182110
  • IXEMGabeo
    nálam a hiszti és a helyzetjelentés mást jelent...egyik évben talán 2 éve pont egy SC-os esetnél valóban rinyált Vettel, de 1-1 alkalom volt és gyorsan elfelejtették az emberek annyira jelentéktelen volt...

amikor szar volt a BMW Kubica is az asztalra csapott, Alonso is folyamatosan ezt csinálja a Ferrarinál...amikor a Mclarennél Button véletlenül gyorsabb volt nagy különbséggel időmérőn (2012 Spa) akkor pedig Hamilton hisztizett (az annak volt nevezhető) sőt a frusztrációját kifejezte a twitteren is...Alonsocskával együtt pont ezért celebkid...mindent kitesznek még azt is, ha szartak egyet...

de Vettelre pont ez nem jellemző, ezért is bírom
  • kifli
    szerintem lehet normális hangnemben is fórumozni...
  • kifli
    jaaaaa, hogy te nem tudsz semmiről, akkor az nincs. OK
  • Dietrich
    én még motorversenyen is voltam a Népligetben.

Montoya szerint Haas Formula 1-es projektje őrültség

• Master91
    Unjuk az orbitális fasságokat pl.
  • Totti5
    Akkor nincs miről beszélni. Én a semmiről nem tudok, a te képzelgéseidről meg nincs értelme. Szerintem erről ennyit.
  • kifli
    Ok, akkor nem mondta azt amit bejátszottak, vettem kapitány :DD
    Nemértem miért csináltok vallási harcot a témából...
  • kifli
    nem lovagolnék rajta, nem is volt annyira tragikus. Példát kértetek, hogy mikor hisztizett, írtam kettőt, de ez sem volt elég nektek. Nem volt hűdenagy beszólás, de hisztinek hiszti.

Arra nem érdemes a téma, hogy most visszakeressem és szószerint idézzem, ti fújjátok csak fel...
  • Totti5
    Csak szólok hogy a rádió forgalmazésból a show érdekében kepunk 1-1 elszólást vagy érdekességet, aki ebből leszűri az egészet az nagy látnok lehet. Nade te olyanokat látsz bele ami nincs.
  • kifli
    A hiba jelentése, és a csapatnak tett nyilvános szemrehányás nem ugyanaz.
    A hibajelentés rész az, hogy: nincs erő a motorban
    Az hogy: srácok ez így nem mehet tovább kvázi azt jelenti a faszom ki van veletek, már nem hibajelentés.
  • Totti5
    Mit mondott pontosan Vettel ami ennyire tragikus volt? kérlek idézd, keresd vissza ( szóról szóra ), mert nekem már nem rémlik, annyira nem volt fontos hogy ezen lovagoljak jó ideig. Más különben ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.

Amúgy érdekes, hogy amikor Vettel volt az élen az volt a baj és azért ment a szófosás, most szó nincs róla, nem tényező és most sem képesek egyesek leszakadni róla. Persze az utálat határtalan, mindig és mindenre lehet.

• Master91
    Komolyan nem tudlak hova rakni. Trollkodsz vagy tényleg nem vagy tiszta?

Baj van a kocsival, és ne mondja meg a rádión hogy "srácok ,szar a gép, xy nem megy , stb stb " mert néhány debil ezt sírásnak tekinti?

De minek beszéljék meg 4 szem közt? Majd ha bement a boxba, és végi gondolták hogy mivan, meg beszélik.

Áh nem is írok semmit. Borzasztó.
  • kifli
    Mi olyan érthetetlen abban amit mondtam? Én nem értem te mire gondolsz. Nyilván azt nem tudom, hogy mikor mit beszéltek futamon kívül, illetve az egész futam során sem hallom végig a beszélgetéseket, de ez a beszélgetés elég egyértelmű volt.
    Nem csak rádión megy a jelentés, hanem mikor elhaladnak a box előtt, kézjelekkel és kiabálással is kommunikálnak, vagy nemtudom mire gondolsz.

Légyszíves fejtsd ki, mert így nem igazán tudok a beszélgetéshez hozzátenni érdemben.
  • kifli
    futam közben nemhiszem, hogy a csapat becsmérlése a legfontosabb, van ott bőven dolga a pilótának. Én profizmust várnék. Nemhiszem, hogy mikor vettel vágta mondjuk falhoz a kocsit, akkor kapta rádión, hogy mi a f@szt csinálsz.

A másik, pedig az, hogy a pilóták is tudják, hogy a rádióforgalmazást nem csak ők hallják. Ha a pilótának valami gondja van a csapattal, akkor beszélje meg velük 4 szem közt, nem mindenki előtt kell őket oltogatni.

Elhiszem, hogy lehangoló de nem egészen így kellene előadni, mert ez hiszti. El kell tudni fogadni, hogy nem megy mindig minden tökéletesen. De ezt egy jó sportembernek tudnia kellene. Nem csak nyerni de veszíteni is tudni kell...
  • ScarY MAN
    szóval csak rádión keresztül adnak jelentést :D értem :P ...
  • Botond #148379
    Ja, ha a borsonline így tudja, akkor így is van. :D
  • Peppus
    Alonso rúgatta ki Domenicalit
  • Totti5
    Nem, de biztos nem volt lehangoló hogy az autó vagy ki sem ment a boxból vagy pár kör alatt megkotlott és be kellett fejezni az egészet. Ez volt az RB teszt. Első héten még megesik kategóriára, második héten már nem csoda hogy mindenki ideges volt és Vettel is akinek egy dolga volt akkor körözni, amit nem tudott, miközben Mercedes 100 köröket ment naponta, ami ő max csak nézett. Ne együnk már álszentek, bárki ilyen esetben baromi ideges és lehangolt lenne és legkevésbé a jópofizás és a firkászok kérdései hiányoznának. Elment, mert nem tudott mit csinálni. Minek maradt volna?

Futamon pedig nem sírt, csak elomndta hogy baj van az autóval. Kimi el elmondja, Button is és mindenki más is. Erre van a rádió, vagy ilyenkor mit kellene tenni? te mit tennél?
  • kifli
    mi a belső infó? Az hogy nézem a tv-ben a futamot és bejátszák a rádió beszélgetést?
    Azthittem ezeket mindenki hallja, de akkor csak a benfentesek :D
  • Totti5
    Nyilván Webbert évekig csak az autója hátráltatta, meg a csapat és minden más. Ő maga nyert volna, ott lett volna mindig, hisz azzal az autóval bárki. Nyilván ez egy hülyeség és nem igaz.
  • ScarY MAN
    mintha ott lettél volna :DDDDDDD szép :DDDD tudsz még belső infókat? :D jól jönne :P
  • kifli
    nem hiba jelentés az, hogy srácok ez így nem mehet (vagy valami ilyesmit mondott)
    A hiba jelentés az az, hogy megmondja mi a baja. Amit amúgy valószínűleg bentről is látnak a telemetrián. A szemrehányás a csapatnak nem tartozik a hibajelentéshez szerintem. Mit gondol, direkt csinálják?
  • Master91
    Ja igen megint akkor a szokásos:

pilóta jelenti hogy mi a baj az autóval --->hiszti

Grat!
  • kifli
    szóval jerezből nem hisztizve lépett le, lemondva az összes sajtótájékoztatót? És a rádión sem hisztizett futam közben. Ugyan...
  • Master91
    Nincs egyforma autó, mit olyan nehéz ezen meg érteni ?
  • IXEMGabeo
    nem emlékszem semmilyen hisztijére:D, pusztán bizakodtak, hogy a Red Bull ott lehet aztán ellentmondtak maguknak, de Vettel semmiféle hisztit nm vágott le

egyetlen alkalom volt amikor unszimpatikus megnyilvánulása volt ezt is akkor, amikor Karthikeyant leuborkázta...
  • Jacek
    Most ki lesz a csapatfőnök?:DD OMG

Monti...

""Segíteni fogok neki (Mattiaccinak), úgy, amint a múltban is tettem, közelebb leszek a Forma-1-hez, mint eddig, több időt fordítok rá. A legelégedetlenebb jelenleg én vagyok, de nem kell aggódni, a feladatnak szentelem magam" - mondta, vagyis elég egyértelműnek tűnik, kinek a kezében lesz a gyeplő."
  • Jacek
    Persze tök egyforma autóval.. alig romlott el:D tök jól lehetett Webber autójával rajtolni... soroljam még:)ugyan már:D
    Ezerszer átrágott gumicsont de még mindig ugrotok rá..
  • Totti5
    Milyen hisztiket? Linkeld kérlek.
  • Totti5
    Bárki akkor Webber is, de még győzni is alig tudott.
  • kifli
    érettebb lett? idén milyen hisztiket levágott már? Már a teszteknél, mikor problémák voltak az autóval és nem tudott menni, lemondta az összes interjút és elhúzott a pályáról, mint valami hisztis kislány. Tényleg érett :D
  • IXEMGabeo
    nem hiába volt patkány a beceneve:D
  • IXEMGabeo
    de azért az alsó ajkát elharapja idáig látszik milyen egér pofája van:DDD
  • Peppus
    és itt még a füle is megvan :P
  • IXEMGabeo
    volt már múltkor igen:) bezony volt itt nálunk
  • RatBaG #148359
    "1976. Budapest, Népliget, Niki Lauda egy bemutatón."
    hö?

• IXEMGabeo
    ez gáz azért...

méghogy semmitmondó...bebizonyította, hogy tud küzdeni, a 2008-as Toro a mezőny kb 4., 5. legjobb autója volt maximum esőben pedig már akkor is jól ment...

fejben összeszedett, neki is voltak persze klengései főleg a 2010-es szezonban, azóta érettebb, összeszedettebb lett arról pedig nem tehet, hogy Newey és a szabályok által olyan autók épültek alatta, amivel bárki végigverte volna a világot. Érdemes hozzátenni 2012 első felében nem így volt...
  • Jacek
    Neweynak elég sok VB-je van:DDD Ő a legjobb:D
  • a.carkey
    Végül is a Jaguarból lett a Red Bull, tehát annyira ez nem lehet rossz előjel. :)
  • a.carkey
    Röhej, de a másik 4xesnek is egy van Neweytől. :)