FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
😄 <#nevetes1>#nevetes1>
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Ez van mindenki hibázik, nem kéne azért a néhány bakiért rögtön leváltani
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szujo meg megtébolyult...üvöltsön persze, de ne akkor mikor egy semmitmondo 3-4. helyért webber elõz egy sutilt aki elkopott gumikon van.
Nem áll jól neki, nem ezt szoktuk meg tõle.
Bár visszajönne Palik akkor mindenki bekussolna és még azok is élveznék a poénos beszólásait, akik azt híresztelték, hogy utálják😄DD<#wave>#wave><#puszi>#puszi>
Nem csak az idõmérõn.
Kösz, akkor inkább a Váradi "Ferrari"-zása.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Azon csodálkozom, hogy a Merci még mindig élen van amikor ilyen tájt már jócskán lehagyták õket a fejlesztési versenyben...
Vettel mekkora ökör volt: mit akart az autóval? Így most jól megszopta, mert Alonso még inkább rájött.
Lotusnál pedig gratulálok a csapatnak, mert zseniális volt a taktika, mint mindig ...
Brawn ügyködése nyomán, és a FIA csókos vonala mentén, zéró büntivel, tk. ott vannak a VBben, pedig közük nem volt hozzá az 1000 kmes tesztig. Gyorsak voltak, de ennyi.
De még 1 hetet várok hogy tényleg így gondoljam.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Amúgy egy rossz vicc volt a verseny, ezekkel a random gumirobbanásokkal.
A Mercinek nagyon megérte a csalóteszt, ez most kiderült.
http://gaborszantai.co.uk/