FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
attól mert itt szerelik össze továbbra sem magyar márka...
HTS s3rg1nh00
5.4s az

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

nearo
Azt néztem különben, hogy Vettel és Alonso között valami 3 tized sec volt a különbség a végén. Nagyon röhögnék, ha egyszer valaki elbambulna az ünneplésben, és az utolsó centiken elõznék meg 😄
(Asszem Monacoban volt is ilyen egy másik sorozatban, talán ide is lett linkelve.)

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

HTS s3rg1nh00
igen pontosan,mert a szuzuki nekünk ugyanaz mint az olaszoknak a ferrari.
vagy nem?

b-type
A Francia talicskán jobb gumi volt 😊) ...és a tapadás az autó teljesítményének harmada..
Sztem nincs ebben gáz, fújjolnak, tavaly Hamilton-t is fújjolták, ez Monza, nem tetszik nem kell nyerni 😄
Hakkinen-t is gúnyolták...semmi nem változott, ez az 'oroszlán barlangja'
...szvsz nem kell ebbe beleszomorodni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tipitmi
mi magyarok a Suzukinak szurkolunk, és szeressük, a nemzetünk büszke rá, na még ha forma 1-be lenne Suzuki mindenki suzukis cuccokba járna és Suzukinak szurkolna mert magyar.
Dietrich
Grat Vettelnek az újabb gyõzelméhez ami kellett a 4. VB címéhez!

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Kit--Kat
Ezt akartam írni, korábban Alf is gyûlölt ellenségük volt. És még azt is megbocsájtották, hogy korábban lefikázta a Ferrarit. Csak annyi kellett, hogy felvegye a vörös overált, nem túl bonyolultak a tifosik. 😄

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

HTS s3rg1nh00
a tifosi nem a versenyzõnek szurkol,hanem a csapatnak.ez nem primitívség,hanem hazaszeretet-ne ítéld el azokat,akik egy más kultúrában,más nevelésben nõttek fel.szép vagy nem szép,ez van.

Totti5
Bár csak egyszer Vettel a Ferrarinál kötne ki... õ lenne Olaszország ékköve, ahogy most Alonso. Az az Alonso akit elõtte megfolytottak volna, aki legyõzte Sumit egy francia talicskában. Az a baj hogy ez a szurkolói hozáállás a sportnak hatalmas kárt okoz. Ez primitívség és nem szurkolás ( ugyan úgy mint a fociban is ). Sajnálatos hogy itt tartunk.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

tipitmi
Majd 2016 után leszek kíváncsi akkor is lesz e fújolás
Kit--Kat
Undorítóvalóban, bezzeg a Schupák Vb dömping az elfogadható volt számukra ûrautóval. <#idiota>

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Piquet sem istenítik, ha belegondolsz, pedig az eredményei alapján a Senna, Prost, Lauda trióval kéne egy helyen emlegetni egyfolytában. Csak pár futamot láttam felvételrõl abból az érából, meg tudom, hogy elég pokróc volt az ürge, de összességében tuti meg van a komolyabb okai, hogy õt kevésbé emelik ki ("még" Mansellt is jobban tisztelik). Nyilván Vettel vb dömpingjét is így fogják kezelni, egy jó pilóta, aki nem emelkedett azért ki a legjobbak közül a sok címe ellenére sem.

szabii98
undorító, ahogy az olaszok fujjogtak mikor Vettel nevét bemondták. Undorító digó népség

I met God. She's black

bakkerman
annyiban értek vele egyet,hogy szánalmas hogy 20 év múlva azt fogjuk látni,hogy egy kibaszott energiaital gyártó uralta több évig a motorsport királyának számító F1-et,a tökéletes autóba beültettek jókor-jóhelyen egy német gyereket,aki bekerül a legjobbak közé,papíron. Hol van már a Schumi-Hakkinen féle szó szerinti vérremenõ párharc...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

b-type
sztem elég jól összetákolták ezt a csapatot, elnézve a pöpec kettõs kerékcserét, meg a legjobb autót,...és az általában jó taktikát.
Szal tök mindegy, Ferrari vagy Red Bull ebbõl a szempontból.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

nevetségesen szánalmas és primitív komment NSO színvonal <#levele><#conf><#szomoru2>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

szépen beégtek a tifuszosak
Nem véletlen <#papakacsint>
A Német egy gyõzelemre született nép.
Gyõzött a legjobb, Vettel mindvégig szépen tartotta a vezetõ helyét, nem hibázott, tökéletes versenyt futott, nem tudta senki bezavarni a manõverezésben, szépen nyomta a gázpedált, az elején kicsit túráztatta a motort de aztán lekapcsolta a kapcsolókkal, hogy kímélje a szerkezetet.
pedobear
Hasselhoff leszart minket <#zavart1>

