182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148113 Házigazdának folyamatosan jelen kell lenni, nem hetente vagy havonta egyszer... -
#148112 "Látod le is írtad a problémát "akkor a te szabályaid szerint futtathat a topik" NEM EZÉRT VAN A HÁZIGAZDA!! NEM AZ Ő TOPICJA!!
De sok sikert hozzá.... mint mondtam van még lejjeb..."
De azért mivel minden ember különbözik, és senki sem tud tökéletesen objektív maradni, ezért aztán két házigazda sem lehet egyforma, tehát tulajdonképpen mégiscsak annak a szabályai szerint működne a topic, aki épp a hg. Tuti, hogy nem találnál olyan embert, akivel tökéletesen egyezne pl a te véleményed arról, hogy mi az offtopic, mi a flémkeltő, meg egyáltalán mi az ami törlésre érdemes... tehát akárhogy is nézzük, azért egy kicsit mégiscsak a házigazdáé a topic.
Ugyanígy két egyforma moderátor sincs... van akinél elég sokáig elmehetsz, és olyat is eltűr, ami másnál esetleg már leverné a biztosítékot.
Az meg hogy úgy érzed külső dolgok miatt jogtalanul törölnek... jelentsd fel a modiknál, aztán vagy igazat adnak neked, vagy nem. Egyébként meg a dolog titka, hogy nem kell összeveszni az emberekkel :) -
IXEMGabeo #148111 megy rád a szavazat tesó:D
Totti szabad tudni miért fejezed be?:O -
#148110 "Sajnos nem 12 éves vagyok hogy erre időm legyen:)"
Erre van mi? :D -
#148109 El is ismerem, csak tudod pl nem tudom mit szólnál ahoz ha valahol vitázol e kedve házigazdával(más téma) erre itt elkezdi törölgetni a hozzá szólásaidat csak úgy:) Biztos szépen dicsérnéd a továbbiakban:) -
G_ArchAngel #148108 a bukott fajtabol -
#148107 van aki egy Arkangyal mi? -
G_ArchAngel #148106 Azert valljuk be, messze te generaltad a legtobb vitat eddig... nem szent senki sem, de hozzad kepest angyalok vagyunk :) -
#148105 ? -
#148104 Takarodj már innen -
#148103 Sajnos nem 12 éves vagyok hogy erre időm legyen:)
Az a baj hogy mivel tök egyformán gondolkodtok:DD komolyan érdekes amikor itt látok egy Kimi fikázást.. semmi.. Alo egy fos ... semmi .. be ír valaki egy Vettel fikázást felrobban tőled meg tottitól a topic azonnal törlések és kb 10x nagyobb vita mint egyébként volt..
Nem véletlen hogy már kb csak 5 ember irkál ide.. alapvetően nem tisztelitek a másik véleményét ha az nem egyezik a tiétekkel..
Látod le is írtad a problémát "akkor a te szabályaid szerint futtathat a topik" NEM EZÉRT VAN A HÁZIGAZDA!! NEM AZ Ő TOPICJA!!
De sok sikert hozzá.... mint mondtam van még lejjeb... -
#148102 Nem tudom miért jelent nálad ekkora gondot hogy a flém keltő hozzá szólásokat törli, én is törölném. Fogalmazd meg úgy,hogy 1 jó vélemény legyen, ne pedig a lavinát indítod ,vagy pakolod a taligára a sz.rt, és nem lesz törölve.
Nekem is törölt nem 1 kommentemet, most akkor robbantsak forradalmat ?
Jelöltesd magad, és ha te leszel a házi gazda akkor a te szabályaid szerint futtathat a topik. -
#148101 Rajtam aztán biztos nem múlik, szó szerint:DD
Nem is érdekel tottinál is csak a sunyiskodása nem tetszett legtöbbször ő generálta flamet mert ok nélkül törölgetett.. aztá meg itt játssza a mártírt:) ugyan már az sg-n? 30 évesen:DDDD Mindegy ez egy másik történet:)
A lényeg a házigazdának nem az a dolga hogy egy beszélgetésbe vitába bele szóljon azzal hogy a maga véleménye szerint elkezd pl. törölgetni, annál jobb ha nincs házigazda ha valaki enragel azt úgyis kibasszák a modik.... -
#148100 Nem látom rá az okot, hogy miért. Nekem nincs kedvenc pilótám. Idén is van 3-4 akikért szorítok, hogy jól alakuljon számukra a futam / nyerjenek. Igen, Vettel is köztük van. Én az F1-et szeretem, nem 1 pilótát/csapatot.
Az, hogy meg védem mikor valami hülyeség merül fel ellene, nem azt jelenti hogy fanboy vagyok. Csak nem bírom lenyelni az át gondolatlan hülyeségeket. Mert ugye mikor rá kérdezek hogy miért látod ezt így, miért nem vezeted le a gondolataidat nem jön válasz. Csak a mutogatás hogy fanboy.
Többieknek köszönöm a bizalmat! Igekötőkre meg jobban koncentrálok :D -
#148099 OMG.... legalja:))) de támogatom a mestere színvonalát még alább tudja múlni fanboykodásban:))) A topicot is át lehetne nevezni vettelF1 topicra... -
#148098 támogatom, azzal a kitétellel, hogy megtanulod az igekötők használatát. -
#148097 Támogatom, amennyiben mostantol Alonso drukker leszel:D (csak viccel)
+1 -
#148096 hajrá,legyél te a boss -
G_ArchAngel #148095 +1 -
#148094 Támogatom. -
#148093 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
ha nem indul senki akkor én bevállalom
-
IXEMGabeo #148092 :DDD -
#148091 Köszönöm mindenkinek aki segítette a 'munkát', de leglább is nem akadályozta azt. A rettentő szigorú szabályoknak megfelelően írta le a véleményét még akár 1-1 érzelemmel teli futam után is, és a témába vágó dolgokkal vitte előre a diszkurzusokat.
Válasszatok valakit aki folytatja ( van még másfél hét a futamig :) ), talán több sikerrel jár mint én, minden esetre támogatni fogom azt az illetőt. -
#148090 A bahreini teszt második napjának végeredménye
Versenyző Csapat Idő Kör
1. Lewis Hamilton Mercedes 1:34,136 mp 120
2. Jean-Éric Vergne Toro Rosso 1:35,557 mp 64
3. Kevin Magnussen McLaren 1:36,203 mp 26
4. Sergio Pérez Force India 1:36,586 mp 63
5. Daniel Ricciardo Red Bull 1:37,316 mp 67
6. Jules Bianchi Marussia 1:37,316 mp 93
7. Giedo van der Garde Sauber 1:37,623 mp 77
8. Fernando Alonso Ferrari 1:37,912 mp 12
9. Marcus Ericsson Caterham 1:39,879 mp 66
10. Felipe Nasr Williams 1:39,879 mp 64
11. Romain Grosjean Lotus 1:43,732 mp 16 -
#148089 Merci más kategóriában versenyzik. De szerencsére nem úgy mint Vettel tette eddig, hogy a verseny elején elhúzott és a verseny utolsó kanyarjában mutatták csak, hogy ja ő már beért. Csapattársa se tudta behozni sokszor. Most hétvégén a Mercinél teljesen más volt a dolog, Hamilton Rosberg csata piszok izgalmas volt, de nem csak az ő csatájuk, Massa, Bottas, Perez, Hulk, a 2 piros guruló akadály. Szerintem nagyon rendben volt ez a hétvégi verseny. Sok ilyet kéne még látni. Mondjuk az is szerencse, hogy nagy riválisok vannak azonos csapatban. Így ha egy autó jó akkor az izgalmas csatát fog hozni, 2 azonos tudású versenyző között. -
#148088 Nem képesek olyan autót építeni, amivel stabilan hozzák az első két sor valamelyikét edzésen. Versenyen (nem ezt az évet nézve) hiába gyorsabbak ha eleve rossz helyről rajtoltak. Rossz a szemlélet. -
#148087 A bahreini teszt első napjának végeredménye
Versenyző Csapat Idő Kör
1. Nico Rosberg Mercedes 1:35,697 mp 120
2. Nico Hülkenberg Force India 1:36,064 mp 68
3. Fernando Alonso Ferrari 1:36,626 mp 67
4. Kevin Magnussen McLaren 1:36,634 mp 101
5. Valtteri Bottas Williams 1:37,305 mp 28
6. Max Chilton Marussia 1:37,678 mp 60
7. Daniel Ricciardo Red Bull 1:38,326 mp 91
8. Szergej Szirotkin Sauber 1:39,023 mp 75
9. Robin Frijns Caterham 1:40,027 mp 63
10. Pastor Maldonado Lotus 1:40,183 mp 16
11. Danyiil Kvjat Toro Rosso 1:40,452 mp 67 -
#148086 Egy emberre nem szabad ráhúzni az összes baját a Ferrarinak. Attól hogy Domenicalit kiteszik és lesz valaki más, még nem lesz gyors az autó. Ferrariból az a plusz hiányzik már sok éve, minden téren. -
#148085 Ja a lényeget nem is írtam :D
Szóval Domenicali is meg volt említve mint 1 bajforrás. -
#148084 Nem rég olvastam egy jó cikket, ami össze szedte nagyjából hogy miért nem jó a ferrari, és több indok is fel volt hozva, nagyon jól össze szedte.
-
#148083 Én se igazán kedvelem Domenicali-t és biztos hozott az évek során hibás döntéseket, mert azóta vannak leszálló ágban, de szerintem arról nem igazán tehet, hogy az autó szar lett. -
#148082 én Hornerre szavazok -
#148081 Firerock +1
-
#148080 -
#148079 Közérdekű:
Lemondok a házigazda posztról.
Szeretném megkérni a kemény magot, hogy javasoljon valakit / vállalja el valaki hogy minél hamarabb megejtsük a cserét.
Köszönöm.
-
#148078 Össze ollózott, semmit mondó cikk, tipikus sportgézás.. -
#148077 Schumacher már lát és hall
Kicsit félrevezető a cím. -
#148076 http://www.gphirek.hu/f1/20140408-f1-todtot-nem-aggasztja-a-versenyzok-extrem-dietaja.html
Ja, nehogy lehessen ~+10 kilóval nehezebb a gép, biztos meg lehetne oldani hogy ellenőrizzék hogy most a pilóta miatt lett nehéz nem pedig maga az autó
Eszem meg áll néha -
#148075 -
precise #148074 Vajon mi kell ahhoz, hogy Domenicalit elzavarja valami illetékes egy traktorgyárba dolgozni??? Egyáltalán meddig fog ez még így menni, úgy értem, mennyi sikertelen év kell ahhoz, hogy rádöbbenjenek, hogy alkalmatlan a feladata ellátására? A 2008-as VB is csak egy bemákolt szar volt, nem erőből húzta be.
Vagy Domenicali menjen vagy Alonso, mert az nem ok, hogy egy tökéletes versenyzőnek egy hulladék csapatfőnök vágja telibe a karrierjét...