FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
Szerintem valamelyik középcsapat lecsap rá, már csak a szponzorok miatt is.

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Master91
"megspórólhatnál magadnak egy csomó idõt és monitor elõtt pattogást, jobb ha tudod ezzel a bicskanyitogató stílussal nem vagy menõ. "

Nem kell kötekedni, és nem nyitogatok bicskát. Problem solved!

----------------------

Massa megy F1-bõl, vagy befészkelõdik valami csapatba ? Tipp?
desigo
A következõ évre meg szeretne új csapatot találni ahol egy versenyképes autóval futamokat nyerhet.
háttõõõ
cement
figyelj ide cimbora, ha legalább felfognád amit én írok, megspórólhatnál magadnak egy csomó idõt és monitor elõtt pattogást, jobb ha tudod ezzel a bicskanyitogató stílussal nem vagy menõ.
ha jobban elolvasod, én azt írtam, hogy volt már az ehhez hasonló esetre sok példa, pl baumgartnert is ide sorolhatnánk, vagy karthikeyant, de mindenki tudja kikrõl beszélek. és én sosem örültem neki mivel ennek nem errõl kellene szólnia. lehet hogy túl idealista vagyok, de szerintem egy F1-es pilótának elõször is az alsóbb kategóriákban kellene kimagasló eredményeket elérnie, majd utána üljön F1-es autóba. és igen, utána néztem, és azt ne mondd nekem hogy olyan nagy sztár a fiú. ez a srác még gyerek. nem mondom, hogy teljesen alkalmatlan, bár eddig csak a forma renaultban indult es ott se brillirozott ha jol tudom. de még biztosan nem érett meg erre.
más kérdés hogy az F1-ben a pénz elég súlyos tényezõ, de például úgy lehetne több szponzort szerezni, ha jobb eredményeket érnek el. és jobb eredményt csak jó pilótával lehet elérni. ergo, az, hogy egy -nagy valószínûséggel- gyenge pilótát betesznek, csak mert hoz egy szponzort, csak elodázzák a problémákat. így 1-2 éven belül megint csak ott lesznek ahol a part szakad, és lehúzhatják a rolót mint a hrt.

respect to the man in the ice cream van

Peter1
Felipe1Massa @Felipe1Massa 1m
From 2014 i will no longer be driving for Ferrari. I would like to thank the team for all the…
http://instagram.com/p/eFyM4QHLf1/

Ide mit lehet írni?

Master91
Ok kezdjük:
1: ó jaj látom te is elég fiatalka vagy, nem akartam megbántani az érzéseid ne haragudj

Nem tudom hogy a 22 és a 18 közt van e ekkora hasonlóság hogy megbántottál azzal hogy lefikáztál egy 18 évest, aki SIKERESEBB MÁR MOST MINT TE VALAHA LESZEL.

2: elõször is, te ne tegyél nekem javaslatokat kishaver

Akárkinek teszek javaslatokat, hacsak nem valami Istenség vagy. Az vagy? Nem. Sry, akkor itt 1 javaslat: most-fejezd-be

3: sajnálja, hogy egy szponzor által berakott tacskót kell az autóba ültetnie egy ilyen csapatnak mint a sauber, és ezzel elvenni a helyet egy olyan pilótától, akinek tényleg lenne keresnie valója a bajnokságban

Ha olyan régóta nézel F1-et akkor tudhatnál hogy ez ÉVEK ÓTA így van. Sajnálatos módon az elmúlt 2-3 évbe egyre többször. DE mindig is VOLTAK és lesznek fizetõs pilóták.
Honnan tudod hogy nincs keresni valója ennek a srácnak F1-be??? Utána néztél az eredményeinek? Tudsz bármit is mondani róla?

