FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
mi volt a ki induló pont?
220 mérfõld szemben a 240-el. Mirõl is beszélünk akkor? 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

oh! Ovalon MENNYIVEL nehezebb lehetett... ^_^

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
ja egy egyenes végtelen úton...
zárt pályán meg Gil de Ferran kvalin Fontanán:

On October 28, 2000, during CART qualifying at Auto Club Speedway, de Ferran set the track record for fastest lap at 241.426 mph (388.537 km/h).<1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

üzemanyagot használtak ballasztként, könnyebb volt a kocsi a megengedett minimumnál ha jól rémlik.

Mikor kipattant a balhé, érdekes módon a ferrarinál is kicserélték az üzemanyag tankokat -.-

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bardocz
Márpedig a férfiak sportja a kanyarodás, nem az, hogy egyenesben gyorsan megyünk, és gecimenõk vagyunk.
Jeffjohnson
Végsebesség eleve baromság mert teljesen beállítás függõ. Éppen az aero fejlettsége miatt az F-1 a leggyorsabb pláne ha egy technikás pályát veszünk. Kanyarsebességben semmi sem veheti fel vele a versenyt.

<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Simán a leggyorsabb mindennél az F1.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
SPA

F1: 1:47.573
LMP1: 2:01.579

Pedig mind a kettõ ûrtechnika.

V43 1105
.. A szigorú büntetést a szövetség csalás miatt szabta ki, miután bizonyítottnak találta, hogy Button és Szato autója az imolai San Marinó-i Nagydíjon a megengedett minimális súlyhatár alá került, amit utólag egy rejtett, második tankba töltéssel ellensúlyozott a csapat ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

az igen errõl nem is tudtam😮

Egyébként pont ebben az évben tiltották el a BAR csapatot 2-3 versenyre. Az nem rémlik mi volt náluk illegális...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Wikirõl:

Away from the track, the BAR Honda team used a modified BAR 007 car, which they claim complied with FIA Formula One regulations, to set an unofficial speed record of 413 km/h (257 mph) on a one way straight line run on 6 November 2005 during a shakedown ahead of their Bonneville 400 record attempt

BAR Honda-k anno 400 felett mentek egy teszten, ha jol emlekszem.

Master91
Naaa.....kicsit azért ez a "nem a leggyorsabb" túlzás.

Ha nem kéne gumit spórólni messze leggyorsabb bármelyik 4 kerekûnél ( csúcs sebességbe lehet Nascar jobb, de ha kanyargós pályán kell menni akkor simán F1 a leggyorsabb.
Dietrich
ebbõl is tisztán látszik, hogy mekkora pénzmosoda a F1..legtöbbe kerül nagy csillivili és még csak nem is a leggyorsabb. 😄

zzeN
Egy jó kis bemutató videó Sutillal:

Hogy pislog már<#hehe>

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

bardocz
Végsebességben szinte semmit nem számít a súly, csak gyorsulásban. Végsebességhez az erõ kell fõleg, meg a kis légellenállás, abba meg Nascar jó. Nem is kanyarodik😄DD
bakkerman
na ezt nem gondoltam volna hogy egy Nascar autó több mint kétszer olyan nehéz mint az F1-es,és mégis eltud érni akkora végsebességet 😮 mondjuk 5.9-es motor nem szar...😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Dietrich
Wheldon pedig ma lenne 35 éves...

Dietrich
megúszta karcolás nélkül

pedobear

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Uhhh...lehet mar tudni rola valamit? Rendben van a srac?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Dietrich

Dietrich
jó nagy bukás....

Dietrich
WSR 3.5 a jurón most!

az biztos...

Mclaren egyébként egyértelmûen a neves szakemberek távozása miatt szenved ráadásul Whitmarsh nem az igazi csapatfõnök...

Totti5
Idei évet nézve jól döntött.

"Soha sem kaptam olyan autót mellyel nyerhettem volna"

Ja akkor még az alulértékelt Button is, aki megverte õ is nyert a Mclarennel ergo vb esélyes autó volt 2010-ben és tavaly is a legjobb versenygép volt kb a hibák ellenére....

duma, duma fanyalgó duma a celebkid részérõl

AnuluWork
Ja, vissza a kéziváltót és a kör alakú kormányt! Négy szerelõ a kerekekhez, meg egy emelõs és egy nyalókás. Verseny közben a boxból buherálni lehessen amit most a pilóta csinál, sokkal olcsóbb és egyszerûbb, legalább a mérnökök magas fizetésének lenne értelme. A pilótát hagyni csak a versenyzésre koncentrálni. Turbók vissza, de nem a trabantok, hanem a brutál hangú fajták. Leszarni a költségeket, mert különben is kamu az egész költségcsökkentés a 20 gpvel, és sosem ezen múlik a dolog, pontosabban amióta a német fociban megjelentek a szponzorok, már rég nem ezen múlnak a dolgok, ettõl csak egyes személyek gazdagodnak. Ugye Bernie?!

Aki akar, induljon a bajnokságban. A Jóska-Pista Racingtõl a Gennyzsák Sam Grand Prix Engineeringig. De legyen prequali, szombat reggel nyolckor. Lehessen év közben tesztelni. Ne azért legyen költségkímélés, hogy egy vén majom butapicsa lánya villoghasson a hülyemajom haverjai elõtt az esküvõjén, ami kb. fél évig fog tartani, ismerve a családot. <#idiota>

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Sajnos. 😊

mcmoha
Pont azóta fos az F1 amióta nem kör alakú kormányt használnak. <#zavart1>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Ulvar
Ezt nagyon remélem komolyan írtad 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

AnuluWork
Eszméletlen. Nem emlékeztem erre.

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AnuluWork
Mirõl beszél ez? Elõször is Rosberg jelenleg jobb nála, fékek ide v. oda.

Fangio negyven+ nyert elõször vébét, és leszarta, mert nyert utána még négyet, és még élt majd 50 évet, mert jók a génei, és mértéktartó volt. Prost 30+ nyerte az elsõ vébéjét, és még utána hármat. Persze ha Hamilton qurvákon és drogokon akar kipurcanni, és trandi kutyákra elcseszni a vagyonát, akkor érthetõ a rohanás.)

/facepalm

AnuluWork
Ne mondjátok már, hogy 1998-ban a C17 kerek volt?

AnuluWork
Ne haragudjatok, de errõl nekem a Trabant jutott eszembe elsõre ...

V43 1105
Én megértem Hamit is.. <#smile>

AnuluWork
A Merci 1x már évtizedekre elment, és mindig volt elég motorszállító. A F1 motor téren most azért olyan, mert:
-nem lehet fejleszteni
-minimális különbségek vannak a motorok között
-kötelezõen több csapatot kell kiszolgálni a szállítónak

Nem tudom, hogy a turbo miben és mennyire fog változtatni, de nem tolonganak a motorszállítók az egyszem Honda kivételével.

pedobear

V43 1105
Az öregnek nagyon is a helyén van a szíve .. <#worship>

pedobear

RatBaG
evolúsön
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Per Aspera Ad Inferi.

SitatiS
szentmákostészta<#levele><#szomoru2><#csodalk>

Let the good times roll.

mcmoha
Ez motor volt. <#papakacsint>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"