
"egyenlõre a sorozatgyilkos fog darabolni mielõtt kihordja a részeid az erdõbe, a szó amit kerestél az ´egyelõre´ "
"Nulla tenaci invia est via"
http://formula.hu/hirek/153/383/80251/kanada-egy-magyar-palyamunkas-kollegaja-halalarol
Jenson Button elmondta, véleménye szerint újra lesz a Formula-1-ben nõi versenyzõ, de erre csak akkor kerülhet sor, ha a nõk több lehetõséget kapnak fiatalabb korukban.
http://formula.hu/hirek/153/383/80262/a-lotus-gyengelkedese-raikkonen-bajnoki-cimebe-kerulhet
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Nulla tenaci invia est via"
most is ugye max.8 motort lehet használni egy évben,a fordulatszámot nem engednék egyébként sem magasabbra,az ugyanis jelentõs plusz költség lenne
(lásd a bmw egyszer használatos edzésmotorjait),a kifejlesztésrõl nem is beszélve
a hibrid rendszeres távval meg az a baj,hogy vagy ellenõrizhetetlen,vagy ha mondjuk valaki 20 kör helyett csak 19et megy vele az kiesik?esetleg büntetést kap és ott lennénk ahol ma,van egy végeredmény amit 6 órán belül ilyen-olyan büntetésekkel módosítanak...
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN