182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #147993 Gyakrabban kell motor generálra vinni, mint egy francia autót izzó cserére - cáfold meg, ha nem igaz, hadd nevessünk -
#147992 linket :D -
#147991 Hamilton: "Mindvégig pengeélen táncoltam"
Rosberg: "Nem szeretek második lenni Lewis mögött, de ez volt életem legizgalmasabb versenye!"
-
#147990 a nagy szagértő -
#147989 "Csapattársa, Nico Rosberg elárulta, nem örül újabb vereségének. „Nos, nagyon nem szeretek másodikként célba érni Lewis mögött – ezt egyáltalán nem szerettem. Másfelől viszont talán ez volt a legizgalmasabb verseny, amit karrierem során valaha is teljesítettem. Remélem, hogy mindnyájatoknak nagyszerű versennyel szolgáltunk, nektek, és a tévé előtt ülőknek is. Úgy vélem, a mai a sport nagy napja volt, egy fantasztikus előadás az Ezüstnyilaktól. Remélem, nagyon élveztétek, én pedig visszatérek, és megnyerem a következő futamot!” – ígérte a német versenyző, aki egyébként 61 pontjával továbbra is élen áll a bajnoki tabellán, 11 ponttal megelőzve csapattársát."
Cikk -
#147988 vissza igényli az AFÁ-t és dobogón van:D -
paj01 #147987 Végre egy jó futam. Két merci kicsit külön játszik de én így is élveztem:D Most még csak játékos bírkózás van de a szezon végén lehet kajak egymásnak mennek:D Vettelnek nem gurul a bringa ahogy megszokta az évek során aztán megy a rinya mindenért...Ferrari 2009et idézi de sztem idén nem lesz futamgyőzelem. Elég kegyetlen mikor egy-egy merci motoros auto körbeautózza őket. -
#147986 -
#147985 Maldonado:
+10 sec, + 5 rajthely kínára, +3 büntipont, 12-nél ugye nincs egy futam.. :-D -
G_ArchAngel #147984 Button (jó ez az autospelling) -
G_ArchAngel #147983 Bruttó szépen ment, amig el nem fogyott alóla a technika -
G_ArchAngel #147982 A Renault nem, de a Red Bull jobban megy, mint a Ferrari -
#147981 Azt hiszem jól tette Massa és Perez, hogy "váltottak" :D -
#147980 Szerinted jól megy a Rönó? -
#147979 nah hol van Vettel? mi lett vele? nem megy a V6-os motor? :D -
#147978 Mondom az okot. Évek óta az. Domenicali ... -
#147977 Álljatok már le, este megnézhetitek az M2n! Úgy néz ki a hörr és az M1 viszi tovább az este választási részét ... -
G_ArchAngel #147976 Ha a két McLaren nem hal meg, akkor a Ferrari nem szerez pontot. Az egészet átnevezhetnék Mercedes 1-re, vendégszereplő a Red Bull. -
#147975 Szemlátomást bénább volt, fantáziálatlanabb és közömbösebb Wettel mint Ricciardo ! -
#147974 Főleg a Mexico vs Venezuela meccs volt látványos :D -
#147973 -
#147972 Rég volt olyan verseny, hogy nem aludtam nyugodtan végig ...:)
most sokszor felriadtam, na , mondom itt már talán történik valami :DD -
#147971 pont hogy a williamsek előtt már nem adta le pf :D
Nem lehet hogy a Wilkók is belassultak ugye?
Mert persze rájuk nem hat az hogy már szinte hideg a pálya ilyenkor + keményebb keverékeken kellett menni + többet is fogyasztottak mint az Rb-k az egész futam alatt, mi?
Szerintem meg szemüvegbe nézzétek a futamot -
#147970 Az sztem is inkább egy keserű érzés volt mint valóság,..dee ettől persze az is lehet.
..csak én inkább kiábrándultságot mondanék.
Ricciardo király volt, meg a Merci csata is. -
#147969 :D nem ad le erőt mi?:)))))))))))))) a Williams ellen meg leadja:DDD le kellene venni a vettel szemüveget néha.. -
#147968 Jó nézni hogy 1 tudatlan megint meg szólal.
Milyen semmire hisztizik?
Az semmi, hogy nem volt darabig DRS? Az semmi, hogy egyenesbe egyszerűen nem ad le elég erőt neki a gép?
Button is 1 hisztis mert bemert szólni a rádión hogy szar a drs?
Gondolkozzunk már... -
#147967 Jó olvasni, hogy ma se nézted a versenyt. Amúgy meg remélem nem kell hogy töröljelek, szóval most szólok, hogy ezt hagyd abba. -
#147966 Jó nézni hogy a kislányt veri a csapattársa. Külön öröm amikor a semmire hisztizik. A Ferraris pilóták (!) legalább csöndben viselik ezt a szánalmas teljesítményt. -
#147965 versenyzői meetingen elhangzott, hogy tilos a TO a mai futamon a nézők visszacsalogatása végett? mert betílthatnák a többin is és akkor végre versenyeznek is, mert tudnak csak nem engedik. -
#147964 pl? -
#147963 alap. Jövőre takarodhatna el innen roncsderbizni. -
#147962 Alonso eleget várt.. hihetetlen, hogy ott szopatják 4 éve, csak az idő száll el felette. 1000x jobban megérdemelné, hogy kompetitív autója legyen, mint páran a mai mezőnyben.. McLaren Honda maybe?? -
#147961 Maldonadonak simán 10 helyet adnék a következőre 1 rovással együtt. Azért megint oda tette magát a FIA, szégyen! -
Bullitt #147960 Főleg úgy, hogy az MTVA nem kereskedelmi TV, hanem közszolgálati. És tőlünk kapják a pénzt. -,-' -
#147959 Akkor is meg rohadhatnak mert 5-6 perccel 19.00 előtt cseszik szét, és most 5 perc reklám és ajánló fog menni.
Én meg értem hogy kell a reklám, de kibaszott himnuszt meg pezsgőzést igen is nézni akarom a tetves tv-n, aztán reklámozhatnak akármit
Ja azt még tegyük hozzá hogy Online műsor se lesz mert "minden kamera kell a választásokra" (persze 2-3 ember 1 kamerával nem hiszem hogy ne tudná levezetni az online műsort )
Nem baj, jó futam volt. Majd twitteren beszélek Szújóval.. -
#147958 Jó kis futam volt. McLaren és a Ferrari teljes csőd. 2 hétig hallgathatjuk Montezemolo fröcsögését hogy milyen szar az F1 :(
Hamilton fantasztikusan ment, lassabb gumikon is gyorsabb volt. Parádés csatát vívtak.
Force India erős volt, ahogy a Williams is jól ment. Red Bull ott volt, de gyenge a motor és vannak még ott gondok bőven. Vettel bekrepált DRS nélküli előzése viszont igen szép volt.
Maldonano 10 sec? ez most komoly??? remélem itt nincs vége, ha már Ricc meg lett hurcolva a semmiért, akkor ezért én simán eltiltanám 1 futamra. Ez nem normális amit csinált. -
#147957 Hihetetlen, hogy nem lehet még várni 5-6 percet, amíg lemegy a díjátadó és az interjúk.. nagyon fontos volt, hogy 5 percet levágjanak, főleg úgy hogy azóta is reklám megy.. -
#147956 szopjanak lovat.....!!! reklámra van idő.. -
#147955 A választási fostalicska miatt van. -
#147954 "A Ferrari 1991-hez képest nem teljesít rosszul!" :D