FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szújónak tudnia kéne mikor van frankó elõzés és mikor amolyan lekõrözés egyszerûségû. Szerintem tudja is, épp ezért rájátszott.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Több másodpercel gyorsabb friss gumik vs 20 körös használtak. Ha még a Vb cím múlott volna rajta el is fogadnám, de így...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Alapvetõ anyagi problémák vannak a Saubernél, amik nyilván nem idén kezdõdtek, csak most jöttek nagyon a felszínre.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy jó sportriporter és kommentár ismérve hogy beleéli magát. Szujó ott volt, beleélte. Ez a természtes. Akinek nem tetszik kapcsolja ki a TVt és nézzen jógát.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
És nem feltétlen Monisha az oka, hogy így állnak. Egyszerûen Matt Morris hiánya érezhetõ, ennyi számít egy nívós mérnök v. tervezõ...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Newey: Nem gondolkoznánk ennyit, ha valaki megsérült volna
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
"Nulla tenaci invia est via"
De:
-minden csapat csinál pálya bejárást, nyílván látták õk is ezt, pilóták is csak oda mentek meg nézni / vagy legalább mérnökök
- nem tudom mennyire mentek rá a zöld részre
- miért csak 4 +1 autó volt akkor, miért nem több?
Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a visszajelzést a Brit Nagydíj közvetítésével kapcsolatban. Az interaktivitás híveként ilyen esetekben sem zárom magamra az ajtót, hanem szembenézek a kritikákkal. Hiszem, hogy csak így tudok fejlõdni, illetve így tudunk egyre színvonalasabb mûsort készíteni hétvégérõl-hétvégére. Levontam a tanulságokat, de azt nem tudom megígérni, hogy 37 évesen megváltoznak alapvetõ, meghatározó személyiségjegyeim. Mint ahogyan azt is tudom, mindig, mindenkinek lehetetlenség megfelelni. Illetve dehogynem, csak azt jellegtelenségnek hívják. Köszi mindenkinek, aki kulturáltan véleményt nyilvánított. Mostantól gõzerõvel készülünk a Német Nagydíjra!
Szujó Zoltán
Respect neki <#eljen>#eljen>
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Azért ezt nem kellett volna teszteljen a Pirelli, ha akar - de ne a feltörekvõktõl vegye már el a lehetõséget!
Kapott 2x3 napot a Pirelli, ha annyi nem elég neki, akkor.... menthetetlen...
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Rajtot, most szépen összehozta a finn, de egy fecske nem csinál nyarat.
http://gaborszantai.co.uk/
1993ban baromi szar volt az autó, és Senna mégis nyert vele párat.
Az FIA ezentúl nemcsak megengedi az idei autóval történõ gumitesztelést, hanem már az utolsó futamot, a Brazil Nagydíjat követõ 2-3 napos tesztrõl egyeztetnek a csapatok, amit közvetlen a futam után, de már a 2014-es gumikon teljesítenének.
Ezzel az is eldõlni látszik, hogy a Pirelli marad az F1 gumiszállítója 2014-tõl.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ellenben, ha változtattak is valamit, akkor a Toro Rosso és a Force India valamit jól csinál, mert ezen is és azon is erõsek.
Szóval nem kell túlragozni.
Red Bull és Mercedes jól dologozik.
Ferrari és Lotus szarul.
Force India és Toro Rosso konstans kiemelkedõ.
McLaren-nek, Sauber-nek, Williams-nek harangoztak erre az évre (is).
http://gaborszantai.co.uk/
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Vagy hogy mercedes titokba tesztelt ?
Mert gondolom elsõ sorban erre gondolt Serginho
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Egyéni is, csapat is.
A hírek szerint a McLaren és a Sauber is talált kevlár maradványokat a defektes gumijain, az acélszálakat viszont még a SkySports is kereste tegnap a helyszínen, merthogy a roncsolódott gumikon nem volt nyomuk. Egyelõre nincs több bizonyíték, de érdekes a helyzet.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem baj majd az indexnél mindig megírják minden verseny után 1 nappal, h most épp mi miatt nem nyert Kimi. <#vigyor>#vigyor>
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Erre egy speciális géppel felmaratták megint rámentek tesztelni ekkor mondták a Firestone gumik (amik valójában Bridgék csak a nevet megtartották)nem jók ehhez a felmart felülethez, erre gyártott a Firestone egy új keveréket..megint teszt és ekkor mondták a versenyzõk így már ok.
Ezt a változást ugyebár a Bridge megkapta azidõtájt, különben õk sem indulnak.
Most az lehetne a megoldás ha csapatok részérõl 1 autóval mindenki tesztelhetne a Pirellit, mert úgy marha nehéz gyártani/fejleszteni gumit az állandó Eccleston és FIA elvárásoknak, ha teszt tilalom van.