FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
jaja, 3 ponttal Ferrari elõtt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

"real story behind pirelli..."

😄 <#nevetes1>
Master91
Merci konstruktõrön 2. helyen van már azt hiszem
nearo
Kiminek lassan vb 3. helye is veszélyben van, két merci meg webber nagyon jönnek

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Master91
mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Megjavult.
Most megnéztem, nálam kép sincs szóval ne aggódj. 😄 <#nevetes1>
Figy nem biztos. Felteszik az új gumit akkor bekeveredik oda a mezõnybe. Lotus szarul melegszik vissza, mire észhez tér lehet megelõzik még páran. Nem lehet tudni ott a kavarodásban mi lett volna. Azt hiszem ha bejön, Alonso mõgé keveredett volna. Mögé megkapta volna massát...nem lett volna úgy se jo. Az lett volna a legjobb ha Vettel a fûre huzódik szépen és nincs SC. Na akkor sztem nyer mivel rosberg, alo mondta, hogy mindenképp jöttek volna. Ferrari nem döntött ennyire gyorsan, mindenképp jöttek volna...

Master91
csak nekem nincs hang az online levezetõ mûsoron?
Még a pódiumra is malacképûek jutottak. Ha ilyenek a válogatott modellek, milyenek szaladgálnak az utcán?<#wow3>

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

Mercivel most már komolyan számolni kell. RB-nál ugy tûnik minden rendben, simán gyõzelemre képes az autójuk. Ferrari mintha visszalépett volna egyet Alonsoval esetleg dobogókra jók. Lotus meg kicsit fogatlan kutya. Kimi ügyeskedhet de az 5. 6. hely a reális nekik csak szerencsével juthatnak az elejébe. Ez a Vb is Vettelé lesz. Jelen pillanatban még Hamiltont is veszélyesebbnek érzem mint Alo-t vagy Rai-t. Merci gyors és úgy tûnik összebarátkoztak a gumikkal.

Lotus és a Force India sem állt ma a helyzet magaslatán:S Ellenben a Ferrari kivételesen jól reagált a dolgokra

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mcmoha
Szujó megtalálta Palik régi jegyzeteit és ma azok alapján közvetített. <#eplus2>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

AnuluWork
Ez a Lotusos stratégia pont olyan, mint amikor az olaszok beállnak védekezni 1-0nál, oszt vagy behúzzák, vagy kiegyenlít az ellenfél, és a végén kikapnak. Mindig utáltam, ha az esélyt sem adják meg a másiknak, hogy gyors lehessen. Ez idén a 3. olyan verseny volt, ahol ha cserélnek már jobb a helyzet, mintha nem. Most a dobogó ment el rajta.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

AnuluWork
Csak idegesített. Az ordibáló idiótákat mindig is utáltam, kivétel id. Knézyt a fociban.

ez igaz mondjuk, most is Hamiltont 5. helyen intette le😄D

Ez van mindenki hibázik, nem kéne azért a néhány bakiért rögtön leváltani

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

áhh...picsába Rai egyel kevesebbel megcsinálta volna, mindenkit leszopatott vna ha nincs utolso sc. Mondjuk lehet Vettel akkor sincs meg neki, szal megis csak jobban járt így, hogy kiesett a kisgyerek😄
Szujo meg megtébolyult...üvöltsön persze, de ne akkor mikor egy semmitmondo 3-4. helyért webber elõz egy sutilt aki elkopott gumikon van.
Nem áll jól neki, nem ezt szoktuk meg tõle.

AnuluWork
Egy pontokon mennek el a vébék, szóval nem csodálom, különösen, hogy Vettel kiesett ...

Aha.
Master91
Pirellit leoltották megint helyes 😄 😄
AnuluWork
Az tény, hogy ha a Sas Józsi humoros, akkor a Palik is az.

Két (#139796) Hsz volt...
AnuluWork
Köszönhetõen a FIA langyos büntetésének.

