FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan veszed, hogy beleélte és nem rájátszott. Merthogy nekem annak tünt. Tudod miért? Mert a pályán 2 nem egyenlõ feltételekkel versenyzõ pilóta küzdött, ráadásul a küzdött is erõs mivel egyszerûen simán elõzött webber és alonso is.
Szújónak tudnia kéne mikor van frankó elõzés és mikor amolyan lekõrözés egyszerûségû. Szerintem tudja is, épp ezért rájátszott.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

V43 1105
Egyszerûen kicsit szerintem idén többet vártak mint amit letettek az asztalra, tavalyi évben Perez megmutatta, hogy az az autó jól sikerült konstrukció, most hogy nincs mit villantani a szponzorok sem tolonganak gondolom ...

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Kit--Kat
Nem lenne ezzel baj, de nekem túlságosan erõltetettnek tûnik és tényleg abnormális hangon csinálta. Arról ne is beszéljünk, hogy ok nélkül.
Több másodpercel gyorsabb friss gumik vs 20 körös használtak. Ha még a Vb cím múlott volna rajta el is fogadnám, de így...

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Jó eredményekkel sem lennének sokkal elõrébb. Lásd a Lotust....

Alapvetõ anyagi problémák vannak a Saubernél, amik nyilván nem idén kezdõdtek, csak most jöttek nagyon a felszínre.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Már megint kezdi fikát a sok értelmifogyatékos? bele sem merek gondolni mit irogathattak 😞((

Egy jó sportriporter és kommentár ismérve hogy beleéli magát. Szujó ott volt, beleélte. Ez a természtes. Akinek nem tetszik kapcsolja ki a TVt és nézzen jógát.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

😞(( Pedig bírom a csapatot...

És nem feltétlen Monisha az oka, hogy így állnak. Egyszerûen Matt Morris hiánya érezhetõ, ennyi számít egy nívós mérnök v. tervezõ...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

pedobear
A német Bild értesülései szerint a svájci Sauber istálló anyagi helyzete annyira rossz, hogy már Nico Hülkenberget sem tudják fizetni.

Newey: Nem gondolkoznánk ennyit, ha valaki megsérült volna

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
Ez nagyon gyenge 😊

Master91
Magyarázható lenne, csak nehogy mese legyen.
Szabi
egyébként nem értem, hogy miért arra játszanak hogy gyoran fogyjon a gumi... csináljanak olyat ami kibír egy versenyt, az utolsó néhány kõrben szép nagy csaták lennének a jól gumispórolók és mindenki más között 😄

"Nulla tenaci invia est via"

passatgt
Levágják simán úgy, hogy a bal oldali kerekek a zöld betonon vannak, viszont ha picit lecsúszik az ívrõl, akkor az oldalra csúszás miatt a gumi oldalfalába belevág a kerékvetõ oldala. Gondolom 99%-ban nem csúsznak le az ívrõl, aki meg nekiment az beszopta, ennyi

Master91
Nem kis szint különbség.

De:
-minden csapat csinál pálya bejárást, nyílván látták õk is ezt, pilóták is csak oda mentek meg nézni / vagy legalább mérnökök

- nem tudom mennyire mentek rá a zöld részre

- miért csak 4 +1 autó volt akkor, miért nem több?
passatgt
Mondtam én:

passatgt
szóval most kiabálni fog megint vagy nem?😄

Igen, az éremnek mindig két oldala van, ezért is mondtam, hogy ez csak statisztika.
Bandee1987
Boxutca facebook faláról:

Sziasztok,
köszönöm mindenkinek a visszajelzést a Brit Nagydíj közvetítésével kapcsolatban. Az interaktivitás híveként ilyen esetekben sem zárom magamra az ajtót, hanem szembenézek a kritikákkal. Hiszem, hogy csak így tudok fejlõdni, illetve így tudunk egyre színvonalasabb mûsort készíteni hétvégérõl-hétvégére. Levontam a tanulságokat, de azt nem tudom megígérni, hogy 37 évesen megváltoznak alapvetõ, meghatározó személyiségjegyeim. Mint ahogyan azt is tudom, mindig, mindenkinek lehetetlenség megfelelni. Illetve dehogynem, csak azt jellegtelenségnek hívják. Köszi mindenkinek, aki kulturáltan véleményt nyilvánított. Mostantól gõzerõvel készülünk a Német Nagydíjra!
Szujó Zoltán

Respect neki <#eljen>

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

HTS s3rg1nh00
nyerni akar,és pont ezért nagy dilemma...az autó kétségtelenül gyõztes,viszont valószínûleg a szabadságából sokat kellene áldoznia...Kimi is õrlõdik szerintem,de a nyerni akarás gyõzni fog benne.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

AnuluWork
Sajnos, nem fog odamenni Vettel mellé, ahogy Alonso mellé is inkább a pösze kellett, még koponyasérülten is ...

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Jah csak azt is nézd h schumi milyen technikával dolgozatott😄 2002 környékén alázott a ferkával. Mindig P1-be autózott szinte senki se zavarta és megbízható volt a ferrari. Rai meg rendszeresen 5tõl lefele indul parádés elõzéseket csinál...plusz Lotus nem egy világverõ gép.

Magic Boy
Az FIA gumitesztté nyilvánította a fiatal versenyzõk tesztjét

Azért ezt nem kellett volna teszteljen a Pirelli, ha akar - de ne a feltörekvõktõl vegye már el a lehetõséget!

Kapott 2x3 napot a Pirelli, ha annyi nem elég neki, akkor.... menthetetlen...

