182110
  • kabel15
    Segíts már hogy megértsem :D
    Azért mert nem Vettel-t dicsőítettem?
  • Jacek
    Na akkor meg is van miert lett torolve:):)
  • kabel15
    Ha nem lett volna törölve, vissza keresném.
    De ha emlékeim nem csalnak, így nézhetett ki:
    Ha az RB menni akar menjen, senkinek nem fognak hiányozni, de ha mennek Vettel-t is vigyék magukkal! Esetleg Vettel re használhattam még a bárgyú kifejezést, de ez a szó nem tartozik a káromkodás illetve szidalmazás kategóriába. De lényegtelen.
  • b-type
    sztem is maradj ha akarsz ezzel foglalkozni. ...vagy legyen több, ha lehetséges, akinél általában nyitva van az SG.
  • Master91
    Én is ezt mondom amúgy.
  • Jeffjohnson
    Én nem támogatom! Maradjon inkább Totti...

• contraste
    Én is szoktam beírni dolgokat, persze nem anyázva, néha lehet, hogy ellentmondásosan, de érdekes módon még sosem törölték hsz-emet.
  • Totti5
    Biztos nem lett törölve, ha csak ennyit írtál. Kérlek ne ferdítsetek
  • kabel15
    Az a FLAME keltés, hogy valaki leír valamit amiről végre lehet beszélgetni, és 2 verseny között nem csak azt az 1-2 hsz-t nézzük ami érkezett verseny után? Pont ez lenne a lényeg, pörögjön a topic. Lehet vitatkozni és pont ez lenne a lényeg, mindenki megpróbálja a saját érdekeit és saját kedvencét védeni. Ha nem így lenne akkor vasárnap estig jönne még hsz aztán legközelebb csütörtök este az első tesztek után. Ez dög unalom.
    Egyszer leírtam, hogyha az RB nek nem tetszik e rendszer el lehet menni. Rögtön törölve lett. MERT???? Nem lehet véleményt nyilvánítani? Ha ugyan ezt írtam volna a Ferrariról vagy a Merciről akkor is törölve lett volna?
  • Jacek
    Szerintem simán nyerhet még Vettel az autó brutális ahoz képest milyen motor van benne.. jövőre 4 motor gyártó lesz.
  • DasIsFuck
    úgy látszik idén a mercedes motoros csapatok fognak dominálni:D
    egyébként nem lenne jobb ha 1 motoros lenne az f1?
    úgyis csak 3 gyártó van.

Idén vettel úgylátszik nem lesz vb:S
    ...de sebaj, szurkolhatok akkor Rosbergnek:D

• Jacek
    Valami olyasmit írtak hogy megcsinálták a padló lemezt ami sérült az ugratásban de most vették észre hogy a komplett kaszni sérült..de ebbe sokmindent bele lehet magyarázni..
  • Master91
    Zárjuk le, és ne nyíljon meg többé.

elképzelhető, még esetleg akkor lenne logikus hogy ha valami hajszálnyi repedés lett volna, ami mondjuk mostanra nyílt meg akkorára, hogy észre vegyék
  • G_ArchAngel #148140
    Aha, csak az az erdekes, hogy az ugratas utan Kimi lenyomta a 3. edzest, az idomerot es a futamot ezzel az autoval. A futamon ketten neki is mentek, megis befejezte.
    Szerintem valami nagyobb baj van es ez jo kifogasnak tunt...
  • Jacek
    Ez nem egy vita kezdete hanem a közepe.. ki lehet ragadni bármit ez a futam utág kezdődött a törölgetéssel, aztán a jelentgetéssel, nem mindeggy.
    De mondtam hogy zárjuk és én is adok neked +1-et próbáljuk ki hogy csinálod, pudingnál is ezt alkalmazzák:)
  • Master91
    Olyan ~15 hozzá szólást adtál a topiknak ezzel a mondatoddal:

[URL=http://sg.hu/listazas_msg.php3?id=962870403&no=148099]#148099[/URL]
  • Jacek
    Kifejtenéd?Ezt még megvárom..
  • Totti5
    Semmi nem lesz sajnos, mert te nem akarod hogy legyen.
  • Jacek
    Mindegy hagyjuk nekem már fárasztó:) Vedd át meglátjuk mi lesz:))
  • Jacek
    Te hisztiztél megint hogy szapulta valaki vettelt(nem én) és annyit írtam le kb 2x hogy hagyd már abba a sírást:)) Namost :DDD
  • Master91
    azok a postok szabálytalanok voltak ha tetszik ha nem. ha már voltál úgy is a Moderálási alapelvek oldalon, végig is olvashattad volna:

Hozzászólások törlése:
    .
    .
    .
    -A kulturált, folyamatos társalgást feltűnően és szándékosan akadályozó és zavaró, agresszív vagy off-topic hozzászólások.
    -Céltalanul vitát szító hozzászólások.
    .
    .
    .
  • Master91
    Na várjunk, arra az esetre gondolnak mikor ugratott?

• Jacek
    Meg ahogy most beszélgetünk ezeket a posztokat bemásolja a moderátor topicba hogy bannoljanak..... őő mivan???? azért ez egy kicsit vicces..
  • Jacek
    Nincsenek illúzióim:) Nem is ez az elvárásom, de nekem az büdös hogy nem lehet negatív véleményt formálni egy F1-es pilótáról egy F1-es topicban semilyen formában.. mert az flame keltés.
  • RatBaG #148129
    https://twitter.com/pitlanetalk/status/453872982956732416
  • Jacek
    Érdekes:) le mernéd ide írni hogy miből indult a mostani vita? Milyen posztot törölgettél? Előre tudom hogy nem..... sajnos nincs shotom kiderülne egyből milyen ember is vagy te...
  • nearo
    Értem én egyébként mire gondolsz, de ez egy utópia, büdös életbe nem fogsz olyan embert találni, aki tökéletesen pártatlanul, gyakorlatilag egy robotként, mindenkinek a megelégedésére látná el a feladatát. A házigazda keze nyoma meg fog látszani egy topicon, és mindig lesznek olyanok, akiknek ez nem fog tetszeni, akik úgy gondolják, hogy ezt lehetne jobban is csinálni.
  • Totti5
    Te 0 topikban vagy HG. Én már párban voltam és vagyok most is. Te hány felkiáltó jelet kaptál vagy bannt? meg én hányat. Nekem nem kell olvasnom, tudom és betartom.
  • IXEMGabeo
    pont a szavazós részére gondoltam
  • Jacek
    Látod ezért kellene elolvasnod a moderálási alapelveink pontot akkor tisztában lennél a dolgoddal...
  • Totti5
    Nem kell pártatlannak lenni. Ez csak egy fórum, nem bíróság:) a szabályokat kell betartatni, amik le vannak fektetve. Mikor megválasztottatok akkor ezeket leírtam, mindenki tudomásul vette és aszerint ment a 'vita' ( vagyis majdnem mindenki 2 embert kivéve ).
  • Jacek
    Régen jártak...
  • Master91
    feldobni? mivel? táncoljak tangába mi? Max. a fejlécbe kicsit bele lehetne turkálni, vagy valami szavazós dolgot össze állítani. de mivel nem járnak ide olyan tömegek, pár futam után az is befuccsolna
  • Totti5
    Minden nap itt vagyok voltam, szóval ez simán nem igaz, aki mást állít, ha meg nem voltam akkor azt jeleztem előre... mert én ilyen vagyok.
  • IXEMGabeo
    te gyakran itt vagy szóval remélhetőleg a jövőben feldobod a topikot bár én rohadt keveset járok ide:D olymind1
  • Totti5
    Ezért amit most olvasol. Én mindent megtettem, valaki ellen ez sem volt elég. Mivel a moderátorok nem adnak életjelet az én eszközeim meg ennyire voltak elegek, nem látom értelmét az egésznek. 1-2 ember miatt folyamatosan, mindig nem fogom magamat túráztatni minden hétvégén, annyit nem ér az egész. Megpróbáltam, nem jött össze.
  • Jacek
    Nézd meg mire írtam:)
  • nearo
    Nyilván egyébként egy hg-nek nem csak a törölgetés a dolga, most csak kiemeltem egy dolgot, ami általában a legtöbb vitát okozza.
  • Jacek
    Erre mindig ezt tudom mondani, amit szerintem el sem olvasnak ez az SG véleménye a házigazdákról..

"A HÁZIGAZDASÁG NEM JOG, HANEM FELELŐSSÉG. A felhasználó semmivel nem lesz különb, elvárjuk hogy segítse a fórumozókat, "legyen jelen". Pprobléma esetén a törlési lehetőséget elvesszük."

Semmi értelme jelenteni ugyanis az nincs meg mit törölt folyamatos backup meg nem megy:)
  • Master91
    Régebben azt hittem hogy alig van itt Totti, de tévedtem, mert amikor tud itt van. Csak nem magyaráz. Lehet hogy van kedvence, lehet hogy egy Rai győzelemnél ő írná tele a topikot, de mivel hg. így valamilyen formába neki pártatlannak kell lennie.