182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148274 Számomra kicsit érthetetlen döntés. Nem tudom mennyi rálátása van az F1re, én azt mondanám, hogy kb. semmi de hátha egy friss "arc" fel tudja őket rázni és jövőre végre a VBért harcolhatnak. -
#148273 Tehát a hétvégén, Kínai nagydíjon már ez a Marco lesz a boss a boxutcába a Ferrarinál?
Nem tudom mennyi ideje volt erre felkészülni -
#148272 Marco Mattiacci az utód. -
#148271 Brawn-nak jobban örülnék, bár nem hiszem, hogy ezen az éven már bárki is tudna változtatni. Hihetetlen, hogy ezt a tesztelési lehetőséget is, hogy elszarta a Ferrari... Hondahoz nem tudom miért akarna Alonso menni, mert mire sikeres lesz (ha az lesz egyáltalán)az is minimum 2 év. Csak megy az idő. -
IXEMGabeo #148270 ja valaki beszólt egyet, hogy miért ide linkeled:D -
#148269 Nagyon időszerű volt, nem biztos hogy ő tehet a helyzetről (bár sztem van benne része), de ilyenkor ez van és erre is kell készülni.
-
HA Briós jön, akkor lehet hogy végig húzza Alonso 2016ig a Ferrarnál ---> no Mclaren Honda -
#148267 Szegény Alonso... nem fognak jönni az eredmények Briatore-val sem, Kimi nem fog falnak menni, mint a kis Piquet -
#148266 Na ha ez igaz... Mondjuk már ideje lenne megszabadulni attól a fogyatékos tesze - tosza Domenicali-tól. -
#148265 Jó volt az IC futam és végre HD-ben és nem akadozó stream-en és jön Digire a NASCAR is. -
#148264 Road pályákat vegignézem, de az oval nem az én műfajom. Ha már szó van róla akkor jó volt a tegnapi verseny, csak olyan megmozdulások voltak amik java max kamikaze akció volt. Nyilván megelőzte ha éppen nem álltak bele a falba mind a ketten, de aki elől ment az ott végezte. Ezek nálam a sportszerűtlen kategória. Szépen le is amortizálodott a mezőny.
Tegnap viszont ha rohadtul másnaposan és félkómaban de vegignézem mindent ami volt: Wtcc, Sbk, Motogp, Indycar és jól szórakoztam... Soha rosszabb technikai sport hétvégét!
-
#148263 vau-vau?!
ugyan nem gondolom, hogy én voltam, de akár lehettem is. Miért:
Engem pl. érdekel szinte minden technikai autósport, ezért az IC is, ez mindig is így volt.
Ellenben nem érdekel az a fitymálás ami pl. téged is jellemez a témában, gondolok itt a 'tízszer annyiba kerül és tízszer olyan szar' címre ami pl. neked bejön, és az egész F1- való állandó összevetés aminek a magva lényegében csak annyi hogy lehessen műszánakozni.
Számomra ez a visszatetsző, nem is szeretnék ezzel azonosulni, még ha lenne is a témában(IC) véleményem azt nem ilyen társaságban beszélem el.
Az F1 ilyen, és én pl. ilyennek is szeretem (bizony!), vannak dolgok amik nem tetszenek, de magam szórakoztatására nézem és foglalkozom vele, nyilván nem tenném ha sz@rnak gondolnám. Tehát ja, érzékenyen érint ha megpróbálják manipulálni azt amit én is frankón el tudok dönteni, miszerint mire fordítok időt és energiát.
Ne itt keresd a szemellenzőt...valahol ott lehet nálad.
-
#148262 Mikor jeleztem idén a Digisport adja az IC-t hátha valakit érdekel, volt is vauvau szemellenzősök részéről. -
IXEMGabeo #148261 Montoya egykori f1-es a 4. lett végül, de itt van Bourdais és Sato is...és persze Wilson is -
IXEMGabeo #148260 azta kiesett az 1.?:D Conway vezet -
IXEMGabeo #148259 Montoya 5. helyen volt-e már ilyen előkelő pozícióban:D -
IXEMGabeo #148258 Scott Dixon vezet -
#148257 nem, nem fricska, semmi ilyesmi ! -
IXEMGabeo #148256 értem a célzást:D kis fricska a Ferka drukkereknek;):P -
IXEMGabeo #148255 Ferrari!!! -
#148254 Tök fura egy piros 1 üléses autót az élen látni :D
-
#148253 Lesz még 10 kör sprint. -
IXEMGabeo #148252 neked is műholdas van?:D sztem nagyon fasza mozi a kép -
#148251 ú olyanom van :D Sport1-en boxról kapcsoltam el, remélem meg is érte! köszi! -
IXEMGabeo #148250 na ezt visszalesem:D
OFF: amúgy szegény Norbi is megszívta az utolsó előtti körben:S -
#148249 Digisport 1 -
#148248 Gondolom nem TV-be nézed :/ -
#148247 Indycarban nagy a buli. Első három most zúzta le egymást, mondjuk durva mennyi amatőr megmozdulas van. Úgy lökik ki egymást mint ha kötelező lenne. -
#148246 majdnem triwide volt a végén :D -
#148245 A végén talán neki volt a legjobb tempója.
...de az a srác aki az utcsó kanyarban bepróbálta a két autós előzést...ssszz -
#148244 rajtnál visszaesett nem is keveset..szépen jött fel. Grat a 3. helyéhez! -
#148243 KPT utolsó 2-3 körben 2-t előzve 3. -
#148242 mai:
-
#148241 Győztes csodák - Mercedes W196 -
#148240 Mosley: Én szeretem a V6-os turbókat -
#148239 ez is tegnapi:
-
#148238 Ezen gondolkoztam én is, hogy ha megfékezte volna akkor Kevin elszáll egyedül.
De lehet hogy nem lehetett,..valszeg azért Tomi is adott a tempónak hogy eszébe se jusson próbálkozni,..de eszébe jutott, marha nagy hülyeség volt Giovesi-től...pedig jó véleménnyel voltam róla.
..ha pedig nem tudta megfékezni, akkor a Tomi legjobb dolgot tette, mert így sérült a legkevésbé az autó. -
#148237 -
#148236 te láttad mennyivel akarta az a szerencsétlen bevenni a kanyart?KPT rutinja épp csak ahhoz volt elég,hogy össze ne ütközzenek,ahhoz még nem h.korábban fékezzen és hagyja elszállni a srácot egyedül... -
#148235 Nem volt kilökés, szimpla balszerencse, ez sima versenybaleset.