FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://www.independent.co.uk/sport/motor-racing/massas-f1-future-in-doubt-1762336.html
Nem akarom felhozni megint és ezen vívni, hogy mit kellett volna, és mit nem, csak ezeket a túlzásokat nem értem, illetve igen csak kegyetlen igazságtalan a többiekkel szemben, mert Kimi ha(!) elhajt az égõ Lauda mellett az is király...
Bánná kánya, számomra nem isten, csak egy kiváló hozott és szerzett adottságokkal rendelkezõ versenyzõ, és akár még többet is megadok, de ezek a hihetetlen túlzások a levegõbõl leverik a lécet.
..bocs.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
persze webber mosolyogva tapsoljon, biztos...
Attól hogy kollégák, még nem kell barátoknak lenniük.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Legalábbis én ezt csináltam volna.
A medve nem játék.
Vagy talán képmutatóan tapsikolnia kellett volna a fényképek nézegetése közben?
Webber meg a TopGearben mondta el nevetve,hogy nem fog neki egyáltalán hiányozni a csapattársa.
Még azt mondja hogy tiszteli. Vicc ez a gyerek...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Attól még,hogy rengeteg a hülye,nem biztos,hogy nyerõ állást foglalni mellettük.
De felvilágosítalak téged is!
Keveréktõl függõen,90-135 fok között van az ideális hõmérséklet a gumiknál,még a szuper lágy is,talán,115 fokig jó.És akkor nem beszéltem a fékezéskor keletkezõ + hõrõl,ami még ha pillanatra is ,de 30-40 fokot emel rajta...
De lökjétek csak tovább,ma jó napom van,szívesen tartok elõadást....<#idiota>#idiota>
Leegyszerûsítve a gyengébbek kedvéért,a narancssárga,kb 120 fok lehet,a citrom sárga talán 150 és ha már fehér,az olyan forró,hogy már nem is méri....
Iame: neked egy traktorgyártó a neved?
A medve nem játék.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
www.f1-live.hu
14:04 Csak a szokásos… KERS-problémák Webber autójában. Ki kell cserélni az akkumulátort. A Renault szakemberei is besegítenek.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Vagy a jobb elsõKet.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
De nyugtass meg, hogy ment néhány kört ilyen állapotban 😄
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |