FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
ad1: soha nem lesznek egy csapatban
ad2: de ha mégis! valószínû, úgy járna mellette mint Webber
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Mondjuk legalább lesz változatosság a RB-nál is...2009 óta volt meg ez a felállás Schumacher és Barrichello voltak ilyen hosszú idõ óta csapattársak 6 szezont töltöttek együtt.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

http://gaborszantai.co.uk/
Kicsit hülyeségeket írtál.
A tavalyi fölény meg pont ott jött ki, hogy utolsó helyrõl is úgy fel tudott jönni, hogy nem volt elõtte akadály.
A redbull 3 éve verhetetlen. Idén talán...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
What?
1 év volt igen, mikor végig RedBull dominált.
Emlékszünk hogy Alo ott bukta el Vettelel szembe a Vb-t hogy Petrovot nem tudta meg elõzni?
Na meg tavaly brazil nagydíjon dölt el a vb, akkor is Vettel szinte utolsó helyrõl jött fel?
Most is ha vb lesz tökön szúrom magam ha azt meri mondani valaki hogy idén se volt ellenfele, mert talán ALo vezetné a vb-t ha nem pancserkodják el a 2 futamot a szárny töréssel - drs-el.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
A zsinórban szerzett vb címekben pedig vaskosan benne van az is, hogy nem igen volt az rb-nek ellenfele az utóbbi években.
Vettel három vb címet nyert eddig (zsinórban), lássuk csak a mai mezõnybõl kinek sikerült ez rajta kívül... ja hogy senkinek? Hát van ez így néha...
Szerintem legjobb esetben is Rai kb azonos szintet tudna hozni Vettellel. Mondom ezt Kimi fanként és Vettel haterként. Utálom Vettelt mint a szart, de azt azért el kell ismernem, hogy pokolian gyors, valamit nagyon tud a srác. Azért 3 cím csak jelent valamit, még akkor is ha Newey-féle "ûrautóval" nyerte õket.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Ahonnan eddig amúgy Kimi elment, az a csapat a következõ évben majdnem vébét nyert, úgyhogy nem lepõdnék meg ha a Lotust jövõre Reanultnak hívnák ...
Ha meghúzná a Red Bull legalább a Vettel fikázók is képet kapnának a tehetségérõl, de egy idõ után úgyis folytatódna tovább a kifogás keresés ha jobban szerepelne.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
I met God. She's black
Amugy szerintem is nagy faszsag lenne Kimit odavinni.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Vettel toronymagasan a legjobb versenyzõ jelenleg a mezõnyben.
Mondom, mint Raikkönen-fan.
http://gaborszantai.co.uk/