182158
  • AnuluWork #179069
    A Netflixen van egy Fangio film. Nem ez?
  • repvez

Ez a képmutatás magasiskolája, nem ettül lesz megmentve a bolygó. sem ettol a 20 autotol ha nem lesz károsanyag kibocsájtás . Pont forsitva kellene lennie, hogy meghagyni pont ugy mint a cirkuszba, hogy különleges dolgokat bemutatni , mert lesznek olyan idők amikor majd mutogatni kell, hogy volt ilyen is,
  • Szabi #179067
  • kjhun
    Egy dokufilm cím:

Juan Manuel Fangio: Az autók megszelidítője

Ez volt vagy várható lesz magyarul valamikor?? Nem, felirattal, hanem szinkronnal.
  • lac coo
  • repvez
  • lac coo
    Köszi !
  • oneal1
    Isten éltessen!
  • lac coo
    Na, remek, köszi ! :D
  • Szabi #179060
    születésnapi ajándék, boldogat! :D
  • lac coo
    No végre valami gusztusosabb banner... !
  • ToxiMaxi

• RatBaG #179057

Utoljára szerkesztette: Szabi, 2022.01.16. 07:50:21
  • repvez
    Nem Hamilton van a képen :D
  • lac coo
    esküszöm elsőre azt olvstam, vegyák már le ezt a hatalmas bránert .. ! :DD
  • HTS s3rg1nh00
    konkrétan 1 db bemutató dátum van,az Astoné és azt is ma jelentették be.külön csinálni szerintem senki nem fog,csak ha a Boxutcáról át lehet copyzni.
  • mcmoha
  • repvez
    Esetleg ezt a hatalmas Bannerr le lehetne már váltani mondjuk olyanra amina kocsi bemutato dátumai lenne frissitve és a teszt dátumok ?
  • mcmoha
  • RatBaG #179050

Utoljára szerkesztette: RatBaG, 2022.01.12. 11:57:14
  • ToxiMaxi
    Sirdogál valahol egy sötét ház egyik eldugott sarkában. Persze tudja, hogy most úgyis a csapatának kell dolgoznia, ráér még a nagy visszatérésre.
  • oneal1
    Sir champ még mindig bújkál?
  • HTS s3rg1nh00

• Magnum PI
    Nem lehet tudni mi igaz és mi nem. Ma már teljesen általános panaszkodni, hogy jajj nagy a baj aztán meg kiderül mindenki előtt vannak.ű

A Merci is megmondta, hogy mikor a Ferrari csalt az arra késztette őket hogy még keményebben dolgozzanak. Ez pszichológia. Ha látod, hogy a másik többet ért el te is jobban elhiszed hogy csak van még ott valami extra csak meg kell találni. Ez esetben a Ferrari csalt, de Merci így is talált még lóerőt.

Szóval ha Honda most azt mondaná minden fasza, akkor azzal csak motiválnák a többi csapatot, de főleg a Mercit hogy még többet beleadjanak.

Szóval várjuk meg az első futamot mi lesz.
  • AnuluWork #179045
    Egyelőre a Honda panaszkodik nagyon. Elvileg még vannak idén, gyakorlatilag meg nyilván már nem annyira aktívan, mint tavaly.

Egyébként, a Honda amikor bejött volt az egyetlen, aki kerek perec kijelentette a kezdő kuplerájuk kellős közepén, amikor még nem kaptak semmi segítséget a Mekitől és a többiektől, hogy már pedig ők lesznek azok, akik meg fogják verni a Mercit ebben az ERAban. Ez kb. összejött, viszont most valamit megint szerencsétlenkedhetnek, mert míg másnál 20, náluk továbbra is 100 feletti a lemaradás a tavalyihoz képest lóerőben az E10el. Mások is innen indultak, de a többség (Renault és Ferrari már -20nál jár, a Merci megoldotta, de legalább a hírek szerint idén a Ferrari megint talált valami plusszt motorerőben, ami érdekessé teheti majd az új évet) már szinte meg is oldotta.

A Honda is meg fogja, van idő, de ez mindenképpen érdekes.
  • lac coo
    Hát én Mekire tippelek megint, csúnyán belekergették őket egy motor upgradeba tavaly, az meg jókl jön idén is... szerintem Brazilián kívül meg Sem mutatták mit tud az a motor ....
  • ToxiMaxi
    Ha sikerül, akkor kapsz egy láda sört :D
  • Botond #179042
    Szerintem Alonso simán behúzza a harmadikat.
  • ToxiMaxi
    "főleg, hogy a Honda"
    Ezt nem értem, akkor szokás ilyeneket írni, ha egy csapat végi dominálja az évet, de a Honda és Verstappen nélkül ez is csak egy szokásos Merci év lett volna. Én nagyon remélem, hogy jövőre is ott lesznek, hánynék egy újabb sima Merci év után, pláne ha Russel is megkapja a Bottastól megörökölt wingman szerepet, amit Hill annyira próbál belemagyarázni... (akkora csalódás az az ember, pedig anno neki szurkoltam)

Mclaren év első harmadában volt jó, reméljük sikerül összehozniuk valamit.

Ferrari nagyon csöndben van és tavalyi motorfejlesztésük egész jól sikerült, én titkon őket is a dobogóra várom. Annak örülnék a legjobban, ha nem 1-2 csapatos lenne a vb, de nem gondolom, hogy a kicsik közül bárki is képes lesz egy egész éven keresztül jól fejleszteni és ha sikerülne is beletalálni, év végéig a nagyok biztosan lehagyják őket a fejlesztési versenyben.

Haas-nál kb. élet halál harc lesz ez az év.

Williams abszolút kérdőjel, ahogyan az Alpine és az Alfa is. Aston-t se tudom hova tenni, pláne így csapatvezető váltással.

Mclaren-Ferrari-Red Bull szoros küzdelemmel kiegyeznék utánuk sereghajtó Mercivel :D (bilibe lóg a kezem, ők úgyis ott lesznek az elején).
  • RatBaG #179040
  • AnuluWork #179039
  • AnuluWork #179038
    A McLaren úgy néz ki ügyes volt az új autóval. Én örülök neki és remélem lesznek itt meglepetések, főleg, hogy a Honda egyelőre nem tud az E10el mit kezdeni lóerő tekintetében.
  • RatBaG #179037
  • repvez
  • repvez
    Mert ha jol tudom , a bose active zaj szűrést használ mig a többiek meg csak sima passziv szivacsos zajszürést.
  • AnuluWork #179034
    Tudható már, hogy ki lesz az Astonnál a főnök?

Csapatfőnök nélkül maradt az Aston Martin

Mondjuk ilyen hírt lehozni, főleg a másnapi (vagy aznapi?) után! :D

Magabiztosan várja az új korszakot az Aston Martin
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.01.07. 10:58:14
  • sure
    Állítólag 25 ezer dodót hozott Toto papa őrjöngése a fülessel csak az online spontán megosztások által a Bosenak, de nekem egyébként is inkább tűnt zenehallgatásra való cuccnak, még mielőtt az összetörés által ennyire fókuszba került volna. A többi csapatnál sokkal masszívabb(nak tűnő) "célszerszámokat" használnak.
    Utoljára szerkesztette: sure, 2022.01.06. 23:34:05
  • oneal1
    :D :D
  • desigo
    Nem azt hallották a Bose miatt amit szerettek volna
  • AnuluWork #179030

Szponzorokat veszített a Mercedes, a BOSE is köztük van
    Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2022.01.06. 12:18:57