4: az én elképzelésem szerint itt csak olyanoknak kéne rajthoz állniuk akik már bebizonyították hogy megérdemlik hogy az f1-ben versenyezzenek

Kukába az elképzeléseddel ha hülye pénzügyek miatt 1 SAUBERNEK fizetõs pilótát kell fogadnia, akinek köszönhetjük Pl. Rait meg Massát....
cement
elõször is, te ne tegyél nekem javaslatokat kishaver. másrészt pedig ha te nem értesz egyet, velem, oké, nem érdekel, jogod van hozzá, de szerintem aki régóta néz f1-et sajnálja, hogy egy szponzor által berakott tacskót kell az autóba ültetnie egy ilyen csapatnak mint a sauber, és ezzel elvenni a helyet egy olyan pilótától, akinek tényleg lenne keresnie valója a bajnokságban. elég szomorú dolog ez. tudom, nem az elsõ, és talán nem is az utolsó példa, de én sohasem tartottam helyénvalónak, mert az én elképzelésem szerint itt csak olyanoknak kéne rajthoz állniuk akik már bebizonyították hogy megérdemlik hogy az f1-ben versenyezzenek. és akárki akármit mondd, õ még biztosan nem felel meg az elõbb leírtaknak

Master91
Na ja, 7 éve volt ez azt tudom.

Azt nem tudtam csak hogy mikor volt ez a Sumi pont 10.én nyert 😄

Lehet hogy közbe Kimi marad Lotusnál, Massa ferrarinál, azt bukik minden teóriánk itt :/
HTS s3rg1nh00
2006,csak azért tudom mert aznap jelentették be Kimi Ferraris szerzõdését (és MSC elsõ visszavonulását),ma meg cikkeztek róla h.7 évvel késõbb megismételhették volna a bejelentést 😊

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Master91
Köszi! 😄

Fantasztikus volt kis srác koromban szept. 10. én Sumi gyõzelmet ünnepelni Imolába ( akkoriban kedvenc pályám volt )

Nem tudom meg mondani mikor volt ez már.....De az "én szülinapom miatt gyõzött az öreg" 😄
amúgy Bolog születésnapot Master😄DD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Dietrich
Így van. Mert alacsonyabb osztályokban mûvelt olyan dolgokat mint a kamionnal mostanában Major Benedek.
Évekkel ezelõtt azt hittem Aleshin kerül orosz pénzen az F1-be aztán Petrovot hozták..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
F1, meg isten tudja hány sorozat után
V8 supercarsba az idén kapcsolódtak..Vodafone ment a triple eight csapattól és a RB Australia érkezett és maradt Whincup az elsõ..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

lac coo
Voltak már vékonyabbak is.... Vettel se nézett ki különbül mikor kezdte 😊)) ( És szerintem egyre ratyibb az a gyerek ...)

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

tipitmi
maradjunk annyiban majd meglátjuk mit tud produkálni a versenypályán addig ne ítélkezzünk kinézet alapján senkin
Master91
Ha csak ilyen hülyeségeket tudsz írni, javaslom neked hogy fejezd be.
cement
ó jaj látom te is elég fiatalka vagy, nem akartam megbántani az érzéseid ne haragudj, mõdosítok. az f1 18 éves x lábú bárgyú kisfiúknak való mint ez az orosz gyerek, megérett erre a szerepre. biztosan óriási eredményeket ért már el és nem maradt hás mátra mint az f1. így jó?

desigo
"Semmi hír a Ferrari jövõ évi felállásáról. Frankfurtban 'csak' bemutatták az új Ferrari 458 Speciale-t."
itt UK 14.20 van es semmi hir...

http://gaborszantai.co.uk/

Master91
Hivatalos még nincs ,pletykák izzanak de kegyetlenül!

Állítolag UK idõzóna szerint 13.00kor valami Ferka izé volt
allock
Rádióban most hallom, hogy Kimi aláírt a Ferrarihoz, valami hivatalos hír van errõl?

