FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Igen érdekes start volt, akárhogy nézzük beugrott picit
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Berger 1989-es gyõzelme Estorilban, FULLOSAN!, ONBOARD!
Ez lett a végeredmény 😊 (Johansson egy ONYXal a 3. helyen. 😄 )
A boxkiállás EPIC. Kb. egy hadosztálynyi emberke várja a kocsit a boxban, kisgatyó, tréninggatya, miegymás. Nincs speedlimit. 😊
A startnál Bergert manapság lazán elmeszelnék egy áthajtásossal. Némi trükkel indul, nehéz büntetni ... 😊
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
micsoda beharangozó, micsoda verseny lehetett😊 és ki nyert?😊))
Kiss Pál Tamás ismét Klien elõtt – Az MTVA Forma-1-es szakértõje a 9. helyen zárt az idõmérõ edzésen.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
és most 16 órája hogy kirakták 😄
Boxutca
Kiss Norbit a mezõny végére számûzték! Hogy miért?
https://www.facebook.com/Kiss.Norbi.Sportolo
Oxxo Racing Team:
Megvan a válasz: most sem értjük!
A kormány maximális eltekerése esetén a kerék éppen eléri az alváz egy részét, s az FIA szerint ez veszélyes. Mondtuk nekik, a Világon nincs olyan pálya, ahol menet közben, bármilyen kanyarban akár csak megközelítheti a kerék ezt a pozíciót, csak a sátorból ki-be parkoláskor. Válasz: tudjuk. Akkor is.
A pálya biztonságért felelõs legnagyobb vezetõje is azt mondta, ez azért túlzás. Mindenki más is ezt mondta. Csak az FIA nem. És õk döntenek...
Nincs más hátra, Norbi az utolsó helyrõl fogja felküzdeni magát, CSAKAZÉRTIS!!! Papíron õk, versenyen MI vagyunk a legjobbak!!!
Hajrá OXXO, hajrá MAGYARORSZÁG!!!!
Toyotánál a szakképzettség hiányzott fõképp ráadásul sokat nyomott volna a latba, ha Trulli mellett lett volna egy nyerõképes versenyzõ. Ha meg lett volna az 1. futamgyõzelmük talán folytatták volna a projektet 2009 után is.
A kis csapatok pedig igen is tudnak villantani. Elég csak a tavalyi Sauberre, vagy akár idén is Bottas 3. idõmérõs helyére Kanadában.
Mondjuk most arról cikkeznek, hogy a Lotus, Force India és a Sauber is bajban ergo hamarosan jönnek azok a korszakok amikor eltûnnek a középcsapatok és lesz egy óriási szakadék a 3 nagy (Red Bull, Ferrari, Mercedes) és a többi kis csapat között
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://topgearhungary.blogspot.com/
"A Marussiának 180 alkalmazottja van és tavaly 62 millió fontból gazdálkodtak – ezzel szemben a Red Bullnál 650 ember tevékenykedik és 200 millió fontot költhettek el." <#ijedt>#ijedt>
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Azt hittem a szimulator legalább magyar, de ezek szerint nem.
http://gaborszantai.co.uk/
"Nulla tenaci invia est via"
95-ben Schumi lett a vb átvitte ez 1-es rajtszámot a Ferkához, a 3-as, 4-es pedig a Benettoné mivel õk voltak a konstruktõri bajnokok, 2. lett a Williams és így megkapták az 5-ös, 6-ös rajtszámot...
A neten leltem ezt a néhány képet( az rfactort nem tudtam be azonositani melyik mod, vagy mi az az interrace felirat, mintha a 3 körös verseny után track camra váltott volna automatán):
(Rothmans reklám EU-ba 😄, Marlboro is volt Berger sisakján, talán a Ferraris ruha nem dohányos volt.)
Pont a legszebb Benettonról nem találtam képet, de legyen itt még egy video 😉
Csak olvasgattam a buszok oldalán már néhány hete hogy Forum-1(ennyit láttam a szövegbõl) mondom mi az eget akarnak ezek, láttam valami kockás matricázás is volt. Most láttam a héten végre hogy Forum-1 versenyautó kiállítás mondom.
Gondoltam csak elkellene nézni, valami helyi rallys autók mellett csak akad valami kisebb formula autó is ( sok porosodik itthon garázsokban).
Hát nem volt semmi más autó csak F1-es, le is esett az állam, gyönyörûek.
A bejáratnál egy 95ös Benetton fogadja az embereket(tán a legszebb az összes közül), majd bentebb egy 91-es Jordan. Az alsó szinten pedig láthatunk 96os Williams (lehet 7es én már nem hiszek nekik 😄, errõl lentebb.), egy 87es Williams, melynek háttal egy 2006 környéki BMW Sauber, nagy a kontraszt szélességbe, a gumi is meg a kasztni is 😊
Ezen kívül egy Sauber (03vagy 04es talán nem olvastam el a papírt) és Lauda által vezetett BRM P160-os is. Valamint egy 2013as Sauber is amit hátulnézetbõl le HRT-ztem hirtelen 😄
Ezen kívül egy félbe vágott kocsi amiben egy rfactor szimulátor van, sajna nem tudtam meg hogy miféle segítségek vannak bekapcsolva, de az látszott hogy csávokám aki éppen ment a kormányt ép hogy a kis bal kanyarból egyenesbe visszahozta, a játékban meg a kocsikormánya nem egyenesbe állt hanem elment jobbra mintha 30 fokba kitekerték volna legalább 😞
Vannak még ruhák, gumik felnik alkatrészek és sisakok is kiállítva, meg gyerekeknek ilyen carrera autópálya.
Még a sisakokról egy szót Fisichella sisakjánál kiírva hogy Oliver Panis 😄. Kifelé menet megtaláltam a a Fisichella táblácskát is, de az nem Panis sisakja mellett volt, hanem Bergeré mellett 😄
A honlapjukat nézve is lehet egy két érdekes dolgot találni.
". Láthatják majd tavalyi szezon Sauber Ferrari C32 típusú versenyautóját, amelynek egyik pilótája Nico Hülkenberg. "
2013as volt szerintem az a sauber, nem "tavalyi" az orrán nem volt lépcsõ, tavaly pedig voltak még lépcsõk emlékeim szerint náluk is.
"Megcsodálhatják azt a 2002-bõl származó Jaguar R3-at, amelyet Eddie Irvine vezetett. "
Ebbõl csak a Jaguáros sisak jutott el Debrecenig, ha jól számoltam helyett volt a kék, fehér orros(03/04) Sauber.
"Philippe Massa" No komment 😄
Szóval nem minden 100%os, de azért szép kis kiállítás, vélhetõleg volt már hasonló pest környékén, de az ország nagyobbik része nem ott lakik 😉

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

A hét elején még arról volt szó, hogy a boxutca faláról filmezhetnek majd a stábok, de ezt most tovább szigorították. Az intézkedést azért hozták, mert a hétvégi Német Nagydíjon Mark Webber autójáról elgurult a jobb hátsó kerék, és eltalált egy operatõrt, aki bordatörést, kulcscsonttörést és agyrázkódást szenvedett."
Azt elfelejti Bernie közölni, hogy az Õ operatõrüket csapta el egy gumi, nem pedig az Fehérorosz RTL-ét. Megint Bernie jár majd jól. Ilyen amikor kamu dumával még inkább több anyagot kell venni tõlük. Lehet, hogy csak rózsaszín ingben kérdezhetnek majd a versenyzõktõl, és csakis olyanok, akik már legalább 1x meg voltak Tamara Ecclestonenak.<#idiota>#idiota>
Mennyi technikai információt osztott meg azért ritka az ilyen interjú.
Akkor lehet álványokra rakni 1-1-1 kamerát, amit valami joyscittal forgatnak, vagy nem tudom.
Azért kell közeli képek a nézõnek a kerékcserérõl.
bár azért a falon ott lehetnek
http://gaborszantai.co.uk/