FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
akkor mégsem õ emailezet Alonsoval?
Õ az akkori kor Kiss Pál Tamása volt..tehetsége volt, pénze viszont semmi.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Minek jar ide minden fogalmatlan? Az ilyeneknek nem az F1-live-on lenne a helyuk?
http://gaborszantai.co.uk/
Majd keress ra, hogy miket emailezett egymas kozott De La Rosa, Alonso es Coughlan.
Ha osszeallt a kep, akkor a folytatjuk, ha nem akkor neked minden mindegy, ha eddig sem nezted az F1-et, ezutan sem erdemes. Nem osszetett sport, de szamodra tul nagy kihivas.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Réz Csaba interjú
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Kimi megérdemelte azt a vb-t hiszen csak az nyer aki ott tud lenni nyilván ha a két ezüstnyíl egységesebb akkor nem lett volna Kimi vb de járt ez neki a sok balszerencse után, ami a Mclarennél sújtotta tehetsége alapján abszolút megérdemelte. Hamilton köv. évben kb. hasonló "szerencsével" hozta el a vb-t de õ is megérdemelte mert tehetséges és jó pilóta és lesz még õ vb ha kap végre egy versenyképes autót.
Jövõre Kimi-Alonso páros nagyon kemény lesz. Remélem botránymentes lesz az õ viszonyuk és csak a versenyzésrõl szól majd. Bármelyikük lenne jövõre vb nagyon örülnék neki de ahhoz le kell gyõzni a RB-t, ami nem lesz könnyû.
még úgy is, hogy Vettel szarrá alázza a mezõnyt is és õket is folyamatosan õ a szemét😄DD
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Mindt kettõ elég vergõdõs.
Egyébként külön vicces, hogy a szagértõ úr aki egyébként bevallottan átalussza a futamokat a versenyteljesítményébe köt bele. Azok a szakírók aki belekötnek Kimibe, azok is úgy kezdik, hogy ugyan a versenytempója még mindig fenomenális, de....
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nem értem egészen, miért nem írja soha senki, hogy Hamilton patkánykodására volt válasz, hogy Alonso feltartotta.
Az igazságos döntés mindkettejük büntetése lett volna.
Alonso nyíltsisakkal vállalta, hogy betart. Hamilton sunyult és játszotta az áldozatot.
Kimi meg világbajnok lett...
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Mint mondtam nem minden olyan szép fehér meg fekete, ahogyan te azt lefested a dolgok ok-okozati viszonyban vannak. Hamilton betett Alonsonak, aki ezután megszívatta.
" exFerraris Stephney altal lenyult beallitasokat"
Akkor nem Coughlan, Pedro de la Rosa és az Alonso közti, a Ferrari mûszaki megoldásairól szóló emailek voltak? Hanem beállítások? Mesélj még errõl mert ezek szerint te vagy többet tudsz vagy félre akarod vezetni a többieket.
I met God. She's black
Ne felejtsd el, hogy Alonsonak volt ott minden, technikai problémák, gumiprobléma, szar rajt, sõt volt olyan is, hogy az elsõ kanyarban kipördült persze mindez nem számít mert olyan jól alá tudod támasztani észérvekkel a mondandód ("szetalazza") jah tizennégy futam után 2 pont volt köztük. Monacoban biztos okos lett volna ha kiüti hátulról Hamilton Alonso-t mert mint tudjuk az a pálya arról híres, hogy olyan könnyû elõzni.
"megszivatta a csapattarsat a H'Ringen" amiért meg is kapta a megérdemelt 5 rajthelyes büntetését és a futamot Hamilton nyerte, csakhogy teljes legyen a kép nehogy megtéveszd a többieket. Ha nincs ez a hülyesége, akkor év végén õ a világbajnok mert Kimi kemény 1 ponttal nyerte Hamilton és Alonso elõtt a vb-t. Kimi vb-je Massa-n múlt csak ezt sokan elfelejtik. Mint ahogy Hamilton vb-je is Massan múlt rá 1 évre, ami szintén 1 pontos vb gyõzelem volt.
