FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pedobear
<#nevetes1>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

FeikG
Ja ! elhiszem,hogy szívesen néznéd,csak éppen sohasem látnád!!!
ad1: soha nem lesznek egy csapatban
ad2: de ha mégis! valószínû, úgy járna mellette mint Webber

multi 21 😛

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
kiváncsi lennék anno a ferkónál mi volt a "multi 12" olasz megfelelõje mondjuk 2002 ausztriában? :p

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
szánalmas...
V43 1105
Egy hét bannt remélem kapsz. <#gunyos1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5
<#levele>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ScarY MAN
VÉÉÉGRE EGY VICCES KÉPREGÉNY! 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD😄😄😄DDD

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem.<#falbav>

...

Master91
Szabi
a Lotus válasza a pletykákra... 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

Ez részben igaz Vettel is hibázott a 2010-es évben rendesen (Török Gp, Belga GP, Magyar nagydíjon a SC eset, plusz kiesett fékhiba miatt Ausztráliában az élrõl és Koreában motorhibája volt) Így is megcsinálta, de a Ferrari a szezon 2. felére pokoli erõs volt és a Mclaren is a szezon végi balfaszkodások ellenére végig pariban volt a Red Bullal 2010-ben. Egy nagyon változatos szezon volt és tegyük hozzá nem is Alonso, hanem Webber érdemelte volna meg azt az évet, csak ott is látszódott, hogy a Red Bull kit szeretne többszörös bajnokká tenni...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

2010 második felére a Ferrari volt szinte a leggyorsabb autó a mezõnyben maga Alonso ismerte el elõtte a Red Bull 1 secet vert rájuk ez igaz. 2011 RB dominancia viszonylag könnyû vb cím nincs vita. Tavalyi év elején a betiltott befújt diffúzorok hatására a Red Bull év elején 3. legerõsebb technika volt a szezon végi 5-6 versenyen találtak magukra, aztán, amit küzdött a kis német a brazíl nagydíjon amennyit elõzött és, ahogy Abu Dhabiban is feljött simán megérdemelte a tavalyi címet is.

😞(((

Mondjuk legalább lesz változatosság a RB-nál is...2009 óta volt meg ez a felállás Schumacher és Barrichello voltak ilyen hosszú idõ óta csapattársak 6 szezont töltöttek együtt.

kifli
szerintem nem tudnák Kimit megfizetni 😄
Shiwo
szerintem a Red Bull-nak simán megérné összeereszteni Vettel-t Kimi-vel.. nem kicsi PR-fogás lenne a részükrõl..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Master91
Dietrich
ezek a RB csapatok egy rohadékok TO bullshit mind..európától, ausztráliáig! <#hehe>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

kifli
mintha a többi elõtte lévõ nem ugyanabban a kategóriában indult volna. (kb mint le mans 24 óráson, mikor az lmp1-esek utolérnek egy gt kategóriában versenyzõt)

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Utolsó helyrõl hogy lehet feljönni hogy nincs valaki elõtt akadály?

Kicsit hülyeségeket írtál.
Master91
Eh, hadjuk.
kifli
abban az évben pedig nem volt jó a ferrari, ott vettel baszta el, hogy nem nyert nagyobb elõnnyel...

A tavalyi fölény meg pont ott jött ki, hogy utolsó helyrõl is úgy fel tudott jönni, hogy nem volt elõtte akadály.

A redbull 3 éve verhetetlen. Idén talán...
Master91
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Master91
Nem igen volt ellenfele???

What?

1 év volt igen, mikor végig RedBull dominált.

Emlékszünk hogy Alo ott bukta el Vettelel szembe a Vb-t hogy Petrovot nem tudta meg elõzni?

Na meg tavaly brazil nagydíjon dölt el a vb, akkor is Vettel szinte utolsó helyrõl jött fel?

Most is ha vb lesz tökön szúrom magam ha azt meri mondani valaki hogy idén se volt ellenfele, mert talán ALo vezetné a vb-t ha nem pancserkodják el a 2 futamot a szárny töréssel - drs-el.

