182153
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast
-
#179024 Én nem tudom ki lesz a bajnok idén, de ennyire mint most még soha nem vártam a szezon kezdetét. Kiváncsi vagyok az új autókra és erőviszonyokra. -
#179023 Nem vagyok babonás, ezt bármikor le is kopogom 3x, fa felületen, éjfélkor, telihold idején, de VER azzal, hogy feladta a 33-ast, idén nem ő lesz a WDC.
Utoljára szerkesztette: sure, 2022.01.03. 15:17:27 -
#179022 -
#179021 Teljesen mindegy... helyettesitsd be a kedvenceddel, ugyan az a lenyeg... ;)
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.01.03. 12:15:23 -
ToxiMaxi #179020
Mekkora troll :D -
#179019 Miből gondolod, hogy aki nem kedveli lajost az csak Verstappen rajongó lehet ? -
#179018 Nem tartod fejben persze, csak konkrétan 3 hete megállás nélkül itt röfögsz a mentális problémáiddal. -
#179017 Ne legyél már 1bites könyörgöm. -
#179016 Fura egy figurák vagytok ti Verstappen rajongók: ahelyett , hogy a kedvencről raknátok be jó dolgokat, Hamilton után koslattok... PH totál ugyanez ... :DDD Van baj rendesen... ! :DDD
-
#179015 igazábol a nulla helyett is betehették volna a képét. -
#179014 7077 ? Hol az még ? :D -
#179013 -
#179012 Jajistenemb+mennyirevédedmárablmest ... faxom
Szegény Merci ... :D
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.01.02. 20:34:45 -
-
ToxiMaxi #179010 Volt ott előtte más is ott pubi ;), azt meg, hogy te mennyire vagy elcseszett inkább otthon bizonygasd :D ;) -
#179009 :)
kifejezetten sokan, de annak már két éve lassan,...és én töröltem az account-m, így pontos asszem 16éves nick volt.
..egyébként mondták már a szemedbe hogy milyen nehéz manipulálni? :)
De ne offoljunk, inkább jöjjenek képek azt itt szeretni fogják, nálad meg még a legelcseszettebb is nagyságrendekkel szórakoztatóbb.
ON:
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.01.02. 19:53:32 -
ToxiMaxi #179008 Van még bőven betárazva, megfelelő alkalomra várok :P, de ha ennyire érdekel találsz te is magadnak szerintem, nézd meg a PH-n, ja hogy oda nem jársz már mert kiraktak :D, biztos sokan sajnálják :D :D :D -
#179007 ma mizu, elfogyott a kép? :)) -
ToxiMaxi #179006 A topic fejléce úgy tökéletes, ahogy van pubika :) -
#179005 :)
rakasd be a topik fejlécébe. -
ToxiMaxi #179004 -
#179003 :) -
#179002 hát igen, azóta is ezek vergődnek, elég megnézni az itteni topikot -
ToxiMaxi #179001 -
#179000 -
#178999 "We have spent our tokens, but we won't reveal how we used them just yet. That'll become clear in good time."
But with the team having secured the constructors’ championship, it has now emerged that Mercedes never did actually get around to spending its tokens officially.
Mercedes technical director Mike Elliott has confirmed: “For us, I don't think we actually ended up spending the tokens.
“We had ideas of things we wanted to do around the front of the car. The reality was we had ideas of stuff we wanted to do, but they didn't come to fruition in the end.”
Mivel a Mercedes utoljára 2014-ben dolgozott saját high rake autón, így valóban csak valószínűsíteni tudták hogy mennyivel butítja őket jobban a padlólemez megvágása, ezért igazolt hogy meglepődtek az első teszteken.
-
#178998 Spec ott is belenyúlt, mikor Max beszivta a kerékcserét VSC alatt... :) Ott adott Masi neki egy piros zászlót, hogy nehogy még a végén harmadik maradjon... :D
Már ha jól emlékeszem, annyira azért nem szívügyem, hogy így észben tartsam... :DD
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.01.02. 13:04:28 -
Jaja belenyúlt....:D Előző versenyen nem nyúltak bele mi? :)
még mindig savanyú? -
#178996 Lehet rossz híreket olvasók , de a szezonzáró előtt egyértelműen nyiltakozott valaki a Mercitol hanem használták a tokeneket...
A szezon lefolyása nekem azt mutatja h én látom realisabban a történéseket :
Bahrainban meglepődtek h a Red bull a vártnál kicsit jobb, ők pedig a vártnál kicsit többet buktak...
Ekkor kezdtek el érdemben dolgozni és Silverstonera - jött is egy komolyabb fejlesztési csomag...
