FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Nem kell kötekedni, és nem nyitogatok bicskát. Problem solved!
----------------------
Massa megy F1-bõl, vagy befészkelõdik valami csapatba ? Tipp?
háttõõõ
ha jobban elolvasod, én azt írtam, hogy volt már az ehhez hasonló esetre sok példa, pl baumgartnert is ide sorolhatnánk, vagy karthikeyant, de mindenki tudja kikrõl beszélek. és én sosem örültem neki mivel ennek nem errõl kellene szólnia. lehet hogy túl idealista vagyok, de szerintem egy F1-es pilótának elõször is az alsóbb kategóriákban kellene kimagasló eredményeket elérnie, majd utána üljön F1-es autóba. és igen, utána néztem, és azt ne mondd nekem hogy olyan nagy sztár a fiú. ez a srác még gyerek. nem mondom, hogy teljesen alkalmatlan, bár eddig csak a forma renaultban indult es ott se brillirozott ha jol tudom. de még biztosan nem érett meg erre.
más kérdés hogy az F1-ben a pénz elég súlyos tényezõ, de például úgy lehetne több szponzort szerezni, ha jobb eredményeket érnek el. és jobb eredményt csak jó pilótával lehet elérni. ergo, az, hogy egy -nagy valószínûséggel- gyenge pilótát betesznek, csak mert hoz egy szponzort, csak elodázzák a problémákat. így 1-2 éven belül megint csak ott lesznek ahol a part szakad, és lehúzhatják a rolót mint a hrt.
respect to the man in the ice cream van
From 2014 i will no longer be driving for Ferrari. I would like to thank the team for all the…
http://instagram.com/p/eFyM4QHLf1/
Ide mit lehet írni?
1: ó jaj látom te is elég fiatalka vagy, nem akartam megbántani az érzéseid ne haragudj
Nem tudom hogy a 22 és a 18 közt van e ekkora hasonlóság hogy megbántottál azzal hogy lefikáztál egy 18 évest, aki SIKERESEBB MÁR MOST MINT TE VALAHA LESZEL.
2: elõször is, te ne tegyél nekem javaslatokat kishaver
Akárkinek teszek javaslatokat, hacsak nem valami Istenség vagy. Az vagy? Nem. Sry, akkor itt 1 javaslat: most-fejezd-be
3: sajnálja, hogy egy szponzor által berakott tacskót kell az autóba ültetnie egy ilyen csapatnak mint a sauber, és ezzel elvenni a helyet egy olyan pilótától, akinek tényleg lenne keresnie valója a bajnokságban
Ha olyan régóta nézel F1-et akkor tudhatnál hogy ez ÉVEK ÓTA így van. Sajnálatos módon az elmúlt 2-3 évbe egyre többször. DE mindig is VOLTAK és lesznek fizetõs pilóták.
Honnan tudod hogy nincs keresni valója ennek a srácnak F1-be??? Utána néztél az eredményeinek? Tudsz bármit is mondani róla?
4: az én elképzelésem szerint itt csak olyanoknak kéne rajthoz állniuk akik már bebizonyították hogy megérdemlik hogy az f1-ben versenyezzenek
Kukába az elképzeléseddel ha hülye pénzügyek miatt 1 SAUBERNEK fizetõs pilótát kell fogadnia, akinek köszönhetjük Pl. Rait meg Massát....
Azt nem tudtam csak hogy mikor volt ez a Sumi pont 10.én nyert 😄
Lehet hogy közbe Kimi marad Lotusnál, Massa ferrarinál, azt bukik minden teóriánk itt :/
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Fantasztikus volt kis srác koromban szept. 10. én Sumi gyõzelmet ünnepelni Imolába ( akkoriban kedvenc pályám volt )
Nem tudom meg mondani mikor volt ez már.....De az "én szülinapom miatt gyõzött az öreg" 😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Évekkel ezelõtt azt hittem Aleshin kerül orosz pénzen az F1-be aztán Petrovot hozták..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
V8 supercarsba az idén kapcsolódtak..Vodafone ment a triple eight csapattól és a RB Australia érkezett és maradt Whincup az elsõ..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
http://gaborszantai.co.uk/
Állítolag UK idõzóna szerint 13.00kor valami Ferka izé volt
hasonlít rá is
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szergej Szirotkin...
Úgy néz ki a srác, mint a most látott Családi üzelmekben Kevin😄DDD
WTCC-be inkább az lenne a nagy durranás, hogy ha a jószomszédi viszony következtében a RedBull beszállna egy kisebb szponzori támogatással Zengõékhez, hogy a WRC, F1, meg isten tudja hány sorozat után a WTCC-ben is reklámozzák magukat. 😛
--PC--PS3 Slim - PSN:LEVi-o_0
Voltak momentumai, de alapvetõen, ha állandóan az élen halad úgy nehéz emlékezeteset nyújtani😉
Ha majd egyszer átigazol meglepõdik mindenki mennyire látványos a gyerek mégha ezt nehéz elhinni...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. Amikor a félelem elment, nem marad semmi, csak én magam.
2012 abu dhabi
2011 monza, vettel-alfonzó
ez már 3 ami így igazán emlékezetes 😛
...
--------------
Boxutca
Kimi Räikkönen 48 órán belül dönt a folytatásról - tudta meg az Autosport. A szálak végül Maranellóban futhatnak össze...
http://www.hirado.hu/Formula1/Hirek/2013/09/09/16/Raikkonen_48_oran_belul_dont_a_folytatasrol_.aspx
A medve nem játék.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep