FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kifli
"A Ferrarival és a Ferrari motorral sokkal több mûszaki gond lesz, különösen az új motorral, mint lett volna a Lotus-Renaulttal. Viszont Kimi szerintem tökönszúrja magát, ha Mercire v. Hondára váltanak ..."

ezt a mondatot értelmezd már nekem légyszives. Odáig megvan, hogy szerinted, a ferrari motorral sok lesz a gond (nem értem honnan veszed), de azt a részt, hogy mercire vagy hondára váltanak nem értem. Miért váltana hondára vagy mercire a ferrari? Vagy ezt a lotusra értetted? Mert a lotussal kapcsolatban pont arról mennek a hírek, hogy a renault megint nagyobb részt akar a csapatban vállalni.
Lehet valaki szemében szemét, de szerintem meg igaza van, hogy eligazolt a Lotustól. A sors iróniája, hogy pont a Ferrarihoz, amely állítólag semmibe vette (maga Kimi nyilatkozta nem pontosan így) Hamilton is állítom, hogy tudta azt, hogy a Mclaren szenvedni fog ezért kevesebb! lóvéért elment a Mercihez...

Nem volt hely másik csapatnál kényszerhelyzetben találta magát. Nyilván nem akar még visszavonulni és mivel ahogy te is mondtad 3 élcsapat van vagy lesz csak a Ferrarinál volt hely. Ismeri James Allison munkáját is így nem csoda, hogy követte...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Miért gondolod, hogy sok lesz a gond a Ferrari motorokkal?
Ok, a Renault elég megbízható volt az elmúlt években, de a Ferrarival se volt olyan sok gond emlékeim szerint.

Plusz ha azt nézzük tiszta lappal indul mindenki, akkor a Ferrarinak szerintem sokkal több tapasztalata van nagyteljesítményû motorok gyártásában, mint a Renaultnak, plusz ott a Fiat is a háttérben, az egyetlen dolog amire (tudtommal) soha nem volt panasz az utcai autóik terén az a motor, plusz az elmúlt évtizedben elég rendesen rámentek a turbóbenzinekre, azokról is csak jókat hallottam eddig.
a.carkey
Van három top csapat. Ebbõl egyben nem jött össze, a másik tavaly óta tele, a harmadik pedig a Ferrari.

Szerintem kevesebbet kap majd, mint a Lotusnál, viszont a Lotustól elment mindenki, 3,5 sec alatt cserélnek átlagban kereket, és értelmes taktikát 1x sem láttam tõlük a két év alatt, amióta ott van Kimi.

A Ferrari legalább kerékcserében és taktikában jobb, mint a Lotus.

A medve nem játék.

a.carkey
Bocs, de nem õ ment el, hanem elküldték.

A medve nem játék.

Nemcsak a pénz a lényeg, õ csak élcsapatnál hajlandó versenyezni...tudja õ is, hogy jövõre a Ferrari és a Mercedes elõnyben lehet a többiekkel akár...Meghazudtolta magát, dehát ebben a világban senki sem szent mindenki a maga pecsenyéjét sütögeti <#gonosz3>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Peppus
Ekkora szánalmat mint ez a Kimi.. Most már jó a Ferrari mi?
Most már nincs probléma a csapattal, most már megértik, és csapategység lesz.. Egy kis pénz a zsebbe, és máris minden fasza..
És ez mondja azt, hogy ez a Forma1 már nem tetszik neki???
James Hunt is ekkora seggnyaló volt anno? Na mindegy..

valamit nagyon tudhat ez a James Allison, ha Raikkonen képes volt követni😊))

Kit--Kat
Lehet megsokszorozódik a jelenlétünk, de azért így is ygakran benézünk.

Én sajnálom a Lotust, megtettek mindent, de sajnos nincs pénzük és a tervezõ zsenijük is elment. Így Kiminek a Red Bull után nem maradt más alternatíva, mint a Ferrari. Remélem most jobban fog elsülni.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

a.carkey
Mindegy mi volt 2006ben. Egy megbízhatatlan szar McLarennel kellett vébét nyerni, pedig az még egy nem megbízhatatlannak sem sikerült a F1 2007-es McLarenes párosának.

A medve nem játék.

a.carkey
Ha Kiminek lenne problémája ezzel, akkor anyázna.

Jégkrém és pia a Ferrarinál is lesz. A Lotusnak két hiányossága volt:

-Taktika
-Szar kerékcserék

Amúgy semmi baj nem volt vele.

Ja, és hogy nem lehet vele bajnokságot nyerni.

A Ferrarival és a Ferrari motorral sokkal több mûszaki gond lesz, különösen az új motorral, mint lett volna a Lotus-Renaulttal. Viszont Kimi szerintem tökönszúrja magát, ha Mercire v. Hondára váltanak ...

A medve nem játék.

Jövõre kiderül, hogy 2005-ben kiérdemelte volna meg jobban a vb címet😊

Kellett neki a Red Bullnál hízelegni a Ferrari szépen csapdába csalta mivel nincs más csapat ahová igazolni tudna😄DD

Bizony, leigazolni egy top pilótát, ráadásul pont azt akit élõ szerzõdéssel távolítottak el az érkezése miatt, erõs üzenet és szép kis pofon ez Alonsonak. 😄 <#nevetes1>
LeventeV
Adna az eg, hogy igaz legyen.

