182110
  • mcmoha
  • contraste
    Ezt a kocsit felelevenítve azért sajnálom, hogy ma már nm csinálnak ilyen betegségeket, ehelyett mindenbe a jó kis i4 benzin turbo kat nyomjak..
  • contraste
    Nagy eséllyel!
  • bardocz
    Jaja, ez sajátnak tűnik. Elég kis cég, lehet ha mindenhez saját motort terveztek volna a vásárlás helyett, nameg gyárat húznak fel hozzá, már rég csődbe mentek volna.
  • contraste
    ez ugy nez ki sajat.
  • contraste
    igen legtobb, amirol eddig ugy emlekeztem lotus, ugy nez ki legalabb co-production, mint ez a felig cosworth: lotus-cos
  • contraste
    Aha, total azt hittem az sajat volt... kozben ezt meg is neztem, nagyon kemeny egy vaddiszno:D

• bardocz
    "Performance modifications started with an upgraded engine, which was enhanced by Lotus from the standard Opel 2969 cc 24v straight six unit (used in the GSi). The engine was enlarged to a capacity of 3615 cc.[2] Lotus then added twin Garrett T25 turbochargers, which provide up to 0.7 bar of boost from about 1500 rpm."

Módsítani módosítják, én arra gondoltam, hogy teljesen saját fejlesztésük nincsen, vagyis nem hallottam még róla. Ezt találtam hirtelen, ami tényleg sajátjuk. De ha tudsz még engem érdekelne.
  • contraste
    Na-na ez nem igaz. Vannak különösen híres lotus motorok, most fejből hirtelen csak a Lotus Omegaba szerelt brutál 3.6 os asszem biturbo jut eszembe.
  • bardocz
    Ha arra gondolsz, hogy Lotus motor kéne, vagy Renault nélkül miért Lotus, akkor azért, mert a Lotus sose csinált motorokat(lehet volt rá példa, de nem tudok róla), utcai autókba is veszik mástól.
  • SzocsA
    Biztos azt gondolták, hogy a ferrarinak már 3 autója van a versenyen.
  • a.carkey
    Ezt hogy hozták ki? :D
  • contraste
    Szep.
  • SzocsA
    mit akartok Kimi a 4. lett :D
  • a.carkey
  • IXEMGabeo
    micsoda jó időmérő volt:DDD

Ferrari, Williams out:D fantasztikus taktikai érzékkel

ezenkívül a végjáték is tartogatott meglepiket

Buttont szidta buzi Dennis és most tessék 3.lett
  • Szabi #150098
  • Minstrel
    Börni miatt van minden, bekapcsolta a pályafűtést a 3. szektorban.
  • a.carkey
    Meg az ű t a fórummotor ...
  • a.carkey
    Mi ez a hülyeség, hogy az ő betűt fosul írja?
  • a.carkey
    Azt hitte nem tud javítani, mert szarabb volt a saját idejétől, és elvette. Úgy csinált, mintha életében nem ment volna ezen a pályán. :)
  • contraste
    Hamiltonnal mi lett?
  • DasIsFuck
    de miért Lotus akkor?:D

Nem akar a Lotus beszállni véletlen:D
  • SzocsA
    Nem tanulnak!
  • RelakS
    Hamilton mi a szart csinál? :D
  • j0rmungandr
    WTF volt az utolsó harmadán a pályán:D?
  • desigo
    Váratlanul érte a csapatot,hogy esik az eső Silverstoneban.
  • SzocsA
    mit csináltak most kapcsoltam be a tvt, és nem látom őket sehol?
    Vakációznak?
  • a.carkey
    Jaja. Még aznap kirúgnánk Alonsot és Raikot, a helyükre két tehetséges magyar, 100 ezer kilométeres gumiteszt, melynek következtében az ifjú Chan Chian Chi Kínából nem tesztelhet az ifjúkommunisták F1es tesztlehetőségén. A teszt előtt dobnánk a Ferrarit és vennénk pár mocit a Mercitől, és a Ringen már így állnánk fel. Ismét teltház lenne, és annyit kb. elérnénk, mint a "profik" a mostaniakkal. :D
  • Minstrel
    Délután kirúgni az összes Ferrárist, komolyan, szerintem már az SG fórumosok is jobban tudnák irányítani a csapatot. 8 éve csak a balfaszkodás megy ott.
  • a.carkey
    Van elég, és hiába a sok kudarc, még marad is.

Nem is emlékszem ilyen szar évükre, pedig nézem egy ideje és végigszenvedtem 1991et is. :)
  • a.carkey
    Valamelyik a sok balfasz közül.
  • a.carkey
    Kimit megszoktam, de hogy Alonsot is képesek voltak elqurni! Muhaha! Itt qurva gyorsan át kell értékelni az egészet. A helyükben vennék egy motort a Mercitől, és leszerződtetném a Marussia egész csapatát. :D
  • Laceee
    Esős edzésen nem kell kimenni... esős időmérőn is az utolsó pillanatban kell kiküldeni a versenyzőt... , ezt csinálják évek óta , nem tudom ki dönt erről, de annak már rég nem ott kéne lennie...
  • a.carkey
    Monty análisan fog érzékenyen megbántani pár faszt, aki nem vette a lapot.
  • desigo
    Ferrari mint valami vidéki amatőr csapat
    grat...
  • a.carkey
    Ez a Ferrari CSAPAT!!! nem lett jobb. Ekkora bénázásOKAT b+! Mindkét versenyzőjüket kicsinálják.
  • Totti5
    Szép volt Ferrari!
  • RelakS
    de? Bottas Massa Alonso Raikönnen a végéről megy? :D
  • contraste
    fasza, koszi!