FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
thx

#hhwnd

Nevelés kérdése ez is mint oly sok minden más.
Master91
Jeffjohnson
/off

A környezetért lehet keveset tud 1 ember tenni de a saját környezetéért már annál többet és a következõ generáció igenis ezektõl az 1-1 emberektõl tanul. Förtelem ami itthon van eldobált csikkek, flakonok, szatyrok, rágó......stb. sorolhatnám még és ezt nem a gyárak dobálják ki az utcára a járdára a házak, parkok elé, hanem azok az 1-1 emberek akik ha nem tennék legalább a közvetlen környezetünk nem úgy nézne ki mint egy szemétdomb és engem ez jobban érdekel mint a "cuki jegesmacik" élete a sarkkörön mert ez "röhög az arcomba" minden nap amikor kimegyek az utcára.
Ausztriában és Németországban több helyen is voltam érdekes módon ott az emberek nem gondolják úgy, hogy nem tudnak semmit sem tenni a saját környezetükért és ez meg is látszik tiszták az utcák mert az emberek nem gondolják úgy, hogy ahol a cigit éppen elszívtam ott azonnal a földre kell szemetelnem mert azt az 5m-t a kukáig már nem bírom ki.
Ez az egész intelligencia kérdése amivel a magyar nem áll túl jól.

Master91
Mark Webber sokáig közel haladt Rosberghez, de elõzni nem tudott. Az ausztrál ismét elszúrta a rajtot, amely után talpra kellett állnia. "Aggódtunk a versenyt elõtt, pocsékul sikerültek az elõkészületek" - közölte a BBC-vel. "A két próbarajt pokoli volt, mintha egy traktort kellett volna elindítanom a kuplunggal."

Csóri!
Master91
"...ezt a gyökerektõl kéne tenni és globális szinten..."
1 személy kevés. de ha a következõ 2 generáció úgy nõ fel ahogy kéne ebben a környezet védelmi szempontból már akkor haladás lenne

Persze hatalmas igazság van abba amit írtál.
Minstrel
Hockenheim, az évben nem vagyok biztos, talán 2006

http://topgearhungary.blogspot.com/

DasIsFuck
jajj ne legyünk naívak.

Te, mint személy nem tudsz tenni a környezetért semmit!
Járhatsz csak bicajjal, nem fog változni semmi,járhatsz te csak autóval akkor sem fog változni semmi.
Sõt ezt megteheti rajtad kívül még több ezer ember akkor sem fog.

Akik tehetnének ezért azok az ipari nagykutyákat birtokló körök és a magas döntési pozícióban lévõ vezérek.
De õk nem fognak mert nekik alanyi érdekük a nagy fogyasztás és költekezls, mert ebbõl jön a pénz.

Ez olyan mint ahogy új,tisztább vagy jobb energiahordozókat sem fogunk komolyan feltaláni addig amíg ez a jelenlegieket birtoklóknak nem érdeke, ergó nem éri meg

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

allock
Integetõs, egy kézzel való vezetésrõl jut eszembe, volt egy futam jóval régebben amikor Buttonnak lett valami a sisakrostélyával vagy annak a nyitó mechanikájával és verseny közben megadta magát. Egy kézzel tartotta a rostélyt, hogy ne vágjon a menetszél a szemébe, a másikkal kormányzott. Valaki tudja esetleg melyik futam volt ez? Hondás idõkben lehetett.

#hhwnd

Master91
valamit tenni kell, de ezt a gyökerektõl kéne tenni és globális szinten.

Pl. már ovodás korban tanítani a kölköt újrahasznosításra meg ilyesmi. és végig így nevelni.

Azért M.on kevesett találkoztam ált. meg közép suliba a környezet védelemmel....

Mindig csak a folyóba a vegyis hordó volt meg ilyesmi. Ez kevés már sajnos.
kifli
már nem azért, de te állandóan ezeket az indy meg tököm tudja már milyen videókat rakosgatod be ide. És olyan indokokkal, hogy itt 300 fölött integetnek nem 280-nál. Ilyenek miatt nem kell teleokádni a topikot ezekkel a videókkal. Ez f1 topik, arra van, hogy az f1-rõl mennyen a téma.

Ha meg te überinteligens vagy, és téged nem tudnak az f1-el bepalizni, akkor miért vagy itt?
adam46
Gondolom, hogy hány centi a szennyezett hûtõvíz az adott térségben, vagy valami hasonló.
fifi
igen?
cm mértékegységgel?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

RatBaG
"double rainbow all across the sky..."

Per Aspera Ad Inferi.

dehogy, csak egy felrevezetes azoktol akik remitik a nepet...

http://en.wikipedia.org/wiki/File:2011Sendai-NOAA-Energylhvpd9-05.jpg

"contours of forecasted maximum wave amplitudes , detailing tsunami energy propagation". Presumably the scale simply stops at 120cm; but at the coasts the wave rises much higher."

de itt is egy "leleplezo" cikk:

http://americanlivewire.com/fukushima-nuclear-radiation-spreading-across-the-pacific-ocean/

adam46
Fukushimai szennyezés kiterjedése?
fifi
mi ez?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

pedobear
Én is már kíváncsian várom a Formula-E-t.

Off. Valamit tenni kell, mert már durva állapotok vannak a földön.

