182110
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
G_ArchAngel #149914 Villeneuve-nek orvosra van szuksege. Raikkonent folyamatosan baszogatja, amikor Kimi hibazik, azonnal nyilatkozk, amikor megy a finnek, akkor lapul, mint szar a fuben.
Szoval vagy beteg, vagy magyar felmenoi vannak, mert altalaban mi viselkedunk igy. -
#149913 Így értelmezve viszont bugyutaság volt a komment. :D Mi az hogy csak az eredményei beszéljenek? Akinek nincs semmi eredménye az kussoljon, mert mittud ő a mai gumikról, meg a forma1ről, aki meg minden féleformafajta autóval bajnok lett, az meg, hát, szintén kussoljon, mert úgy elegáns? Akkor ki formálhat véleményt? Senki? Vagy ismét félreértem a kommented? :) -
G_ArchAngel #149912 Ezert irtam, amit -
#149911 Azért az a felsorolás amit Totti írt az elég impozáns. :) -
G_ArchAngel #149910 Nagy ember lenne, ha o egyaltalan nem, csak az eredmenyei beszelnenek helyette -
#149909 Veled ellentétben ő nem barmozott. Véleménye lehet neki is, de ezt már tegnap a boxutca fészbukon eljátszottam az ottani 80%al akik egyből semmirekellő, béna, sose volt jó, senki nem emlékszik rá, meg amúgy is menjem már a picsába. Legalább lennének képben hogy milyen pályafutása volt, de sajnos az F1 közönsége annyira korlátolt hogy az F1en kívüli életről fogalmuk sincs. Persze Vili ölébe pottyant az F1 cím, szerencse, csillagok, köze nem volt hozzá mint pilóta, csak úgy meglett neki.... ez az internetes közvélemény róla ma. Bezzeg Kimi 1 vb címe az törénelmi siker. Kettős mérce.
Nos Vili azon kevesek elit klubjába tartozik akik tengerentúlon Cart bajnoki címet, Indy 500 győzelmet illetve F1 bajnoki címet szereztek. Kár hogy Lemansi győzelem nem jött össze neki, hisz akkor még különlegesebb lenne a győzelmi trófa gyüjteménye ( "csak" 2. lett ).
A lényeg hogy ez a véleménye. Én sem értek vele egyet mindenben, de szíve joga elmondani, ha megkérdezték. -
#149908 A Renault eladja Forma-1-es motorrészlegét? -
G_ArchAngel #149907 Kimi 2 Lotusos eveben addig lapitott, mig nem jott a 2013 ev vege... Villeneuve meg az apja emlekere is szegyent hoz, az egyetlen bajnok, akinek szerintem mindig is kevesbb rajongoja volt, mint az utolso 2-3 csapat osszes pilotajanak az elmult 20 evben -
#149906 Olyan jó, hogy egy olyan ex versenyző kezd el pofázni az idei gumikról aki 8 éve abbahagyta a forma1-et. Fingja sincsen arról, hogy ezek a gumik, hogy működnek a mai verdákon, sőt még azt sem tudja, hogy maguk a verdák hogyan reagálják le a versenyeket egy pilóta alatt. De azért ő megmondja a tutit. Barom. -
IXEMGabeo #149905
bár egyiküket sem szeretem, de, hajdanán hatalmas sportemberek voltak;) -
Stockbauer33 #149904 http://www.motorsportal.hu/forma1/villeneuve-raikkonen-akar-haza-is-mehetne-c56494.html#.U6kih0Dm5mI -
Stockbauer33 #149903 -
#149902 Valami összefüggés van?
-
#149901 Button sem lesz már fiatalabb és ő is már kifele megy az F1ből. McLarennek meg kell újulnia, mert eléggé beleszürkültek a mezőnybe az elmúlt években. Vannak itt tehetséges fiatalok akik be is váltják a reményeket lásd RIC.
Honda azért jelen van az Indycarban is turbós motorral, persze az F1é más és a hybrid rendszer, de lehet beletalálnak, viszont ahhoz a McLaren is kell, mert Mercedes motorral mennek idén így a sebességük meglenne, de az autó nem jó... -
#149900 Azt a többi csapat is megteheti jövőre. -
IXEMGabeo #149899 na most akkor mi igaz:)
Alonso-Button páros jövőre?
-
IXEMGabeo #149898 nem indokolt, hogy elküldjék amikor jól teljesít idén is...nem tehet arról, hogy versenyképtelen a technika...magasan veri versenyen a fiatal Magnussent...2 hétvégén kapott ki tőle eddig, Ausztráliában is nem sokkal volt már mögötte... -
#149897 :))
-
#149896 Semmilyen tapasztalatuk nincs a pályán ezzel a konfigurációval. A többi csapat már jó régóta fejleszti a motorját. Én is tudom, hogy jó anyám húslevese de mégsem tudnám úgy elkészíteni mint ő, pedig tudom mi van benne.
