FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zzeN
Másodperceket lassul az F1 jövõre

"Sokat változik a szárnyak kialakítása a légellenállás csökkentése miatt. A légellenállásból muszáj faragni a takarékoskodáshoz, bele kell férni a versenyenkénti százkilós benzinkeretbe."

Jajj de várom már! (not)

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Master91
Szeretem, bármilyen alregre valaki rá köpi hogy Kocsis-Ambrus....ennyire szakértõk vagytok ,vagy csak random gondoljátok ?
V43 1105
Kocsis .. Ambrus .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nightt
Trollll<#mf1>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Köszönöm!
És mindenkinek aki gondolt rám.
Hú fiúk, nem tudom mondtam e már de kaptam egy jó kis Infinity-t a cégtõl, 420 lóerõ, és az én nevem viseli (Vettel Edition)
Bejáratós még, de azért elforgattam párszor tiltásig <#buck>
Na mennem kell a barátnõmért mert mindjárt vége a jóga gyakorlatának, most megnézzük mit tud a kicsike a sztrádán 😊
kicsit megleckéztettem 😉
cement
vótmá?😄

respect to the man in the ice cream van

AnuluWork
😄

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Vergne kereke éppen akkor robbant fel, amikor elõtted haladt. Ideges voltál?
„Egyértelmû, hogy nem volt egy ideális helyzet, hiszem a törmelékek eltalálták a sisakomat, a kockázat azonban a versenyzés velejárója. Nem Vergne hibája volt és szerintem nem is a gumiké, mert ha az ember a penge élén táncol az összes kerékvetõn, ahogyan azt mi tettük az elõzõ versenyen, akkor teljesen mindegy, hogy milyen gumi van az autó, ezek a dolgok megtörténhetnek. Ez az egész egyébként nem befolyásolta a versenyemet.” (Kimi)

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
csak behugyozott
Master91
Csapatok véleményére kíváncsi lennék, de sztem kussolnak és örülnek hogy tesztelhetnek majd.
Dietrich
Isten éltesse Vettelt 26. születésnapján!
remélem idén meglesz a 4. VB címe is. 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

AnuluWork
Vagy mert tényleg így van.

pedobear
A Pirelli tegnap kiadott jelentése szerint a bal hátsó gumikat érintõ sorozatos defektekért nagy részben a csapatok a felelõsek. Paul Hembery leszögezte, nincs konfliktusuk az istállókkal. Pirelli: nincs konfliktus senkivel

Szépen hárítják a felelõsséget... olasz módra

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
A pályarekordot Michael Schumacher tartja 2004-bõl, ideje 1 perc 29,468 másodperc.

pedobear
Németország is egy fontos állomás a Forma-1-es versenynaptárban. Sok pilóta kerül ki ebbõl az országból és több istállónak is itt található a fõhadiszállása. A Nürburging egy történelmi pálya, s mivel már csak egy németországi futamot rendeznek egy évben, s a helyi kedvenc Sebastian Vettel vezeti a világbajnokságot, ráadásul a Mercedes is egyre jobb (az ominózus pirellis tesztelés óta), tömött lelátók várhatók a hétvégére. Bár a németek nagy Forma-1-es idolja, Michael Schumacher már nem tagja a mezõnynek, mindig emlékeztetni fog rá az „S” betût formázó 8. és 9.-es kanyar, amelyet Schumacher S-nek hívnak.

pedobear

Szabi
beázik a gép ? 😄D

"Nulla tenaci invia est via"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

http://gaborszantai.co.uk/

mi értelme ennek a lovagi páncélnak?
Master91
Master91
Try again 😄
AnuluWork
Imádom az sgt ...

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
+ olyat amibõl nem repülnek körömnyi nagyságú darabkák szana szét, nevetséges hogy nézki fél óra aktív autózás után a pálya...

nem is kopik, hanem lebomlik a futó felületrõl a gumi oO
AnuluWork
De akkor ne írogasson már Massa olyanokat, hogy életveszély, meg hasonlók, miközben szar volt a kerékvetõ, és fordítva tették fel a gumit.

Amúgy simán le lehetne mérni, nem büntetni. A Pirelli beszínezné az oldalakat, pk. kék pötty a jobb oldalin, piros a bal oldalin.

Kb. így. 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Dietrich
csak azt akartam ezzel, hogy sosem szerencsés az ilyen cserebere versenysportban.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Tessék olyan gumit gyártani, ami gyorsak kopik, de extrém esetben sem esik szét...

A technológia rendelkezésre áll.

Ha nem megy, akkor tessék visszahívni a Michelint, vagy a Bridgestonet.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
Hmm, ha valóban így van hogy felcserélgették akkor nyertek egy ingyen tesztet 😄
De ott oválról van szó ahol még jobban kijött ez a gond.

Dietrich
Silverstone-ban felcserélték a hátsó gumikat, a jobbost tették balra és fordítva

sokan nem tudják mert nem foglalkoztak vele anno, hogy Zanardinak a Lausitzringi balesetét is ez okozta, hogy megcserélték a gumikat majd ennek hatására csúszott ki a pálya ívére.

AnuluWork
"'Állítjuk, hogy gumijaink biztonságosak, ha megfelelõen használják azokat. Silverstone-ban felcserélték a hátsó gumikat, a jobbost tették balra és fordítva, de ennek jelentõsége van az oldalfalak terhelésének szempontjából. Az istállók ezt a hatást alulbecsülték, és mi, a Pirelli is, mivel nem tiltottuk ezt meg. Hozzájárult a hibákhoz az ajánlottnál alacsonyabb guminyomás, a kerekek extrémre beállított dõlésszöge, mindez a megszokottnál magasabb kerékvetõk, különösen a négyes kanyarban lefektetettel együtt okozták a defekteket. A Német GP-n a helyzet megoldására az eddigi acélbetétes helyett kevlárbetétes gumikat szállítunk, amiket a kanadai edzésen már kipróbáltunk. A Magyar GP-re pedig visszatérünk a 2012-es gumistruktúrára a 2013-as gumikeverékekkel kiegészítve azokat. Ezeket az abroncsokat a fiatalpilóta-teszten próbáljuk ki, amin az állandó pilóták is részt vehetnek a FIA engedélyével' - áll a kommünikében. (A felcserélt gumik problémáját és hatását az Indexen Wéber Gábor szakértõ már a kanadai futam elõtt felvetette.)"

Na pont erre gondoltam pár napja!

pedobear
<#taps>

Dietrich
Hitleres videó nincs még? :p

ez kurva jó😄DDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Szabi
a pályán kéne menni nem a rázókövön kívül, akkor nem lyukadna ki 😉

Magnum PI
Gyorsan kopó gumikat kértek, nem gyenge szerkezetût. Attól, hogy gyorsabban kopnak nem kéne felrobbanniuk.

Szabi
merthogy teljesítették amit kértek tõlük ?

pedobear
A Pirelli-t kéne megbüntetnie a FIA-nak

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

<#nevetes1><#hehe>
Ég és föld a tavalyi és az idei kocsi között, kb. mint a Mclarennél.

Nagyon mellélõttek. Pedig a karcsúsított oldaldoboz miatt mindenki õket tartotta a titkos befutónak év elején.
Kit--Kat
Eddig sem tolongtak, a BMW kiszállása óta nincs fõszponzoruk.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

pedobear

AnuluWork
Szerintem az egy kamu, hogy rá is gondoltak ...

Egyértelmû

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Count Adyn
Szerintem is kicsit sok volt, teljesen rendben van egy kis üvöltözés de 30 másodpercen túl már zavaróvá válik, ám még igyis inkább õt hallgatom mint Gyulánkat visítani😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Szerintem Szujó nem is maga az elõzés miatt volt ki, hanem mert régen volt olyan, hogy az utolsó 6 körben dõl el a pódium sorsa. Nem lehetett tudni, meddig jut el Webber, Alonso a frisebb gumikon, hány ember mellett mennek el. Ja, és a háttérben volt egy Hamilton is, aki kopott gumikon is majdnem megverte Alonsot. Még egy kör, és Webbo, Nico, Lewis a sorrend. Na szerintem ezért örjöngött.
Talán kicsit sok volt, én élveztem, bár az tény, visszanézve este a futamot, az zavart, hogy azért Alonsot kicsit kiemelten kezelte érzésem szerint.