És a vége: Sub Zero wins...flawless victory😄
Ez volt elobb:
"a rookie szetalazza egyenlo korulmenyek kozott (raadasul Moncoban Lewist nem is engedtek Alonsot tamadni), akkor elszallt nala valami, megszivatta a csapattarsat a H'Ringen'"
Ez volt utana:
"A csapat durván kihátrált Alonso mögül és látványosan Hamiltont támogatta"
Mindezektõl függetlenül Hamilton legalább olyan jó pilóta mint Alonso (csak mentálisan nincs még olyan erõs és koncentrált) ha fejben összeszedi magát jövõre akár VB is lehet mert az utóbbi idõben szerintem jó irányba fejlõdött bár meglátjuk, hogy bírja ha a reflektor, vb esélyesként lesz rajta és lesz aki keményen üldözi.
Az az ev siman Lewis-e lehetett volna, ha nem benazik 2 hatalmasat. Alonsonak eselye sem lett volna azonos korulmenyek kozott.
Hozzak porral oltot?
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Alonso egy pöcs, a McLaren -es sírása, majd a csapat teljes megszivatása óta GYÛLÖLÖM! Jó pilóta, de azt hiszi õ xarta a spanyolviaszt. SOK jó pilóta van a mezõnyben, neki meg akkora arca van, hogy arra egy jumbo jet -el le lehetne szállni....
Mert tavaly meg nyilvanvaloan az voltal.
Igazából pont neked/nektek kéne mondani az ultimate érvet, hogy: "na gyerekek majd meglátjuk jövõre mit tud alonso mellett, végre meglátjátok, hogy nem jó versenyzõ és túl volt értékelve/sztárolva" mivel Te/Ti biztosak vagytok benne, hogy alonso melett labdába se rúghat, ezért nem értem ezt a lejáratási kampányt (hagy túlozzak már énis, köszi 😄)
de pl kobayashinak is voltak szép elõzései, stb... de megint írom, raikoról volt szó és nem másról...
Monzában szimplán két zászlót lehetett látni az olasz mellett. Egy csóka horvát zászlaját a dobogó elõtt, és a háttérben 100001 finn zászlót ...
A medve nem játék.
btw ha az így lenne, valószínûleg a lotusnál maradt volna. Ott elnézték neki, a "nemtörõdömségét". Jobb autó meg minek neki? Leszarja (szerinted).
Az, hogy nem szeret nyilatkozni, meg szponzori rendezvényeken részt venni, nem azt jelenti, hogy leszarja az egészet. Max te úgy látod. De csak a nyilvánosságra szarik valószínûleg, nem az autóra/teljesítményére.
12 az a kettõ,(még ha más is látszik) és túl az 5xen.
Szóval! Soha nem vontam kétségbe Kimi,tehetségét,sõt egy zseninek tartom,de az esti füves cigik ideje a 70-es évekkel lezárult.(legalább is az F1-ben)
Pontosan az a gondom vele,ami miatt annyian szeretik,a lazasága és a nem törõdömsége.
Míg Vettel,vagy akár Sumi,minden nap csak azzal foglalkozott,hogyan lehetne jobb az autója,addig Kimi beül és ha jó a kocsi jól megy ha nem hát nem.
Az elhivatottságot hiányolom belõle és mondom ennek okán,már soha nem lesz vb..
Igazad van kimi egy tehetségtelen noob. Hogy is volt? Sok-sok évig kellett kisebb forma autó szériákban vergõdnie mire sikerült benyomni a fater pénzén az f1-be...Jah nem is😛 F1-be meg biztos rengeteg ember élvezte a szurkolók szimpátiáját/támogatását, úgy hogy soha nem nyert vagy nem tett le semmit az asztalra. Hagyjuk már ezt😊
De akkor mondok olyat, amit tényekkel is alá lehet támasztani, miszerint folyamatos pontszerzésben õ tartja a rekordot. Ezt is 10 perc alatt csinált ja 😄
A szimpátia pedig nem mindig arányos a tehetséggel,de inkább ritkán...
Az se mind1,hogy az elsõ 10 kap pontot,vagy az elsõ 6,egyébként meg ebbõl is látszik,hogy messze nem volt az olyan szar autó.
Sokszor elõzött már Rai ERÕBÕL az elmúlt 1-2 évben.