Ebben a mostani F1ben nehéz nagyot dobni az elején, Mercinek is csak mostanra jöttek össze a dolgok. -
#149895 Ők most is fejleszthetik a motort nem? Szóval a merci megoldását is lekoppinthatják rögtön. Persze én se számítok semmi egetrengetőre. -
#149894 Nem tudom miért veszi készpénznek, hogy a Honda ha megjön jó lesz. Csodálnám ha a Ferrari mostani gyenge színvonalát hozná. Mclaren régóta nem a kiegyensúlyozottságáról híres. -
G_ArchAngel #149893 csereljenek Kimivel - rosszabb mar egyikuknek sem lehet -
Laceee #149892 Miért? Onnan kellene nyugdíjba mennie? Nem jótékonysági szervezet egy F1-es csapat sem... -
IXEMGabeo #149891 Nem lenne igazságos a Mclaren részéről
ha megcsinálják nem csalódom bennük:D mindig is rühelltem őket -
#149890 Baromi sokba kerülhetett a ralizás. -
#149889 Vajon milyen kupit hagyhatott maga után Palik a Ringtől távozóban, ha 2010 áprilisa óta nem igazán eszi őket haza a fene? -
#149888 Igaz amit csinálnak túlzás, de, hogy tavaly nem lettek volna sehol. Második lett a csapat. -
#149887 "A HÉTVÉGE ÁTKA. Vagy inkább az egész szezoné, mondhatná Vettel, ugyanis a négyszeres világbajnok egyetlen versenyt sem tudott befejezni, amikor Mark Webber feltűnt a paddockban. A korábbi csapattárs eddig az Ausztrál, a Monacói és az Osztrák GP-t nézte meg a helyszínen. Véletlen az egybeesés, vagy új átok született?" -
IXEMGabeo #149886 rohadjon le az ilyen ember -
Ironman2 #149885 http://www.blikk.hu/blikk_sport/elloptak-schumi-korhazi-aktait-2261729 -
-
IXEMGabeo #149883 nem Vettel a katasztrófa, hanem a technikája;) még Webberrel sem volt ennyi gikszer, mint, ami vele idén -
#149882 pszichikai hadviselés,tesznek róla hogy még csak véletlenül se tudjanak visszajönni
egyébként meg csak gondoljatok a helyzetükbe,mindenki ott vág alá a másiknak ahol tud,ezek az emberek nyerni akarnak,és dollár százmilliók forognak kockán...ti is ezt tennétek,nem kell álszenteskedni (és ezt értem bármelyik csapatra) -
#149881 Bild: „Hatalmas buli készülődött százezer Red Bull-szurkolóval a konszernhez tartozó pályán, de a világbajnok Sebastian Vettel ismét leszerepelt. Az év során harmadszor kellett kiállnia, a Renault kormányelektronikája megint csődöt mondott.”
Frankfurter Allgemeine: „Rosberg újabb lépése a vb-cím felé. A német pilóta ismét visszaverte Hamilton támadásait. Az F1 visszatért Ausztriába, de Vettel kiesett.”
Stuttgarter Zeitung: „Minden gyönyörű volt a házigazdáknak Stájerországban, kivéve a futam végeredményét. Vettel a verseny közepén feladta, a világbajnoknak sürgősen szüksége van arra, amit az üdítős doboz ígér: több energiára.”
Die Welt: „A Mercedes elrontotta a Red Bull hazai versenyét. Az ezüstnyilak ismét kettős győzelmet arattak, Vettel már nem lehet önerőből világbajnok”
Stuttgarter Nachrichten: „Vettel-katasztrófa, ennél rosszabb már nem jöhet. A Red Bull felsült százezer néző előtt a Red Bull Ringen. Vettel kiállt, Daniel Ricciardo pedig feltűnés nélkül nyolcadik lett.”
-
G_ArchAngel #149880 Meki? :O
mit csinalt a McLaren? -
#149879 Laudáról elnevezett kanyart átnevezték, a merci csapatot kirugták a hoteljukból, örülhetnek, hogy ennyivel megússzák. -
#149878 igen, szerintem is azért túlzásba viszik -
#149877 Elég nagyképűség a mekitől, előző években a fasorba se voltak, most meg, hogy van egy szerencsés évük, ahol sikerült jobb dolgokat fejleszteni, mint a társaknak, már nagy az arcuk. -
#149876 Én megmondtam -
#149875 és csak nem hagyják abba :DDD