182279
  • bakkerman
    szvsz június-júliusban feladják az idei évet,és ráállnak a jövő évi autóra
  • Pluskast
    A Red Bull lemondott az idei győzelemről.
  • RatBaG #148920
  • HTS s3rg1nh00
    elég má'
  • kifli
    a 10+ autós weboldalon, vagy a 20+ facebook oldalon?
  • Fura Alak
  • Fura Alak
    Niki Lauda?
  • Totti5
    Bannercsere? érdekes most senkit nem izgat már, hogy 4 hete ugyan az. Előtte meg ment a hiszti, ha véletlen 2 napot késett.

• IXEMGabeo
    meg tudod találni nem vagy béna gyerek
  • RatBaG #148913
  • kifli
    ha beteszel egy képet, és odaírod, hogy szakadsz a kommenteken, akkor az is elmondhatnád hol vannak ezek a kommentek...
  • Botond #148911
    Lent van a gomb, amivel benzint lehet engedni a kipufogóra, hogy füstöljön, azt nyomta meg, azért hajolt előre. :)
  • AnuluWork #148910
    Olyan, mintha Kimi aludna a kocsiban, nem? :D
  • AnuluWork #148909
    Ki ez? Conchita?
  • G_ArchAngel #148908
    A Ferrari Raikkonennel tesztel. Ma fustgepet.

• Peppus
  • IXEMGabeo

"Kimi te vagy az?" szakadok a kommenteken:DDDD
  • Dietrich
    Nagyszerű, de én nem erről beszéltem :D
    Rajtnál nem lett semmi baja a versenyzőnek a romokat elrakarították sőt a pitfalnál sem sérült meg senki, hanem felül a zászlós polgármester a könyökén ;)
    Ami a verseny alatt történt sokkal rosszabb eredménnyel végződhetett...agyrázkódás lett csak a vége.
  • Totti5
    Álló autóba belerongyolnak nagy sebességgel, pláne ott ahol a pitwallon emberek voltak és rengeteg törmelék repült, de a pilóta is mit kaphatott hátba... Eleve nem volt sárga, de még az is jobb lett volna ha mindenki sárgázik és lefújják a rajtot... ami teljesen normális dolog, a beteg autót meg szépen letolják a boxba. Elbaszták a szervezés és a pályabírok munkája szart sem ért.
  • Dietrich
    Ami a verseny alatt történt sokkal veszélyesebb volt és eszméletvesztéssel járt csak nem volt olyan látványos mint a rajtnál. A videó 2. felében van lassítva. JPM utolért valakit és az első szárnyról szakadtak le elemek és találta fejbe Hinchet.
    Marco volt a mai reggeli IndyStar Pit Pass vendége Hinch helyett (+ Pagenaud) és elmondta, hogy amikor Hinchet eltalálta a törmelék, el is veszítette az eszméletét. Marco annyit látott, hogy a fékezési zónába érve Hinch jobbról elhasít mellette, akkor arra gondolt vmi műszaki hibája van. Kiderült, hogy az eszméletlenvesztés után a fékre került a lába, ezért lassult vmennyire és pont a fal előtt tért magához, ekkor kormányozta balra az autót.
    Ettől az évtől már minden versenyzőnek kötelezően ezt a megerősített sisakot (F1-hez hasonlóan a sisakrostély fölső szegélyét megerősítették, kb. tízszer strapabíróbb lett mint e nélkül) kell használnia és ez dr.Trammell szerint most Hinchet egy koponyaműtéttől mentette meg...

Crash Mars Start Of Indy Grand Prix
  • HTS s3rg1nh00
    *1 lesz az a 80
  • HTS s3rg1nh00
    Vettel autójába a váltócsere után elfelejtették visszarakni a stabilizátort,ezt vette észre a kivezető körén...lol.
    mondjuk az igaz,hogy ezek az autók ha 8000 alkatrészből állnak,akkor 99,99%-os pontosság esetén is kimarad 80,amiből elég nagy baj lehet :)
  • RatBaG #148900
  • immovable
    m1 m2 több hangsávban ad. Van amelyik alatt nincs kommentár. Használd. ;)
  • bakkerman
  • mcmoha
    Ez az egyik kedvenc onboard videóm Sennával.
  • a.carkey
    Más.

