182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148434 Viszont elérte vele, hogy a verseny társak vigyázzanak rá. Mert tudják, hogy ő nem nagyon fog figyelni rájuk. Szóval ha tovább akarnak menni jobban járnak ha hagynak helyet neki. Ezzel nem védem. -
#148433 Igazából fogalmam sincs hogy azt hogy képzelte, lehet hogy nem ivott eleget.. -
#148432 Igen, és a bohóc aki ki jött a boxból egyből ki ütötte a versenybe lévőt.
Mert elmérte a féktávot és még nuni ezt be is vallani. -
#148431 de olasz :D -
#148430 Ez van. Veszélyes sport! De lassan ott tartunk hogy a kocsikat sínen vezetik majd nehogy felemelkedjenek. Régen senkit nem érdekelt. Most meg bármi baleset történik személyi sérülés nélkül már húúú meg haaa mert mi lett volna ha! Szerintem piszok látványos volt. SZÁGULDÓ CIRKUSZ!!!!
-
#148429 Most mé, csak gyenge ütközés volt + a média fúja fel. Nem volt semmi. -
#148428 Ha arra sem képes hogy belássa hogy hibázott, akkor nincs helye az F1be. -
#148427 http://www.gphirek.hu/f1/20140418-f1-maldonado-a-buntetesek-tonkreteszik-a-versenyzest.html
„Gyenge ütközés volt" – mondta Sanghajban. „Szerintem egyszerű versenybaleset történt, de az autók alacsony orra miatt (Gutiérrez) azonnal felszállt a levegőbe, ahogy az oldaldobozához értem. Kicsit sokkoló volt repülni látni az autóját, erre nem számítottam. Most azonban számolnunk kell ezzel." -
#148426 Még több levegő megy a verda alá. Jaaaj Alo 1 a P1-en ezt mennyire utálom, mindig elkezdek reménykedni, hogy húzott vmit a Ferrari:D -
#148425 -
#148424 Az elektronyos motorja:
-
#148423 összehasonlítás(remélem látszik)
-
#148422 nem 2 másodpercet adnak mindenkinek körönként,hanem 3-at. ☺ -
#148421 "Az autót a rövid orr köré terveztük. Eddig csak egy szükségmegoldással mentünk”- idézte az AMuS - mi lesz itt ezután? -
#148420 "Még a pilonok is alig érintkeznek a vízszintes szárnyelemmel, annyira rövid a Mercedes orrkúpja."
Ez az ami feltűnt a linkelt képeden, csak nem tudtam az elnevezését. -
#148419 LINK -
#148418 Elsőre úgy tűnik nekem, hogy baromira törékeny a cucc, egy kicsit megpöckölik és leszakad az egyik oldala, aztán viszi magával az egészet, és maga alá gyűri a kocsi, aztán KO-t is okozhat. Az élen nyilván kevésbé kell tartani kakaskodástól, de ez akkor is durva. :) -
#148417 Most nem azért hogy kötekedjek,de nem ugy van , hogy egy orrcsúcsnak kell lenni ami a legjobban lóg ki az elején? Mert én ahogy látom itt a legelső pont az a szárny teljes sikja és az orr vagy 20 cm-el beljebb kezdődik.Ennyi erővel az orr már lehetne akár 550mm magasan is ahogy a belső értéknél van. -
#148416 Merdzsó új orra átment a törésteszteken:
-
#148415 Vissza kellet volna szólnia, hogy rendben csak légyszíves állj be a fal elé egy kicsit. -
-
#148413 -
#148412 -
#148411 Írták volna inkább azt, hogy annak idején Domenicali kirugta Kimit, aki most visszatért és bosszút állt. -
#148410 "A leghangosabb 2007-ben a Forma–1-től való eltiltásához vezetett, miután Szingapúrban arra utasította Nelsinho Piquet-t, csapja falhoz az autóját, hogy csapattársa, Alonso az élre kerüljön."
2007ben? Na kb. ennyire komoly a cikk. -
#148409 -
#148408 Mi a hasonlóság Ferenc József és a McLaren között?
.
.
..
Mindegyik józsilett! :) -
#148407 Csőd szélén áll a Forma-1? -
#148406 -
#148405 Nem volt tankolás 2013-ban :) -
#148404 Akit érdekel az itt elolvashatja a csapatok teljes rádióforgalmazását.
Még a tavalyiakat is. -
#148403 Muhhahaa:)
-
IXEMGabeo #148402 2011-ben és tavaly a multi 21 után nem igen max év végén...2010-ben pedig majdnem bajnok lett és 2012-ben is simán tartotta a lépést Vettellel addig a pillanatig, amig a Red Bull meg nem szokta a Pirelli gumikat év végére -
#148401 Így száguld a kis Schumi
"Az említett sorozatban a mostani volt Mick első dobogós helyezése - a pódiumon a hírek szerint az ég felé mutatott, s apjának ajánlotta sikerét." -
#148400 Ezt mindjárt gondoltam hogy nem szűrődik át semmi:D -
#148399 Tudtommal
Első futamon Vettel kiesett, Ric 3. lett ( pontok nélkül ).
Második futamon Ric kiesett, Vettel 3. lett
Harmadik futamon Ric 4. lett és Vettel 6. ( nem ment a DRS és voltak gondjai, de ettől független Ric nagyon jól ment és lehet akkor is előtte végez, de lehet hogy nem, sose tudjuk meg/lényegtelen )
Ebből milyen gondolatmenet jön le?
Webber még Vettel mögött sem tudott menni, annyira távol völt tőle sebességben és legtöbbször a dobogótól is.
Szóval igen trollkodás amit csinálsz és nem nem szűrődik át semmi lényeg. -
#148398 A mai napon ünnepli 72. születésnapját Sir Frank Williams!
-
#148397 Nincs is baj ezzel, Alonso aztán tényleg tud rinyálni:) -
#148396 Ki? te meg totti? Nem tudom mért ennyire érzékeny téma ez mert mind a ketten állítjátok hogy nem vagytok Vettel fanboyok.. pedig lehet szerintem értelmesen beszélgetni, persze ha te kijelented hogy faszság akkor biztos az..de remélem lehet za embernek más véleménye és azt l is írhatja.
Tudom 1 héttel ezelőtt ki lett volna törölve minden.. -
#148395 Ti gondolatmenetetek alapján ami itt tavaly elhangzott, hogy abból látszik mekkora isten Vettel hogy mennyire megveri Webbert mert nem az autó jó hanem Vettel, most hogy megverte Riccardo párszor akkor kérdem én hogy most Vettel elfelejtett vezetni vagy Riccardo UFO?
Persze trollkodás de remélem átszűrődik a lényeg:) valszeg nem fog...