182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148033 jaj, ezt én is figyeltem, nagyon rázta az öklét :) -
#148032 Alo nyert
-
#148031 az a helyzet,hogy gyakorlatilag kopásban 0 volt a különbség,tempóban nyilván a lágyabb gyorsabb...úgy néz ki meg kell emelnünk a kalapot Lewis előtt,mert sikerült mindent kihoznia a papíron lassabb keverékből,pedig Nico nem annyira hagyta nyugodni :) nagyon élveztem a mai versenyt,és remélem lesz még pár ilyen...akkor bizonyosan jól fogunk szórakozni,annak ellenére h.tudjuk a többiek normál esetben csak a dobogó 3.fokáért küzdhetnek. -
#148030 Felejtsd már el Rosberget.. :-) -
#148029 Ő is, de a jobbik győzött itt nem volt pardon ....
Itt nem a mázli győzött! :P -
#148028 Igen, szemlátomást lecsúszott az ívről ! :DD LOL. -
IXEMGabeo #148027 Rosberg is bőven...bár a gumi taktikája a SC nélkül kétlem, hogy bevált volna -
#148026 A venezuelai a leintés után úgy nyilatkozott, a mexikói mellett nem maradt neki elegendő hely. „Újra meg kell néznünk még, hogy pontosan mi történt, de úgy tűnt, Esteban lecsúszott az ívről az első kanyarba érkezve – talán lekéste a fékpontot, nem tudom –, és akkorra már ott voltam a kanyarban, és nem volt hová mennem. Nehéz megérteni, mi történt, én éppen a bokszból érkeztem hideg gumikon. Szerintem nagyon peches volt, de jó, hogy aztán azonnal kiszállt az autójából” – fogalmazott a venezuelai.
-
#148025 Kurvajó volt ezt futam után látni, Alonso valszeg idegbajt kapott volna, és mint egy óvodás, úgy viselkedne egy ilyen után, de a többi csapatnál sem hiszem, hogy így kezelnék ezt le. -
#148024 Durva, hogy a Mercik mennyire egy másik dimenzióban autóznak... úgy húztak el a többiektől körönként 2 seccel, hogy közben ők is harcoltak időnként. Többieknek nagyon össze kell szedniük magukat, ha nyerni akarnak.
FI szépet ment, bár a szívemhez nekem Hülk áll közelebb, de így se rossz.
RB elképesztő, hogy mit kihoz ebből a fostalicska Rönó motorból.
Williamseknek sajna nagyon nem jött jól SC, pedig nekik szurkoltam 3.-4. helyért.
Ferrari egy katasztrófa, ez a 2+1 pont is csoda (vagy inkább mázli)... Mekik nem esnek ki, még ennyi se lett volna.
A futam egész nézhető volt (najó, kurvajó, nekem nagyon tetszett)... kis szépséghiba a Mercik egyeduralma, de legalább (még?) nincs team order, ment a harc a győzelemért is.
Maldonado hozta a formáját, ott egy pillanatra elkezdtem aggódni a mexikóiért, de gondolom csak egy "reboot" kellett neki, brutális lehetett ezt belülről átélni... #147991 harmadik kép aztakurva... -
#148023 "Megúszta" ? :DDD Ha valaki ,akkor ő ezt most megérdemelte ! -
#148022 azért jó végre azt olvasni több helyen is,hogy ~örülnek az 1-2nek,nem úgy mint pl.tavaly a RB-nál...nem csak a Mercinek lehet ez kivételes idény,hanem a nézőknek is! :) -
IXEMGabeo #148021 jó verseny volt
Hami megint megúszta:S, remélem Rosberg visszavág
Force India pozitív meglepetés, a Williams benézte a SC-al, a Ferrari bűnrossz a Red Bull mázlista volt a SC-al, de Riccnek örültem, mert jó versenyt futott...
