FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Isten nem bottal, hanem VMware.
ennek semmi jelentősége,Max itt csak Lewis fejébe próbált bújni,nem előzött.ez alapján bullshit lenne büntetni.
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
szépen látszik, hogy közel vannak ők is

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
https://streamable.com/x3polu
Per Aspera Ad Inferi.
az FIA így igazából a saját szabályait csúfolta meg,érdekes lesz látni,hogy a 48.8 és 48.12 alapján dupla óvás miatt mi lesz a döntés<#beka3>#beka3>
Nekem mindegy ki nyer, de ez nekem tökre ilyen show szagú volt .... nem versenylebonyolítás... Valaki mehet valaki nem , visszavenn ia körét ,de aki mehet az véletlenül hatalmas befolyással bír a végeredményre ... WTF ? 😊
jutub link, gyorsan amíg le nem szedik...
Itt a képen már Ver van Ham mögött, mögöttük meg Ric, mint lekörözött.
4-14-31-16-5 azaz Norris-Alonso-Ocon-Leclerc-Vettel

Utoljára szerkesztette: nearo, 2021.12.12. 16:58:19

ha tényleg csak azokat engedték előre akik Max és Lewis közt voltak,akkor lesz némi baj,ugyanis a Mercedes megóvta a végeredményt hivatalosan.
Massi vsz. azt akarta, hogy Verstappen ne kapjon még + extra előnyt is, a hátránya elvesztésén felül - mert azokat leelözni valami mp-ekbe krült volna SC nélkül is. Ez lehetett az oka, hogy nem akarta őket elengedni Ver. előtt. Aztán jött a nyomás. nyilván Hornertől, hogy szabály ...
De ha igaz, hogy csak azt a néhányat engedte előre. az súlyos előnyadás ... Meg kell néznem a felvételt ...
Gyak előbb írták ki, hogy bejön az SC mint ahogy kiírták, hogy a maxnak útban lévőket még is elengedik ... 😄
Vikingek! i5-10600KF, GTX1070, 16GB DDR4 3200
Na ez az. Ha jól rémlik 2 körrel a vége előtt még az volt a döntés, hogy nem előzhetnek.
Ha az utolsó előtti körben mentek el a lekörözöttek az SCnek a FOLLOWING lap-ban kell bejönni ami itt pont az utolsó kör lett volna. Tehát gyakorlatilag mögötte futnak be.
Veszítsetek méltósággal, ez is hozzá tartozik.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.12. 16:31:07
Ez az ossze-vissza kavaras megint a dontesekkel meg tényleg kabare.
A lekorozottek mindig is visszavehették a körüket, az SC meg szépen bevárta őket, hogy körbe érjenek és egybe legyen a mezőny.
Dráma volt de műanyag. Szemünk előtt cseszik szét a sportot. Ez nem hajsza a győzelemért, hanem hajsza a nézettségért.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Teljesen lényegtelen. Simán húzott el tőle utána. Viszont, Verstappen megérdemelt egy legalább 5 mp büntit - mert uganyazt csinálta mint Brazilban . Ham meg nyilván azt tette amit egyedül tehetett - kitért. Utálom a felsőbbrendűnek magukat képzelőket. Miatta még a Holland nagykövet is be lett hívva Ulan Bátorban (dühében lemongolozott valakit). Ez volt a gratulációm a címhez.
43. oldal 39.12
Unless the clerk of the course considers the presence of the safety car is still necessary, once the last lapped car has passed the leader the safety car will return to the pits at the end of the following lap.
Utoljára szerkesztette: nearo, 2021.12.12. 16:21:28
Szeretted volna ha Hamilton lazán begurul a safetyvel....
!Forza Ferrari!
Nem tudom ,csak kérdezem, nyilván semmint nem változtat...
Utoljára szerkesztette: lac coo, 2021.12.12. 16:16:10
Előbb el kellett volna engediük a lekörözötteket!!
Csak az után engedték el, hogy a redbull "emlékeztette" őket a szabályra!!!
Ezzel a húzással még mindig Hamiltont tolták!
Utoljára szerkesztette: oneal1, 2021.12.12. 16:15:02
!Forza Ferrari!
Már az első elözésnél az első körben mia z , hogy ez is nem volt elönyszerzés ami több mint 1mp-et kapőott a levágással, máskor meg egy feltételezett pár tized elönynél már buntetgetnek és adnak idöbuntetést.
A másik, meg ez , hogy nem engedi el a lekörözötteket az nem tudom, honnan jött, de ilyenrol nem is hallottam eddig, aztán meg egy körrel késöbb meg mégis elendegi.
LEhet, hogy ugyan ez lett volna a végeredmyén, de akkor is legalább lett volna 2 körük arra hoigy a pályán döljön el a verseny nem ilyen hirtelen halállal, hogy ne legyen visszavágás.
"Egyszer rájöttem mire gondol egy nő, aztán meggondolta magát...."
Engem inkább az zavar, hogy amikor az SC mögött balfaszkodott Hamilton, és Verstappen mellette tolta neki, nem-e fognak 1-2 tized másodpercet találni, amikor Verstappen előrébb volt, és ez alapján óvnak, vagy valami
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Valóban ? Emlékeztető 2007 - utolsó verseny, Ham valami 6-7 pont előnnyel rendelkezett. Elég lett volna neki valami 3-ik hely. És mi volt - elkezdett motorerőt veszteni még az első harmadban, és visszaesett valami 10-ik helyre. Aztán egyszer csak visszajött a teljes motorerő ...
Nekem az egész arra bűzlik, hogy nem akarták, hogy a büntetett McLaren versenyzője legyen az egyéni VB .
Vagyis, szerencsével akár a 9 is meglehetett volna idáig .