FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HunnernesKonge
Gyerekkorom jutott eszembe meg a kétütemû trabink <#idiota>
Itt nem a motorgyartorol van szo elsosorban, hanem a csapatrol.

1., a Mercedes elcsapat, aminek az elveszteset a cukormaz alatt haldoklo F1 megerezne
2., a Mercedes versenyzoi nepszeruek - hova teszed oket jovore? Mert nem csak a motorszallito, hanem egy olyan csapat is eltunne, amely elol harcol, azaz ezentul latnank 6 autot egyutt, legures ter, majd mezony. Most 8 auto van elol.

Ez semmi nem volt 2007-hez es a Crash-gate-hez kepest.
Raadasul az odaig rendben volt, hogy a Ferrari 2011-es autoval tesztelt, de amikor RB felhozta, hogy volt egy masik teszt 2012-essel is, amit Massa hajtott, akkor mar lehetett tudni, hogy nem lesz ebbol komoly buntetes, mert akkor a Ferrarit is vizsgalni kellene. Azt pedig tilos.

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
<#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

repvez
ezekszerint jövöre csak 1 kipufogó nyilás lesz az autokon középen?

Akkor löttek a coanda efektes kialakitásnak is
mcmoha
Az uj motor hangja. <#idiota>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

A forma1-et nem tenné tönkre ha elmenne a merci, egyszerûen akkora rajongótábora van a szakágnak mint az összes többi szakág egyben. A presztízs az ilyen nesze semmi fogd meg jól büntikkel romlik, szvsz sokkal jobban mintha kiszállna a merci. Biztos jönne helyette más, ugye honda már aláírt, tehát a mostani 3 motorszállító 2015_ben is meglenne.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

"Es ha kiszall a Merci akkor mivan? Jonne mas helyette."

Erre reagaltam, mert butasag.

A buntetes tenyleg szanalmas.

Nightt
Akkor ezek szerint sokkal jobb, h jelentos jogosulatlan elonyhoz jut egy csapat es nem buntetik meg, mert kilepessel fenyegetozik? Ertem!<#fejvakaras>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Aha, mint a mesekben, nem?
Cosworth is teljesen rendben volt, merthogy beugrani motorgyartokent egy olyan bajnoksagba, ahol 20 futamra 8 motor van, az teljesen egyszeru.

Nem.

Nightt
Szerintem ez presztizveszteseg!
Es ha kiszall a Merci akkor mivan? Jonne mas helyette.
Ezek utan milyen tekintelye lesz a FIA-nak? Hosszu tavon ezzel tobbet veszitenek szerintem.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

HTS s3rg1nh00
azért azt se felejtsétek el,hogy a Mercedes ha kiszáll akkor pár csapat motor nélkül marad jövõre+az F1nek elég nagy presztízsveszteség lenne ha a Ferrari maradna az egyetlen nagyobb,ismertebb autógyártó a sorozatban...egy kisebb csapat biztos sokkal nagyobb büntetéssel számolhatott volna.az a fránya politika...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

De így ha én f1csapatfõnök lennék, rászólnék a csapatra, hogy maradunk silverstone után a pályán nyomunk 1000 km. Nagyobb büntit másik csapat sem kaphat, szal megéri a büntiért ha találunk pár tizedet....

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

AnuluWork
Idén bojkottálom az ausztrál illetve a francia nagydíj megtekintését. 😉

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Dietrich
itt a nyár a jó idõ..nem nehéz bojkottálni a F1 nézését a tévében <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

AnuluWork
Mondom, nem lehet büntetni. Évekig küszködtek, leigazoltak egy Schumachert. Nem ment. Leigazolták Hamiltont. Nem ment. Tökösek voltak, bevállalták, leszarták, tudták, hogy nem lehet büntetni. A teszt után azonnal nyertek. Folyamatosan bent vannak a legjobbak között, edzésen baromi gyorsak lettek.

