182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Már összehozott 1x. :D -
engem mondjuk hidegen hagy kimi, de nem hiszem, hogy ő ilyet össze tudna hozni.
szerinted ez forma 1-es pilótához illő szint? az agyhalott amcsi kertvárosi anyukák szoktak ilyet csinálni, hogy hátrafordulnak a gyerekhez vezetés közben, aztán tekerik a kormányt.
pásztorkánk alól meg elfogyott az út, ő meg kanyarodott tovább, rofl. -
Christian Horner tisztában van vele, hogy hol maradnak le a Mercedesektől a sanghaji pályán. „Tudtuk, hogy a 3-as szektor lesz ezen a pályán az Achilles-sarkunk, ez még ilyen körülmények között is igaz volt. A sebességünk az egyenesben nem olyan jó, mint a Mercedeseknek, nagyjából 7 tizedmásodpercet veszítünk ott körönként” – árulta el a Red Bull csapatfőnöke.
Horner nem a levegőbe beszélt, a sebességmérésből kiderült, hogy az időmérőn a pálya hátsó egyenesében – amely 1170 méteres hosszával a szezon leghosszabbja – a Mercedesek kereken 20 km/ó-val nagyobb sebességet értek el, mint a Red Bullok. Előbbi csapat volt a leggyorsabb, utóbbi pedig a leglassabb a mérési pontnál. -
Ja, ha Kimi babrál és bassza telibe a falat az vagány dolog mi?..
Maldonado szétesett totálisan, ami érthető is, hiszen egy romhalmaz csapathoz szerződött. A Williamsnél sem volt egyszerű, de végre volt egy kellően agresszív (néha túlságosan is) pilóta a mezőnyben.
Anno a Hamiltonos incidense miatt utáltam, de én továbbra is egy Montoyát látok benne, és nekem hiányoznak az ilyen pilóták a mezőnyből.
Sajnálom ezt a szerencsétlent.
-
ez tényleg egy kretén, erre már nincsenek szavak...
http://sportgeza.hu/forma1/2014/04/19/egy_igazi_hubazz_pillanat_maldonadotol/ -
14:00-tól eurosporton KPT versenye!
tegnap övé volt a legjobb idő.
nagy kár, hogy itt tud csak indulni és nem GP2 vagy WSR 3.5-ben, mert innen nagyon kilóg és felfelé. -
Volt már 7xes is, úgyhogy szerintem ha tenni kell, akkor a németre tesznek, bár már az is volt. Dilemma. :D Békén fogják hagyni őket az utolsó versenyig. Max. megint Vettel nyer! :D -
egy ideig engedik őket versenyezni tiszta lapokkal,aztán június környékén már eldől,melyik mehet a VB-ért. Rosszul nem jár a Merci semmiképpen,vagy lesz egy kétszeres VB-jük,vagy egy német,német csapatnál -
Nem egy időmérőn múlik. Ráadásul - egyelőre - Rosberg vezet 11 ponttal. :) -
Chris Lowe #148473 Szerintem rosbergnek is annyi. Hami jobb ez kiderül. Ha nem áll meg az autó hami alatt akkor ő a favorit. Viszont vettelt keményen ráncigálja ricciardo. Az izgalmas kettős! -
jól mondja Wéber Gabi,idén eddig minden együttvan Hamiltonnál,hogy végre megint bajnok legyen,remélem sikerül neki,de azért ne utcahosszal nyerjen mint Vettel,legyenek izgalmak -
na ismét Hami pole,Ricciardo-nak nagy gratula!!
Kiegyeznék holnap egy Lewis-Ricciardo-Rosberg hármassal a dobogón :) -
Ráadásul egy kört töltődnek az extrák, egy kört nem. Amikor gyors körön lennél és bekavarnak, akkor várhatsz két kört, hogy ismét ideálisak legyenek a körülmények, de esőben???
Nem is értem miért mondják Szujóék mindig, hogy elrontotta, de van még egy köre dolgot. Tavaly ja, idén már nem. -
Ne legyetek már ennyire 1xűek, bakker! :D
Ha ez száraz időmérő, igazad van, de esőben??? Hol kevésbé esik, hol jobban. Valakin kék, valakin zöld gumi van. -
Egyszer volt száraz időmérő, ahol pont verte Alonsot ... -
Chris Lowe #148467 Ugyanmár... Volt 15 perce összerakni egy alonso körüli időt... Oké egy ilyet elbaszott neki massa... És a többi?
Ő a mclarenben volt a legjobb máig nem értem a ferraris szerződést, ok ott lett bajnok de az már leszállóág volt, sok a csalódás abból az időből. Aztán a lotusban hozta a tudását versenyen, megint jó volt látni őt. Ez az új ferka szerződés a pályafutása megpecsételése...simán leszállóág. -
Chris Lowe #148466 Amióta raikonnen visszatért, képtelen egy normális időmérőt összehozni, első 5-ben talán kétszer volt. Simán pénzt lehet tenni, hogy alonso veri időmérőn, esőben pláne, végülis a lotusban grojean is jópárszor elkapta. Jövőre a Honda helyében erősen gondolkodni kell alonso szerződtetésében, egyedül benne látom az erőt a világbajnokok közül. -
Alonso amúgy megkapta az összes fejlesztést Kínára, Kimi nem. -
Pöcsszopó Massát elengedte gyors körön - mondtam is a nejemnek, hogy figyeld meg, Massa keménykedni fog, és lőn -, majd amikor Kimi ment gyors körre, Massa elkezdett geciskedni. Ott ment el a Q3. Nem csodálkoznék egy Massa büntin ... -
Raikkönen botrány szar amit idén csinál eddig,ennyire beleszarik az egészbe? -
gg01 #148462 Kínai Nagydíj Élő közvetítés Sanghajból ; szombat 07:45 Időmérő edzés ; vasárnap 08:30 Futam
Forma-1 online is nézhető: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldről is ) .
<<< Reméljük valami felrúgja az új üzemanyagspórolásos szabályt :) >>>
-
Csak nem Maldonado Lotusa?
-
micsoda képet választottak... :DD
-
Kár röhögni rajta. Ha nincs ez a debil, ezek a képen ma munkanélküliek. -
T O M #148458 A csúcson kellett volna abbahagynia. -
hát a stresz a venezuelai pénz váltási buliból ki hat rá :D -
Azért 2012be nyert egy futamot. Aztán utána szépen lassan megindult a lejtőn :D -
a csapat reakciója :)
Biztos nem a pénze miatt szerződtették áá dehogy :) a tehetsége miatt -
Jól benézte... -
Ez nem az volt, amikor az aktív kerékfelfüggesztéssel voltak gondjai a Ferrarinak? -
boxbejáratot is benézte -
régebben a Nascart is azért szerettem nézni, mert látványos versenybalesetek voltak benne:) -
Ó, az a fránya karma
-
Ezt nézzétek :DDDDD
-
A boxkijövetel - ahogy a bemenetel - mindig állandó téma lesz.
-
http://sportgeza.hu/forma1/2014/04/18/maldonado_reprodukalt_az_f1_legkinosabb_bukasat/ -
-
Ott is terhes a neje. :) -
Grozsan megnyugodott... higgadt, gyors és fejben összeszedett. Maldonando láthatóan sosem fog megváltozni hisz nem érti az egészet. -
:D