#hhwnd

hasonlít rá is

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Master91
Akkor ?
HTS s3rg1nh00
odabent a kék inges fazon is ezt magyarázhatja a többieknek szerintem 😄

cement
18 eves pattanasos csira. akar tehetseges akar nem, az f1 nem ilyeneknek valo

tipitmi
miért? nekem elég magasnak tûnik, és nem is túl sovány
cement
lol ez a gyerek kapni fog egy f1es autot a segge ala? istenem.

Master91
Tom Wilkinson @TomWilkinsonF1 4m #F1 Breaking: Ferrari PressConference 13:00 UK time. Raikkonen expected to be officially announced as a 2014 driver.

Szergej Szirotkin...

Úgy néz ki a srác, mint a most látott Családi üzelmekben Kevin😄DDD

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

immovable
Hahaaa mennyi hiszti lesz jövõre. Alig várom! 😄
LeventeV
Még nem erõsítették meg, hogy a Chevybõl készûl új "szexi" modell. Inkább maradjanak csak a Hondánál.
WTCC-be inkább az lenne a nagy durranás, hogy ha a jószomszédi viszony következtében a RedBull beszállna egy kisebb szponzori támogatással Zengõékhez, hogy a WRC, F1, meg isten tudja hány sorozat után a WTCC-ben is reklámozzák magukat. 😛

--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0

2008-ban Brazíliában nyújtott teljesítménye esõben semmi se volt? Tavaly Abu Dhabi futamon nyújtott teljesítménye sem? Vagy ahogy Monzában elment Alonso mellett 11-ben?

Voltak momentumai, de alapvetõen, ha állandóan az élen halad úgy nehéz emlékezeteset nyújtani😉

Ha majd egyszer átigazol meglepõdik mindenki mennyire látványos a gyerek mégha ezt nehéz elhinni...

HTS s3rg1nh00
nem tudom ide is írtam-e,talán igen...én a hungaroringi verseny napján azért szurkoltam,hogy ez a 2 autó minél több kört menjen,mert minden másnál szebb volt a hangjuk szvsz.

bakkerman
1 nap múlva meg a bejelentés,hogy jövõre a Zengõ Motorsport egy Chevyvel indul a túraautó VB-n az Alonso-Michelisz kettõssel 😄DDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

adam46
Fiatalok mindig alkotnak valamit. 😊
Master91
FeikG
Biztos nem!

szabii98
Massa inkább lenne Kimi "csatlósa" mint Alonsoé szerintem 😄

I met God. She's black

Dietrich
Spa veszélyes tudtuk, de hogy sárga alatt is..

<#eljen>

Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.

a.carkey
Kimi nem ment be Massához a kórházba. 😊

A medve nem játék.

ScarY MAN
Nekem a tavalyi bazil verseny elsõ körében történtek és az azt követõek ami eszembe jut így elsõre 😄
2012 abu dhabi
2011 monza, vettel-alfonzó

ez már 3 ami így igazán emlékezetes 😛

...

desigo
Alo-Kimi csere érdekes lenne...
Master91
Miért lenne kamu???? lol... olyan nagy cucc ha 1 pilóta elmegy 1 gumi gyárba?

--------------

Boxutca
Kimi Räikkönen 48 órán belül dönt a folytatásról - tudta meg az Autosport. A szálak végül Maranellóban futhatnak össze...

http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2013/09/09/16/Raikkonen_48_oran_belul_dont_a_folytatasrol_.aspx
a.carkey
És ezt te elhiszed? 😄

A medve nem játék.

a.carkey
Van abban valami amit írsz. Ha úgy vesszük, Vettelrõl egy emlékezetes momentum nem jut az eszembe, sem privát életbõl, sem a versenyi közül, csak a TRos gyõzelme Monzában. Azért, lassan a 4. címhez közeledve ez szerintem gáz.

A medve nem játék.

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

zzeN
Bizony ám😊

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Es mennyivel szebben szol,mint az SLS! 😄

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep