FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

HTS s3rg1nh00
ez Hamiltoné lesz,Rosberg pedig passzív DRS-t tesztel

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Totti5
Mindig megdöbbentõ hogy mennyire nem képesek a jómodorra egyesek. Ha annyira érdekel téged, akkor miért nem szóltál vasárnap, miért nem küldet el a képet hogy "légyszíves rakd ki a bannerba".

Ki lett rakva. Amúgy meg láttam napközben, de szimplán elfelejtettem Master91 linkelését aznap vagyis szerdán. Megesik az ilyen, nem dõl össze a világ, nem történt tragédia, talán te is túléled és szoros kapcsulatunkban sem esik kár.

Köszönöm hogy linkelted és nem maradt el.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pedobear
A házi gazda már megint mit nem csinál???

Már vasárnap óta kint kéne lenni ennek, már linkelve is volt:

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear

pedobear
nearo
fú, helyenként belekavarodtam abba, hogy hol német nagydíjról beszél, hol nürburgringrõl, hol jelenlegi mezõnyrõl, hol meg nem... de lehet csak én vagyok fáradt

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

benőmenő
Én azt hittem lefogyott és azért fárasztó 😄
zzeN

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

vágom már😄 fáradt szóra utalt

DDDDDDDDD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

2010 bew még mosolygott mert jól tapadtak a gumik aztán egyre mérgesebb lett

http://www.hellring.com/

zzeN
Az alatta lévõ írás? Tire = fáradt, tiring = fárasztó. Értjük?😄 Tyre-ing😄

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez fasza élmény lehetett, olyan szépek voltak ezek a retro ezüstnyilak😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem értem a poénját ennek a képnek...itt most Hembery arckifejezése a lényeg?

Master91
fail 😄

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
A Nürburgringen Michael Schumacher tartja a körrekordot, 1:29.468-as idejét 2004-ben érte el a Ferrarival.
Master91
Megint 1 gumi teszt?
pedobear

pedobear
Július 4-én a Mercedes AMG Petronas csapat bemelegített hazai, németországi versenyére. Két pilótáját egy körre küldte el a Nordschleife-n két történelmi Ezüstnyíl autóval. Nico Rosberg a Type W196-ot vezette, Lewis a Type W154-be ülhetett. Ezeket a modelleket korábban Juan-Manuel Fangio (1954) és Richard Seaman (1938) vezette sikerre a Nürburgringen.

Master91
Az igen 😮
zzeN
<#banplz>

nem bírom Alonsot, de sztem csak poénkodott egyet😄 Grosjean is, hogy vigyorgott már nem kell ezt most felfújni...😊

Master91
Na ezt a kamionost nem tudtam pontosan mikor van, de tényleg britteknél volt, ott van piros-fehér fal

videó lol 😄
Totti5
Biztos hogy nem Német. Még zárva a pálya😊 ez a "versenyzõi parádé" amúgy is vasárnap a verseny elõtt van pár órával.

Videó: Alonso lekési a versenyzõi parádét ( 2011 )

😄

Master91
Állítólag Brit nagydíjon mikor vettel kiszállt a kocsiból és sétálgatott keményen ugattak neki

Grozsan az tényleg kegyetlen 😄

Mondjuk nem vagyok benne biztos hogy Németországba vannak, lehet ez Brit felvétel, utánna nézek
Totti5
A szurkolókat sem kell féleteni. Lehet éppen egy kabbefaom feliratú transzparenst mutogattak neki. Ami viszont a gifen halál az Gorzsan😄DD

Zomil
Itt mi nem tetszik neki? 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Master91
Korrekt....így kell viselkedni nyílvánosság elõtt...még ha futam közbe mutogat meg meg értem de itt mi baja?

Szúrja az orrát a német levegõ? Sok a Vettel zászló?

Mellesleg kicsit Hitleres,fõleg azzal a csemege bajuszkával+haj félre fújva
Dietrich
mit paráztok a D meg E-tõl a F1-t illetõen...amerikában már hidrogéncellás autókról egyeztetnek :p

GM, Honda to Collaborate on Next-Generation Fuel Cell Technologies

General Motors and Honda announced yesterday a long-term, definitive master agreement to co-develop next-generation fuel cell system and hydrogen storage technologies, aiming for the 2020 time frame. The collaboration expects to succeed by sharing expertise, economies of scale and common sourcing strategies.

GM and Honda plan to work together with stakeholders to further advance refueling infrastructure, which is critical for the long-term viability and consumer acceptance of fuel cell vehicles.

GM and Honda are acknowledged leaders in fuel cell technology. According to the Clean Energy Patent Growth Index, GM and Honda rank No. 1 and No. 2, respectively, in total fuel cell patents filed between 2002 and 2012, with more than 1,200 between them.

“This collaboration builds upon Honda and GM’s strengths as leaders in hydrogen fuel cell technology,” said Dan Akerson, GM chairman and CEO. “We are convinced this is the best way to develop this important technology, which has the potential to help reduce the dependence on petroleum and establish sustainable mobility.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5

Én annak sem vagyok tudatában mit jelent TÉK-elni. 😄 <#nevetes1>
Ilyen egy igazi zseni...

Hacsak feleannyi mûszaki érzékkel áldott volna meg a sors nem tartanék sehol😄DD <#sir><#wow3>

kis TÉK😄

Te nem is vagy tudatában annak mekkorát TÉK-eltél😄DDD

Amúgy tényleg nem vonz ez a fajta "versenysport" (?) de ezzel szerintem nem vagyok egyedül itt Európában.
Irónia. 😉
Norbi1990
Próbáld ki és utána mondj véleményt 😊
Master91
Master91
"Hosszútávon Adrian Newey távozása lesz számukra az igazi vízválasztó, bár érdemes hozzáfûzni, hogy az utolérhetetlen tervezõguru, aki állítólag még a pályáról az aktuális szállodájába tartva, az autó hátsó ülésén zötykölõdve is technikai vázlatok rajzolgatásával üti el az idejét"

Az igen 😄
Driftelés a bohócoknak való.
Formula-Dízel kell ide.
Raikkonen:

„Egyértelmû, hogy nem volt egy ideális helyzet, hiszem a törmelékek eltalálták a sisakomat, a kockázat azonban a versenyzés velejárója. Nem Vergne hibája volt és szerintem nem is a gumiké, mert ha az ember a penge élén táncol az összes kerékvetõn, ahogyan azt mi tettük az elõzõ versenyen, akkor teljesen mindegy, hogy milyen gumi van az autó, ezek a dolgok megtörténhetnek. Ez az egész egyébként nem befolyásolta a versenyemet.”

Alonso:

Alonso félrerántja a Ferrari kormányát az éppen az orra elõtt defektet kapó Pérez McLarenje mögött. "Borzasztóan megijedtem, mert talán egyetlen centivel kerültem el a repkedõ cafatokat" - ismerte el.

Pussy >.<

http://gaborszantai.co.uk/

HTS s3rg1nh00
a VJM-féle nyilatkozatról annyit,hogy amikor az egyik versenyzõjük összeütközik egy 300-al repesztõ autóval aminek éppen szétrobban a gumija és kórházba kerül,majd akkor meggondolja magát...rendben,az õ autójukon lehet nem megy tönkre a gumi,de a másé (mint láttuk többször is) ugyanúgy veszélyes lehet az õ versenyzõjükre is...

Norbi1990
Formula D már van!
Amerikai profi drift bajnokságot hívják így.
Jöhet a Formula-D, Formula-E után szabadon. 😄 <#nevetes1>
Master91
Nightt
Ez mekkora hulyeseg. Az autosportok csucsan szabalyozni a fogyasztast, omg.
Ezek utan johetnek a dizel motorok<#falbav>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

nearo
pillanatnyi fogyasztás sem lehet több 100kg/óránál

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HTS s3rg1nh00
"bele kell férni a versenyenkénti százkilós benzinkeretbe. Az átfolyást is korlátozzuk, 100 kg/óránál több üzemanyagot semmilyen körülmények között nem lehet elégetni"
versenyenként 100 kiló a keret,de nem lehet egy óránál kevesebb idõ alatt felhasználni...wat?

Master91
"Mark Webber, a Red Bull pilótája részben ezzel indokolta, hogy miért ül át egy Le Mans-szériás autóba az idény befejezését követõen."

Ezt sehol se olvastam máshol, hogy Webber a turbó motor miatt IS hozta ezt a döntést😄
Csak random köp be idiótaságokat ahogy láthattuk.