FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1., a Mercedes elcsapat, aminek az elveszteset a cukormaz alatt haldoklo F1 megerezne
2., a Mercedes versenyzoi nepszeruek - hova teszed oket jovore? Mert nem csak a motorszallito, hanem egy olyan csapat is eltunne, amely elol harcol, azaz ezentul latnank 6 autot egyutt, legures ter, majd mezony. Most 8 auto van elol.
Ez semmi nem volt 2007-hez es a Crash-gate-hez kepest.
Raadasul az odaig rendben volt, hogy a Ferrari 2011-es autoval tesztelt, de amikor RB felhozta, hogy volt egy masik teszt 2012-essel is, amit Massa hajtott, akkor mar lehetett tudni, hogy nem lesz ebbol komoly buntetes, mert akkor a Ferrarit is vizsgalni kellene. Azt pedig tilos.
http://gaborszantai.co.uk/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Akkor löttek a coanda efektes kialakitásnak is
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Erre reagaltam, mert butasag.
A buntetes tenyleg szanalmas.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Cosworth is teljesen rendben volt, merthogy beugrani motorgyartokent egy olyan bajnoksagba, ahol 20 futamra 8 motor van, az teljesen egyszeru.
Nem.
Es ha kiszall a Merci akkor mivan? Jonne mas helyette.
Ezek utan milyen tekintelye lesz a FIA-nak? Hosszu tavon ezzel tobbet veszitenek szerintem.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Több pontot szereztek a teszt óta, mint elõtte. A Ferrari nem mert ennyire tökös lenni, de érdekes módon azóta õ is érzi a gumikat.
A többiek meg néznek. Röhögnék ha kiderülne, hogy a tavalyi RB megtáltosodást is egy hasonló teszt elõzte meg. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ezzel a nesze semmi, fogd meg jól típusú szankcióval csak magukból csináltak bohócot.
Háááát, ja.. :/
Nem FIA hozta az ítéletet, õk is ott voltak mint 3. fél a meghallgatáson, a Nemzetközi Bíróság hozta az ítéletet!
Szanalmas ez a FIA...<#shakehead>#shakehead>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Konkrétan ezt a szankciót kérték magukra, nulla következmény.
A mai tévékben van már minden, az is ami nem kell. 😄
"Megúszta a Mercedes!
Ítélet: A Mercedest eltiltották a fiatal pilóták tesztjétõl, és megrovást kapott. A Pirelli szintén megrovásban részesült."
Gratula...

DVB-T is van a tévébe sõt DVB-S is én mindenre felkészültem 😄

Hamiltont meg úgy tûnik vonzza a baj, rögtön elsõ évében a McLarenes kémsztori, elsõ évében új csapatánál most meg ez.
fuck mmo's..i.,
Ja hát a kábeltévé az olcsóbb, ott a lefedettséggel vannak gondok. Már mióta megjelentek itt Szegeden is de értelemszerûen a panelsorokon építik ki elõszeretettel a szolgáltatásukat a kertvárosokig kb. sose jutnak el. 😄
Nálunk is közel van a torony ezért lehet blankolt kábellel nézni.
Neten írta valaki, hogy ha centire sõt mm-re pontosan vágod le a végérõl a szigetelést akkor az adott frekvenciát venni képes antennaként mûködik. Persze beépített DVB-t tunerrel szerelt tévével. Tényleg mûködik. 😄
de no para, mert a mindigtv-hez légvonalban 1,5 km-re van a torony a szobában 100% a jel erõsség 0 a bithiba így tudtam nézni tavaly az M3D adását :p
36 perce.
Akármi is lesz a mai döntés, a Mercedes elszalasztott egy lehetõséget, hogy emelt fejjel jöjjön ki a buliból a szurkolók felé. Végig rosszul kommunikálták az egész ügyet (vagy inkább fáziskéséssel), Montreálban már nem is kommentálták az esetet, mondván mindenre fény derül majd Párizsban, õk teljesen tiszták.
Természetesen semmilyen ütõkártyájuk nem volt, különben azt már az elsõ reakcióknál bevetették volna, így maradtak szövegértelmezési kérdéseknél, és az agresszív kismalac stratégiánál. A nap végére formálisan megbánták bûneiket, és gyorsan alkut is ajánlottak, a számukra elfogadható büntetések formájában. WTF? Ezek után ha valamit, akkor ezen büntetések egyikét sem szabhatja ki rájuk az FIA Nemzetközi Döntõbírósága, különben a befõtt teszi el a nagymamát.
Az egész ügyet már számtalanszor kitárgyaltuk itt is, úgyhogy felesleges a számos, egymásnak ellentmondó részletbe újból belemenni; valójában a meghallgatás célja nem is ez volt, pusztán a szabályszegés ténye körül folyt a vita. A sportágat követõ újságírók, szurkolók, a potenciális vásárlóközönségük számára azonban sokkal meggyõzõbb érvek kellettek volna, hogy nyugodtan hátradõlhessenek. Szerintük sikerült nagyon magabiztosan iszappakolásnak láttatni a sarat, amit a Pirellivel kentek magukra, azonban a tárgyalótermen kívül mindenki számára világos: a Mercedes valójában sáros.
Hogy a Pirellit mivel büntetik, büntetik-e egyáltalán, az már messzebbre mutató kérdés, illetve konkrétan érinti az olaszok F1-es jövõjét. Amennyiben komoly büntetést mérnek rájuk (is), úgy a Pirelli valószínûleg távozik az Forma-1-bõl, ideális okot találva erre - mármint kommunikációs szempontból. Amennyiben õket felmentik, úgy a 2014-es folytatás borítékolhatónak tûnik. Végül is erre játszottak.

Drága dolog ez, fõleg minden tévéhez a külön dekóder. <#wow3>#wow3>
Persze ez attól is függ mik az ember igényei.
Én egyelõre elvagyok vele, hogy antenna nélkül egy blankolt végû antennakábellel is tudom fogni ingyen a mindigtévét, így a hd f1et. <#nevetes1>#nevetes1>
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.