Több pontot szereztek a teszt óta, mint elõtte. A Ferrari nem mert ennyire tökös lenni, de érdekes módon azóta õ is érzi a gumikat.

A többiek meg néznek. Röhögnék ha kiderülne, hogy a tavalyi RB megtáltosodást is egy hasonló teszt elõzte meg. 😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vagy fel kellett volna õket menteni valamilyen mondvacsinált indokra vagy jogi kiskapukra hivatkozva vagy ha már egyszer elmarasztaló ítélet született akkor a súlya szerint kezelni az ügyet a büntetés kiszabásával.
Ezzel a nesze semmi, fogd meg jól típusú szankcióval csak magukból csináltak bohócot.
Master91
Köszönöm érdeklõdésedet, de kiváló egészségnek örvendek!

Háááát, ja.. :/

Nem FIA hozta az ítéletet, õk is ott voltak mint 3. fél a meghallgatáson, a Nemzetközi Bíróság hozta az ítéletet!
Nightt
Ezek utan a kovetkezo ket futamot bojkottalni kellene a szurkoloknak, nezoknek, se eloben, se TV-ben ne nezni a versenyeket, hatha magaba szallna a FIA, de persze ez nem tud megvalosulni. De azert en bojkottalom a kovetkezo futamokat<#falbav>
Szanalmas ez a FIA...<#shakehead>

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

V43 1105
Fáj valami ?

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

zzeN
Ja igen a Nemzetközi Bíróság.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91

Át kéne írni a szöveget:

Master91
Nem a FIA hozta ezt a döntést 😄 Õk voltak a 3. felek akik beszéltek, itt valami kemény(???) bíróság volt akik ítéletet hoztak!
desigo
Lol
Egy ejnye-bejnye és ennyi?
Muhaha
Elég nagy szégyen.
Konkrétan ezt a szankciót kérték magukra, nulla következmény.
Megfelelõ blankolás nélkül nem.
A mai tévékben van már minden, az is ami nem kell. 😄
zzeN
Szóval mehet az összes többi csapat tesztelni a Pirellivel, úgy se kapnak komolyabb büntetést. Jó döntést hozott ismét az FIA (NOT).

Master91
Igen, kíváncsian várom hogy ki mer valahogy tesztelni megint Pirellivel 😄
Master91
Pfff.....
Ezennel vége a teszt korlátozásoknak ?
Pénz,pénz,pénz...
zzeN

"Megúszta a Mercedes!

Ítélet: A Mercedest eltiltották a fiatal pilóták tesztjétõl, és megrovást kapott. A Pirelli szintén megrovásban részesült."

Gratula...

Dietrich
amekkora költségvetésük van kifogják bírni..egy kis csapatnál más a szitu õk nem szereznek 1 pontot sem mégis eljutnak mindenhova 😊

zzeN
Még egy kép róla:

Dietrich
Még nem próbáltam ki de nagy valószínûséggel szekrény tetejére dobott madzaggal is jönne a 7 csatorna 😊
DVB-T is van a tévébe sõt DVB-S is én mindenre felkészültem 😄

zzeN
Nem egy szépség:

Örülök, hogy ez a dagonya már nem köthetõ Schumacherhez.
Hamiltont meg úgy tûnik vonzza a baj, rögtön elsõ évében a McLarenes kémsztori, elsõ évében új csapatánál most meg ez.
MeoH
Hat ezert van jelentosege, mert evvegen a pontok alapjan kapjak a penzt. Kemeny milliokat buknak.

fuck mmo's..i.,

A Digi ebbõl a szempontból jó fej ahogy olvastam, hogy kábelnél nem kódolja tovább a jelet így tudja fogni a DVB-C tunerrel szerelt tv set top box nélkül míg talán a UPCnél ennek ellenére is kellene hozzá.

