FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt a mondatot értelmezd már nekem légyszives. Odáig megvan, hogy szerinted, a ferrari motorral sok lesz a gond (nem értem honnan veszed), de azt a részt, hogy mercire vagy hondára váltanak nem értem. Miért váltana hondára vagy mercire a ferrari? Vagy ezt a lotusra értetted? Mert a lotussal kapcsolatban pont arról mennek a hírek, hogy a renault megint nagyobb részt akar a csapatban vállalni.
Nem volt hely másik csapatnál kényszerhelyzetben találta magát. Nyilván nem akar még visszavonulni és mivel ahogy te is mondtad 3 élcsapat van vagy lesz csak a Ferrarinál volt hely. Ismeri James Allison munkáját is így nem csoda, hogy követte...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ok, a Renault elég megbízható volt az elmúlt években, de a Ferrarival se volt olyan sok gond emlékeim szerint.
Plusz ha azt nézzük tiszta lappal indul mindenki, akkor a Ferrarinak szerintem sokkal több tapasztalata van nagyteljesítményû motorok gyártásában, mint a Renaultnak, plusz ott a Fiat is a háttérben, az egyetlen dolog amire (tudtommal) soha nem volt panasz az utcai autóik terén az a motor, plusz az elmúlt évtizedben elég rendesen rámentek a turbóbenzinekre, azokról is csak jókat hallottam eddig.
Szerintem kevesebbet kap majd, mint a Lotusnál, viszont a Lotustól elment mindenki, 3,5 sec alatt cserélnek átlagban kereket, és értelmes taktikát 1x sem láttam tõlük a két év alatt, amióta ott van Kimi.
A Ferrari legalább kerékcserében és taktikában jobb, mint a Lotus.
A medve nem játék.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Most már nincs probléma a csapattal, most már megértik, és csapategység lesz.. Egy kis pénz a zsebbe, és máris minden fasza..
És ez mondja azt, hogy ez a Forma1 már nem tetszik neki???
James Hunt is ekkora seggnyaló volt anno? Na mindegy..
Én sajnálom a Lotust, megtettek mindent, de sajnos nincs pénzük és a tervezõ zsenijük is elment. Így Kiminek a Red Bull után nem maradt más alternatíva, mint a Ferrari. Remélem most jobban fog elsülni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A medve nem játék.
Jégkrém és pia a Ferrarinál is lesz. A Lotusnak két hiányossága volt:
-Taktika
-Szar kerékcserék
Amúgy semmi baj nem volt vele.
Ja, és hogy nem lehet vele bajnokságot nyerni.
A Ferrarival és a Ferrari motorral sokkal több mûszaki gond lesz, különösen az új motorral, mint lett volna a Lotus-Renaulttal. Viszont Kimi szerintem tökönszúrja magát, ha Mercire v. Hondára váltanak ...
A medve nem játék.
Kellett neki a Red Bullnál hízelegni a Ferrari szépen csapdába csalta mivel nincs más csapat ahová igazolni tudna😄DD
Alonso arcára kíváncsi leszek jövõre.DDDDD
A medve nem játék.
Amúgy, tökös dolog a Ferraritól, hogy bevállalta ezt a párost. Az volt butaság, hogy korábban Kimivel szemben a sérült Massának szavaztak bizalmat. Ha ez nincs, már évekkel ezelõtt összeállhatott volna ez a páros. Legalább Alonsot is lesz kihez mérni, és Kimit is. Ugyanis ezt rajtuk kívül utoljára a Mansell-Prost (Prost), Senna-Prost (döntetlen, sõt, 88-ban is Prostnak volt több pontja) párosok vállalták be, mindkétszer a McLaren. (Az Alonso-Hamilton páros esetében Hamilton totál kezdõ volt, így azt nem számítom.) Én drukkolok mindkettõnek. Remélem, hogy nem lesz belõle kataszrófa!
A medve nem játék.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Pár éve valahogy így nézett ki. Az iceman felirat árulkodó kié. (Halványan rajta van a lent linkelten is)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Alo/rai érdekes lesz mint ahogy a hami/rosberg is. A red bull unalmas, meki középcsapat jövõre, õk majd hondával lehetnek jók. Williams-el kéne valamit kezdeni, mert csúnya lejtõn vannak, kéne oda egy stabil pilóta....Kobayashi?
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
I met God. She's black
Ferrari: Raikkonen-Alonso (spanyol most sír)
Lotus: Hülkenberg-Grosjean
Sauber: Massa-Gutierrez/Szirotkin valszeg a mexikóit kiteszik, mert az orosz több pénzt hoz majd😊
Sutil marad elvégre sokkal jobb teljesítményt nyújt Di Restánál, aki a szerencsének köszönheti, hogy elõtte van a pontversenyben
Massa meg megy a Sauberhez, úgyis ott kezdte XD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h