FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a kormányt egy kézzel is leet fogni, régi idõkben is csak egy kézzel vezettek szinte még kanyarokban is mert másik kézzel váltani kellett.
most van egy túlspirázva, semmi extra nincs benne
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
(nem láttam a futamot itthoni meló miat csak hallgattam a tévét)
elvoltak ájulva, hogy 280-nál mutogatnak..mekkora dolog..330-nál is lehet mutogatni 😊)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Gro elõzése elött levágta az eau rouge-t, ráadásul sokkal nagyobb elõnyt szerzett ebbõl mint a hungaroringen grojean. Ennyit errõl, ha a sajtó most nem kapja fel a dolgot akkor ez így is marad.
Más.
Azért raikonnen elõzött pár szépet, az egyenesben lassú lotussal kénytelen volt máshol elõzni. Vettel világbajnok, ez itt szerintem eldõlt, viszont ez a festett haj nem növeli az imázsát. Alonso jót ment, button második kerékcseréjét nem értem, szerintem be lehetett volna próbálni.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
0.108-al volt Vettel lemaradva Hamiltonról, HA Vettel azt a kört úgy hozta hogy szabályosan vette be a rouget, akkor nincs több mondani valóm
Amúgy se jött össze neki a hétvége, idõmérõ is bukó, futam is bukó. Nagyon kár érte, ki is esett a vb-bõl szerintem.
Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295
Jó kis csaták voltak, szép elõzésekkel, olykor túl nagy hévvel, de ettõl szép.
Azt hogy ezen a futamon lehet a pályán kívül menni, multkor meg a franciát meghúrcolták egy brutál szép, negyed ennyire sem elõnyt jelentõ elõzés miatt mint az órúzs levágás és ledület szerzése az egyszerûen nevetséges.
Alonso szépet ment, Massa hozta a csiga formát. Mercedes okés volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
vicc
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(f1 lájv...)
Forma-1 online : STARTLAP.DR.HU
( most épp a Belga nagydíj megy )
20.2 Drivers must use the track at all times. For the avoidance of doubt the white lines defining the track edges are considered to be part of the track but the kerbs are not.
A driver will be judged to have left the track if no part of the car remains in contact with the track.
Should a car leave the track the driver may rejoin, however, this may only be done when it is safe to do so and without gaining any advantage.
A driver may not deliberately leave the track without justifiable reason.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Egyszerû ez mint az egyszeregy, megspórolják a csütörtöki meeting ezen részét, mindenki jól jár, nincs csaló meg bunda és hasonló morgás utána.
Vagy akkor nem az nyer akit a forma1 vezetése szeretné?
Idén is megy a matek, merci bünti vicc, grojean bünti csúnya miközben a hungaroringen a vezetõ hamilton is jópárszor elhagyta 4 kerékkel (és még sokan mások) - igaz nem elõztek, de ez ne legyen már kifogás.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Akkor úgy tûnik erre nem morognak.
0:36nál elsõ 2 kerék vonalon kívül van.
Grosjeant ugye tudjuk hogy dicsérték a Hungaroringen...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."