Ha semmi nem jó neked halkítsd le a TV-t. Hihetetlen, hogy egyesek a kommentátoron problémáznak😄

Bár visszajönne Palik akkor mindenki bekussolna és még azok is élveznék a poénos beszólásait, akik azt híresztelték, hogy utálják😄DD<#wave><#puszi>

AnuluWork
Ma sokat hibáztak. Össze-vissza keverték a pilótákat.

Úgy tûnik a Merci / Hamilton lesz Vettel legnagyobb ellenfele a szezon hátralevõ részében.
Nem csak az idõmérõn.
AnuluWork
Akkor megállunk, nem kiprovokáljuk az SCt ...

Én nem értek pár embert, egyszer elkezd üvöltözni Szujó a futam alatt máris szar?😄DD Nem ez lenne egy versenyközvetítés lényege, hogy emelje az adrenalin szintet?

AnuluWork
Végre kiesik a barom Gyula, meg a Mezey, erre jön ez az eddig értelmesnek látszó lény, és újrakezdi?

Kösz, akkor inkább a Váradi "Ferrari"-zása.

Master91
Miért volt ökör? 😄 Mert gyõzelemért ment és nem csiga tempóba? Beszart a teknika, ennyi
pedobear
2013-ban vb. lesz

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

AnuluWork
Sose mondok ilyet, de kimondottan vastag lábúak és csúnyák voltak a brit vörös kabátosok.

Totti5
Va mute gomb a távirányítón. Minden évben, minden kommentátorral ugyan azt kell eljátszani?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

2 kiállásból megcsinálta a futamot és a végén az õ gumija milyen jól bírta már, Rosbergrõl nem is beszélve, aki csak kihúzta a végéig az élen😊

Azon csodálkozom, hogy a Merci még mindig élen van amikor ilyen tájt már jócskán lehagyták õket a fejlesztési versenyben...

AnuluWork
Szujót valaki rúgja tökön! Mit ordibált össze, az idiótája!?

Vettel mekkora ökör volt: mit akart az autóval? Így most jól megszopta, mert Alonso még inkább rájött.

Lotusnál pedig gratulálok a csapatnak, mert zseniális volt a taktika, mint mindig ...

Brawn ügyködése nyomán, és a FIA csókos vonala mentén, zéró büntivel, tk. ott vannak a VBben, pedig közük nem volt hozzá az 1000 kmes tesztig. Gyorsak voltak, de ennyi.

Webber nagyot ment, kár, hogy nem sikerült behúznia.
Webbernek még jön Nürburgring az is az õ pályája

Kirõl,mirõl beszélsz?
Master91
Azt mondom én is, hogy simán behúzta volna ha nem száll el, ez szerintem elõny a tesztbõl.

De még 1 hetet várok hogy tényleg így gondoljam.
pedobear
de idiótán állnak ott azok a randa britt picsák

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

hát az biztos, de azért ne hozzuk már ki, hogy hamilton milyen jól jött ki a mai eseményekbõl, simán nyerhette volna a futamot..

Master91
Rai szerintem úgy be rúg hogy csütörtökig nem fog senkivel se beszélni Lotusból, 1x csak meg jelenik jövõhéten a boxba Red..õõ Lotusnál 😄
Ezek az utolsó körök. <#taps><#taps><#taps>

Amúgy egy rossz vicc volt a verseny, ezekkel a random gumirobbanásokkal.

A Mercinek nagyon megérte a csalóteszt, ez most kiderült.
LotusF1 facebook oldalán elszabadultak az érzelmek 😄

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Neki ( mármint mercinek ) jót tett az teszt :S
Nyert az FIA, ja bocs Mercedes... <#zavart1>
ki ne találd, hogy hamilton mekkora mákos..

sõt 82-ben csak 1-et szerzett és azzal lett vb😄

Botond
Ja, végre izgis volt. Öreg Rosberg 2 futam gyõzelemmel lett világbajnok, ugye? 😊