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Totti5
Hírtelen? nekem nem úgy tünik. Szépen javultak év eleje óta. Végre megtalálták a helyes utat, de azért messze nem dominálnak😊 idõmérõn látszik hogy az autó gyors! Az pedig nem a gumi érdemes. Láthatóan erõsebb az autó és a csapat mint amióta önálló csapat a Merci. Nyerõképes is lehet, de ahhoz még le kell futni pár versenyt. Sok csapat a hõmérséklet csapdájában van, az pedig hogy 1-1 futamon jól mennek, nyernek majd kb sehol nincsenek. Red Bull erõs, Merci erõsnek tünik, Ferrari most nincs versenyben, de bármi lehet.

Totti5
Ha nem Kimi és nem is az aktuális 3 élcsapat egyik pilótája lenne ott, akkor a Lotus kb képernyõre sem kerülne. Lassú az autó. Kimi => RB. Itt a lehetõség. Ha az árban meg tudnak egyezni kétlem hogy bármi akadálya lenne. Mindenki nyerne az üzlettel. Egyedül a Lotus fog veszíteni, de tudni kell váltani. Hamilton is megtette bejött neki. Alonso is megtette bejött neki. Itt az ideje Kiminek is.

És az idõmérõvel.
Rajtot, most szépen összehozta a finn, de egy fecske nem csinál nyarat.

http://gaborszantai.co.uk/

AnuluWork
Egyébként alapszabály: a McLarent sose írd le!

1993ban baromi szar volt az autó, és Senna mégis nyert vele párat.

AnuluWork
A Lotusnál a taktikával van gond és a kerékcserével, de ezeken a területeken nagyon.

Dietrich
Gábor Wéber
Az FIA ezentúl nemcsak megengedi az idei autóval történõ gumitesztelést, hanem már az utolsó futamot, a Brazil Nagydíjat követõ 2-3 napos tesztrõl egyeztetnek a csapatok, amit közvetlen a futam után, de már a 2014-es gumikon teljesítenének.

Ezzel az is eldõlni látszik, hogy a Pirelli marad az F1 gumiszállítója 2014-tõl.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Lehet összeeskövéselméleteket gyártani, de a Ferrarinál beismerték, hogy a fejlesztések nem sikerültek, a Lotus önmaga paródiája.

Ellenben, ha változtattak is valamit, akkor a Toro Rosso és a Force India valamit jól csinál, mert ezen is és azon is erõsek.

Szóval nem kell túlragozni.
Red Bull és Mercedes jól dologozik.
Ferrari és Lotus szarul.
Force India és Toro Rosso konstans kiemelkedõ.
McLaren-nek, Sauber-nek, Williams-nek harangoztak erre az évre (is).

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Master91
Hogy javultak az arra vezethetõ vissza hogy a pirelli lehet módosította titokba a guminak 1-2 dolgát?

Vagy hogy mercedes titokba tesztelt ?

Mert gondolom elsõ sorban erre gondolt Serginho
Firerock
Úgy látod hogy õk nem javultak fel az elmúlt 2-3 versenyen?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Master91
?
Firerock
És a RedBull

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Más kérdés, hogy a nagy többség leköpdösné õket miatta.
Ha elkezdik gyõzelmekre váltani az idõmérõs tempót simán meglehet a VBjük.
Egyéni is, csapat is.
HTS s3rg1nh00
+ annak is rájöttünk az okára,miért javult fel hirtelen a Merci...

Ha suttyomban változtattak a gumik szerkezetén az gyönyörû.
HTS s3rg1nh00
WG:
A hírek szerint a McLaren és a Sauber is talált kevlár maradványokat a defektes gumijain, az acélszálakat viszont még a SkySports is kereste tegnap a helyszínen, merthogy a roncsolódott gumikon nem volt nyomuk. Egyelõre nincs több bizonyíték, de érdekes a helyzet.

HTS s3rg1nh00
ezt most úgy írtad,mintha MC tehetne róla hogy 3 éve csak tárgyalnak de nem jutnak fõszponzorhoz.btw nem hiszem,hogy a tavalyi pilótapáros sokkal jobban szerepelne az idénre elfuserált autóval (aminek ráadásul a hírek szerint a fejlesztését is befagyasztották).

V43 1105
True story, bro.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
pedobear
Kellett nekik elengedni a két pilótát. Ez az indiai nõ el fog cseszni mindent. Sauber úrnak nem kellett volna átengedni az irányítást.

"Kimi ügyeskedhet de az 5. 6. hely a reális nekik csak szerencsével juthatnak az elejébe."

Nem baj majd az indexnél mindig megírják minden verseny után 1 nappal, h most épp mi miatt nem nyert Kimi. <#vigyor>
Armagedown
A traktorkerék volna a legjobb, kibírná az egész szezont

Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!

passatgt
tömör gumi kellene, mint a régi bicikliken

Master91
Hála égnek, már csak a kutyát kéne valami kislánynak adományoznia és fellélegzek
Master91
AnuluWork
Dietrich

AnuluWork
Valaki szakértette valamelyik görbe tükörben a fordítva felrakott gumikat. Azzal az elmélettel mi van?

Dietrich
2005-ben újra aszfaltozták Indianapolisi ovált. Áprilisban jó nékány Indys csapatot megkértek teszteljék milyen..válasz nagyon csúszik.
Erre egy speciális géppel felmaratták megint rámentek tesztelni ekkor mondták a Firestone gumik (amik valójában Bridgék csak a nevet megtartották)nem jók ehhez a felmart felülethez, erre gyártott a Firestone egy új keveréket..megint teszt és ekkor mondták a versenyzõk így már ok.
Ezt a változást ugyebár a Bridge megkapta azidõtájt, különben õk sem indulnak.

Most az lehetne a megoldás ha csapatok részérõl 1 autóval mindenki tesztelhetne a Pirellit, mert úgy marha nehéz gyártani/fejleszteni gumit az állandó Eccleston és FIA elvárásoknak, ha teszt tilalom van.