FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mondom: én semmilyen drukker nem vagyok, de látom mi történik pályán...már ha épp nem alszom át ezt az egész vackot 😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Sõt ezt a Kimit aki a Lotusnál ment,még csíptem is,ellentétben azzal,aki a Ferrarinal.
Csak jól emlékszem,hogy itt ezen a forumon,mindenki azt harsogta 2006-ban,hogy jövõre majd kört ad mindenkinek.
Mi érhet 100 millát Kimiben?!
Egyelõre még Vettel sem,pedig Kimi olyan messze van tõle mint Lacháza.
2012-2013ban megmutatta a lotusnal hogy igenis tud versenyezni, az tuti hogy a legtobb elozesek listajaban elol szerepelt mindket evben, raadasul a top10 elozesek listajaban is ott kell lennie nem is egy akciojanak, amik 90% nem annyi volt hogy DRS+KERS aztan lehagyom a tehetetlent elottem.
A McLarennél (Adrian Newey féle)azaz 1 mp jobb volt többinél,nem tudott vb-t nyerni.
A 2007-2008 Ferraris szereplése meg kiábrándító,annak ellenére,hogy vb lett,persze ehhez is Alonso-Hamilton és Massa segítette..
A többi már nem is érdekes.
Ez viszont a valóság!
ja es uresek a falaim.
2001. Elsõ futama 6. hely középkategóriás autóval
2003. Majdnem jó autóval Schumacher ellen pár pontra a VB-tõl
2005. Rettenetesen megbízhatatlan autóval VB 2. a gyors és megbízható Renaultval versenyzõ Alonso ellen
2007. Nagyon szoros mezõnyben VB
2008. A VB után kissé motivációt vesztve azért 10 leggyorsabb kör
2012. 2 év kihagyás után VB 3. középkategóriás autóval + 1 futamgyõzelem + lehetetlen helyeken nagyon látványos elõzések
2013. Középkategóriás autóval még mindig elméleti VB esélyes, futamgyõztes + többször törött autóval jó eredmények
Csak hirtelen tények amik eszembe jutottak...
Sose értettem miért nem lehet elfogadni, hogy vannak itt nem rajongók is, akik nem egy embert emlegetnek folyton, csak mert az lóg a szoba falán ...
Persze majd kiderül....De valami pénz dolgot látok én is benne, egyszerûen nincs értelme két toppos pilótát tartani, minek, ha jó a vas egy is elég. Ha Alonso nem tud jó lenn ia Ferrarval, akkor Kimi se, ez tuti ... hogy egymás elõl vegyék el az értékes pontokat annak meg megint nincs érelme ...
Emlékszem a Marlboro 100 millát ajánlott a Ferrarinak,a Sumi-Kimi párosért.
Én gyanítottam már akkor is meg most is,ez is lehetett az oka annak,hogy akkor Sumi visszavonult.
Kimi értékét meg egyszerûen nem értem,valószínû a különc mivolta,ami már kuriózum,az teszi...
De egyébként is gyorsabb lesz Alonsonál azonos autóval, szóval tök mindegy 😊 Akkor meg aztán pár futam és nem is lesz mirõl beszélni.
Persze ez az én véleményem.
A másik dolog pedig,ugye nyilvánvalóan az egyikük gyorsabb lesz,szvsz ez Fernando lesz és ebben az esetben Kimi maximálisan le fogja szarni,mi a csapatérdek..A másik,hogy esetleg Kimi lesz a gyorsabb,ekkor viszont Fernando hisztije fog az egekbe szökni,amivel szintén nem lehet majd mit kezdeni.
Tehát konklúzió! katasztrófa így is úgy is......
Alonso nem tûri, hogy ne legyen kedvezményezett pilóta .
És mi van ha Fernando év végén lelép,akkor ott maradnak,a semmire és fejleszthetnek vakon....

Már csak Sumi kéne valami ütõs csapatba 😞
Kiminek meg abban, hogy hogyan kell pár kör alatt 6 helyet elõrejönni törött autóval ha megszopatják és felhúzza magát <#hehe>#hehe>
F1-live, de nagyon komoly cikk!!!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
“Az élet túlságosan rövid ahhoz,hogy huzamosabb időn át haragudjunk az emberekre, és mindent elraktározzunk,ami fáj.”
2 kis pöcs útja idáig vezetett😄DDDD
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Plusz mondom nem csinál szar motorokat a Ferrari, ha gondok lesznek, akkor meg másoknál is lesznek biztosan.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
I met God. She's black
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."