Ezért hallottuk a szezon első felében folyamatosan Hamilton től a sírást h nem jönnek a fejlesztések...Nem jöttek hisz annak idő kell és ők márciusban kezdtek hozzá az érdemi munkához a 21-es autóval ...gondolom mindenki a 22-es autón dolgozott előtte ..
Logikailag szerintem ez a legrealisabb interpretacio...
A szezon utolsó harmadában pedig azt láttuk amit az egész hibrid érában h csoda kell h másnak reális esélye legyen győzni... -
#178995 részletesebben le tudnád írni,hová engedik ki a 14 autóból álló sorba unsafe release nélkül?Ocon és Vettel fél mp-re jöttek egymás mögött,nem fér bele a beállás+2,5 mp csere+kiállás... -
#178994 Teljesen mindegy a kerékcsere vagy a csillagok állása, értsük már meg ! MASI BELENYÚLT A VÉGEREDMÉNYBE ! Ennyi, nem kell ezt és nem is lehet túl okoskodni ... -
#178993 Fu.
Ha övék az első box garázs, akkor ők is végeznek először és ugyanúgy a sor elejére jönnek vissza. -
#178992 Sztem már megint nem tudod mit írsz Laci. ..vagy legalábbis nem áll össze.
A tokenek leadási határideje 2020 julius volt, Az FIA a padlólemez módosítást ez után jelentette be, tehát hogy érted azt hogy nem lehet a szabályváltozást okolni?! Arra nem lehet fejlesztést leadni ami még meg sem történt.
Az pedig hogy végül a Mercedes elköltötte a tokenjeit vagy nem, azt nem lehet megmondani, még ők sem fogalmaztak egyértelműen valszeg okkal.
Amennyiben nem költötték el annak logikusan az lehet az oka, hogy ugyan leadták a megadott juliusi határidőre a tokeneket és a hozzá tartozó fejlesztési területet, de végül mégsem használták fel, mert adódott egy komolyabb probléma, ami a padlólemez megvágásával jött létre. Valszeg az a típusú orr megoldás amire leadták, ha az volt, nem segített volna ezen.
De hogy ebből hogy jött össze hogy nem dolgoztak elég jól a télen az nem tudom honnan jött, ha egyszer nincs leadva token határidőre az a token már nem létezik, azaz nem fejleszthettek mást sem. Olyan területekkel foglalkozhattak amire nem vonatkoztak a listázott fejlesztési területek. ...mint pl. a lépcsőzetes fordulatesés motorféken. Ezzel egy kicsit tudtak stabilizálni az autó hátulját gázelvéten/féktávon.
Utoljára szerkesztette: b-type, 2022.01.02. 09:15:02 -
#178991 nem olvasol,csak írsz.a Mercié az első box,ha LH behajt,ugyanúgy utolsó mint így,csak a boxban.
az utolsó versenyről meg kb. 6x lett leírva,hogy sem a VSC,sem az SC fázis alatt nem tudtak kijönni mert pályapozíciót vesztenek és semmi garancia nincs a visszaszerzésre,mégis jön ez a f@szság minden okoskodótól.volt idén pár verseny ahol ezzel buktak győzelmet Max-al szemben,ugye nem kell őket felidézni? -
#178990 EZEK MÉG KAMU HÍREK .... upsz cl ..
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2022.01.01. 23:20:26 -
#178989 tessék az uj merci és az alpin kocsija -
#178988 A low rakes autókat érzékenyebben érintette valóban...
De a Merci nem használta fel a tokeneket...Így meg elég nevetséges a szabályváltozást okolni...Ha nem 2022. -re készülnek akkor sima Merci dominancia lehetett volna idén is már első futamtol...
Csak magas volt a ló és azt hitték h nekik már fejleszteni se kell... -
#178987 A Mercedes ilyen hibákat követett el idén:
Egyszerűen a fejükbe vették, hogy nem fognak kijönni, még ha a többi ki is jön. És ugyanez történt a legvégén is. -
#178986 Semennyire nem véleményes mivel a Mercedes teljesítményesés mellé ott van az Aston is akik szintén qva nagyot léptek hátra. Ez a két low rake autó van..
Ennél látványosabb nem kell semmi.
Szóval az lenne a te magyarázatod hogy a Mercedes nem végezte el a munkát, a többiek meg elvégezték..
..hiszen ezt láttuk az egész hibridérában.
.. -
#178985 a Mercedes nem használta fel a tokeneket , mert ők is úgy gondolták h bőven belefér h 2022-re koncentrálnak...
szóval azért elég véleményes h mennyire szivatták meg őket a szabályváltozások...ha elvégezték volna a munkát a télen akkor ugyanúgy meg lett vona idén is a Merci dominancia...de túl magas volt a ló , amin ültek...
azért a konstruktőri igy is elég egyértelmű volt