Ja hát a kábeltévé az olcsóbb, ott a lefedettséggel vannak gondok. Már mióta megjelentek itt Szegeden is de értelemszerûen a panelsorokon építik ki elõszeretettel a szolgáltatásukat a kertvárosokig kb. sose jutnak el. 😄

Nálunk is közel van a torony ezért lehet blankolt kábellel nézni.
Neten írta valaki, hogy ha centire sõt mm-re pontosan vágod le a végérõl a szigetelést akkor az adott frekvenciát venni képes antennaként mûködik. Persze beépített DVB-t tunerrel szerelt tévével. Tényleg mûködik. 😄
Master91
Dietrich
ennek a konstruktõri pontoknak az F1-en kívül, szinte sehol másutt nem tulajdonítanak ekkora feneket neki...

Dietrich
digikábelem van meg DVB-C tudó tévém nem kell stb a HD adásokhoz 😄

de no para, mert a mindigtv-hez légvonalban 1,5 km-re van a torony a szobában 100% a jel erõsség 0 a bithiba így tudtam nézni tavaly az M3D adását :p

Master91
Gábor Wéber

36 perce.

Akármi is lesz a mai döntés, a Mercedes elszalasztott egy lehetõséget, hogy emelt fejjel jöjjön ki a buliból a szurkolók felé. Végig rosszul kommunikálták az egész ügyet (vagy inkább fáziskéséssel), Montreálban már nem is kommentálták az esetet, mondván mindenre fény derül majd Párizsban, õk teljesen tiszták.

Természetesen semmilyen ütõkártyájuk nem volt, különben azt már az elsõ reakcióknál bevetették volna, így maradtak szövegértelmezési kérdéseknél, és az agresszív kismalac stratégiánál. A nap végére formálisan megbánták bûneiket, és gyorsan alkut is ajánlottak, a számukra elfogadható büntetések formájában. WTF? Ezek után ha valamit, akkor ezen büntetések egyikét sem szabhatja ki rájuk az FIA Nemzetközi Döntõbírósága, különben a befõtt teszi el a nagymamát.

Az egész ügyet már számtalanszor kitárgyaltuk itt is, úgyhogy felesleges a számos, egymásnak ellentmondó részletbe újból belemenni; valójában a meghallgatás célja nem is ez volt, pusztán a szabályszegés ténye körül folyt a vita. A sportágat követõ újságírók, szurkolók, a potenciális vásárlóközönségük számára azonban sokkal meggyõzõbb érvek kellettek volna, hogy nyugodtan hátradõlhessenek. Szerintük sikerült nagyon magabiztosan iszappakolásnak láttatni a sarat, amit a Pirellivel kentek magukra, azonban a tárgyalótermen kívül mindenki számára világos: a Mercedes valójában sáros.

Hogy a Pirellit mivel büntetik, büntetik-e egyáltalán, az már messzebbre mutató kérdés, illetve konkrétan érinti az olaszok F1-es jövõjét. Amennyiben komoly büntetést mérnek rájuk (is), úgy a Pirelli valószínûleg távozik az Forma-1-bõl, ideális okot találva erre - mármint kommunikációs szempontból. Amennyiben õket felmentik, úgy a 2014-es folytatás borítékolhatónak tûnik. Végül is erre játszottak.

zzeN

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Ahogy mondom, elvetemült. 😄
Drága dolog ez, fõleg minden tévéhez a külön dekóder. <#wow3>
Persze ez attól is függ mik az ember igényei.

Én egyelõre elvagyok vele, hogy antenna nélkül egy blankolt végû antennakábellel is tudom fogni ingyen a mindigtévét, így a hd f1et. <#nevetes1>
Igaz. 😄 <#nevetes1>
fognak kapni büntit ez tuti...Szerintem max a konstruktõri pontok fognak elveszni és valószínû 100 millió dolláros bünti, mint anno a Mclarennek 2007-ben. Nem hiszem, hogy kizárják õket totálisan a bajnokságból.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

kifli
olyankor még ottvagyok <#banplz>