182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#148474 Nem egy időmérőn múlik. Ráadásul - egyelőre - Rosberg vezet 11 ponttal. :) -
Chris Lowe #148473 Szerintem rosbergnek is annyi. Hami jobb ez kiderül. Ha nem áll meg az autó hami alatt akkor ő a favorit. Viszont vettelt keményen ráncigálja ricciardo. Az izgalmas kettős! -
#148472 jól mondja Wéber Gabi,idén eddig minden együttvan Hamiltonnál,hogy végre megint bajnok legyen,remélem sikerül neki,de azért ne utcahosszal nyerjen mint Vettel,legyenek izgalmak -
#148471 na ismét Hami pole,Ricciardo-nak nagy gratula!!
Kiegyeznék holnap egy Lewis-Ricciardo-Rosberg hármassal a dobogón :) -
#148470 Ráadásul egy kört töltődnek az extrák, egy kört nem. Amikor gyors körön lennél és bekavarnak, akkor várhatsz két kört, hogy ismét ideálisak legyenek a körülmények, de esőben???
Nem is értem miért mondják Szujóék mindig, hogy elrontotta, de van még egy köre dolgot. Tavaly ja, idén már nem. -
#148469 Ne legyetek már ennyire 1xűek, bakker! :D
Ha ez száraz időmérő, igazad van, de esőben??? Hol kevésbé esik, hol jobban. Valakin kék, valakin zöld gumi van. -
#148468 Egyszer volt száraz időmérő, ahol pont verte Alonsot ... -
Chris Lowe #148467 Ugyanmár... Volt 15 perce összerakni egy alonso körüli időt... Oké egy ilyet elbaszott neki massa... És a többi?
Ő a mclarenben volt a legjobb máig nem értem a ferraris szerződést, ok ott lett bajnok de az már leszállóág volt, sok a csalódás abból az időből. Aztán a lotusban hozta a tudását versenyen, megint jó volt látni őt. Ez az új ferka szerződés a pályafutása megpecsételése...simán leszállóág. -
Chris Lowe #148466 Amióta raikonnen visszatért, képtelen egy normális időmérőt összehozni, első 5-ben talán kétszer volt. Simán pénzt lehet tenni, hogy alonso veri időmérőn, esőben pláne, végülis a lotusban grojean is jópárszor elkapta. Jövőre a Honda helyében erősen gondolkodni kell alonso szerződtetésében, egyedül benne látom az erőt a világbajnokok közül. -
#148465 Alonso amúgy megkapta az összes fejlesztést Kínára, Kimi nem. -
#148464 Pöcsszopó Massát elengedte gyors körön - mondtam is a nejemnek, hogy figyeld meg, Massa keménykedni fog, és lőn -, majd amikor Kimi ment gyors körre, Massa elkezdett geciskedni. Ott ment el a Q3. Nem csodálkoznék egy Massa büntin ... -
#148463 Raikkönen botrány szar amit idén csinál eddig,ennyire beleszarik az egészbe? -
gg01 #148462 Kínai Nagydíj Élő közvetítés Sanghajból ; szombat 07:45 Időmérő edzés ; vasárnap 08:30 Futam
Forma-1 online is nézhető: STARTLAP - DR és OnlineTV - DR lapokon ( külföldről is ) .
<<< Reméljük valami felrúgja az új üzemanyagspórolásos szabályt :) >>>
-
#148461 Csak nem Maldonado Lotusa? -
#148460 micsoda képet választottak... :DD
-
#148459 Kár röhögni rajta. Ha nincs ez a debil, ezek a képen ma munkanélküliek. -
T O M #148458 A csúcson kellett volna abbahagynia. -
#148457 hát a stresz a venezuelai pénz váltási buliból ki hat rá :D -
#148456 Azért 2012be nyert egy futamot. Aztán utána szépen lassan megindult a lejtőn :D -
#148455 a csapat reakciója :)
Biztos nem a pénze miatt szerződtették áá dehogy :) a tehetsége miatt -
#148454 Jól benézte... -
#148453 Ez nem az volt, amikor az aktív kerékfelfüggesztéssel voltak gondjai a Ferrarinak? -
#148452 boxbejáratot is benézte -
#148451 régebben a Nascart is azért szerettem nézni, mert látványos versenybalesetek voltak benne:) -
#148450 Ó, az a fránya karma -
#148449 Ezt nézzétek :DDDDD
-
#148448 A boxkijövetel - ahogy a bemenetel - mindig állandó téma lesz.
-
#148447 http://sportgeza.hu/forma1/2014/04/18/maldonado_reprodukalt_az_f1_legkinosabb_bukasat/ -
#148446 -
#148445 Ott is terhes a neje. :) -
#148444 Grozsan megnyugodott... higgadt, gyors és fejben összeszedett. Maldonando láthatóan sosem fog megváltozni hisz nem érti az egészet. -
:D -
#148442 Azért valljuk be, mesteri volt a Lotustól a két legnagyobb erőcsávót egy csapatba ültetni. Most már mindenki látja, hogy jön egy feka autó, tudják, hogy már nem Kimi ül az egyikben, úgyhogy motorteljesítmény vissza, és az előzésnél, lekörözésnél csak arra koncentrálni, hogy ki ne tegyen valamelyik erőcsávó. :D -
#148441 És még rá is hasonlít :)
-
#148440 sztem rajongó számára unalmas futam nincs csak eseménytelen.
Az nyilván nem esemény ahogy egy autó átmegy a sikánon, de nekem pl. ettől nem unalmas.
Maldonado ezzel azt éri el hogy kizárják ha elég sok pont gyűlik össze, egy másik versenyző/csapat munkáját tönkre teszi, ezzel azok szurkolóinak kedvét is. ...ezzel nincs baj, benne van a sportban, ..csak nem így.
..és persze mindig benne van, hogy fordulhat tragédiába is.. -
#148439 Ja és nem beszélve baleset után egy SC ami össze húzza megint a versenyzőket és kezdődhet elölről a csata. -
#148438 Én sem kívánom egy pilóta halálát sem. Még Vettelét sem. De ha történik valami baleset azért az látványos szokott lenni. Egy unalmas futamot eléggé fel tud dobni. És mivel az emberek többsége szereti a szokatlan dolgokat, ezért ha egy autó nem a megszokott módon halad az látványos. -
#148437 Pilóta élete a legfontosabb mindig. Egy baleset sem jó. Sajnos túl sok kiváló tehetség hagy el minket évről évre 1-1 buta baleset miatt, ezért én az ilyeneknél inkább gyomorgröcsöt érzek, főleg ha nem pattan ki, és jönnek a mentők / piros zászló mint sem tapsikoljak hogy milyen látványos... -
#148436 Inkább elérte hogy még inkább semmibe se vegyék megint szerintem. Meg úgy kb. a fél F1 világ :s Főleg hogy még azt mondta hogy Gutierrez lecsúszott az ívről... -
#148435 Utoljára Webber padló lemezét láttam. Most már az övéről is van felvétel.