Ulvar
Ferrarinak 5 ilyen éve volt...ha nem 6, csak hát 99-ben ha nem lett volna az a baleset...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kifli
Vettel jó pilóta, de szerintem nem kiugróan jó. Van még jópár hasonló kaliberû emberke a mezõnyben, aki akár gyorsabb is tudna lenni, ugyanabban az autóban.
A zsinórban szerzett vb címekben pedig vaskosan benne van az is, hogy nem igen volt az rb-nek ellenfele az utóbbi években.
nearo
Mókás, ahogy páran már most azt látják a szemük elõtt, hogy Rai hogyan fogja alázni Vettelt csapattársaként ha odaigazol 😊
Vettel három vb címet nyert eddig (zsinórban), lássuk csak a mai mezõnybõl kinek sikerült ez rajta kívül... ja hogy senkinek? Hát van ez így néha...
Szerintem legjobb esetben is Rai kb azonos szintet tudna hozni Vettellel. Mondom ezt Kimi fanként és Vettel haterként. Utálom Vettelt mint a szart, de azt azért el kell ismernem, hogy pokolian gyors, valamit nagyon tud a srác. Azért 3 cím csak jelent valamit, még akkor is ha Newey-féle "ûrautóval" nyerte õket.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

AnuluWork
Bernie nagyon szeretné.

Remélem Webber fut még pár erõs versenyt a visszavonulásáig és siekrül dobogóra állnia. Akár itt Silverstoneban, tavaly sikerült nyernie, megismételhetné.
V43 1105
Persze meg Briattore visszatér, nem ? <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

AnuluWork
Akár. Különösen ha Renaultnak hívják majd. 😊

Ulvar
Azt elfelejtetted hogy Kimi helyére Alonso ment az elmúlt 2 váltásánál (Meki és Ferka). Alonso megy a Lotusba 😮.

AnuluWork
Sajnos a Lotus lassú az idõmérõn, és így hiába a kiegyensúlyozott tempó versenyen, ha 1xûen nincs benne az elsõ négyben SE.

Ahonnan eddig amúgy Kimi elment, az a csapat a következõ évben majdnem vébét nyert, úgyhogy nem lepõdnék meg ha a Lotust jövõre Reanultnak hívnák ...

Érdekes párosítás lenne a Vettel-Raikkonen lévén jó barátok.
Ha meghúzná a Red Bull legalább a Vettel fikázók is képet kapnának a tehetségérõl, de egy idõ után úgyis folytatódna tovább a kifogás keresés ha jobban szerepelne.
AnuluWork
Egyébként meglepõdnék ha az RBhez igazolna.

HTS s3rg1nh00
én szívesen nézném,ahogy Kimi megmutatja hová dugja fel a kisgyerek a mutatóujját jövõre...<#miaz><#hehe>

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork
Miért is? A Ferrarinál is nyomták a seggébe Massát. Meg tudná szokni az RBnál is Vettelt, persze ha Vettel egyáltalán maradna a RBnál!

Ulvar
Azt ugye érzed hogy ez egy elég erõs hasonlat volt a mai F1hez képest, pláne nézve a Red Bull mentalitását, amit a Ferraritól loptak.

AnuluWork
Viszont Kiminek is van egy, tehát egál. És Kimi nyert Ferrarival, amivel utoljára Schumachernek sikerült, elõtte pedig Schekternek 1979-ben ...

AnuluWork
Ayrton Senna 1988-ban beült Prost mellé, pedig Prostnak volt két VB címe a McLarennel. Vettelnek most egyel van több. 😊

Ulvar
Nem kéne hogy ez probléma legyen egy átlag Formula-1-es versenyzõnek fõleg aki 2 év után kerülne egy nagyobb csapatba.

Ulvar
Néztem én ne aggódj. Aki elsõ F1es évébe TOP csapatba kerül, aki egy Ron Dennis neveltje, azt nem hiszem hogy egy háttérbe szorított személy...Ilyet még Vettellel se csináltak. Az elsõ felében meg lehetetlen hogy Alonso lett volna a kedvezményezett, hiszen a Hungaroringen tetõzött a kettejük balhéja, tehát az már egy folyamat csúcspontja volt.

V43 1105
.. és egy Di Resta..? Hülk is hipp-hopp lelépett ..

szabii98
szerintem Ricciardo vagy Vergne kellene oda, viszont nem lenne nekik túl nagy ugrás?

I met God. She's black

Nightt
Mindenkinek az lehet a velemenye, amit csak akar. Te kijelentetted, ez baszta a csorom...
Amugy szerintem is nagy faszsag lenne Kimit odavinni.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Master91
A spanyol vér <#ravasz1>
Nem kenné el.
Vettel toronymagasan a legjobb versenyzõ jelenleg a mezõnyben.

Mondom, mint Raikkönen-fan.

http://gaborszantai.co.uk/