Buttont sajnáltam simán 5. helyen haladt, de Magnussennel együtt ezen a versenyen csődöt mondtak...év eleje nem így indult... -
gg01 #148020 Percek múlva Forma-1 ismétlése ; online nézhető: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldről is ) . -
#148019 micsoda kép :)
-
#148018 Kész vége, a téma az F1, akinek baja van a moderátor topikba írhatja. Mindent törlök, ami eltér ettől. -
#148017 Nem érti mondom:DD + amilyen stílusban ír azt hiszem a nemi identitása sem kérdőjelezhető meg, de tudom ez most sikk:) -
#148016 A privát arra van, hogy személyes dolgokat közöljön, vagyis jól tette, hogy nem ide írta :) Ha zavar le kell tiltani, és kész, egyszerű :) -
#148015 Te ezt elhiszed amit írsz?:)))))) -
#148014 Bocsáss meg, de a privát egyátalán nem erre van. Aki ilyeneket le mer írni, akárhol az nem normális dolog. Az ilyet a közegnek ki kell vetnie magából. Nem értem hogy lehet ilyen stílussal, gondolatokkal valakinek helye itt. Ezt is csak azért írom hogy Jacek nem az SGre való, ( bár nyilván megteheti, név nélkül az internet nagy szabadsága ) már számtalanszor bebizonyította, ahogy ma is. -
#148013 Vettelen látszott, hogy eleinte vasakarattal ment előre, aztán nem ment neki a dolog, aztán meg kedvét vesztette. ....Nem először teszi ezt. Sose tartottam egy harcos pilótának . -
#148012 "együntetűen elutasítsa azt ami te vagy" ez sem nagyképű kijelentés:)))) tehát te ezt tudod? mindenki nevében:DDD
Ez meg rólad árul sok mindent:) -
#148011 De ennyit tud:) kitörli amit én írtam teljesen normális hangnemben és a vettel imádó kis barátjának a hisztije meg itt virít tovább:)
Aztán az hogy nem érti mi az hogy privát az már más kérdés:DD Nem érti hogy nem azért nem írom ide mert nem merem hanem mert neki szánom nem a többi embernek:)
De nem véletlenül jutott erre a szintre ez a topic hogy szinte nem is ír ide senki, mivel akármilyen hangnemben írsz ha vettelkére negatív fogja és kitörli:DDDDD Azzal sincs tisztában mi a házigazda feladata.. -
#148010 A privát arra való , mi másra ? :) Ha gond letiltod azt annyi .... -
#148009 Jacek: ha lehet ne kurvaanyázz privátba és ne fenyegess. Tudod stílus az ember. Csak azért nem másolom be miket küldözgetsz mert nyomdafestéket nem tűr, de azért írom ez le, hogy mindeki lássa és a topik együntetűen elutasítsa azt ami te vagy. -
#148008 A versenyt a 46. kör végén indították újra, és a két Mercedes azonnal elhúzott a mezőnytől, a fennmaradó 11 kör alatt 23 másodpercet verve a többiekre.
Azért az elég durva, ide már több kell a többieknek mint egy két új alkatrész :DD -
#148007 Sky infói szerint Vettel hybrid rendszere nem volt 100as, de teljesen mindegy ez a verseny nem róla szólt... amikor kérték hogy ne tartsa fel a Riccet szépen engedte, amikor tudott előzött ( DRS nélkül is legyűrte a Ferrarit ), szóval amit kívántatok neki azt megkaptátok, darálóban harcol.
Ricc ügyes pilóta, nagyon jól megy! Hogy jobb e tud lenni mint Vettel az majd év végén kiderül, mert most nincs semmi alap, mindkettő szerzett már dobogót, mindjettő kiesett technika miatt és ma Ricc végzett előrébb. Ebből semmi nem szűrhető le, csak hogy a RB a dobogóra is nehezen ér fel. Ilyen pályákpn ahol sok az egyenes ezzel a rönó motorral az is csoda hogy nem vesztek el mint a Ferrari ( bár ott nem csak a motor a gond ). -
#148006 Nyugodj meg mentem ám az oldalt:) -
#148005 Elejen meg neha kesobb is meg tudod izmozni.....Biztos nem szazas az auto se, de az is benne van, hogy kicsit bonyolultabb iden a dolog, igy , hogy nem tud tiz meterrel elobb a gazra lepni mint mas :))) -
#148004 Itt most arra van kihegyezve a dolog,mint ahogy a Wéberéktől is hallhattuk hogy Ricciardo egy sokkal gyengébb pilóta mint Vettel. Ezt az első pár futamon még el fogják hinni,de lassan most már mást kell kitalálni. -
#148003 Pedig ez mával együtt a Mercinek eddig 3/3d, minimum. :) -
#148002 Mag torrent -
#148001 orbánéknak már itt is hatalmuk van a 3 csapás törvénnyel? -
#148000 Ricciardonak tele lehet a töke az F1-el, háromszor kell indulnia, hogy végre megkapja a pontjait. :D Maldonado meg a villástargoncán váletlenül a rakodó programot kapcsolta be. :D Azért jó futam volt, bár az SC dobott rajta sokat. -
#147999 "Mivel a hibrid rendszert nem minden körbe használják" * teljes kihasználtsággal -
#147998 És mi ment a rádióba?
Adta a jelenés a csaptank hogy mi nem működik.
Ezt miért kell rinyának és sírásnak felfogni, hogy ha egy pilóta közli a csapattal hogy valami nem a jó az autóval?
Magyarázatot kérek!
Nem esett lényegesebben vissza mint Riccardo. Nem volt DRS-e, de később helyre jött. Mivel a hibrid rendszert nem minden körbe használják (időmérőn is kell 1 hűtő kör, mikor feltöltik a cuccost ) így olyan 2-3 körönként lesz lényegesebben hátrányba mint amúgy ( már ha ezzel volt neki baja, és valószínűleg nem a benzines motorral van a gondja )
De az utolsó 5 körre lehet nem is volt már neki akkora probléma a kocsival...
Sőt, biztos nem, mert ott már nem volt sírás -
#147997 A radioban ment :)En azt nem ertem, ha tenyleg ennyivel rosszabb volta vas mint Ricciardoe, akkor tekintve higy o mit csinalt versenyen, Vettelnek vissza kellett volna esnie a francba.Vagy nekem ez igy nem kerek...... -
#147996 És ugye egy családi/boltbajáró autónál ez a fő szempont -
#147995 Gondolom ez inkabb tetszik a pilotaknak is :) Egesz eletukben versenyeztek, itt meg egyedul korozgetes vagy vonatozas van :))))) -
#147994 Mondd már meg hogy hol megy a rinya?