Fukushima:

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

pedobear
<#eljen>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

Tarajos Sül
..nyilván nekik is közlekedni kell valamivel, de legalább tesznek azért, amiért a föld lakosságának a 90%-a nem.
pedig kéne, hogy tegyünk érte.
..és csesztetem az összes olyan embert, aki kényelmi szempontból ül kocsiba.
..persze akinek nehézkes a járás stb, annak ez nem szól. 😊
Kit--Kat
Egy kis középcsapatban hogyan lettek volna már?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Nem csak a Shell-t tamadjak,hanem mindent ami nem tetszik nekik.

A legszebb az,amikor tobb 100 km-t hajokaznak egy rozzant ocska hajoval be a tengerbe,hogy megdobaljanak paradicsommal vagy akarmivel 1-1 furotornyot. 😄 Arra nem gondolnak,hogy az a fostalicska mennyi gazolajat eget el.

Bar gondolom az eszaki sarkra meg a tokom tudja hova mindig biciklivel meg leghajoval jutnak el 😊

Unatkozo dilletans balfasz hipszterek ezek mind.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Tarajos Sül
...hát én szerintem támogatni fogom valamennyivel a greenpeace-t. :$ 😄
..vehetnék autót is, de inkább biciklizek, az nem káros a környezetre, és nem is vagyok el lustulva, szóval NEM úgy szövegelek, hogy nap, mint nap telepöfögöm én is a levegõt a kocsimmal, és ráadásul tömegközlekedéssel utazok.
..szóval respect a greenpeace-nak.. de csak attól félek, hogy ilyen figyelem felhívás többet már nem lesz, mert szigorítani fogják a forma egyes szabályokat. :/
..amugy van valakinek egy linkje a D. Coulthard-os pezsgõzésrõl? :$ 😄

OFF:
..a greenpeace-sok miértcsak a shell-t támadják ennyire?
..vagy a többi nagy olajcéget is, csak én nem tudok róla? 😊
Master91
kerestem de nem találtam. amit ki raktak honlapra nem mûködik nekem
Boxutca Online van youtube-on?

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
FeikG
Ja ja ide jössz néha trollkodni,vagy beleszarni a topikba<#idiota>
Ha nem éppen egy versenyzõt köpsz le akkor jöhet a jó kis amcsi katyvasz.
Szimpla kis hülye gyerek vagy,aki feltûnési mániában szenved,üvegtigris szindrómával...

tipitmi
kik ezek a zöldbarackosok?
Master91
Master91
GreenPeace

[HUN]FaTaL
Maldonadonak kellett volna szûkebben vennie a kanyart. A büntetést pedig sztem azért kapta mert letarolta Di Restat, akinek semmi köze nem volt az egészhez.

#141767: Menjél, akkor nézd azt az ovál pályás fost és kíméld meg a topicot a hülyeségeidtõl.

http://goo.gl/gd6Zi5

tipitmi
hát abba tényleg nem nagy izgalom van ha körbe-körbe megy a pályán valaki és még fékezni sem kell. egy krumplis zsákot ráakaszt a gázpedálra és integet a kis amcsi a kis mexikóinak hogy engedje el
Mégis itt esz a fene... <#nemtudom>
Dietrich
nem mindenkinek lehet eladni a xart szépen becsomagolva.
de vannak akik még kajálják köztük te is.
egyébként grat, hogy vetted/vettétek a lényeget és nem azt amire beraktam indokként. tipikus szemellenzõskörbevonatozósefegyesek...<#lama>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Sutilnak meg 20 centivel szélesebben elmenni mellette. Versenybaleset éppen összeértek...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

mcmoha
Igen. Maldonadonak fordulnia kellett volna, vagy elvenni a gázt.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
Sutillal egy versenyszituáció volt, láthatóan nem a boxba akart menni, mert azon a ponton már túlment, hacsak nem akart átvágni a "bukóteren". Ami utána jött diResta féla mozdulat amikor tényleg a boxba akart menni és berántotta na az meggondolatlan volt, de gyorsan történt, ki tudja mit látott...

Norbi1990
Maldonado lassú volt, Sutil hagyott helyet neki belül.
Ennyi.
Totti5

mcmoha
Lehet, hogy így van. <#fejvakaras>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

kifli
továbbra sem értem, hogy ennek a szarnak miköze f1-hez és miért kell folyton betenni ide...
desigo
Nehezen hihetõ de elõfordulnak érdekes dolgok...
"így világbajnoki esélye szinte biztosan odalett."

En Kimi-fankent sem allitanam, hogy egyaltalan lett volna eselye...

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Nem tudom meg mondani miért, de ez hülyeség.
Norbi1990
Nincsen píz!
Adjá és mind elköltözünk oda és nem zavarunk itt többet.

Na? <#help>
FeikG
Te miért nem költözöl Amerikába???Ha már ennyire odavagy azokért a szarokért <#falbav>

V43 1105
Ambruuus .. <#gunyos1>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

tipitmi
meg ti is (már akinek van jogsija) hogy vezettek városba/autópályán?
két kézzel mint egy nyugdíjas vagy tanulóvezetõ, vagy bal kéz azablakba jobb kéz cigi, vagy pia, vagy városban könyöklõn pihentetés.