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

Jövõre sokat fogják látogatni G_Archangel és Kit Kat kollegák a topikot😄DD állandó vendégek lesznek...

már vártam mikor sütik el, de nem tudok rajta röhögni😊))

Alonso arcára kíváncsi leszek jövõre.DDDDD

Szabi
<#taps>

"Nulla tenaci invia est via"

Button-Hamilton páros is világbajnok páros volt láthattad és Button jól elbírt a nagyra tartott Lajoskával

a.carkey
*1x a Ferrari és 1x Mclaren, meg ugye az Alo+Hami kettõs.

A medve nem játék.

a.carkey
Ma hallottam, hogy Stefano is megy Massával, de ezt csak a szezon végén jelentik be. 😊

A medve nem játék.

a.carkey
Összefoglalva a hivatalos hír

Amúgy, tökös dolog a Ferraritól, hogy bevállalta ezt a párost. Az volt butaság, hogy korábban Kimivel szemben a sérült Massának szavaztak bizalmat. Ha ez nincs, már évekkel ezelõtt összeállhatott volna ez a páros. Legalább Alonsot is lesz kihez mérni, és Kimit is. Ugyanis ezt rajtuk kívül utoljára a Mansell-Prost (Prost), Senna-Prost (döntetlen, sõt, 88-ban is Prostnak volt több pontja) párosok vállalták be, mindkétszer a McLaren. (Az Alonso-Hamilton páros esetében Hamilton totál kezdõ volt, így azt nem számítom.) Én drukkolok mindkettõnek. Remélem, hogy nem lesz belõle kataszrófa!

A medve nem játék.

desigo
Pilóták adottak,mostmár csak egy versenyképes autó kellene...
mcmoha
Ez talán nem kellett vólna. 😊

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

zzeN
'Pirelli signs new five-year deal'

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

mcmoha
Szóval ezért mondta már hetekkel ezelõtt Kimi, hogy egyesek hülyének fogják nézni, ha majd kiderül hova igazol. <#vigyor>

Master91
Hivatalos: 2 évre írt alá Rai a Ferrarihoz
A tetején a fekete részen belül ha jól látom ott figyel ez 😊

RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

kifli

Pár éve valahogy így nézett ki. Az iceman felirat árulkodó kié. (Halványan rajta van a lent linkelten is)
zzeN
Koba?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

desigo
Ferrari fõnök posztolta ma:

Kobayashit senki nem veszi számításba? Ha a saubertõl hülkenberg eljön akkor eljön a vég is az egyik kedvenc csapatomtól.az a csapat az orosz meg a mexikói amatõr-tapasztalatlan pilótákkal pontot sem fog szerezni.
Alo/rai érdekes lesz mint ahogy a hami/rosberg is. A red bull unalmas, meki középcsapat jövõre, õk majd hondával lehetnek jók. Williams-el kéne valamit kezdeni, mert csúnya lejtõn vannak, kéne oda egy stabil pilóta....Kobayashi?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

a.carkey
Nem sokon múlt.

A medve nem játék.

mcmoha
Nem is nyertek VB-t. <#zavart1>

Lteebee
A konstruktõrit legalább elhozhatják így.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

a.carkey
Volt már ilyen erõs Ferrari. 1990-ben Mansell mellé érkezett Prost.

A medve nem játék.

desigo
adam46
Alo - Rai -> Hiszti -> Gumifal
lac coo
Én általában végigalszom az összes futamot, olyan érdektelen vacak az egész, de arra azért kíváncsi lennék, mi sülne ki egy Alonso-Rai párosból 😄DD

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

szabii98
Rai így már tuti megy. Kár... bárki jobb csapattársa lehetne Alonsónál 😄

I met God. She's black

Toro Rossonál talán jövõre bemutatkozhat Antonio Felix Da Costa a Red Bull újabb üdvöskéje...volt szó Felipe Nasr-ról, de nem hinném, hogy õt választják.

Szerintem

Ferrari: Raikkonen-Alonso (spanyol most sír)
Lotus: Hülkenberg-Grosjean
Sauber: Massa-Gutierrez/Szirotkin valszeg a mexikóit kiteszik, mert az orosz több pénzt hoz majd😊
Sutil marad elvégre sokkal jobb teljesítményt nyújt Di Restánál, aki a szerencsének köszönheti, hogy elõtte van a pontversenyben

Master91
AZ! XD

Italy - Imola....

ne pezsgõzz egésznap.
szeptember 10? Imola?Szerintem Monzával kevered maximum😊 7 éve nyert Schumi ezen a napon Monzában valszeg erre gondoltál...

Norbi1990
Lotus hülye lesz ha nem Hülkenberget igazolják le ha elmegy Kimi és Alonso marad a Ferrarinál.
FeikG
És akkor a Ferrarihoz ki megy ? Én ?<#eplus2>

Jeffjohnson
Massa-nak tuti lesz csapata. Nem is értem miért nem váltott évekkel ezelõtt. Neki nagyon is jót fog tenni ha egy másik csapatba kerül. Lotus-nál lesz hely szerintem az jó lenne neki és még erõs csapat is lennének középszinten néha még a nagyok orra alá is odatudnának piszkálni.

V43 1105
Ha Raikönnen Lotus, akkor szerintem Hülkenberg Lotus.

Massa meg megy a Sauberhez, úgyis ott kezdte XD

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
Force India Sutil helyett.

Én erre tippeltem.