Tudomány, technika és gazdaság vegyes topic: http://sg.hu/forum/tema/1108932295

LeventeV
Hát nagyon úgy néz ki. Alonsonak átlagosan 7.5 pontot kell hozzon futamonként. Ha megnézzük az erõviszonyokat és számba vesszük azt, hogy a következõ futamok Vettelnek kedveznek, akkor valóban nagyon kicsi az esélye annak, hogy Alonso nyerjen.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

nearo
Kb ott tartunk, hogy F1-re kicsi átfogalmazással elmondható ugyanaz, mint régebben a focira... 22-en versenyeznek a pályán, és a végén egy német nyer 😄

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

csapatoknak evente mas pilotaparost kene szerzodtetni es utana 5 evig nem szerzodtetthetik ugyanazokat ujra, na? 😊

Ha megnézzük a tabellát...akkor egyértelmû...ez is megvan már...:

Forma-1 tabella
Ezaz! Szemét Vettel, hogy képzeli, hogy meri így tönkretenni a futamokat. Zárjuk is ki inkább, ne a többi csapatnak kelljen fejlõdni mert az mi már.
majd az F12013-as játékban annyiszor kilökheted ahányszor akarod <#taps><#idiota>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

adam46
De õ is megölte, ugyan úgy mint most Vettelke. Rohadt nagy unalom az össze futam, komolyan már csak arra jó, hogy aludjunk raja.
RatBaG
ez a fújolás undorító, tök mindegy, hogy ki a célpont.
eddig úgy hittem, hogy itt nincs annyi tuskó, mint a focilelátókon.

Per Aspera Ad Inferi.

nem a pálya tehet róla, hanem ilyenek az erõviszonyok jelenleg...szezon végén általában a Bullok tarolnak...Azért pont ezen a pályán is ahol 2011-en kívül mindig szenvedtek a magas végsebesség miatt

bakkerman
csak a futam volt kalap szar,felõlem lehet akármilyen hangulat ott,ha a tv elõtt meg bealszok. grat fetölnek a 4.-hez

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

pedobear
Félig átaludtam. Semmit nem érõ futam...

Azért még mindig látszik, hogy Olaszországban imádják az F1-et Monzában ez a hangulat elképesztõ

MS nem olte meg evekig?
Nem Vettel es Newey tehet rola, hogy a tobbi tervezo fantaziatlan a pilotak meg toketlenek. Meg egy ovoadas is tudta, hogy Alonsonak ki kellene mennie, de az csak maradt es vesztett idot korrol-korre.

http://gaborszantai.co.uk/

Shiwo
csak annyira, mint annó Schumacher

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

sima futam volt

Red Bullnak most jön mégcsak igazán a nagy dobás az ázsiai helyszínek...

Ferrari elkezdhet jövõre fejleszteni, Mercedes csúnyán visszaesett, Hülkenberg zseniális a Mclaren is fejleszthet jövõre, a Lotus megintcsak sehol se volt ill. Grosjean mostmár lassan összeszedte magát.

adam46
Hurrááááááááááá Vettel, ezaz, király. Megöli a Forma 1 et. <#szomoru1>
Botond
mindigtv android/ios applikációban pl.
Megszólaltam erre pont kijött <#idiota>
Lol, Kimi feltette a szárnycserekor a közepeset 😄
(Aminek más értelme nem lehet, mint hogy így már nem kötelezõ kijönnie többet ha bírja)
desigo
Webbert is elfogja? xD
pedobear
Unalmas ez a verseny...

desigo
Kiminek ez nem lesz a kedvenc hétvégéje.
picsába ez szép elõzés volt a spanyoltól

na Massa most szépen elengedi majd

asszem Raikkonen és Perez értek össze

2 Ferrari erõs lesz van egy érzésem...Vettel száraz körülmények közt nehezen lesz elkapható

Valahol megtekinthetõ online a forma1 közvetítés? Sajnos tönkrement a tv-m és szeretném élõben megnézni. Persze ha lehet akkor magyar kommentárral.
tipitmi
Kiminek hiába fognak magyarázni õ tudja a dolgát, tapossa a gázpedált õ nem fogja Alonso seggét nyalni
tipitmi
Remélem a ferkához megy tényleg és jól elkeni Alonso száját
szabii98
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

I met God. She's black