• a.carkey
  • mcmoha
    Egy rajtbaleset régen veszélyesebb volt.
  • Dietrich
    nevetségesnek tartom amit a média művel már..unalmas F1-t hypolják az egekig, ezzel a balesettel meg 'szörnyű" "majdnem tragédia történt" meg hasonló baromságokat ír, mintha bármelyik bajnokság álló rajtjánál ne történne meg, hogy valaki ott ragad egy másik meg belerohan hátulról.
  • IXEMGabeo
    Elrontott kerékcserék nélkül is taktika eltérések okán is felért volna Rosberg Hamiltonra...jó nagy hülyék ezek a Facebookosok is nem mondom...

de olymind1 mivel várható volt, hogy ugyanaz lesz, mint Bahreinben...
  • IXEMGabeo
    semmiféle oktatás nem volt egy főleg nem egy olyan pályán ahol pokoli nehéz még DRS-el is előzni:) volt rá 2 köre...megúszta, de idén már 2x...Bahreinben is mellette volt a mázli faktor
  • Minstrel
  • atiwrc
    Tudom f1-live, amit itt nagyban kerülnek, de azért lehet 1-2 máshol nem hallott info-t elcsípni az általatok szidott kommentátorokról, talán találtok benne magyarázatot, hogy mit miét csinálnak néha.

Szujó Zoltán: Nem vagyok Alonso-drukker, és szívesen fogadnék pár tanácsot Palik Lacitól
    http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_140429.mp3

Szujó Zoltán: Ha van verseny, senkit sem fognak érdekelni a hangok a Forma-1-ben
    http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_140410.mp3
    Ebbe nem emlékszem volt-e valami a kommentátorkodással kapcsolatba...

Czollner Gyula: Évek óta egy szót sem beszéltem Palik Lacival… (Exkluzív)
    http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_0808.mp3

Czollner Gyula: Massának mennie kell! Alonso és Raikkönen párosa jó lenne a Ferrarinál!
    http://www.f1-live.hu/podcast-media/download.php?file=f1-live_podcast_0812.mp3
    Erre sem emlékszem már...
  • Totti5
    Akkor írjatok Szujónak és Wébernek hogy mennyire nem jók, a 100+1 fika mellett elfér... ( mint ahogy ma is magyaráznia kellett Gábornak sok 1bitesnek a dolgot... )

De ne hagyjuk. Fogod a távirányítót és lehalkítod, vagy nézed eredeti hangon, vagy nézed interneten kínai kommentátorral. Bármit megtehetsz, nézheted ahogy akarod...
  • adam46
    Hagyjuk már ezt a nem kötelező nézni dolgot, mikor valaki beír egy negatívumot, akkor az a kötelező, hogy megjelenik valaki ezzel a mondattal...

Peppus #148880
    Így mindjárt másabb lenne a dolog, szerintem a eurosportos kollégák kellenének ide, akik a wtcc-t is közvetítik. :)

ScarY MAN #148886
    Erről beszéltem. :D
  • repvez
    Palik addig volt jó mig nem kezdte el a Gyula minden mondatába belekötni és égetni élő adásba. Egyrészt binkóság másrészt ő is mondott sok ökörséget amire mégsem mondta hogy bocs elbasztam.

Most legalább vagy egy egyenrangú páros akik kiegészitik egymást , és ha ők nincsenek akkor sztem nem lenne most online müsor meg facebook csatornája az MTVA f1 es részlegének.

ÉS kérdem én akkor egy foci meccsen miért orbibálnak a nézők mikor ott jobb esetben nem az életük a tét a pályán a játékosoknak vagy ha kikapnak, ott szabad az orditozás, ez itt ugyan olyan aki nagy fanatikus az igy reagál. Vagy a Korda gyuri a pókernél, az sem egy izgalmas műsor sokaknak , mégis belelkesedett rajta .
  • ScarY MAN
    ezzel csak annyit akartam mondani, hogy szerintem(!!!) nem játszik rá cseppet sem... ő ilyen. bár nem tudom mit művelt ma, hogy ennyire kiakadtak páran, én csak az unalmas bbc-s kommentárt hallgattam.
  • allock #148884
    Ott agyba főbe verték egymást, majdnem minden kanyarban bepróbálkoztak egymásnak, itt ilyenre lehetőség sem volt. Nem lehet egy kaptafa alá venni.
  • ScarY MAN